1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    valószínűleg igen...

képregényben mindketten speedsterek, bár más háttérrel, mint a sorozatban

ahogy elnézem, Jesse Quick valamelyik alternatív földön egy szuperhősnő, míg a testvére egy szupergonosz (szintén speedster)

Wally meg egy ideig Kölyök Flash néven ügyködött, a Tini Titánok tagjaként, később ő lett a 3. Flash (képregényben Jay Garrick az első, aki ott nem azonos Zoommal, és Barry a 2. Flash )
    viszont Irishnek nem az öccse, hanem az unokaöccse.. (és ő is meg a csaj is fehér bőrű a képregényben..)

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.04. 22:28:55
  • ToCsEk
    nah végre egy jó rész és 0 üzenet?:D
    Iris a fekete bőrnadrágban fehér felsőben uhh

most Wally and Jessie speedsterek lesznek? Ők léteznek a képregényekben? Tudnak valamit?

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.05.04. 21:47:49
  • ToCsEk
    elég meeh rész volt :/
  • Shiwo
    ahogy elnézem, a héten és jövő héten nincs új rész, még mielőtt valaki hiányolni kezdené..
  • PiszkosFred
    Van az a penz :)
    A mozi sikere/nem sikere utan minden kiderul, merre tovabb es hol.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.03. 10:50:51
  • grebber
    Előre várom a film sok suttyó általi lehúzását mekkora szar hogy együtt lesznek majd pedig nem is egy univerzumba vannak
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.04.03. 08:23:48
  • xido
    és akkor most már bedobom a kérdést..CW számára totál kilőve egy JL epizód?..ugyanis a crossoverből kiderült,ők és a kryptoniak két külön univerzumban élnek,egyik brigád se hallott a másikról...
  • szomferi
    mert az egy AI system, gondolom jó sok dologra
  • piamania
    Mert egy és ugyanaz a rendszer.Eobard is mondta,hogy azt Barry Allen találta fel a gépet.De majd jönnek nálam okosabbak és megmondják.
  • JethroHUN
    Valaki megtudná mondani, hogy miért ugyanaz a Waverider fedélzeti számítógépnek(vagy minek) a neve a DC Legendsben mint amit Eobard Thawne használt a braille írásos titkos szobában?
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.04.02. 20:01:26
  • xido
    igen,tudom..már korábban is szó volt róla,hogy az

időutazós részek töltelékek és minek...

de én élvezem ezeket :)
  • mooo
    Aztán meg csodálkozik, ha félreértik
  • G_ArchAngel #846
    Azért Iris elég 10/10-es volt a kis ruhájában, mikor a főnökét meghívta kávézni.

Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2016.03.25. 18:57:37
  • ToCsEk

jó lesz ez is
  • ToCsEk
    jó volt ez a rész
    kár hogy csaj elment opal citybe =(
  • ToCsEk
    nah csak lesz a hiányolt crossover :D
  • LasDen #842
    a futás jobb, de Cold effektje hatásosabb itt
  • Shep
    Hát most sem sokkal jobbak az effektek :DDDD
  • xido
  • ToCsEk

• ToCsEk
    végére csak annyit tudtam mondani: MI A FASZ?
  • ToCsEk
    hm akkor picsába :D kösz
  • LasDen #836
    ilyen értelemben nem volt crossover. Nem folytatódik sehol. Az egyik mellékszereplői feltűntek egy időre, ennyi. Supergirlhöz meg végképp nincs köze
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.24. 21:21:30
  • ToCsEk
    akkor ez most hogy is crossover rész? arrowban folytatódik és utána a super girlben? vagy csak super girlben?
  • LasDen #834
    Ez a Föld-2-es fölösleges, erőltetett dráma borzalmas volt.....
  • spike0007
    javítás: sz=zs

Kiváncsi vagyok mi lesz legközelebb. Van egy elméletem de nem akarok elkiabálni semmit!
  • spike0007
    Alaposan feltörölték a padlót velünk az utóbbi 4 részben.
    Gyakorlatilag Reverse Flash visszajövetele óta nagyon beindult az egész. Az Earth-2-es részek vittek mindent, de az új részben a King Shark vs Flash végső küzdelme baromi látványos volt. A vége meg!!!!!! Pofára estem mint a szíroskenyér!:)
  • xido
    majd a feliratos verzió után :D

mondjuk elejét nézve,az nekem is új volt,hogy

Cápali az árgusnál van...vagy említették volna,mikor felbukkant 2 percre annak idején?
  • hvitya
    Na jó.
    Valaki sürgősen magyarázza el, hogy most mi a franc van?:D Már nem birom követni ki honnan merre...
  • xido
    hehh..nem is emlékeztem rá,hogy a mai rész is - minden spoiler nélkül - crossover
  • PiszkosFred
    En is ra tippelek
    Megpedig ugy, hogy kozben "osszegyujti" es/vagy nyomonkoveti az alteregoit a kulonfele "vilagokbol/dimenziokbol/mittomenmikezekbol", azok meglevo vagy hianyzo kepessegetol fuggoen

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.18. 11:12:07
  • Shep
    Én is rá, vagy az apjára tippelek.
  • Shiwo
    én erősen hajlok arra az elgondolásra, hogy Zoom nem más, mint

Jay Garrick.. akár mondjuk Earth 3 származással, vagy lehet a Velocity mellékhatásaként átváltozott, és visszajött Earth 2 jövőjéből, mint annó a Reverse-Flash.. de nem zárom ki egy ikertestvér lehetőségét sem

• hvitya
    Eddy lesz az
  • Shep
    Engem amúgy nem az érdekel, hogy Zoom ki, hanem, hogy a maszkos rab kicsoda.
  • LasDen #823
    Ezen a ponton Zoomot a szezon végén kiiktatni a legnagyobb hiba lenne. Annyira OP, hogy az sehogy se lenne hihető. Legyen patt a meccs vége és tűnjön el 1-2 szezonra, háttérből machináljon és majd visszatér mikor Barry nem lesz ennyire 0 mellette....
  • G_ArchAngel #822
    Annyira ostoba vége lett, hogy ezért kalapáccsal kellene a szilánkosra törni az ujjait a történet írójának...
  • grebber
    Azért ,mert ez egy ki****ott sorozat és így írták meg az írok
    Én meg azt nem értem erre miért kell rácsodálkozni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.11. 20:53:55
  • xido
    magyarázza már meg nekem valaki...
    ha tudós vagyok és be kell épülnöm,akkor miért kell mindenre rácsodálkozni és visszakérdezni,hogy lebukhassunk esetleg? :)
  • Shep
    Na ez végre egy egész jó rész volt.