The Flash (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy nekem az ezelőtti rész sem ütött akkorát 😊 egyáltalán nem nagy kunszt úgy bátornak lenni az íróknak és "epic" részt írni ha a végén lenullázzák az egészet 😊 rühellem az időutazást, nagy kár, hogy behozták a képbe
Utoljára szerkesztette: precision, 2015.03.26. 21:31:57
Bazinga!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy én most arra vagyok kiváncsi hogy pölö a jövőbéli Flash a múltból hova tűnt? Vagy ő már tud így előre hátra járkálni kedve szerint? Mert ugye a cikk azt írja hogy eltűnt, de ha eltűnt akkor hova lett?? Merthogy akkor nem tért vissza a saját idejébe.
Mellesleg nem volt ez unalmas, meg szar rész..csak a múltheti volt túl jó. Viszont Irissal most megint a tököm tele volt....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Utoljára szerkesztette: SlayR, 2015.03.25. 18:31:13
Ezt es a kommenteket el se olvasd, mert ki fogsz akadni...
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért is nincs kettő Barry-ből?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
akármennyire is epic volt a rész és súlyos dolgok történtek, gyakorlatilag nem történtek meg ugye...
na mindegy, azért tetszett, csak az időutazás sosem tartozott a kedvenceim közé, mert egy rakás paradoxont és kérdést vet fel
pl biztos, hogy Barry még egyszer használni fogja az időutazást, amikor visszamegy megmenteni az anyját... vajon ugyanaz fog megtörténni amit már az első részben láttunk vagy valami megváltozott és új idővonal keletkezik? esetleg elkerülhetetlen a dolog akármit csinál?
Wells miért akar annyira visszamenni a jövőbe 15 évet, ezt elmondta vagy lehet tudni eddig? nem emlékszem
Bazinga!
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
meg valszeg el se hiszik neki, de ha mégis, és ad is valami leírást, az több ezer emberre ráillik, semmivel nincsenek előbbre... és egy tízmilliós nagyvárosban mennyi az esélye, hogy még egyszer belefut és még fel is ismeri ?
plusz szerintem Barry-nek eléggé átlagfeje van, nem egy olyan arc, akit könnyű felismerni, ha csak pár pillanatra láttad..
hogy az ismerősei mit gondolnak, az egy más kérés.. bár gyakran a sorozatgyilkosokra és pszichopatákra sem gyanakszik a környezete..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.19. 22:29:05
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Viszont Cisco halála megdöbbentett. Aztán a kezdeti katarzis szépen alábbhagyott, hiszen ha már Flash képes áttörni az idő korlátait, gyakorlatilag tét nélkülivé válik a sorozat, mert mindig csak visszaugrik az időben és a véglegesnek tűnő baklövések is korrigálhatóak. Ez így nem jó, sőt az sem jó ha a főbb szereplők nem kiiktathatók, mert lerontja az izgalomfaktort.
Remélem azért nem lesz gyakran ez a feature hogy mindig így oldja meg a gondokat hogy visszaugrik. Túl egyszerű lenne. Azért mindent összevetve jó rész volt.
Grodd, várunk
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!