1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • LasDen #498
    Még most élvezzétek ki, hogy a CW a képregény sorozatok nonpluszultráinak gyűjtő helye. Nemsokára jön a Daredevil és a Marvel meg revolúciónálja a képregény sorozatokat :O
  • Janika114
    Igen a visszaemlékezések nem voltak rosszak, bár annak is a vége ütött igazán, arra írtam is, hogy az tényleg izgalmas volt nagyon. De azért az első pár perc és az utolsó pár perc között, egy szimpla átlagos részt kaptunk.
  • SlayR
    Hát pedig bőven volt benne olyan momentum most egész visszaemlékezés alatt ami megmutatta, hogy már egy alap történetnek hitt dolgot egyetlen mozzanattal borítani lehet.
  • SlayR
    Elvileg a 2. évadban sem kizárt a visszatérése
  • Janika114
    Nem volt rossz rész , előzőhöz képest mindenképpen sokkal jobb, bár epicnek max az utolsó 3-4 percet mondanám. Ennél rosszabb már ne legyen. Az előzetes is jónak tűnik, de hogy a Vasember utánzat Atom mennyire nem illik oda az hihetetlen.
  • Konyigery
    Hát azon énis visítottam :DD Meg a zene ami alatta ment :DD Mark Hamill egyszerűen zseniális..remélem látjuk még!
  • Chob
    Én ott azért lefordultam a székről amikor mondta, hogy " I'm your father!" :D Ez így április 1-re jó is volt :D
    Utoljára szerkesztette: Chob, 2015.04.01. 20:08:01
  • LasDen #491
    Igen. Bár az kérdéses, hogy Thawne tud ilyen sokat - mert ugye alapvetően sem olyan hülye - vagy a tudását Wellstől kapta a....az akármi alatt. De a lényeg, hogy Wells halott.
  • acsati
    de akkor most a Wells nem is a Wells?
  • TheFlash4Ever
    aztarohadt!!! hatalmas rész volt, ez az egyik ha nem a legjobb képregénysorozat, TWD ide vagy oda.
  • SlayR
    Nem fog megtörténni az anyja megmentése szerintem max annyi hogy letisztázódik nem az apja tette...amúgy meg egy sokkal fontosabb dolgot sütöttek el a mostani részben....
  • LasDen #487
    Sajnos Hamillnek egy gonosz hangja van, az pedig a Joker. Minden más csak annak árnyalatai. Itt is gyengébb verzióban hozta a Joker figuráját. De tegyük hozzá, hogy ő már a 90-es években is eljátszotta a Trickstert a Flashben...
  • G_ArchAngel #486
    Mi ez a Zs-kategorias Joker masolat baszki? :DDD
    Azt hittem nem tudnak lejjebb sullyedni, hat sikerult :D
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.04.01. 15:44:56
  • G_ArchAngel #485
    Meghal az apja... es dontenie kell, mert csak egyiket mentheti meg.
  • LasDen #484
    Az eleje azért tényleg fasza volt. Barry ruhája a flashbackből nagyon cool volt. Már amit lehetett látni belőle persze. De ez az átszívós baromság engem leszívott. Nem jött be. A tippem am az, hogy az évadzáróban fog Barry visszamenni megmenteni anukáját, de talán most sikeresen és akkor a végén lesz valami hatalmas cliffhanger...
  • G_ArchAngel #483
    Candice Patton - instagram
  • G_ArchAngel #482
    Iris kulsejevel soha nem volt gond, szvsz a legjobb csaj a sorozatban (Arrow-val egyutt is). A problema a szineszi kepessegeivel van, de azt mar parszor elmagyaraztatok, igy elfogadom: CW-tol nem kell csodakat varni.
  • acsati
    Na mi lesz itt kérem szépen?
    Lehet, hogy sok benne az érzelgés, de miben nincs? Breaking Bad-ben Walter vagy Hank felesége? Dexterben a húga, Debra? Nem tudom, mindenben lehet a jót és a rosszat figyelni. Részemről a Flash sokkal jobban bekezdett ezzel az évaddal, mint annó az Arrow és kíváncsian várom a további részeket, mert tetszik! Eladták nekem :D (és szerintem Iris marha jól nézett ki abban a piros ruhában )
  • SlayR
    Én szívesen mennék oda is irkálni, ha nem volna annyi életem se hogy olyan topikba irkáljak ami nem is érdekel mint páran szokták :) de meg maradva az itteni keretek közt.....de bőven tudnék olyanokat mutatni akik TWD fanok voltak most meg szidják de ők már nem írnak semmilyen topikba ami vele kapcsolatos, és megvan oldva.... :)
  • ForzaInter
    wow, ez UBERGIGAMEGAEPIC lesz!
  • G_ArchAngel #478
    Ezt írd már be a TWD topikba is légyszíves.

Hozok popcornt :D
  • spike0007
    Apám! Ez nagyon durva volt!!!
    A legjobb képregénysorozat a Flash!!! Magasan!!
  • SlayR
    Nem szabad azt mondani, hogy EPIC igaz?! ...jó ez új kifejezést igényel, ami ebben a legutóbbi részben történt, és ami jön... szavak nincsenek! Lehet szidni továbbra is de magasan ott van most!

Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.04.01. 07:04:00
  • extra sensory
    Amúgy látszott hogy Wells ideges lett mikor Barry említette neki mi történt. Ő is azon van hogy lebeszélje az időutazásról mivel ha változtat valamin az őt is hátrányosan érintheti. Azért szaladt egyből Gideonhoz hogy megnézze a jövőt változott-e.
  • SlayR
    .... :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.ew.com/article/2015/03/30/flash-boss-debunks-one-theory
  • Shep
    Hát igen, túl van játszva de pont ezért jó, nem lehet komolyan venni :)
  • LasDen #472
    attól, hogy van, még nem jelenti, hogy mindent azzal fognak megoldani. A képregényekben is van időutazás, de nem az a megoldás mindenre. A másik, hogy Barry még nem is tud csak úgy ide-oda utazgatni. Nem lesz minden héten időutazás, nem kell félni....
  • SlayR
    Amúgy mi az hogy semmisé tették? Nem tettek semmit semmissé...csak egy évad főszálát afinálé zárja le....kicsit rosszul értelmezitek ezt az "időutazás" témát:)
  • SlayR
    http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=117259 tessék az egyetlen nagy történése az Arrow idei évadának...:D
  • precision
    engem eléggé irritál Wentworth Miller alakítása... ez az egész Cold karakter vicc :) ez az én városom meg én vagyok az új keresztapa :D nagyon túl van játszva színészileg a karakter ezzel a lassú beszéddel és gesztusokkal... a piro haverja is gyenge, a tesója az arany csúzlival is gyenge... egyikőjük sem méltó főgonosz, amolyan pitiáner bűnöző féleségek... közel sem állnak Reverse Flash -hez
    amúgy nekem az ezelőtti rész sem ütött akkorát :) egyáltalán nem nagy kunszt úgy bátornak lenni az íróknak és "epic" részt írni ha a végén lenullázzák az egészet :) rühellem az időutazást, nagy kár, hogy behozták a képbe
    Utoljára szerkesztette: precision, 2015.03.26. 21:31:57
  • Shep
    Ja, a karakter jó, meg a szökéses gyerek is jól nyomja ezzel a kemény lassú beszéddel csak valahogy olyan vicces, hogy mindig visszajön és nem csinál semmit :)
  • Konyigery
    Mert a sok gyökér biztos azt hitte hogy a múltheti volt az évadzáró..júj Ciscót nem ölhetik meg az nem lehet..pf :D
    Amúgy én most arra vagyok kiváncsi hogy pölö a jövőbéli Flash a múltból hova tűnt? Vagy ő már tud így előre hátra járkálni kedve szerint? Mert ugye a cikk azt írja hogy eltűnt, de ha eltűnt akkor hova lett?? Merthogy akkor nem tért vissza a saját idejébe.
    Mellesleg nem volt ez unalmas, meg szar rész..csak a múltheti volt túl jó. Viszont Irissal most megint a tököm tele volt....
  • LasDen #466
    nekem tetszik Cold. Nem viszik túlzásba, így érdekes lehet...
  • Shep
    Jó rész volt ez ,hozta az átlagos Flash szintet, vagyis középszer. Amúgy ez a Captain Coldos bohóckodás kicsit unalmas már, nem?
  • Darthmushroom
    azért durva h a múlt heti kimagasló rész után a héten sorozat minimumon volt a nézettsége a Flashnek.
  • LasDen #463
  • Janika114
    Engem legjobban a vége cseszett fel, ezzel a kitalált betegséggel amivel úgymond Barry megint "mindent" visszacsinált. Lehet az előző rész rakta tú magasra a mércét, és sokan azt várnánk, hogy innen ahhoz hasonló tényleg kiemelkedő részeket kapunk.
  • xido
    Srácok..1 napig benyaltam,hogy tényleg elcseszték a másik felét ennek az alternatívos sztorinak,de most én vagyok aki mondja,pont rendben volt számomra,de uncsi egyáltalán nem :)
  • LasDen #460
    azért, mert mikor visszament, látszott, hogy ott fut maga mellett, aki egyszerűen csak elpárolgott. Nem létezhet egy időben egy helyen ugyanaz a személy (kivéve gyerek és felnőtt Barry). Fel lehet fogni úgy, hogy bár mi azt láttuk, hogy ő maga megy vissza az időben, de lényegében csak a tudata utazott és a sebessége miatt látott 2-t magából.
  • Janika114
    Hát ez tényleg elég semmilyen, unalmas rész volt.