1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • LasDen #578
    Amúgy az ilyen alakváltó elleni harcot a Fullmetalnál senki nem csinálta még jobban.
  • precision
    tényleg jó kis rész volt, nekem is tetszett :) a vége utáni jelenet is jó volt
    szerintem semmi baj nincs ezzel a sorozattal, nem tudom megérteni a fanyalgókat... nem tökéletes a sorozat, de a rossztól nagyon messze van szerintem
  • Shep
    Szerintem is korrekt rész volt, bár én vártam ,hogy Olivér is feltűnik.
  • LasDen #575
    mit akarsz mit mondjak? Hogy szar volt? Akkor jobb lenne? Vagy ha azt, hogy mennyire epic volt? Mert egyik sem volt. Szolid rész...
  • G_ArchAngel #574
    Jövő héten:

"egész jó kis rész volt ez. Korrekt történetek minden oldalon. Mindenki kicsit előrébb jutott stb. Jól felvezette a köv 2 részt...."
  • LasDen #573
    egész jó kis rész volt ez. Korrekt történetek minden oldalon. Mindenki kicsit előrébb jutott stb. Jól felvezette a köv 3 részt....
  • ForzaInter
    hát atom eddig atomgagyi sztem is:D nem tudom minek kell erőltetni, ha valamire nincs pénz akkor inkább hagyják a picsába..
  • TheFlash4Ever
    Öreg vagy már ezekhez a sorozatokhoz.
  • DasIsFuck
    Hát az lehet, de nekem a sorozatba nagyon negatívan jön át ez.
    Meg feszültséget/meglepetést azért nehezebb így véghezvinni a történetben.
  • Oddball29
    Ez az Arrow esetében tulajdonképpen képregény-kánon. Oliver Queenről nem egy verzióban mindenki tudta, hogy kicsoda.
  • DasIsFuck
    Egy szuperhősös sorozatnál elég fontos sztem, főleg ha nem arról szól, hogy van a Flash és vannak a gonosztevők és akkor ezekkel látványos ping-pong harcokat nyomnak, hanem arról, hogy van Barry Alan aki nem mellesleg a Flash és van egy rakat "segítője" meg töltelék amik szerelmi szál, meg drámai szál és egyéb történet szeletek miatt szerepelnek.

Ebben az esetben igen fontos szerintem, hogy ne az legyen, hogy minden karakter ismeri a hős kilétét, mert az kissé röhejessé teszi a dolgokat.
    Az arrowba ez konkrétan már ultra hardcore szinten van és össze sem hasonlítható a flash-el.
    Meg ott talán fontosabb is az kérdés mint itt, legalábbis szerintem többet vesz el az arrowba ez a röhejességi faktor mint a flash-ben.
  • Shiwo
    most komolyan attól lesz jó a sorozat, egy sztori, hogy a főhős személye titkos ? érdekes elvárásaitok vannak...
  • DasIsFuck
    Az mondjuk mind a 2 sorozatot igen komolyan leöli, hogy minden szereplő tudja, hogy ki a hős
    arrow már konkrétan bk epizód is lehetne XD
  • Oddball29
    Hát bázis éppen lenne mind a kettőhöz, kérdés, hogy bontják majd ki.
  • G_ArchAngel #564
    Mindkettonek ugyanaz lesz, vagy ugyanaz a baja: semmi misztikum nem oleli korbe a ket fohost, mindenki tud mindent mindenkirol. Olivernek meg talan van tortenete, elete, fel lett epitve a gazdag ficsurbol kialakulo allandoan onmarcangolo Arrow a szigeten, a visszateres utani honapokon es Hong Kongon keresztul, de Barryrol senki nem tud semmit, csak az anyja miatt nyavog allandoan. Annyira lapos es unalmas a karaktere, hogy a biodiszlet Diggle szemelyisege is jobban ki lett bontva. Az egy vs harom evad alapjan nem lenne fair a hasonlitas, de Oliver mar ezerszer erdekesebb karakter volt anno, mint ez a szerencsetlen Gyalogkakukk. Lehet majd jo kepessegei lesznek, idoutazik es hasonlok, de ettol meg lapos, ures, nem lehet neki drukkolni.
  • Oddball29
    Fura, nálam pont Palmer ott tán az egyetlen érdekes karakter.
  • Janika114
    Nekem nem a színésszel van a bajom, mint Ray Palmerként semmi gondom vele, de mint ahogy írtad is egy gagyi Vasember másolat eddig. Ha tud majd zsugorodni ilyesmi, biztos érdekesebb lesz. Most néztem meg a szerintem szörnyű Arrow részt (utolsó két percet leszámítva, bár úgyis visszatáncolnak onnan is), és ott is ugyanígy zavart. Lehet csak miatta tűnt nekem ritka rossz résznek a heti Arrow, de nem kellene ennyire erőltetni ATOM-ot,
  • LasDen #561
    most még. De ezzel a résszel valószínű, hogy nemsokára már zsugorodni fog....
  • mégvadabbdisznó
    Routh már volt egyszer Superman, tőle nem idegen az ilyesféle szerep, viszont maga a ruha olcsó Iron Man koppintásnak tűnik.
  • Janika114
    Nem volt rossz rész, az első két perc nagyon kis hangulatosra sikerült. Viszont az ATOM még mindig nagyon gáz szerintem.
  • Shep
    Hát ok de az ilyen soha véget nem érő harc, ami szintén vicces amúgy még a képregényben is.
  • DasIsFuck
    Ez így igaz, én jobban is örülnék az animációs verzióknak.

Meg az autentikusabb is a képregényekhez mérten, bár én nem olvastam sose őket.

• DasIsFuck
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az mekkora pozitívum már?:D

Nincs Batman, ez a baj, Supermant meg dugja fel magának egy Troll:D
  • Oddball29
    Ott a Clark Kent-Lex Luthor macska-egér játék kitartott hét évadig, de utána is sikerült minden évadban valami újat húzni.
  • Shep
    Barátok közt is nézhető :)
  • LasDen #553
    Ez az egyik. A másik meg, hogy a network tv-s koncepció ezért nem jó igazán. 20+ epizódos évadok velejárója, hogy tele lesz üresjáratokkal, ahol érdemileg nem történik előre lépés. Régen mikor még nem volt igény high concept sorozatokra, akkor ez jó volt, de manapság már nem. 10+ epizódokban tömörebben, látványosabban lehet elmesélni....
  • Oddball29
    A Smallville mégis kihúzott tíz évadot úgy, hogy közben nézhető maradt.
  • Shep
    Amúgy mielőtt bárki megsértődne szerintem nem igazán nyerő ez a sorozat dolog szuperhősös témában, mert nincs akkora keret amiből normálisan ki lehetne hozni, sokkal több hőst, gonoszt, látványosabb és több akciót. Ezért van ennyi üres járat, meg béna drámázások, hogy kitöltsék az időt. Véleményem szerint a rajzfilmes megoldások sokkal jobbak, mert ott ugye nem gond a CGI :)
  • LasDen #550
    A team-up sorozatot készítik elő Atommal a főszerepben.
  • Darthmushroom
    Én is úgy tudom h tervezik h saját sorozatot kapjon Atom. vagy pedig meg csinálják a két sorozat (Arrow-Flash) "team-up"-ját Firestrom-Captain Cold, Atom stb.. és abba lenne nagyobb szerepe.
  • Konyigery
    Kicsit kevés volt nekem Emily Kinneyből és kicsit többet vártam ettől a résztől, de így is remek lett. Ez a kép meg :DDDDD
  • Shep
    Jó igazad van :) Ja akkor már lefújták? Rájöttek ,hogy tényleg gagyi lenne, nem lenne elég csak egy sárga csíkot kirakni a képre :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.04.15. 20:55:21
  • extra sensory
    A folyékony terminátor meg a testéből állította elő a rajta levő egyenruhát. Nem kellett sosem öltözködnie. Ez is csak technika.
  • LasDen #545
    a most talált robot méhek segítségével fogja kitalálni a zsugorodást. Most komolyan olyan hihetetlennek tartod azt, hogy a ruhája is zsugorodik? Komolyan? :D A ruhája, mindene összemegy, ez teljesen logikus, és csak technohablaty kérdése az egész. És nem akarnak Atom sorozatot.
  • Shep
    Hát lényegében igen, de ilyenek ezek a sorozatok.
    Amit viszont nem értek ,hogy akarnak ATOM-ból sorozatot, mikor full gagyi volt az egész CGI alatta, ráadásul köze nincs az igazi ATOM-hoz, vagy majd kitalálják ,hogy a páncél zsugorodni is tud?
  • TheFlash4Ever
    Hatalmas rész volt megint, egyszerűen amióta ezt a sorit szerdán már nézhetem azóta nagyon várom a szerdákat. Wells tuti sejt valamit, remélem lesz egy ultimate fight majd.
  • LasDen #542
    az utolsó percen kívül minden más csak felesleges bóklászás volt....
  • G_ArchAngel #541
    Na, vegre en is mondhatom, hogy ez jobb volt az Arrownal. Az alaptortenet es a szoszi IT-cicaharc egy nagy baromsag volt, de a Flash - ReverseFlash szal eloremozdult.
    Mondjuk Irist tenyleg kiirhatnak, mert az o perceit barmi masra pazaroltak volna, mindenkepp ertekesebb lett volna.
    Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.04.15. 13:16:05
  • LasDen #540
    ez tök jó :D Ez tuti nem spoileres...
  • SzirmosSzisza
    https://youtu.be/8XE_jH2eQl4 (nem spoiler, remélem ...)