1026
  • zzeN
    Mit ne mondjak jól néz ki az új pálya:

• gsg16
    Üdv!
    az a gondom,hogy ha játszok,akkor bár én úgy látom,hogy "terrorist hunt"-módban megyek körbe a pályán,és irtom az ellenséget,amire pontot is ad,de a többiek úgy látják,hogy állok a kezdőponton,és onnan lövöldözök le mindenkit.ezt úgy vettem észre,hogy amikor lelőnek,akkor a kezdőponton fekszem,és oda szalad ki valaki feléleszteni,az épületből.mi lehet ennek az oka?
  • Kaslerka #382
    Szerintem gőzerővel készülnek a season pass-ra...
  • jutah
    Sziasztok.
    Ma egész nap nem tudott a szerverhez kapcsolódni így nem tudtam játszani sem...azt irkálja próbáljam később....
    Másnak is van ilyen hiba vagy csak engem sz...t???
  • bagoly19940112
    Hello a NAT Type-s problémát sikerült megoldani, 2 uj portot kellet megnyitni: UDP: 80 TCP: 3074 portokat, meg még más számok is jók le vannak írva, egy oldalon, ha valakinek hasonló gondja van, részletesebben is segítek szívesen. Mostmár mindenki hall rendesen a játékba és minden jól működik.
  • toza #379
    ja van sajat topikja .. eszrevettem.. bocsanat.. ja. kosz
  • Jim Morrison
    Valamelyik topikban van link, hogy nvidia oldalan lehet kulcsot kerni, egybol megjon. Mar lehet tolni igen. Tobbit pedig a jatek topikjaban :)
  • toza #377
    divisiont lehet mar tolni? kapott vki beta kulcst?
  • TDC Geronimo
    2án jön az új map meg a 2 új operator egy nagy patch formájában. Mondjuk azért fura, hogy hivatalosan még nincs infó se a mapról se az operatorokról.
  • Morpeus
    Ki kell nyitni a portokat, illetve a port forwardot beállítani.
  • simonl #374
    Érdekes, nekem a P90 fegyverhez ill. a hozzá tartozó operátorhoz a Splinter Cell Skint adta.
    A Ghost recon skin -t pedig a G36 kapta.
    Nem tudom mi alapján válogat a játék vagy a Uplay.
  • Jim Morrison
    router beallitast kell valtoztatni.talan az megoldja
  • bagoly19940112
    sziasztok :) nem hallanak a játékba, ezt irja, mi lehet a megoldás? + ha valakinek van kedve játszani, akkor üzenetbe küldhet nevet és felveszem :)
  • simonl #371
    Köszönöm kimerítő válaszod , erre nem is gondoltam.
    Szép napot.
  • Béluska74
    A Ghost Recon skint nem lehet minden fegyverre rátenni. Nekem azt hiszem egy P90-esen lett elérhető.
    Ubi fórumról :
    There are some limitations as to which operators and weapons can equip the ULC skins. See below for this info

Gold Weapon Skin
    Cross-Operator - Non-weapon specific

Tiger Weapon Skin

Leopard Weapon Skin

Elephant Weapon Skin

Fire Weapon Skin

Splinter Cell® Weapon Skin
    Ashe - G36C

Ghost Recon® Weapon Skin
    Rook | Doc – P90

Guerrilla Weapon Skin
    FUZE – AK12

Porter Weapon Skin
    IQ – 552 Commando
  • simonl #369
    Köszi mester
  • TDC Geronimo
    megjelenik egy kis jelzés pár secig. Ezzel lehet jelezni társaknak pl, hogy melyik falat törjék be vagy hol látta az ellenfelet stb
  • simonl #367
    Köszi, akkor úgy kérdezem: mire jó a Ping (as operator) gomb?
    más
    Hogyan tudom aktiválni, megjeleníteni a ghost recon skint a játékban?
    R6 Siege Season Pass megvan, a Ghost Recon FS megvan.......
  • Nagylaci
  • simonl #365
    Sziasztok, játék közben az y gombbal mit élesítünk?
    Mi az a sárga ikon?
    Köszi
  • hungary27
    Persze, még látni is lehet.
  • jutah
    Amikor Fuzeal telepíted az a gránátlövő valamit azt hallani az ellenfélnèl?
    Csak mert tegnap úgy löttek át falon keresztül hogy nem láthatta hogy ott vagyok csak arra tudok gondolni hogy hallota ahogy felrakom a falra a szerkezetet...
  • TDC Geronimo

Csaj képessége jónak hangzik, de a Bucké elég tré.
  • hungary27
    Ti tudtátok, hogy van olyan, hogy egy kör vége döntetlen? Nekem ma volt először rankeden. Na meg olyan is, hogy a szerver mindenkit ledobott csak engem meg két ellenfelet nem.
  • koltony
    Így 50 + osan elmondhatom hogy a pályák és karakterek megismerésére a legalkalmasabb első körben a terrorist hunt, illetve a szituációk se utolsóak gyakorlás szempontjából.

A játékot sztem annak érdemes elkezdenie akinek vagy van legalább 1-2 ismerőse, vagy gyorsan tud szerezni magának. Fontos a voice chat vagy TS vagy skype vagy egyéb kommunikációs lehetőség, mert így el lehet kerülni egy csomó problémát. A random team fele normális, a másik fele meg olyan bal.... hogy azt el se lehet hinni.
  • Béluska74
    Ha valaki szeretne velem bénázni amolyan minden mindegy alapon "szigorúan" csak a szórakozás miatt játszani az keressen meg privátban és odatolom az Uplay nevemet. Semmi komoly agyondumáltrankedkilövömésénvagyokalegjobb. Számomra nem fontos az állandó dumálás ,hangkommunikációnak is elég a játékba beépített voice chat. (nyitott vagyok a TS-re is...) A káromkodást és a másik gúnyolását sem csipázom. Délután+este ahogy a meló engedi tudok jönni. És ami a legfontosabb béna is vagyok!
  • jutah
    Oké köszi csak kicsit zavaró hogy nem vagyok elég hatékony mert nincs pályaismeretem.
    És nem szeretnék olyan fail szitukat mint pl tegnap a kolléga Fuse-al szétcsapta a túszt...aztán buktuk a kört instant!
  • Jim Morrison
    inkább casual multi. Szerintem.
  • jutah
    Egy hete vettem meg a játékot és elég noob vagyok még benne...
    A terrorist hunt mennyire jó hogy kitanuljam a pályákat,vagy inkább a casual multi???
  • koltony
    Divisionnál sztem megint baszakodni fognak a szerverek úgyhogy nem hiszem.
    Nálam amúgy minden rendben, azon kívül hogy random FPS droppok vannak az új frissítés óta... azért elég idegesítő tud lenni.
  • Béluska74
    Hát én játszanék,de nekem ma folyamatosan szarakodott a játék. Ranked játék ment és ledobott,akkor próba Terrorist Hunt ott kb a játék felénél dobott le. Vissza ranked-re a második körben megint kidobott. Ekkor már 7 perc volt a büntetésem. Még egy próba terrorhunt megint kidobott. Na ekkor ilyet mondtam: B@.........................ádat! és kiléptem. Nekem mára elég volt. Holnap délután folytatom...
  • Nagylaci
    Sziasztok akinek van kedve játszani normálisan, csapatban az vegyen fel UPlay -en. Az azonosítóm:

chr0N0s.

TS van, és olyanok jöjjenek akik használják is rendesen de ez igazából alap egy taktikai shooternél...
  • cody1994
    Üdv! valaki game most? :D level 9 Név: Nippy019
  • TDC Geronimo
    Kíváncsi leszek új mapra meg a 2 új operatorra. Lassan mutathatnának belőlük valamit
  • toza #350
    na.. meg jachattok 15 napig. utanna uresek lesznek szerverek kiscit..

• greenkawa
    Bocs az off ért,de nézd mit találtam rólad
    :D
  • Dency
  • alma2
    ohh, hogy a battlefilednel milyen anyazasok voltak, meg probalkozasok, hogy csokkenjen ez a jelenseg. Aztan ott 64 embert kellett szinkronizalni, itt meg mennyit, max 10-et? :)
    Jatek kozben latod a tobbi jatekos pingjet? Mondjuk egy nagy pingu emberke is tonkre tudja tenni az elmenyt.
    Persze csodak nincsenek. Ha te 100 ms-re vagy a szervertol, meg o is 100-ra, az mar ket tized masodperc csuszas, annyi ido alatt egerrel korbeforogsz 3x a tengelyed korul.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.01.12. 10:57:24
  • Nagylaci
    Igen azok azonnal elérhetőek lesznek, de minden negyedévhez csak egy fog tartozni. Februárban valami Black Ice nevű map jön.

Amúgy meg ezt a videót nézzétek meg, ez az ami miatt lassan elmebeteggé tesz ez a játék ha így megy tovább... :) Sajnos a legtöbb meccsen határozottan érezhető valamilyen hálózati alapú csúszás ahhoz képest amit a játékosok látnak és amit a szerver detektál éppen. Amikor pedig ennek a rossz oldalán vagy akkor jönnek az ilyen események:

Ilyesmi persze a legtöbb játékban előfordul, de itt messze gyakrabban az elfogadhatónál szerintem. Így most az van, hogy a szerencsétől függően valaki komoly előnnyel míg valaki komoly hátránnyal kénytelen játszani és ez "picit" rongálja a taktikai részét a dolognak. Sokszor eleve hamarabb látod meg az ellenfeled mint ő téged (vagy fordítva) és ez egy ilyen corner combat -ra és peaking -re építő játékmenetnél eleve győzelmet jelent annak aki egy kicsivel is hamarabb látja meg a másikat. Aztán sokszor a hátrányban lévő játékos lövéseit annak ellenére is csak csúszással kezdi detektálni a szerver, hogy vizuálisan egyértelműen eltaláltad az ellenfeledet, mögötte többnyire csupa vér a fal a végén mégis úgy lő ki, hogy egy nyomorult armor sérülést sem kapott! Nyilván mondani sem kell, hogy mekkora előny ez egy ilyen játékban ahol relatíve gyorsan meghalsz ha eltalálnak... A játék amikor működik nagyon tetszik, de szánalmasnak tartom, hogy ilyen már-már pre beta állapotban képesek voltak kiadni.
  • böröczk
    Koszi! Mert nem teljesen ertettem, pedig olvasgattam rola. Az uj mapok viszont egybol mindenki szamara elerhetoek lesznek, ugye?