The Flash (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Téma amúgy részemről lezárva. Nem rossz a sorozat de semmi kiemelkedő nincsen benne. Pont arra jó amire készült, hogy 40 percre kikapcsol, de semmi többre.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.20. 09:53:18
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"A Supernatural össznézőszámban az egyik, 18-49-ben meg a másik NBC-komédiát veri, míg a The Flash a CBS-en kívül minden csatornáról le tudott győzni valamit, az NBC-ről fiataloknál például mindent."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.20. 00:03:03
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.19. 23:57:09
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
a Flash talán az egyedüli (meg az Arrow) ami nem csak nőket céloz
de ott a két szépfiús Supernatural, a Twilight klón Vampire Diaries, aztán Beauty and Beast (ezt nem kell ecsetelnem), a Hart of Dixie vagy Reign aminek még az írója is nő, vagy Jane the virgin (szintén nem szorul magyarázatra), a The 100 pedig posztapok tini dráma 😊 és ezen kívül van még nekik Americas Next Topmodel 😊
csupa csupa férfiaknak szóló sorozat 😊
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.19. 09:04:05
"Its target audience is women ages 18 to 34, an extremely small target demographic by any standards."
link
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
amúgy meg ne felejtsük el hogy CW sorozat, a célközönség a tini/fiatal lányok/nők... nem éppen az a képregény olvasó réteg
Bazinga!
Next PC upgrade: 2022
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Bazinga!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de mindegy, ezek szerint csak engem zavar szóval lényegtelen 😊 kibírom... 😊
Bazinga!
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 22:04:06
En sem olvastam es erdekel, nem fog osszetorni egy spoiler sem, mert ez egy tinisorozat, annyi melyseg nincs benne, mint egy cheerleader instagram accountjaban.
http://gaborszantai.co.uk/
vagy csak engem zavar? maradjak csendben? 😄
Bazinga!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 19:11:29
Not god. Grodd.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://gaborszantai.co.uk/
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.02.18. 04:44:07
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
De attól függetlenül, hogy ez a 2 nem nyxerte el tetszésem, még a célcsoportnak nagyon is a része vagyok. Tehát nekem (is) készült, csak nekem nem tetszik...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.15. 15:24:17
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Viszont a JL Flashpointot és a Háborút is szerettem. Az Atlantisz trónja is korrekt volt....
Szeretem a DC-t és a DCAU-t is szívesen nézem.