1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • ToCsEk
    és akkor hogy most tudjuk ki Savitar mégis mi értelme ennek?:D
  • grebber
    Aki tudja azt nem itt kell keresni hanem a flash iró brigádban...Nekem pl fingom sincs.. :(
  • Shiwo
    noh, hát semmi komment Savitar valódi személyével kapcsolatban ? (:
  • RatBaG #935
    lehet, hogy most jobban teljesít az arrow, de az már eleve elbukott vagy 2 évaddal korábban. azt hiszem a flasht is kaszálom ennek a végén.
    btw az emós barry tisztára hasonlít a mozifilmes flashre.
  • Konyigery
    Ez az új rész teljes egészében fölösleges volt. Egy ennyire izgalmas témát ilyen langyos történetírással elpocsékolni. Emlékszem mekkora mindfuck volt mikor először vissza rohant a múltba, kb kiabáltam örömömben, most meg eljutottunk odáig hogy kiszámolja milyen gyorsan fusson aztán oda megy ahova akar napra pontosan. Na mindegy nem is ez a gond, hanem hogy ennyire unalmas valamit sikerült ebből is kihozni, azt gondoltam na majd itt kapunk valami vezérhangyát Savitarhoz, de semmi...csak Gustin emós fejszerkezete. :/ Idén azt kell mondjam az Arrow jobban teljesít, bár azt is csak Prometheus menti meg.
  • Slee
    Durva az új flash, de az a haj :D
  • dotseeker #932
    Viasat3 - Flash világ megmentése elmaradva.
  • grebber
    Egyértelmű ....jó neked. Semmit nem szűrtem le ebből
  • Darthmushroom
    meg nem lenne kicsit unalmas h harmadjára is az a gonosz aki "velük van".
  • sznus
    Jó kis rész volt! :) Wally haja is a Speed Force-ból vesz erőt... annyit nőtt 2 rész között... :)
  • LasDen #928
    Nekem túlontúl egyértelműnek tűnik...
  • Konyigery
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hiszem egyértelmű lett hogy ki is Savitar. Wally West. Most hogy bekerült a Speed Forceba gondolom lévén hogy ott máshogy telik az idő totál bekattan, és elfelejti ki is volt az igazi oka annak hogy oda került. Így világossá válik amit mondott Savitar az elején. Ő teremtette saját magát. Na egész zseniális kis plot lesz ebből a katyvaszból a végén :D
  • Shiwo
    "A CW nem húzza sorozatainak berendelését, hogy a készítők felkészülhessenek az új szezonokra, így minden őszi, visszatérő sorozatuk folytatását bekérték. Vagyis lesz: Arrow 6. évad, The Flash 4. évad, Supergirl 3. évad, Legends of Tomorrow 3. évad, Supernatural 13. évad, Jane The Virgin 4. évad és Crazy Ex-Girlfriend 3. évad is."

by Sorozatjunkie
  • LasDen #925
    NAgyon ezt akarták sugallni, de én remélem, hogy nem. Feltonnak jól áll ez a szerep és jól is csinálja.
  • RatBaG #924
    na vajon julian lesz alchemy?
  • xido
    Hát..tényleg tény,hogy a Legends most a legizgibb főszálas számomra..

Darkh és Eobard brutál páros,csak kaphatnának több időt
  • mooo
    Ezeket muszáj vagyok megosztani,mert nagyon bejönnek:

DC's Legends of Tomorrow Theme on Guitar + TAB
    Supergirl Theme on Guitar
    Arrow Theme on Guitar + TAB
    The Flash Theme on Guitar + TAB

Szvsz a Flash meg a LoT a legjobb.

• mooo
    Érdekes... Nekem semmi bajom vele. Ez csak picit tartozik ide,de már nagyon várom:
    Powerless
  • LasDen #920
    Én nem bírom. Idegesít... :D
  • mooo
    Ezt hogy érted, mi a baja vele?
  • LasDen #918
    már csak Lance-t kéne kiírni és akkor tényleg jó lenne... Vagy legalább nézzen már ki normálisan...
  • mooo
    Ez a Legends of Tomorrow tényleg egész jó lett a második évadra. Akiket kellett azokat kiírták, az újak egész jók, szóval aki annó kaszálta az újra tehet egy próbát. Pláne hogy november 28.-án jön a nagy 4 részes crossover.
    Kedvcsináló:

Crossover trailer(vigyázz spoileres):

Utoljára szerkesztette: mooo, 2016.11.16. 13:24:12
  • RatBaG #916
    az utolsó rész bebiztosította azt a megérzésem, hogy julian előbb-utóbb a csapat része lesz, főleg így, hogy H.R. meg csak egy steve jobs... :DD
  • Shep
    Na igen, a Legends sokkal jobb, mint az első évadban, az csak egy szenvedés volt de ez az évad eddig jól sikerült, több az akció és a poén kevesebb a nyivákolás.
  • spike0007
    Supergirl nyitánya jó volt azóta picit lapos!
    Visszatérve Flashre, jövő héttől beindul a sorozat ahogy nézem és nem "csak" simán jó lesz!
  • spike0007
    Az a poén hogy a Flash jó sorozat még mindig, de "csak" simán jó!
    Az Arrow köröket ver rá idén. Gyakorlatilag az Arrow az első két évad szinvonalát hozza most!
    A Legendák is nagyon jó eddig!:)
  • xido
    legends of tomorrow csapattal időjárőr lett..
  • RatBaG #911
    hát ezen a harison wells-es részen jót röhögtem, kíváncsi vagyok menyire lesz nagy dumás... :DD
    btw snart hova "ment"? arrow-t már nem nézek.
  • ToCsEk
    Jesse még mindig cuki
  • xido
    legends 2x01

ez már nagyon beteg,ahogy oda-vissza crossovereznek :)))
  • xido
    az hagyján,de megvan az a
    [spoiler]
    rész a Ligában,mikor valahol 2040 körül landolnak és John Diggle jr az új Zöld íjász?
    és azt hónapokkal ezelőtt tálalták...keményen előre ki lehet minden vonalon találva minden csavar,ha ez így fel van építve
    [/spolier]
  • Norbi1990
    Arrow új évadába eddig Diggle családját nem mutatták még.
  • LasDen #906
    nem tom, nem nézem Arrowt, de gondolom minden ki van találva, nem hiszem, hogy véletlen... Elég komoly említés volt a fia, lánya dolog, szóval nem lehet véletlen.
  • Darthmushroom
    Most akkor
    Johnnak itt fia lesz az Arrowban meg lánya? :D hogy lesz így közös rész :D

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.10.13. 19:01:18
  • acsati
    jól keverik ám a szart :D én azért nézni fogom ezt az évadot is, ti hogy vagytok vele?
  • LasDen #903
    így igazából teljesen felesleges volt, viszont a rész alapján még 2-3 rész még feleslegesebb lett volna. Ez is éppen, hogy nézhető volt...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.10.05. 18:50:57
  • xido
    szánalmas buzik,gondoltam a végére..

hogy tényleg lezavarták 1 rész alatt az egészet..de aztán a cliffhanger üt :)
  • RatBaG #901
  • RatBaG #900
  • LasDen #899
    azt mondták a készítők, hogy a Flashpoint nem fogja teljes egészében érinteni a 3. évadot. De aki azt hiszi, hogy a Flashpoint is bármi változást hozna a formulába, az téved. Ez a CW sorozatok iránya, ezzel kell beérni... vagy kaszálni