1018
-
#458 Akkor ezen elgondolás alapján elég lenne minden évadban 2 rész, egy évadzáró és egy évadnyitó, ami egyben az évadzáró második része :D -
#457 Ez a rész elég uncsi volt. -
SlayR #456 Amúgy miről beszélünk? Nem is a mostani részről ír.....másik meg ezen az oldalon már régóta nem olvastam épkézlába bejegyzést..... -
SlayR #455 Nem ....itt az a baj te vagy olyan besavanyodott, hogy csak nézed de nem látod meg még mások páran....ilyen 80.oldal hozzászólásainak meg miköze sokszor a valósághoz?! .....nem évadfinálé van hova pörögjenek még túl amikor van hátra 7 rész? Ezt mindenkis ejthette, hogy nem fognak mindent most elsütni. ....teszem hozzá ígyis megint 3x több történés volt, mint az Arrowban az elmúlt 3hétben....
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.25. 18:31:13 -
G_ArchAngel #454 Te olyan vagy, mint az idealis F-szavazo: csak a jot akarod hallani es azt a velemenyt, ami a te allaspontodhoz kozel all.
Ezt es a kommenteket el se olvasd, mert ki fogsz akadni... -
SlayR #453 Már megint inkább maradtál volna csendbe :) -
G_ArchAngel #452 Na teenager l'amour episode 324135325 ismet hozta a szintet: 5 perc izgalom, 40 perc nyoszorges... rosszabb, mint a Sleepy Hollow pedig az alatt mar majdnem elragtam sajat nyakam -
xido #451 én még csak az elejébe néztem bele felirat híján,de már az előző végén elgondolkoztam azon,hogy akkor most
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
miért is nincs kettő Barry-ből?
-
#450 na kinek, hogy tetszett?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit zavaros számomra, hogy most miért is változott így a mostani jelen? oké, hogy börtönbe zárta a múltkori gonoszt, de attól függetlenül amúgy is színre léphetett volna Snart, nem? -
#449 Hát konkrétan ez nem igaz. -
#448 Hát mert neked minden epic, ami kicsit vicces. -
#447 Konkrétan te inkább meg akartál győzni engem arról valamelyik résznél, hogy az nem is jó hanem szar. Én már azzal is beérem ha megengeded, hogy nekem epic legyen 1-1 rész vagy maga sorozat. -
#446 Figyelj, ti fanboykodtok, ha jó egy rész én mindig is elismertem, ahogy Arrownál is ha rossz azt is leírom. Tőlem pálcikaemberek is lehetnek a képen, ha jó valami akkor jó, ha meg rossz akkor az. Ha ezt a szintet tudják tartani (gyanítom nem fog menni) akkor rendben lesz a dolog és majd én is jövök epicelni :) -
#445 Már csak arra kellene törekednie a sorozatnak hogy egyre több ilyen színvonalas rész legyen és ne csak akkor dobjanak be egy-egy jobb epizódot mikor már a fél közönség elalszik a sematikusságon. -
#444 Végre beismered. -
#443 Na ez most tényleg nagyon jó rész volt és igen az Arrow-t is ütötte. :) -
SlayR #442 Azért ennél jóval bonyolultabb lesz a szituáció.....azért nem is lett évadzáró :) -
#441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor elején látta saját magát lehetett tudni,hogy időutazás lesz, pedig anélkül ez a rész simán elment volna évadzárónak is. Így meg, lett időutazás és akkor amit láttunk annak semmi értelme, mivel minden ami történt arról ugye nem tud, Iris meg nem fogja elmondani neki, hogy tetszik neki és Barry meg nem mondja el,hogy ő Flash és megint megy a sok drámázás kettejük között -
#440 Köszi szépen. -
Monoton #439 Opensubtitlesen gyorsan kint szokott lenni a felirat, bar a heti resz nem tudom hova tunt. link
szerk.
Rossz helyre lett felrakva. link
Utoljára szerkesztette: Monoton, 2015.03.22. 19:52:39 -
#438 Silver által készített felirat: link -
#437 Magyar felirat nincs még az új részhez? Nem szeretem angolul nézni. -
SzinesGeza #436 Nekem nem. :) -
#435 Irist nem akarják megölni? Ez a Linda sokkal szimpatikusabb :/ -
#434 hát ezt jól elbaxta akkor -
#433 talán konkrétan nincs, csak annyi hogy a 25. század... -
#432 Melyik az ő ideje... úgy dátumozva? -
#431 Wells nem a jövőbe akar 15 évet menni, hanem már 15 éve itt van. Vissza akar menni a saját idejébe.... -
#430 féltem, hogy behozzák az időutazást... persze tudtam, hogy fog rá kerülni
akármennyire is epic volt a rész és súlyos dolgok történtek, gyakorlatilag nem történtek meg ugye...
na mindegy, azért tetszett, csak az időutazás sosem tartozott a kedvenceim közé, mert egy rakás paradoxont és kérdést vet fel
pl biztos, hogy Barry még egyszer használni fogja az időutazást, amikor visszamegy megmenteni az anyját... vajon ugyanaz fog megtörténni amit már az első részben láttunk vagy valami megváltozott és új idővonal keletkezik? esetleg elkerülhetetlen a dolog akármit csinál?
Wells miért akar annyira visszamenni a jövőbe 15 évet, ezt elmondta vagy lehet tudni eddig? nem emlékszem -
SlayR #429 Boncolgatás kicsit spoileresen -
#428 Na oké, csak eleinte zavaró volt hogy ennyire leszarja az inkognitóját, meg többször is előfordult hogy ugyanannál a bárnál tünedezett így el... végül is nem lett volna abban semmi ha lazán kisétál, és kinn koccol le... mennyit vesztett volna? 2-3 másodpercet? Majd gyorsfutásban behozza. :) -
#427 igazából ha meglátja, de nem ismeri, akkor mi van ? sztem előbb hiszi a szemtanú azt, hogy csak a képzelete játszott vele, mintsem hogy valaki pikk-pakk eltűnik..
meg valszeg el se hiszik neki, de ha mégis, és ad is valami leírást, az több ezer emberre ráillik, semmivel nincsenek előbbre... és egy tízmilliós nagyvárosban mennyi az esélye, hogy még egyszer belefut és még fel is ismeri ?
plusz szerintem Barry-nek eléggé átlagfeje van, nem egy olyan arc, akit könnyű felismerni, ha csak pár pillanatra láttad..
hogy az ismerősei mit gondolnak, az egy más kérés.. bár gyakran a sorozatgyilkosokra és pszichopatákra sem gyanakszik a környezete..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.19. 22:29:05 -
#426 Ha Flash nem megy vissza (időben) Caitlin is meghal? Mert látta hogy Wells bácsi nem is annyira hadirokkant mint hitték, ergo őt is el kellett volna intéznie. Egyébként vicces ez a "mindenki előtt elzavargok a f*szba" stílus. Flash is hányszor így tűnik el... adott egy tömött bár, vagy étterem, jön a hívás és mintha a többiek ott se lennének elhúzza a csíkot. Ha véletlen valaki a tömegből épp őt nézi máris lebukott, mert hirtelen eltűnni nem szoktak emberek. :) -
Konyigery #425 Úgy gondolom eléggé érzékeltettem azzal hogy "Azthiszem" azt hogy ez az én véleményem, aztán ha meg nem teszem hozzá akkor mégis MI AZ ISTEN TÖRTÉNIK?? Mindenki eldönti magának ki mit favorizál. Én nem mondom hogy ez a világ legjobb sorozata, de az tisztán látszik hogy már az első évadával egy jóval kidolgozottabb történetet kaptunk, mint az Arrowban. Ott kb azt sem tudták mit kezdjenek a fő szállal. Ment a fater listája szerinti irtás, aztán valamit menet közben kitaláltak. Nem beszélve a rémes színészi alakításokkal. Itt azért még viszonylag korrektek a színészek, és sokkal jobban azonosulnak a szerepükkel. Aztán a mostani évadot is mi ment meg? Egy Arkham City jellegű koppintás, ami tegyük hozzá abszolút nem zavar sőt, kíváncsi vagyok az új részre, de érezhető a pangás a sorozatban. Én azt nem értem miért ragaszkodnak annyira ehhez a realisztikus környezethez. Esküszöm sokkal érdekesebb lenne azt nézni hogyan állja meg a helyét az ilyen szupergenyók közt a saját taktikájával, eszközeivel, sokkal fondorlatosabbá tehetnék, amit persze egyszerűen Stephen Amell alakításával képtelen lennék elhinni, amennyire dumb feje van. -
Konyigery #424 Dehogy lesz, már a következő részben megérzi szerintem a változtatásainak súlyát, sőt ugye az anyja halálát is úgy fogta fel hogy legközelebb majd nem fogja meglépni..de úgysem tudja majd elkerülni, bár elég sokféle idő kontinuum felfogás létezik majd a készítők eldöntik melyiket választják. Meg valószínű ezt nem is tudja majd teljes egészében irányítani. -
#423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, sikerült végre megnézni a mostani részt: elég jó volt... viszont valamiért egy Groddos partira számítottam. Nem ez lett... mindegy, majd az évadzárókor.
Viszont Cisco halála megdöbbentett. Aztán a kezdeti katarzis szépen alábbhagyott, hiszen ha már Flash képes áttörni az idő korlátait, gyakorlatilag tét nélkülivé válik a sorozat, mert mindig csak visszaugrik az időben és a véglegesnek tűnő baklövések is korrigálhatóak. Ez így nem jó, sőt az sem jó ha a főbb szereplők nem kiiktathatók, mert lerontja az izgalomfaktort.
Remélem azért nem lesz gyakran ez a feature hogy mindig így oldja meg a gondokat hogy visszaugrik. Túl egyszerű lenne. Azért mindent összevetve jó rész volt.
Grodd, várunk
-
#422 Na ezt nem tudtam, emlékszem arra a részre mikor szerepel civilben is, de a nevére nem igazán emlékeztem.
-
Oddball29 #421 Az Wally West, nem Barry Allen. -
SlayR #420 Ezt amúgy már rég megbeszéltük, hogy egy JL Flash már jópár évvel későbbi történet, mint az itteni és ott is kitértek már rá, hogy kezdetben nem olyan volt... -
SlayR #419 http://cinestar.hu/wally-west-vagy-bart-allen-bemutatkozhat-a-flash-2-evadaban/