Xenonauts

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Jövõ ilyenkor, a nyári akcióban szerintem én beruházok rá. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Shiwo

Lammer-nek válaszolva (UFO2:ET topik)

-az idokozbeni esemenyekhez, hogy tudok "odamenni"??? lehet bena vagyok, de mondjuk ami kozel lenne tortenes a bazishoz, oda "kiszallnek"
(frekvencia zavarok stb.)

ezen én is filóztam, tán idõvel lesz valami "fejlesztés" ami után rá lehet mozdulni a témára.. gondolom azt jelzi, hogy merre van gyanús, idegenekre jellemzõ jelenlét...

-nincs autofight legicsatanal? (ha mar szivatnak normalon is) 😊

de van, még azt is ki szokta írni, hogy hány % esélyem van a nyerésre...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Úgy kész van a játék, hogy van benne utolsó küldetés szóval végigjátszható.
Hogy esetleg még raknak-e bele valamit vagy mi lesz.. passz 😊
Molnibalage
Na ez a másik, amiért nem veszem meg. Még. Vélhetõleg bugos, mint állt. Egyáltalán bele került minden tartalom, amit akartak vagy még most is félkész?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ez már csak így megy 😊
sokszor nálam is 1-1 földi csata napokig eltart irl 😊
de legalább jönnek szépen a javítások hozzá
Molnibalage
Én régi rajongó vagyok, de nálam bõven rezeg a léc. Mondjuk ez fõleg idõhiány miatt van, annyi más mindent csinálok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem olyan csilivili viszont sokkal több van benne mint a nagy "gyári" remake-ben 😊

a régi rajongók biztos megveszik szerintem
Molnibalage
A X-COM remake után ennen sok esélye sajon nincs, csak a nagyon õsfanok, vagy még azok sem veszik meg.

Papa01
Videó egy UFO elfogásról:
(Köszi Lammer a linket! 😊 )

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Sziasztok!

Ez a játék egy újabb X-Com remake, ami elég ígéretesnek tûnik, hiszen a fejlesztõk igyekeztek az eredetihez leginkább hasonlító stílusú játékot készíteni.

Hivatalos oldal: www.xenonauts.com

Galéria

A játék a Steam-en is elérhetõ.

← ElőzőOldal 2 / 2