1018
-
#658 midseason lesz max 12 résszel. Abba nem lehet annyira probléma... -
#657 I'm Danielle Panabaker, from THE FLASH or SKY HIGH. AMA!
elhint 1-2 spoilert is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
legalábbis nekem nem volt tiszta, hogy belőle is szuperhős lesz :D
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.05.15. 09:10:28 -
#656 mondjuk nekem ez a LoT trailer kicsit olyan összeállításnak tűnik, mint a "ketrecharcos" előzetes..
meg hát nem kicsit spoileres azoknak, akik nem ismerik a képregényeket és nem is olvasnak erről az új sorozatról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lásd pl fehér kanári..
-
#655 Őőő, 2:09 ott a Reverse Flash :o -
#654 Csak már most látom, hogy a cgi-n elhasal a dolog, bár atom király lesz remélem.
Vandall Savage bírtam a rajzfilm sorozatban is:D
Egyébként szerintem a JL fő tagoknak azért nem lesz sorozata, mert abból lesz majd mozifilm is.
Pedig baszott király lenne egy batmenes,flashes,wonder womenes,green lenternös,hawk girl-ös jl sorozat.
Ezekkel még a szappanoperát is megbocsájtanám a cw-nek:D
suppremant ki is hagyhatnák, mert úgyse férne bele a költségvetésbe
(amúgy az arrowos john-ból is lehetne green lantern)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.05.15. 00:10:32 -
#653 de pont ettől lenne különleges. Nem kell neki sorozat vagy hogy folyton ott legyen. 2 kozmikus rendőrködés között beugrana Barryhez 1-2 részre. Sokkal különlegesebb, jelentősebb lenne úgy karaktere. Mellesleg van egy elmélet, hogy mivel Wells 5 évvel korábban adta Barrynek az erejét, a szuperhősök még nem jelentek meg. Az újság cikkből tudjuk, hogy a Wayne tech létezik, ergo Batman is létezik v létezni fog. Wonder Woman Themyscerán van még stb. Superman nem nagyon illik bele a képbe a Supergirl sorozat miatt, ami az Arrow-verse része lesz.
De majd meglátjuk. Én remélem lesz Green Lantern :D
Meg nem elfelejteni, jövő héten Legends of Tomorrow backdoor pilot Hawkgirllel :O
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.05.14. 20:38:33 -
#652 Szerintem ezek csak ilyen utalgatások minden komolyabb szándék nélkül, mert hát ugye Hal meg Flash nagy haverok, nem hiszem ,hogy egyszer csak majd feltűnik a Lámpás a sorozatban, vagy esetleg kapna egy önálló szériát, mert 1 rész akciója felzabálná az egész éves költségvetést :) -
#651 én meg ilyenekről csak itt értesülök, sajnos nincsenek ilyen képregényes háttér információim :D -
sata75 #650 ooh és télleg:) jobban oda kell figyelnem...:) -
#649 mikor a Ferris Airre értek (ami ugye Carol Ferrisre utal, Hal nője) Cold kérdezte, hogy nem zárták-e be ezt a pályát. És Barry válaszolta, hogy de, mióta egy teszt pilótájuk eltűnt. Hal pedig ugye pilóta... -
sata75 #648 uh, én félálomban néztem tegnap de nem emlékszem ilyenre, hogy "Green Lantern - Hal Jordan utalgatás".
mikor volt ez? mostani részben? -
#647 Kicsit olyan összecsapott volt ez a rész, meg olyan érzés volt, mintha a végére ezt a csatát csak kényszerből tették volna be, csak azért, hogy a kapocs meglegyen az Arrowal, de eredetileg nem így tervezték, ha meg mégis akkor elég gyenge megoldás volt. Kíváncsi leszek mit húznak az utolsó részben!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 23:51:34 -
#646 nem lett volna rossz rész, de a megvalósítás valami szörnyű volt, eddig se volt kiemelkedő de ennyire gagyinak egyszer se tűnt nekem. -
#645 a vége az volt olyan semmilyen. A nagy durranás helyett csak egy kis puff volt.
Igen, a ruháját. A képregényekben is így van, hogy Barrynek is van egy ilyen gyűrűje és abban van a ruhája, aztán ha menni kell, akkor csak kilövi. :D
Kíváncsi vagyok hova fog kifutni ez a folyamatos Green Lantern - Hal Jordan utalgatás. Eddig csak ugye Coast City meg a Ferris Air volt folyton hallható, látható, de a mai résszel már tudjuk, hogy Hal nem oly rég eltűnt, szóval oda kint van és Lanternkedik :D -
#644 mai rész... hát nem is tudom... nagyot kell ütnie a finálénak mert ez most olyan "meh" érzés, pedig annyira nem volt rossz rész...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Wells nem ennyi lesz... nagyon könnyen legyőzték nekem ez gyanús :) a harc elején Wells a gyűrűjéből jól láttam, hogy a ruháját lőtte ki vagy esetleg valami mást? :) -
#643 Sztem is, nem volt gáz. Talán a mozgása lehetett volna jobb. Tv-ben ennyire telik, ez van. Atom sztem sokkal gagyibb az arrowban.. -
#642 Pedig megkockáztatom ennyire bénán még egy cgi-sem nézett ki, mint most. -
#641 szerintem kihozták a legtöbbet a tv-s keretből -
#640 Meg a cgi is borzalmas volt, főleg a viselkedése ,testmozgása a majomnak. -
#639 easter egg? -
#638 mert olyan volt, mintha hőseinkre ugrott volna :O -
xido #637 ráadásul minek kellett az a hatásvadász épületmászás a végén,ha úgyis leugrott róla? :) -
#636 Átlagos rész volt, a két vonat egymás után meg kifejezetten gagyi volt. -
G_ArchAngel #635 hja, nagyon gyenge epizod volt, tobbet vartam a majomtol :/ -
Janika114 #634 Hát szerintem elég gagyi megoldás volt ez... Arról nem is beszélve, hogy jön két vonat egymás után, és nem veszi észre Grood az egyiket és így "győzi le" őt Barry... -
#633 ez 23 -
G_ArchAngel #632 22 epizodos ez is es a nyilas is? -
#631 Mai rész tanulsága? A Power of Boner erősebb mindennél.... -
#630 Iris milyen egykedvűen veszi tudomásul hogy Barry a Flash :D -
#629 jaja, hamarosan season finálé (majomszagot érzek)
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.05.03. 17:53:05 -
#628 sztem simán meghúznak egy ilyen lépést (: -
xido #627 mekkora csavar lenne a második évadra,ha a rivális Tina McGee megvenné valahogy a Star Labs-et és ő lenne megint Flash segítője,mint annak idején :) -
#626 Akkor a Star laboros "együtt üldözzük a bűnt" kvartettnek ezzel vége... mert gondolom Wells oda már nem mehet vissza. Van egy sanda gyanúm hogy az útja a csatornába vezet majd egy régi "haverhoz". -
G_ArchAngel #625 "vagy adjanak neki valami képességet"
Van kepessege: Irrital mindenkit 24/7 -
#624 Értem, így már világos :) -
#623 mert szuperhős és csak a tűz körül csinált vákumot, míg az emberek körül csinált egy buborékot, és így életben maradtak. Teljesen logikus :D -
#622 Nekem meg az nem volt világos, hogy a törött ablakokon keresztül hogyan csinált vákumot és, hogy nem fulladt meg mindenki :D -
#621 Irissal kapcsolatban a ruhás felvetésedet támogatnám -
G_ArchAngel #620 Barry-t is lemasolta. Szerintem atvesz mindent, csak legfeljebb nem tudja hasznalni, nem tudja mire valo. -
#619 nekem annó úgy jött le, hogy le tudja másolni, csak nem annyira hatékonyan.. tehát mondjuk annyira gyors volt, mint Barry, mikor Flash-sé vállt, de a mostani "gyakorlott" Barry gyorsabb nála
másik lehetőség, hogy Cisco-ban összemosódtak az emlékek
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.05.01. 09:42:25