1018
-
#858 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valószínűleg igen...
képregényben mindketten speedsterek, bár más háttérrel, mint a sorozatban
ahogy elnézem, Jesse Quick valamelyik alternatív földön egy szuperhősnő, míg a testvére egy szupergonosz (szintén speedster)
Wally meg egy ideig Kölyök Flash néven ügyködött, a Tini Titánok tagjaként, később ő lett a 3. Flash (képregényben Jay Garrick az első, aki ott nem azonos Zoommal, és Barry a 2. Flash )
viszont Irishnek nem az öccse, hanem az unokaöccse.. (és ő is meg a csaj is fehér bőrű a képregényben..)
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.04. 22:28:55 -
#857 nah végre egy jó rész és 0 üzenet?:D
Iris a fekete bőrnadrágban fehér felsőben uhh
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most Wally and Jessie speedsterek lesznek? Ők léteznek a képregényekben? Tudnak valamit?
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.04. 21:47:49 -
#856 elég meeh rész volt :/ -
#855 ahogy elnézem, a héten és jövő héten nincs új rész, még mielőtt valaki hiányolni kezdené.. -
#854 Van az a penz :)
A mozi sikere/nem sikere utan minden kiderul, merre tovabb es hol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.03. 10:50:51 -
#853 Előre várom a film sok suttyó általi lehúzását mekkora szar hogy együtt lesznek majd pedig nem is egy univerzumba vannak
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.03. 08:23:48 -
xido #852 és akkor most már bedobom a kérdést..CW számára totál kilőve egy JL epizód?..ugyanis a crossoverből kiderült,ők és a kryptoniak két külön univerzumban élnek,egyik brigád se hallott a másikról... -
#851 mert az egy AI system, gondolom jó sok dologra -
piamania #850 Mert egy és ugyanaz a rendszer.Eobard is mondta,hogy azt Barry Allen találta fel a gépet.De majd jönnek nálam okosabbak és megmondják. -
#849 Valaki megtudná mondani, hogy miért ugyanaz a Waverider fedélzeti számítógépnek(vagy minek) a neve a DC Legendsben mint amit Eobard Thawne használt a braille írásos titkos szobában?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.02. 20:01:26 -
xido #848 igen,tudom..már korábban is szó volt róla,hogy az
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
időutazós részek töltelékek és minek...
de én élvezem ezeket :) -
#847 Aztán meg csodálkozik, ha félreértik -
G_ArchAngel #846 Azért Iris elég 10/10-es volt a kis ruhájában, mikor a főnökét meghívta kávézni.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.03.25. 18:57:37 -
jó lesz ez is -
#844 jó volt ez a rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kár hogy csaj elment opal citybe =( -
#843 nah csak lesz a hiányolt crossover :D
-
#842 a futás jobb, de Cold effektje hatásosabb itt -
#841 Hát most sem sokkal jobbak az effektek :DDDD -
xido #840 -
-
#838 végére csak annyit tudtam mondani: MI A FASZ? -
#837 hm akkor picsába :D kösz -
#836 ilyen értelemben nem volt crossover. Nem folytatódik sehol. Az egyik mellékszereplői feltűntek egy időre, ennyi. Supergirlhöz meg végképp nincs köze
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.24. 21:21:30 -
#835 akkor ez most hogy is crossover rész? arrowban folytatódik és utána a super girlben? vagy csak super girlben? -
#834 Ez a Föld-2-es fölösleges, erőltetett dráma borzalmas volt..... -
spike0007 #833 javítás: sz=zs
Kiváncsi vagyok mi lesz legközelebb. Van egy elméletem de nem akarok elkiabálni semmit! -
spike0007 #832 Alaposan feltörölték a padlót velünk az utóbbi 4 részben.
Gyakorlatilag Reverse Flash visszajövetele óta nagyon beindult az egész. Az Earth-2-es részek vittek mindent, de az új részben a King Shark vs Flash végső küzdelme baromi látványos volt. A vége meg!!!!!! Pofára estem mint a szíroskenyér!:) -
xido #831 majd a feliratos verzió után :D
mondjuk elejét nézve,az nekem is új volt,hogy
Cápali az árgusnál van...vagy említették volna,mikor felbukkant 2 percre annak idején?
-
hvitya #830 Na jó.
Valaki sürgősen magyarázza el, hogy most mi a franc van?:D Már nem birom követni ki honnan merre... -
xido #829 hehh..nem is emlékeztem rá,hogy a mai rész is - minden spoiler nélkül - crossover -
#828 En is ra tippelek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megpedig ugy, hogy kozben "osszegyujti" es/vagy nyomonkoveti az alteregoit a kulonfele "vilagokbol/dimenziokbol/mittomenmikezekbol", azok meglevo vagy hianyzo kepessegetol fuggoen
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.18. 11:12:07 -
#827 Én is rá, vagy az apjára tippelek. -
#826 én erősen hajlok arra az elgondolásra, hogy Zoom nem más, mint
Jay Garrick.. akár mondjuk Earth 3 származással, vagy lehet a Velocity mellékhatásaként átváltozott, és visszajött Earth 2 jövőjéből, mint annó a Reverse-Flash.. de nem zárom ki egy ikertestvér lehetőségét sem
-
hvitya #825 Eddy lesz az -
#824 Engem amúgy nem az érdekel, hogy Zoom ki, hanem, hogy a maszkos rab kicsoda. -
#823 Ezen a ponton Zoomot a szezon végén kiiktatni a legnagyobb hiba lenne. Annyira OP, hogy az sehogy se lenne hihető. Legyen patt a meccs vége és tűnjön el 1-2 szezonra, háttérből machináljon és majd visszatér mikor Barry nem lesz ennyire 0 mellette.... -
G_ArchAngel #822 Annyira ostoba vége lett, hogy ezért kalapáccsal kellene a szilánkosra törni az ujjait a történet írójának... -
#821 Azért ,mert ez egy ki****ott sorozat és így írták meg az írok
Én meg azt nem értem erre miért kell rácsodálkozni.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.11. 20:53:55 -
xido #820 magyarázza már meg nekem valaki...
ha tudós vagyok és be kell épülnöm,akkor miért kell mindenre rácsodálkozni és visszakérdezni,hogy lebukhassunk esetleg? :) -
#819 Na ez végre egy egész jó rész volt.