1018
-
#898 Hát én is attól tartok ,hogy pár rész alatt lezavarják és utána minden visszaáll a régibe, és megy tovább a 35 perces drámázás 5 perc akció páros. -
xido #897 csak ettől a könnyezéstől félek sajnos,hogy nem a viszontlátás öröme,hanem a búcsúé és 1 rész alatt rájön,hogy több dolgot elcseszik ezzel,így majd megint visszamegy és megakadályozza,hogy megakadályozza :) -
#896 Na ez most tényleg jónak ígérkezik.
-
#895 jó lesz ez -
xido #894 -
#893 na én nem szoktam sose nyavalyogni egy-egy gagyi rész után, de most kicsit fogom a fejem.
konkrétan a párbajtól kezdődő részre gondolok. miért kellett zoomot átlökni a portálon, ha bármikor nyit egyet, és visszajöhet?
a harc előtt a párbeszédek, a színészi játék annyira műanyag gagyi volt, hogy csak röhögni tudtam már én is.
a pocakos flash azért jó pofa volt. :D -
#892 Jaja, sot, ha a CW nem tud megfizetni minden eddigi Supergirl szineszt (vagy nem akar valaki koltozni, mert a forgatasi helyszin is valtozik), akkor ezzel a "Fold valtassal" ez is megmagyarazhato, miszerint az uj Foldon az a munkatars nem letezik, stb. igy aranylag rebootolhato Kara is, es meg lesz a lehetoseg a crossoverre vegig. -
xido #891 Azért egy így elég vicces,hogy a Supergirlt csak azért rakták át másik univerzumba,mert a másik csatornánál nem voltak meg a jogok a CW karaktereire..Hogy fognak crossovert megmagyarázni ezek után?
A végén meg lehet most agyalni..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eobardot a képességei révén simán hazaküldhetné,akkor megmaradna az eredeti Wells...Ha a szülők élnek,nincs Joe befolyása,amiért rendőrségi alkalmazott legyen,így nem is lenne a vegyszerek közelében..
-
#890 Az már igaz, elég régóta megy a képregény, van miből meríteni. -
#889 nem hiszem, hogy elfogytak. Elég sok mindent el lehet még mesélni... -
#888 Elfogytak az ötletek, így most újra elő lehet adni mindent még egyszer :D -
#887 Nem tudjuk még milyen változásokat fog hozni és hogy azok mennyire lesznek tartósak. Lehet hogy már az első részben visszatér minden az alapállásba, álá 2. évad első része... -
#886 nah ezt most nem értem miért kellet :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így mi értelme az eddigieknek? konkrétan így meg se történtek nem? hát ilyen szart már.. :( -
spike0007 #885 Már ha olyan jellegű lesz a változás. Lehet ezzel hozzák létre az original timeline-t!!!!
Ha nem akkor a Flashpoint jön! Zoom immár BF!:) Jay Garrick meg olyan mintha a képregényből lépett volna elő. Örültem neki. Ami Barryvel történt az után érthető, amit a végén tett! Ez viszont bekavarhat az Arrowba is!:) Legends-be és Supergirlbe meg már lehet hogy bele is kavart! -
#884 Én azért nem ájultam el tőle. De úgy néz ki a jövőben Zoom még visszatér. Azért kíváncsi leszek Flashpoint milyen hatással lesz a következő szezonra. Így Supergirlt is át lehet hozni E-1-re. De legalább mutathattak volna valamit a jelenből is a változás után :D -
spike0007 #883 Mi lesz a 3. évadban Te jó ég!!!!:) Mennyi utalás volt a mai részben....Apám ez a képregényes sorik csúcsa!!! -
spike0007 #882 Na ezt hívom én fasza finálénak. B*zmeg felmosták velem a padlót a jó értelemben vagy 3x legalább a rész során!
Sztem a legjobb rész volt eddig. A tavalyi finálénál meg pláne ütősebb lett! -
#881 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
viszont tök poén lenne, ha később epizódszereplőként visszatérne, mint már némileg kiöregedett Earth 3 Flash (:
-
Slee #880 Bocsi én még néztem anno azt is :) -
#879 Ja nem csoda hogy nem tudtam miről beszél. -
#878 csak arra gondol, hogy a Barry apját alakító színész a 90-es sorozatban alakította Flasht.... -
#877 Mivan? Átaludtam valamit? Semmi ilyen nem volt ebben a részben. -
Slee #876 Eléggé unszimpatikus irányba megy a sorozat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De vicces volt, hogy a régi Flasht kinyírja Earth 2 Flash, Flash szeme láttára... már csak egy Earth 3 flash hiányzott volna :D -
#875 Detto erre gondoltam en is, hogy akkor a zaro epizodban lesz hiszti es sertodottseg kemenyen, de valahol bizok benne, hogy megsem :) -
xido #874 szerintem itt még ennek a kettőnek kéne valami + katalizátor..talán Wally alatt majd berobban egy kocsi tele NoS-sal és attól lesz speedster :) -
#873 Látszott Wally szemén, hogy micsoda drámát fog ő itten csapni, hogy mi az hogy Barry a Flash....hurr durr -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondom micsoda feelgood vége lesz a résznek ERRE A VÉGE MI A FASZ 10/10, most már legalább Wally is tud mindent, rip Barry papa, remélem évadzáró részben Wally és Jessie begyorsul -
#871 lehet, hogy Krypto -
xido #870 nem jó ötlet sokfelé osztogatni a többfelé ágazó univerzumtorták szeletkéit,mert csak elpöcsölnek velük..szerencse,hogy a cw nagyon rákapott,érdekel ki lesz abban a mentőkabinban :) -
#869 Ennek örülök szeretem a Supergirl sorozatot! -
#868 noh, úgy néz ki, hogy a CBS kaszálta a Supergirl-t, viszont a CW berendelte belőle a 2. évadot.. (gyakorlatilag átvették a sorozatot..)
így sanszos, hogy lesz majd több crossover is..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.13. 10:39:00 -
Janika114 #867 Egyetértek, hát ez valami szörnyű volt, felénél majdnem kinyomtam. Pedig mikor hallottam, hogy Kevin Smith rendezi a részt, azt hittem valami fasza részt kapunk -
#866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dínós barry mamás rész szerintem epic volt, de eze a zombulás
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.11. 22:34:53 -
#865 Az utóbbi részek miatt elég nagy lett a verseny,de azt hiszem számomra ez volt az évad (sorozat?) legrosszabb része ... -
#864 wtf???
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erővel beszélgetés, zombi, dráma és még sorolhatnám... ezek mit vettek be? -
#863 -
#862 21.
úristen, ennél hülyébb drámázást én még nem szabtam,... -
#861 Reméljük Kevin SMith a köv résszel valami nagyot rakott le... -
#860 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az apja az elozo vagy az elotti reszben mar hivta "Jesse Quicknek" :) Illetve tobb parbeszed is volt, amikor Jesse es a Quick szo egy mondatban szerepelt, "Kellene valami gyors megoldas, Jesse", es hasonlo modon. Tuti, hogy nem veletlen mindez, es jon a sorozatba "o" is. Wally meg egyertelmu, bar szerintem picit hamar jon, de hat eddig minden klappol a sorozattal, tudjak, hogy mit csinalnak :) -
#859 hm köszi!