6762
  • darkSectorxxx #2553
    Sziasztok, van egy problémám, egy játékot szedek le win10-ről, a store-ból.
    De a c-re teszi, hogy tudnám ez átirányítani a d-re?????
  • darkSectorxxx #2552
    Nekemis ma egyszer szólt hogy új frissitéseket tett dfel, de semmi restart meg ilyenek.
  • bardocz
    Érdekes hogy most viszonylag rövid időn belül kettőt is felrakott, hónapok óta nem volt semmi.
  • darkSectorxxx #2550
    hát nem tudom mi lehetett...:S
  • bon
    Lehet, hogy a 1511-es frissítés volt az.
  • bardocz
    Nem, már win10 van a gépen, írta, hogy valami lehetetlen időben majd újraindítja a frissítéshez, de én nyomtam neki, hogy mehet rögtön. Ez ment annyi ideig.
  • hekus2014
    Nem tudóm pontosan de ha jól meg figyeltem akor áll le a gép amikor a karika forog körbe és utána jönne be a jelszó kérő ablak .
  • bon
    Ha a bios-nál kapcsol ki a gép akkor még nem nincs köze a Windows-nak hozzá.
  • darkSectorxxx #2545
    Hát basszus nem tudom nálam csak pár eset volt, aztán azota megy rendesen, nem tudom mi a fene lehet az oka.
    De volt hogy annyira széjjement a rendszerem. Hogy nem bootolt be, csak ott voltam a jelszónál és forgott a karika, mondom wattafuck....rájöttem hogy LÁTSZÓLAG jó sta kábel szar volt egy eszközömnél, lecseréltem, ujraindítottam, egyet javított saját magán a win10 és azóta mint maci a hevesben. :D
  • hekus2014
    Igen, de csak Windows 10 - nél találkoztam vele
  • darkSectorxxx #2543
    Akkor értem már, nekem volt hogy a jelszó beírásakor indult újra, hálisten kb 100 bekapcsból ha 3x volt ez, úgyhogy nem is nagyon törtem magam, ezekszerint nálad sürübben jelentkezik a problem...:(

gondolom a tápod elég feszkót biztosít a cuccaidnak ugye?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.30. 13:55:03
  • hekus2014
    De nekem se mindig, de elég idegesítő.
  • hekus2014
    Szia igen
  • darkSectorxxx #2540
    Mikor még a bios környékén vagy? mert nekem is csinálta néha, de nem rendszeresen...
    Én azt hittem nálam az alaplap állt vissza default-ra ilyenkor.
  • hekus2014
    Sziasztok, nekem eredeti Windows 10 64 bit –es rendszerem van és van olyan problémám, hogy első gép bekapcsoláskor nem indul el a gépem, ha nem le ál és csak második indításnál indul, csak el mi lehet a probléma?
  • bon
    Attól függ milyen frissítés.
  • darkSectorxxx #2537
    Hát nem te lennél az első.
    De hogy érted a frissítést? a háttérben sima kis frissitések, vagy előző platformról win10-re?

Mert a háttérben nekem futnak ezek az auto frissítések azt a fránya tudja mikor futnak és mennyi ideig.
  • bardocz
    Normális hogy egy frissítés 3/4 óra? Mondjuk még mindig jobb mint amikor laptopon munka közben éjszaka két órán keresztül frissítette magát, de azért na.
  • Pio
    Speccy szintén működik.
  • Borg
    Nálam simán működik továbbra is aida-val.
  • Jim Morrison
    14251 es build allitolag meggatolja hogy barmilyen alkalmazas hozzaferjen a hdd/ssd smart datai hoz :o
  • Micsu
    végül is mondhattad volna hogy tegyek fel más oprendszert ha valami ms bérenc lettél volna de látod lehet így is
  • Pio
    Aki esetleg nem futtatna erre reg fájlokat annak egyszerűen jobbklikk a képre --> Open with --> Choose another app --> windows photo viewer kiválaszt, alul Always blabla kipipál. Ezt persze minden képformátumra meg kell csinálni egyszer.
  • Krisztiam #2530
    szívesen, nekem is ez volt a problémám nyilakkal nem tudtam tovább menni :D
    aztán találtam ezt..
  • Micsu
    köszi bár ez kisebb probléma volt, megoldottam én is egy másik fotónézegetővel :)

• Krisztiam #2528
    Photo viewer:

win 10 photo
  • darkSectorxxx #2527
    fasza lett a win10 :D
  • Micsu
    meg jól sikerült a win képnézegető is

ha belépek egy könyvtárba win intézővel vagy sajátgépen keresztül akko a nyilakkal tudok váltogatni a képek között kurzorra vagy egérrel, pl ha total commanderrel teszem vagy más alkalmazással pl steam akkor nem tudok váltani a képek között, n1 :D
  • Jim Morrison
    talán majd most hogy kikapcsolva tartod rájössz hogy valamit mégiscsak ért :)
  • Micsu
    kikapcsoltam már a tűzfalat is meg az értesítéseket is meg az értesítési központot is mégis dobja

mert semmit nem ér, minek menjen?
  • Blum
    Értesítési központban (vagy hogy hívják azt magyarul) kitudod kapcsolni.
    De amúgy miért kapcsolod ki?
    Utoljára szerkesztette: Blum, 2016.01.27. 19:29:35
  • bon
    Visszakapcsolod, vagy feltelepítesz egy másik cég termékét.
  • TomStorm
    USB problémák voltak végül kiderült.Meg lett egy W10 reinstall is.Most úgy jó már minden csak annyi,hogy fontosabb perifériákra 2.0-ás portot kell használjam.Többinek úgyis mindegy.

Viszont egy kérdés még akkor:Caps bill.t letiltani vagy átcserélni másik billre lehetséges OP.rendszeren belül?Annyira hiányzik az a Bill.game-re és máshoz meg sose használom sőt utálom:)
  • Micsu
    tűzfal kikapcsolása után hogy tudom eltüntetni a naponta 5x felugró kapcsolja be a tűzfalat nyafogást, idegesít már
  • MerlinW
    Ami kereken 5 perccel több, mint amennyit foglalkozni kellene vele normális esetben:)
  • papi08
    Igen, a kezdetektől fogva automatán használja, amennyi kell neki :/
  • bon
    "Szörnyű" probléma kb 5 perc átrendezni.
  • bon
    Virtuális memória be van kapcsolva?
  • bon
    Periféria tiltás pl. nem kompatibilis. Szoftver futtatás gondom nulla, pedig van 10 éves progim is. Két monitort is használok napi szinten szintén hibamentes. Játékra is használom gond nélkül. Valami nagyon nem stimmel a rendszerrel. Driver-ek fent vannak? Különösen vga driver.
  • bardocz
    Frissítés után komolyan át kell rendeznie a csempéket? Méér nem tudta úgy hagyni ahogy volt?