1018
10451682_723536924405280_571923764580658
  • precision
    ez gyakorlatilag minden képregény-adaptációra igaz... mármint, hogy lehet tudni mi fog történni
  • precision
    nekem egy valami nem volt világos...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    javítsatok ki ha rosszul emlékszem, de az alakváltó csak az emberek külsejét vette fel a képességeiket nem... jól emlékszem? akkor Wellsként amikor megy be Ciscohoz az erőteren át hogy az istenbe mozgatja a kezét olyan gyorsan?

amúgy jó rész volt :) Iris tényleg irritáló egy picit... dobja le a ruhát egy párszor vagy adjanak neki valami képességet :) máris nem lesz annyira unalmas
  • xido
    gyerekek..elkezdtem nézni..az első 6 perc alatt már visszatekertem párszor,annyira komolyan ütnek az évad végén kötelezően kimondatott titkok és talányok :)
  • Bokafix2
    Superman - Doomsday
  • G_ArchAngel #614
    Befejeztem, tenyleg eleg jo resz volt, majd volt olyan jo, mint az Arrow - sajnos sem ez, sem az nem tartalmazott meglepetest, mindent lehetett tudni elore.
  • LasDen #613
    Aqueamen? Azok kik?
  • DasIsFuck
    Superman nélkül számomra több mint tökéletes:)

Annál gyűlöltebb dc hőst nem is tudnék mondani:D
    Aqueamen-el sem szimpatizálok különösebben.

Nálam az animációs sorozatból megismert csapat a favorit.

Persze supermanról szivesen néznék egy olyan filmet ahol megölik,elpusztítsák,eltörlik a föld színéről
  • LasDen #611
    meg Superman meg Wonder Woman meg Aquaman nélkül sem. De attól még jó kis easter egg lett volna :D
  • DasIsFuck
    Csak az a baj, hogy Batman nélkül nem Justice League a justice league:D

• G_ArchAngel #609
    bazz, elfelejtettem befejezni, ha nem olvasom a kommented, le is torlom, mert belealudtam :D
  • TheFlash4Ever
    omg omg hatalmas rész volt!!!!!!
  • LasDen #607
    Nem volt ez se rossz. Beindultak a dolgok. Szegény Eddire rájár a rúd, az egész univerzum ellene dolgozik :D De érdekes amúgy. Most ezzel a Wells alakjában lévő Zoommal harcol ki tudja meddig, aztán eljön az idő, mikor az igazi Zoom visszajön az időben és vele harcol tovább...

Kár hogy a részből kimaradt a Founding member of the Justice.... pillanat. Vagyis a Justice lemaradt :D
  • LasDen #606
    és nem csak az a fontos. Egyrész végre GREEN Arrow, másrészt Flash, Zommal harcolt, mikor eltűnt. És Hawkgirl is segített neki :O
  • Shiwo
    vajon feltűnik nekik a cikkíró neve, vagy leakadnak azon, hogy Flash eltűnt 2024-ben ? (:
  • LasDen #604
    hmm...
  • ForzaInter
    nézettség alapján tuti eljut addig.
  • extra sensory
    Miért ne juthatna addig a sorozat... ha teszem azt elkocogna a 10-dik évadig, akkor valós időben is eljutna a 2024-es ominózus dátumig amit a számítógép is mutat, hisz a 10 évad pont akkorra járna le. A Smallville is elment 10-ig, szóval bármi lehet, nézettségtől függ.
  • hiper KOCKA
    Akkor még Gustin játéka sem jön be? Én őt annyira nem tartom trének. Érdekelne kit tennél a helyébe.
  • G_ArchAngel #600
    Nem log ki semmit, Wells-t jatszo Tom Cavanagh-on kivul mindenki azonnal cserelheto lenne. Talan meg Joe West (Jesse L. Martin) es Carlos Valdes (Cisco) maradhatna, a tobbi meg a CW szinthez is katasztrofa.
  • szomferi
    szerintem nem nagyon fog addig eljutni a sorozat, bár nem vágom, hogy épp hol van ez a rész az egész Flash-univerzumban
  • Bokafix2
    Irist nem is, de Candice Pattont igen.
  • Shep
    Na nézd csak meg még egyszer a jelenetét, kb annyira hiteles az a felkiáltás, mint amikor valaki nyávogni próbál.
  • LasDen #596
    egy bizonyos szintet azért meg kellene tartani....
  • Oddball29
    Színészt éppen cserélhetnek.
  • LasDen #594
    Csak hogy Iris nem olyan karakter, akit csak úgy ki lehet írni. Iris West lesz Barry Allen felesége.
  • hiper KOCKA
    Ebben a trailerben speciel 0,75 mp-et ha tartózkodott a képernyőn, így elég nehéz kilógnia, bár abban egyetértek hogy általában gyenge színész. De ha a nézők többsége szerint is tré, úgyis kikerül a szériából, ahogy a Smallville-ben Lana első barátja Whitney is 1 évad után távozott. Viszont John Glover, aki csak néha vendégszerepben ugrott be Lex apját játszani rövidesen állandó szereplővé vált mert a többségnek bejött.

A Flashnál is lehet majd ilyen csiki-csuki pár évad után hogy ki-be pakolnak majd embereket.
  • LasDen #592
    valószínű ugyan arra lesz kijátszva, mint a képregényekben. Zoom az időutazásba és a felismerésbe, hogy ő lesz A FLash legnagyobb ellenfele beleőrül. Onnantól pedig feladatának érzi, hogy Barryt jobbá tegye. Bármilyen áron....
  • Shep
    Már ebből a trailerből úgy kilóg Iris, hogy eszméletlen. Annyira nulla a színészi játéka, hogy az hihetetlen.
  • szomferi
    de miért? ugye ott a 2025-ös újság címlapja, hogy a Flash eltűnik, és az elején mondta is Wells, hogy a jövőnek olyannak kell maradnia, ahogy az az újságban is szerepel, de miért jó az neki, ha meghal Barry?

na jó, a következő résznek már a címe is izgalmas :D

meg egy kis érdekességhalmaz a PH-s topikból:

Wells-nek az az érdeke, hogy Barry minnél gyorsabb legyen, ergo minnél több sebességerőt generáljon, amit Wells tud megcsapolni, igy vissza tud térni a saját idejébe.
    Persze ez ennél sokkal bonyolultabb, mivel meg is akarja ölni, de ha megöli, akkor Eobard Thawne maga sem létezne.

Ez az újság egyébként lehet egy easter egg is, a képregényekben volt a Crisis on Infinite Earth, ahol Barry feládozza magát, eltűnik és ő maga lesz a Speed Force.
    Pl. ennek a résznek az elején is ottvolt Coast City, Green Lantern szülővárosa, illetve Wells nagyon nézegette az ógörög emléktáblát, ami szintén szerintem egy Justice League easter egg.

Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.04.27. 01:00:11
  • TheFlash4Ever
    Kötve hiszem, hogy Barry segítene neki.
  • LasDen #588
    Flash-sel
  • DasIsFuck
    Hát igen, de pl ez a harc jelenet az egész flash-el feltörli a padlót kb:D
    De bármelyik dc-s animációs filmet fel lehet ide hozni, sajnos tényleg úgy van, hogy az ilyen képregényes dolgok vagy csak animációs formában vagy magas költségvetéssel működnek igazán.
  • Synchronous
    Minden anyag folyamatosan erodálódik, így az ember is. Csak az ember a levedlett sejteket újakkal tudja helyettesíteni. Minden ruhán lehetnek lehámlott mikroszkopikus bőrdarabkák illetve hajszál.
  • LasDen #585
    nem figyeltek annyira a részletekre, mert most nem az volt a középpontban. Nem kapott annyi figyelmet, mert csak a háttérben ment a sztori és minden más fontosabb volt annál. Szerintem...
  • extra sensory
    Az nem zavar mert a ruhájukhoz hozzáért, de a testükhöz nem...

Nem én vagyok aki logikát keres hanem ők... én a következetességet keresem. Ha megfigyelted a legtöbb metahumán esetében mindig agyaltak, számítgattak, figyelembe vették a fizikát, a biológiát még az atomok működését is, mert ez kellett hozzá hogy le tudják kapcsolni az adott ellenfelet. Itt viszont azt látom hogy elsiklanak bizonyos szabályok felett... vagy nekem mindegy ha elsiklanak csak legyen megmagyarázva legalább egy félmondatban. Lehet kicsit szőrszálhasogatok, de ez a sorozat hibája mert eddig elég sok minden meg volt magyarázva.
  • LasDen #583
    nem csak arról van szó, hogy vissza akar menni. Azt ne feledd, hogy ő nem az anyját akarta megölni, hanem magát Barryt. Van más motivációja is a tetteinek nem csak a haza út....
  • grebber
    Amúgy nem értem ezt az egészet.
    Elvileg csak vissza akar térni a suttyó férge az ő idejébe ehhez Barry kell hogy odáig fejlessze tudását stb hogy vissza tudjon menni a purdéj arcu emberünk.

Most akkor a szarér nem mondja el? Megölte anyját nagy dolog kellett ahhoz hogy barry az legyen aki. Lecsukják ezért? Mindenkinél badassabb szóval nehezen. Sőt még szopatni is tudna ha nem segítenek neki visszajutni egyre több mindenkit öl meg.

De hát sorozat kellenek a izék bele nem lehet minden egyszerű mint 2x2.
  • TheFlash4Ever
    Remek epizód volt, Wells nyaka körül szorul a hurok.
  • Shiwo
    az nem zavar, hogy még a ruháját is lemásolta? (:

képregény-alapú dolgokba ne keress logikát...
  • extra sensory
    Ez az alakváltó ugyebár érintéssel lopta el az emberek személyazonosságát. Viszont nem világos hogy valaki több réteg ruhán!! keresztül hogy képes felvenni egy másik személy külsejét. A ruha az élettelen dolog, nincsenek benne sejtek, nincs benne semmi genetika. Legalább közvetlen bőrfelülethez ért volna hozzá mikor lemásol valakit. Tényleg csak ennyi hasfájásom van ezzel a résszel kapcsolatban, amúgy meg átlagos rész volt, sőt viszonylag élvezhető.