1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • TheFlash4Ever
    Jó ez, talán kicsit csillogós és azért bassza sokak szemét de tervezésben nehéz jobbat csinálni.
  • SlayR
    Flash ruhája nekem mai napig nem jön be...de itt nem is csak a ruha a baj...olyan az egésznek a dizájnja, mint valami elcseszett cgi....mintha Batman megkúrta volna amerika kapitányt és az mutálódott volna valami disney földönkívülivel...
  • ForzaInter
    ja. meg ezeket a ruhakat onnét veszik, legtöbbször alig térnek el attól.
  • Shiwo
    mintha a képregényekben nem lett volna sokszor "gagyi" a szuperhősök ruhája...
  • ForzaInter
    semmi gond nincs vele,

amúgy mindig minden szuperhős ruháját gagyizza mindenki, aztán ha jó a sorozat mindenki elfelejti.. flash ruhajat is junkie-n ekézte mindenki.
  • sata75
    Clooney-én még mellbimbó is volt, azon besírtam azért...:)
  • SlayR
    Igaz, de a későbbiekben legalább azt kijavították a Nolan féle témában...de ez :DDD
  • extra sensory
    Az idő elteltével nem egyre jobb lesz hanem gagyibb.

Csak összehasonlításképp egy másik példa:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Keaton gúnyája 1989

Clooney gúnyája 1997

Nyilvánvaló hogy az utóbbi egy agyonfuturizált ízléstelen vacak.

Utoljára szerkesztette: extra sensory, 2015.04.09. 18:05:56
  • SlayR
    http://www.comingsoon.net/tv/news/428029-daredevils-red-suit-revealed-in-new-motion-poster#/slide/1
    Ha már múltkor szóba is került a Daredevil....a Flash elején azt hittem Flash ruháját cseszték el, hát nem.....szerintem roppant gagyi mint ha valami kínai hamisítvány akciófigura lenne:D
  • LasDen #529
    igen
  • Norbi1990
    Jövőhéten lesz csak új rész? :(
  • LasDen #527
    Persze, meg lehet oldani, csak így akkor annyira lesz Flashpoint a sztori, mint az Age of Ultron film-képregény....:D
  • spike0007
    Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy a Liga mikor alakul meg, mert már van jópár tag, de lehet még várnak vele! Amíg 1-2 főbb karaktert behoznak még.+Supergirl sorozatróll is mondták hogy kapcsolódni fog a a Villám-Íjász sorozatokhoz!
  • Shiwo
    Vibe adja magát (:
  • spike0007
    Lehet, de mivel a második évadban még hoznak be pár karaktert és akkor fogják meglépni a Flashpoint sztorit, ki tudja kik tűnnek még fel a Flash-ben jövőre! :)
  • spike0007
    Hozzátéve hogy mondjuk Thomas Wayne -féle Batman helyett, Robert Queen féle Íjász is nagyon ütne!
  • Shiwo
    se Superman (:

én speciel pont 2 napja néztem meg..

de gondolom csak az alapszitut veszik át, tehát hogy
    megmenti az anyját, és más lesz a világ, egy lényegesen sz@rabb hely..

• spike0007
    Azért lennének karakterek erre a verzióra is bőven, mert lenne egy Zöld Íjászunk, egy Kanárink, egy Atomunk, egy Tűzviharunk egy Villámunk meg ugye Eboard! Íjász és Kanári meg Villám eleve alaptagok, Cyborg helyett pl. Atom, Aquaman helyett Tűzvihar.
    Meg tudják oldani lazán!
  • LasDen #520
    na, akkor tudod miről van szó. :D Mindenki erre van fel hypeolva, de egyértelmű okokból elég lightosan kivitelezhető. Nincs Aquaman, WW, Cyborg és Batman. Egyedül Zoom marad. Elég gyengusz sztori lenne, de gondolom majd megoldják valahogy....
  • Anthrax
    köszi, ezt a filmet még láttam is, most, hogy mesélted
  • LasDen #518
    A Flashpoint v Flashpoint paradoxon a DC 2011-es sztorija, ami abban az évben animáciiós filmként is megjelent ezen a címen. A sztori lényege, hogy Barry vissza megy a múltba és megmenti az anyja életét. A világ megváltozik. Neki nincs ereje, Aquaman és Wonder Woman háborúja pedig a világot fenyegeti. Nincs Justice League sem. Végül Batman segítségével visszaszerzi erejét, legyőzi Zoomot és vissza megy az időben, hogy megakadályozza önmagát. Ennek eredményeként pedig puff, megszületik a DC Comics rebootolt univerzuma.

Röviden ennyi.
  • Anthrax
    Ez a Flashpoint story mit is takar pontosan ?
  • SlayR
    Nah ezzel egyetértek, de valakinek szerintem már csak ez a szórakozása, mert ő se tudja amúgy mibaja vele így sűrűn hangoztatja hátha megérti :D
  • Shiwo
    2. évados infómorzsák

A The Flash-ben Killer Frost hamarabb feltűnik, mint sokan azt gondolnák. A készítők a második évadban jó eséllyel behozzák a rosszfiúk közé Mirror Master-t és Dr. Alchemy-t, és pár célzás alapján egyre erősödik a gyanú, hogy a 2. évadra bevetik a Flashpoint-sztorit.

By Sorozatjunkie
  • LasDen #514
    trailert nem nehéz csinálni. 2percbe könnyű összevágni a legjobb jeleneteket. De ez a folyamatos erőlködés itt a topikban, hogy epic, jó, nem jó a sorozat, kezd fárasztó lenni. Akinek tetszik, tetszik. Akinek epic, annak epic. Akinek nem, annak nem. Elég sokszor elhangzottak érvek mindegyik oldal mellett, nincs kit meggyőzni. Az meg felesleges, hogy minden ajánló, rész után elhangozzék, hogy milyen erőltetett, BK szintű stb a sorozat. De ha meg valaki szereti minden rész után elmondani, hogy ez is szar volt, lapos volt, akkor legyen, írja...
  • Shep
    Bírom ,hogy ezek a trailerek alázzák az egész sorozatot, vagy úgy is mondhatnám ,hogy ezen trailerek alapján tényleg epicnek tűnik a széria de sajnos mégsem az.
  • SlayR
    Bírom ezt a beleadagolod ezt amit látni akarsz témát....attól független nem ront azon, hogy teljesen jó amit csinálnak WonderCon Season Finale Trailer: http://www.comingsoon.net/tv/trailers/426995-the-flash-wondercon-sizzle-reel-released
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.04.07. 09:20:19
  • Bokafix2
    Mivel ő számítógép, gondolom kalkulál, figyeli a jelent hogyan változik és abból eredezteti a lehetséges idővonalakat.
  • RatBaG #510
    csak a saját jövőjét félti. :)
  • Monoton
    Azert kivancsi lennek ra, hogy Gideon mikepp latja a lehetseges jovot. Eboard pedig ahhoz kepest, hogy mennyire felti a jovot, eleg rendesen belenyult.
  • DasIsFuck
    Csak egy belterjes bohózat szintjére süllyeszti az egészet...
  • SlayR
    Itt nem hiszem egyes esetekben akkora jelentősége volna, hogy ki mit tud..
  • DasIsFuck
    Hamill zseniális volt:)
  • DasIsFuck
    Marvelt én bottal sem piszkálnám, szerintem superman szintű szánalalom faktorral bírnak a marvel hősök.
  • DasIsFuck
    Vicc, hogy itt is elkezdik a barátok közt feeling felépítését, aztán oda jut majd mint az arrow, hogy gyakorlatilag minden szereplő tud egymásról mindent.
  • Shep
    Na Joker, akarom mondani Trickster ellopta a showt.
  • precision
    nincs ezzel a sorozattal semmi különösebb gond szerintem :) a lentebb linkelt előzetes pedig tényleg durva :) kár volt megnézni :)
  • SlayR
    Jaja elég csúnyán betegek azért a készítők az ilyen húzásokkal...
  • SlayR
    Daredevil? Hagyjuk már...nézegettem a bemutatókat meg egyebeket nekem az egészen egy Tim Burton Batmanje jön le átbújtatva modernfelfogással meg a Marveles tlejes valósági elrugaszkodással, és rengeteg felesleges "jajdegonoszokvagyunkéskeményensokvérlesz" felfogással...
    Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.04.01. 22:40:33
  • Konyigery
    Így van. Én azért elég nagyot néztem mikor az elején lehúzta a reverse a maszkját és hopp valaki tök mást volt. Na mondom most meg mi.a.f.sz. :D