1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • Shep
    Hát én is attól tartok ,hogy pár rész alatt lezavarják és utána minden visszaáll a régibe, és megy tovább a 35 perces drámázás 5 perc akció páros.
  • xido
    csak ettől a könnyezéstől félek sajnos,hogy nem a viszontlátás öröme,hanem a búcsúé és 1 rész alatt rájön,hogy több dolgot elcseszik ezzel,így majd megint visszamegy és megakadályozza,hogy megakadályozza :)
  • Shep
    Na ez most tényleg jónak ígérkezik.
  • ToCsEk
    jó lesz ez
  • xido
  • RatBaG #893
    na én nem szoktam sose nyavalyogni egy-egy gagyi rész után, de most kicsit fogom a fejem.
    konkrétan a párbajtól kezdődő részre gondolok. miért kellett zoomot átlökni a portálon, ha bármikor nyit egyet, és visszajöhet?
    a harc előtt a párbeszédek, a színészi játék annyira műanyag gagyi volt, hogy csak röhögni tudtam már én is.
    a pocakos flash azért jó pofa volt. :D
  • PiszkosFred
    Jaja, sot, ha a CW nem tud megfizetni minden eddigi Supergirl szineszt (vagy nem akar valaki koltozni, mert a forgatasi helyszin is valtozik), akkor ezzel a "Fold valtassal" ez is megmagyarazhato, miszerint az uj Foldon az a munkatars nem letezik, stb. igy aranylag rebootolhato Kara is, es meg lesz a lehetoseg a crossoverre vegig.
  • xido
    Azért egy így elég vicces,hogy a Supergirlt csak azért rakták át másik univerzumba,mert a másik csatornánál nem voltak meg a jogok a CW karaktereire..Hogy fognak crossovert megmagyarázni ezek után?

A végén meg lehet most agyalni..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Eobardot a képességei révén simán hazaküldhetné,akkor megmaradna az eredeti Wells...Ha a szülők élnek,nincs Joe befolyása,amiért rendőrségi alkalmazott legyen,így nem is lenne a vegyszerek közelében..
  • Shep
    Az már igaz, elég régóta megy a képregény, van miből meríteni.
  • LasDen #889
    nem hiszem, hogy elfogytak. Elég sok mindent el lehet még mesélni...
  • Shep
    Elfogytak az ötletek, így most újra elő lehet adni mindent még egyszer :D
  • LasDen #887
    Nem tudjuk még milyen változásokat fog hozni és hogy azok mennyire lesznek tartósak. Lehet hogy már az első részben visszatér minden az alapállásba, álá 2. évad első része...
  • ToCsEk
    nah ezt most nem értem miért kellet :(
    így mi értelme az eddigieknek? konkrétan így meg se történtek nem? hát ilyen szart már.. :(
  • spike0007
    Már ha olyan jellegű lesz a változás. Lehet ezzel hozzák létre az original timeline-t!!!!
    Ha nem akkor a Flashpoint jön! Zoom immár BF!:) Jay Garrick meg olyan mintha a képregényből lépett volna elő. Örültem neki. Ami Barryvel történt az után érthető, amit a végén tett! Ez viszont bekavarhat az Arrowba is!:) Legends-be és Supergirlbe meg már lehet hogy bele is kavart!
  • LasDen #884
    Én azért nem ájultam el tőle. De úgy néz ki a jövőben Zoom még visszatér. Azért kíváncsi leszek Flashpoint milyen hatással lesz a következő szezonra. Így Supergirlt is át lehet hozni E-1-re. De legalább mutathattak volna valamit a jelenből is a változás után :D
  • spike0007
    Mi lesz a 3. évadban Te jó ég!!!!:) Mennyi utalás volt a mai részben....Apám ez a képregényes sorik csúcsa!!!
  • spike0007
    Na ezt hívom én fasza finálénak. B*zmeg felmosták velem a padlót a jó értelemben vagy 3x legalább a rész során!
    Sztem a legjobb rész volt eddig. A tavalyi finálénál meg pláne ütősebb lett!
  • Shiwo

viszont tök poén lenne, ha később epizódszereplőként visszatérne, mint már némileg kiöregedett Earth 3 Flash (:

• Slee
    Bocsi én még néztem anno azt is :)
  • grebber
    Ja nem csoda hogy nem tudtam miről beszél.
  • LasDen #878
    csak arra gondol, hogy a Barry apját alakító színész a 90-es sorozatban alakította Flasht....
  • grebber
    Mivan? Átaludtam valamit? Semmi ilyen nem volt ebben a részben.
  • Slee
    Eléggé unszimpatikus irányba megy a sorozat
    De vicces volt, hogy a régi Flasht kinyírja Earth 2 Flash, Flash szeme láttára... már csak egy Earth 3 flash hiányzott volna :D
  • PiszkosFred
    Detto erre gondoltam en is, hogy akkor a zaro epizodban lesz hiszti es sertodottseg kemenyen, de valahol bizok benne, hogy megsem :)
  • xido
    szerintem itt még ennek a kettőnek kéne valami + katalizátor..talán Wally alatt majd berobban egy kocsi tele NoS-sal és attól lesz speedster :)
  • LasDen #873
    Látszott Wally szemén, hogy micsoda drámát fog ő itten csapni, hogy mi az hogy Barry a Flash....hurr durr
  • ToCsEk

mondom micsoda feelgood vége lesz a résznek ERRE A VÉGE MI A FASZ 10/10, most már legalább Wally is tud mindent, rip Barry papa, remélem évadzáró részben Wally és Jessie begyorsul
  • Shiwo
    lehet, hogy Krypto
  • xido
    nem jó ötlet sokfelé osztogatni a többfelé ágazó univerzumtorták szeletkéit,mert csak elpöcsölnek velük..szerencse,hogy a cw nagyon rákapott,érdekel ki lesz abban a mentőkabinban :)
  • grebber
    Ennek örülök szeretem a Supergirl sorozatot!
  • Shiwo
    noh, úgy néz ki, hogy a CBS kaszálta a Supergirl-t, viszont a CW berendelte belőle a 2. évadot.. (gyakorlatilag átvették a sorozatot..)

így sanszos, hogy lesz majd több crossover is..
    Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.13. 10:39:00
  • Janika114
    Egyetértek, hát ez valami szörnyű volt, felénél majdnem kinyomtam. Pedig mikor hallottam, hogy Kevin Smith rendezi a részt, azt hittem valami fasza részt kapunk
  • ToCsEk
    dínós barry mamás rész szerintem epic volt, de eze a zombulás

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.11. 22:34:53
  • mooo
    Az utóbbi részek miatt elég nagy lett a verseny,de azt hiszem számomra ez volt az évad (sorozat?) legrosszabb része ...
  • Darthmushroom
    wtf???
    erővel beszélgetés, zombi, dráma és még sorolhatnám... ezek mit vettek be?
  • LasDen #863
  • Kandurex
    21.

úristen, ennél hülyébb drámázást én még nem szabtam,...
  • LasDen #861
    Reméljük Kevin SMith a köv résszel valami nagyot rakott le...
  • PiszkosFred
    Az apja az elozo vagy az elotti reszben mar hivta "Jesse Quicknek" :) Illetve tobb parbeszed is volt, amikor Jesse es a Quick szo egy mondatban szerepelt, "Kellene valami gyors megoldas, Jesse", es hasonlo modon. Tuti, hogy nem veletlen mindez, es jon a sorozatba "o" is. Wally meg egyertelmu, bar szerintem picit hamar jon, de hat eddig minden klappol a sorozattal, tudjak, hogy mit csinalnak :)
  • ToCsEk
    hm köszi!