60
Strategic Planetary Defence Simulator
-
#60 A remake-et? Erről van valami hivatalos infó? Az első rész ugye pont az eredetit vette át, pont ez volt a lényeg. Egy remake koppintásnak mi értelme lenne?
-
#59 A remake XCOM játékmenetét ülteti át, ha jól emlékszem. Az áramvonalasított játékmenet jött be sokaknak ez lehet az ok.
Mondjuk nekem elég volt már az UFO-ból. Ha majd kijön és jók a visszajelzések, akor a Phoenix Pointot megnézem, de kb. ennyi. -
chris0000 #58 hi.
talán március...Xenonauts 2 -
#57 Ja, csak nem szúrta ki a szemem... -
#56 Hogyan lehet második bázist alapítani...? -
#55 Be is zsákolta, ennyiért megérni megnézni. -
#54 Köszi. -
xrm #53 GoGon most free. -
chris0000 #52 fel tudsz iratkozni az oldalukon oldaluk ott pedig a buy now! alatt xenonauts 2 azon belül meg ott lesz a link a szövegben. :)
ahogy early acessba kerül kapod a mailt!
steamen nem tudom lesz-e.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2017.08.18. 20:55:04 -
#51 Jó lenne... :) -
chris0000 #50 idén remélem megjelenik... -
#49 Jó hírek! :) -
#48 Végig játszottam a játékot, számomra: 60/100 az értékelése. Az utolsó küldire rengeteg lőszer szükséges. :) Nem bántam meg, hogy megvettem, de nem hiszem, hogy valaha is újra elő fogom venni. :) -
#47 Köszi az infót! :) -
#46 "Unlike in the original XCOM, Humans can never use psionic powers to their own benefit, they remain deeply within the realm of the Aliens mind."
úgy tűnik, hogy nem
(forrás : http://xenonauts.wikia.com/wiki/Psionics ) -
#45 Oké, beismerem, lebuktam... Sóhajtottam is egy nagyot...
Egyébként elmekontrollos dolgot nem is lehet kutatni? :( Vagy én hagytam ki valamit? :) -
#44 én is így voltam vele, oszt feltűnt a bolygóképernyő tetejének közepén, hogy a végső misszió indítása
mondjuk közbe felpakoltam egy patchet, lehet előtte nem volt ott olyan látványosan és ezért nem szúrta ki a szemem... -
#43 Megmondom őszintén nekem kezd unalmassá válni a játék... vagy öregszem...:D
Már hónapok óta nincs mit kutatnom, néha megrohannak az ufók, lelövöm őket, a Preator-t és Commander-t szállítókhoz kimegyek, de hiába kapom el őket élve, semmi...
Már új bázist sem tudok építeni, feltuningoltam a vadászokat is.
Valahogy az új X-com alatt nem voltak ilyen érzéseim... -
#42 gondolom nehezítésképpen..
minden esetre a 360°-os látás miatt is hasznos a páncél -
#41 Sziasztok!
Lebegő katonával miért nem lehet lőni? -
#40 Értem, köszi.
Most a médium ufokkal küzdök nagyon.. alig lehet leszedni őket a 16-osokkal és a migekkel.. és elég nagy számban jönnek.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.12.28. 07:26:09 -
#39 sztem automatikusan allien alloy-nak veszi vagy ilyesmi -
#38 Köszi a hasznos infót! A Plasma Weaponry nincs meg.
De azért eladni ellehetne... :) -
#37 mert itt nem úgy van, hogy csak felkapod az ellenfél fegyverét és használod
hogy kikutatod az Alien Plasma Pistol-t az még nem jelenti, hogy tudod használni.. a leírásában is szerepel, hogy nem emberre lett tervezve
elvileg meg kell legyen az Alien Plasma Technology és a Plasma Weaponry és csak utána tudsz saját, emberre tervezett plazmafegyvereket gyártani magadnak..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.12.27. 13:21:36 -
#36 Sziasztok!
Megvettem ezt a nagyszerű játékot, de van egy problémám:
Miért van az, hogy kikutatok dolgokat, és azok nincsenek benne a gyártható cuccok listájában.
PL: plazma fegyverek ki vannak kutatva, mégsem látom azokat, sőt amiket a csaták után elhoznak azok sincsenek sehol...
-
#35 "magyarositas ?"
karikas ostor legyen az egerikon? vagy mit szeretnel? -
AnubisEE #34 sziasztok van vagy keszul ehez valami magyarositas ? mindig ugy szerettem olvasgatni a fejleszteseket :) " tudom tanuljak meg idegen nyelveket " -
#33 Srácok az miért van, hogy a 2 féle ufo alapanyagon illetve az általam legyártott cuccokon kívül semmit nem tudok eladni ? Régi ufokban pl a fegyvereket gránátokat mindent el lehetett adni -
#32 az uj 5.31-es verziot nezted mar? eleg sokmindent rebalanszoltak es kicsit boostoltak par mindent, szal worth it a try :)
ja amugy tenyleg nehezebb (en meg az uj 5.3-as verziokat nem probaltam, csak amit linkeltem lentebb) -
#31 Megnéztem ezt a modot és azt kell, hogy mondjam, hogy baromira nehézzé teszi a játékot, már az elején. Talán szerencsésebb először a vanilla játékot végigjátszani. -
#30 A Szovjetuniós részre reagálva: nézd majd meg a dátumot, hogy mikor kezdődik a játék :) -
#29 Végre egy ilyen fegyver... :) Így nem kell közvetlen az idegen mellé kerülni. :) -
#28 ufo elfogás? nem is fogta el az ufót :D -
#27 SPOILER
közbe kikutattam valami elektromos gránátot, azért az már hatékonyabb, mint a közelharci sokkoló.. -
twi452 #26 felraktam én is ezt a modot most kipróbálni
hát tényleg sokkal akciódúsabb :)
végre lehet használni a géppuskát arra amire való mert nem kerül horror tp-be és lehet szórni vele a golyót rendesen :)
egy földi küldetést mentem, az alienek mászkáltak mindenfelé, az első alien akit megláttam rögtön valami gránátot próbált kidobni az egyik házból de nem tudta kidobni az ablakon :D
és rögtön volt egy "jetpack"-es alien is, ezt picit furcsáltam, hogy az első lelőtt ufoban mit keresett :) -
#25 Mar van egy eleg massziv mod az 1.0.6-os verzioszammal rendelkezoknek
ide katt
(***en meg csinaltam egy korrektizalt magyar neves text filet akit erdekel az katt ide, magyar nevek)
*** soldiernames.xml es soldiernamesfemale.xml kell atszerkeszteni, szimplan torold ki a bovli kamu neveket es be lehet masolni amit osszegyujtottem! ferfi es noi neveknel is szemely szerint beillesztettem a vezetekneveket :) -
#24 Majd egyszer, ha nagyon ráérek, akkor talán kipróbálom, meg addigra talán nem lesz bugos. -
#23 +fav, jól hangzik :D
de steam akcióba nem akar bekerülni :(
Még biztos korai :( -
twi452 #22 én még olyan tápossal nem találkoztam eddig :)
de akkor a shotgunos embernek lehet adok egy botot a gránátok helyett, neki ha jól emlékszem már 80 körül van a TP-je úgyhogy tud mozogni :D
szeretek is vele berongyolni és 2 kockáról szaggatni a dögöket :D -
#21 hát, nálam a gránát-dobásra jóformán a teljes mozgáspontot el akarja használni, kábítóbotnál meg odamegyek, lecserélem a kézben lévő fegyvert, 2-3szor lesokkolja (bár ennyi erővel fejbe is csaphatná vele), de van, hogy elsőre összejön és akkor még vissza is tudok váltani a lőfegyverre.. gránát esetében meg volt, hogy 2 körig ácsorgott benne az idegen, és nagy ívben tett a dologra