Xenonauts
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Lammer-nek válaszolva (UFO2:ET topik)
-az idokozbeni esemenyekhez, hogy tudok "odamenni"??? lehet bena vagyok, de mondjuk ami kozel lenne tortenes a bazishoz, oda "kiszallnek"
(frekvencia zavarok stb.)
ezen én is filóztam, tán idõvel lesz valami "fejlesztés" ami után rá lehet mozdulni a témára.. gondolom azt jelzi, hogy merre van gyanús, idegenekre jellemzõ jelenlét...
-nincs autofight legicsatanal? (ha mar szivatnak normalon is) 😊
de van, még azt is ki szokta írni, hogy hány % esélyem van a nyerésre...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hogy esetleg még raknak-e bele valamit vagy mi lesz.. passz 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sokszor nálam is 1-1 földi csata napokig eltart irl 😊
de legalább jönnek szépen a javítások hozzá
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a régi rajongók biztos megveszik szerintem
(Köszi Lammer a linket! 😊 )
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ez a játék egy újabb X-Com remake, ami elég ígéretesnek tûnik, hiszen a fejlesztõk igyekeztek az eredetihez leginkább hasonlító stílusú játékot készíteni.
Hivatalos oldal: www.xenonauts.com
Galéria
A játék a Steam-en is elérhetõ.