1026
-
#344 Steamen vettem meg ott is kapok id-ét ? -
Fox121 #343 Uplay ID érdemesebb megadni :) -
#342 Üdv! mindenkinek most vettem meg a gémet embereket keresek játék-ra :D
akinek lenne kedve egyet csapatni az vegyen már fel. ts3 szerver is van
https://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/ -
#341 A legutolsó infó szerint február másodikán a season pass -al rendelkezők kapják meg a két új kanadai operátort, mindenki más pedig egy héttel később, gondolom kilencedikén. -
#340 január 12-én jön a kiegészítő vagy február 2-án csak? -
gsg16 #339 hol lehet megnézni a játék aktuális verziószámát,mert nekem szerintem nem frissül,pedig automatára van állítva -
#338 Szia, a patch megjelenése után a legelső bejelentkezésedkor magától kellene frissülnie! -
gsg16 #337 üdv!a játéknak magától kellene frissülnie 1.2-re,vagy le kell tölteni ? -
Fox121 #336 THX !!!! :) -
#335 A telepítési mappában keresd meg ezt a könyvtárat:
Tom Clancy's Rainbow Six Siege\videos\startup
Ebben van a két logo videó, ezeket töröld vagy nevezd át és onnantól ezek nem jelennek meg indításkor. -
Fox121 #334 indító parancs nincs hogy a játék introt kikapcsolna induláskor ? -
Fantasy18 #333 hali társakat keresek Rankedhez! akinek van kedve hozzá és rendelkezik mikrofonnal felvehet :) Uplay: Fantasy1800 -
#332 Játssz RANGSOROLT mérkőzéseket,és érd el a megfelelő képzettségi fokozatot. Na ez mi a lófüttyöt takar. Odáig még nekem is tiszta,hogy multizni kell vele. De mi a megfelelő képzettségi fokozat? Remélem nem az,hogy rózsaszín pónilóról kell hello kitty késsel dobálóznom mindenkire,mert akkor egy darabig nem tudom teljesíteni.... Vagy a csodás fordítás nem jó. -
greenkawa #331 Hát igen! mikor még együtt nyomtuk a RVS-t -
#330 -
greenkawa #329 A másik dolog meg épp ideje volt,hogy visszatérjenek ahhoz a filozófiához,hogy tanulni kelljen egy játékot.
Jól emléxem,annak idején a RS,majd CS,hónapokig kellett tanulni,hogyan is kell jól lőni,akár futva,pisztollyal,stb.
Elég unalmas is volt már,amikor egy kezdő láma,befekszik egy MSG-al vagy akimbozik,esetleg gránátvetővel hadonászik és rögtön sztárnak érzi magát.... -
greenkawa #328 Sztem meg pont ez az izgalmas benne,hogy felfedezd benne a dolgokat és olyasmire jöjj rá,amit a másik még nem tud. -
#327 De most komolyan.... Az a baj hogy az alap dolgokhoz van tutorial amire kb az első 2 percben is rájön egy kezdő játékos, hogy hogy erősítsd meg a falat meg hogy tudod berobbantani, de külön az operatorokhoz nincs semmi ami épp lényeges lenne....mint pl az ASH-nak a breachelő fegyvere csak a sima falat tudja berobbantani,vagy a BLITZ- nek a flashelő shieldje milyen távolságból vakítja meg az ellent, vagy hogy a jammelőt megfelelő távolságból áttudod ugrani a drónnal vagy hogy a szögesdrótba is belehet rakni azt a sokkoló cuccot. Ezekre mindre nekem kellett rájönni, szerintem jól jött volna ezekhez is egy-egy tutorial. -
Fox121 #326 Valaki multizik vele? vegyen fel ha van kedve. :) Fox121Hungary néven.... -
greenkawa #325 Gondolom felfekszik a dobra :P -
#324 Hogy tud úgy bezoomolni a géppityuval? -
greenkawa #323 -
greenkawa #322 Ebben a játékban a túsz védés a legnehezebb egyedül,még normálban is,csak bizonyos helyeket lehet bevédeni,minden pályán talán egy ilyen van. -
greenkawa #321 Na azért a Raven TH,az piskóta volt ehhez :) Az még egy száll pisztollyal is elég könnyű volt,még a legnehezebb fokozatban is.....
Ezt Realistic-be nem lehet megcsinálni egyedül,szinte egyik küldetés fajtát sem és még 5-en is igen nehéz. -
Kaslerka #320 A legjobb a Terrorist Hunt! :) Én speciel szinte csak azért vettem meg. 2 barátommal minden Rainbow-ot Terrorist Hunt módban játszottunk és ez ezzel sincs másképp. 3-an mindenki ellen a legjobb, természetesen Hard-ban. :) Legalább van kihívás. Egyébként valóban mögéd kerülnek, viszont nem csalva, mint a Vegasban, mert ott egy az egybe begenerálta mögéd... Itt viszont ha az egyikünk lemarad a másik kettőtől, akkor tökéletesen látszik az elnök különgépénél, hogy képes kijönni a repcsiből és felmászni utánunk a legmagasabb létrán a pilotafülkéhez... Teljesen korrekt. Valóban nehéz Hardba és Realsiticbe, de ez a való életbe ugyanilyen. Ez nem Call of Duty. Barátokkal próbáld ki és meglátod nagy királyság. :) Egyébként ha ez nehéz, akkor próbáld ki a Raven Shield-et...Nah, az brutál nehéz TH módban, de az is megoldható, csak türelem kell hozzá. Számomra inkább az 5vs5 az unalmas, hogy várakozok ,hogy ki mikor hol jön be... De hát izlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2015.12.28. 10:42:02 -
greenkawa #319 Ez hülyeség!
Semmi gond sincs ezzel a móddal. Normálban szinte gyerekjáték,még egyszemélyesen is.
Hard! az kicsit nehezebb,de még mindig megoldható,öten pedig sima.
Na a Realistic,az már más kása,az még öten is baromi nehéz.
De ez a falon kocsin átlövő terror,az azért fura.(Én ilyet nem tapasztaltam)
Utcára pedig akkor kerül,ha kicsalod,vagy ha elmozdítod a túszt.
Egyszóval,igen is élvezhető a Terror Hunt,sőt kimondottan izgi,mondjuk Hard-on csak pisztollyal... :) -
gsg16 #318 köszönöm a válaszokat -
Rudi50 #317 Végre hozzáértők és valami hasznos :-), köszönöm szépen nektek
Megnéztem a hibás sorokat mire ír ki, az avataromra értitek a be sem állított alap uplay avatar nem teszett neki, átállítottam azóta az kikerült a listából :-), meg a farcry mentéssel voltak problémái azt meg leszedtem,
viszont maradt még amivel nem tudok mit kezdeni ezek a következők:
6080] 2015-12-27 14:28:49 [ 5468] ERROR RawInputController.cpp (360) Attempted to update hotkey with invalid value
[ 6080] 2015-12-27 14:28:53 [ 5512] ERROR ProductConfigParser.cpp (1049) Expected name but it is missing.
[ 6080] 2015-12-27 14:28:53 [ 6064] ERROR SteamGameInstallListener.cpp (265) Unable to check install status, game addon is not a steam game: 2064
[ 6080] 2015-12-27 14:28:53 [ 6064] ERROR SteamGameInstallListener.cpp (265) Unable to check install status, game addon is not a steam game: 2957
van valami ötletetek?
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2015.12.27. 14:46:48 -
Csabolcs #316 Sziasztok!
Megtetszett a játék nagyon viszont az árával nem vagyok megbarátkozva. Nem tudjátok véletlenül hogy hol lehetne a legolcsóbb módon hozzájutni a játékhoz? (Melyik oldal, esetleg fórum vagy bolt).
Utoljára szerkesztette: Csabolcs, 2015.12.27. 14:14:12 -
#315 Mégis meg tudom mutatni mit kellene keresned, lefuttattam az ellenőrzést és mivel a két intro videót átneveztem , hogy ne kelljen megnéznem őket minden alkalommal talált is hibás fájlokat. Szóval ezt keresd:
-
#314 Hát ez a terrorist hunt -os dolog kicsit fura, de szerintem az a játékmód teljesen használhatatlan amúgy is. Egy alapvetően az 5v5 multiplayer harcra kihegyezett karakterekkel, pályákon, stb... kellene egy elég brutális hordát visszaverni, úgy hogy simán a hátadba kerülnek illetve néha lesapwnolnak közvetlenül mögötted!!! Ez velem már többször előfordult és annyira bosszantó, hogy csak e miatt nem játszom ezt a módot semmiképp... -
#313 #Rudi50:
Próbáld meg amit a kolléga írt #312
Ha nem akkor meg: Uninstalláld és pucolj ki mindent a könyvtárból ami még esetleg ott maradt, nem tudom hogy steames-e vagy uplay-es. Uplaynél telepítési könyvtár/ubisot/ubisoft game launcher/games
Aztán töltsd le újra.
#gsg16
1: Én nem találkoztam ilyennel, valószínű hogy valam bug lehet?
2: Egy laggos szerverre kerültél be,és hiába próbálsz valamit is csinálni mindig visszadob.
-
#312 Szia, annyit találtam erre, hogy próbáld meg ezen az útvonalon:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\logs
megkeresni a "launcher_log.txt" nevű fájt és abban kikeresni a "Verify game completed. Corrupted files: x required: x." sort ahol azt látod, hogy van e sérült fájlod a log szerint. Azt írják, hogy itt néha akkor is találsz valamit, ha látszólag hibamentesen lefutott az ellenőrzés. Ha az "x" helyén van valami szám akkor ez után a bejegyzés után megtalálod, hogy melyek a hibás fájlok és ezt elvileg valakitől elkérheted akinek működik a játék. Tehát valaki akinek minden jó átküldi neked őket, te meg manuálisan lecseréled azokat. Állítólag működik, de persze nem próbáltam, nálam szerencsére minden jó.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.12.27. 11:42:21 -
Rudi50 #311 Szisztok!
Találkozott valaki "file corruption detected...." hibaüzenettel? Nem tudom miért nem indul ez a vacak, mi okozza a hibát? Amit a google-n találtam róla nem oldotta meg, de nem is volt semmi jelentősnek mondható megoldás rá, csak ide oda másolgatás meg könyvtárellenőrzés, de ez nem segített mint várható volt. Valami nagy elcseszés lehet valahol.
(igen eredeti és igen a rendszerkövetelmények megvannak, és igen csak ez a szar nem fut)
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2015.12.27. 00:02:33 -
gsg16 #310 Üdv!
nemrég kaptam meg a játékot,most próbálkozom vele online,de van pár dolog,amit nem nagyon értek.terrorist hunt,Matchmaking módban,bent mászkálunk az épületben,a második emeleten,és egyszer csak az AI vezérelte ellenséges terrorista,kintről,az utcáról,lelő,autókon,falakon,és két emeleten keresztül.ez eddig csak ma kétszer esett meg velem.miután lelőtt,mutatja is a játék,hogy hol áll az ellenség.a másik dolog,hogy multiplayer-ben,a casual módban,próbálnék játszani,mivel a ranked-hez még nincs meg a 20-as szint,és miután betesz a játékba,nem tudok onnan elmozdulni.vagy ha igen,akkor is pár lépés után,visszavisz arra a pontra a játék,ahová le lett rakva az emberem.ez miért van így? -
Kaslerka #309 Köszönöm szépen, ott nem kerestem. :) Viszont simán tudunk a haverokkal játszani így, nem számít, hogy lone wolf, beengedi a haverokat. :) Így már olyan, mint a raven. :) -
#308 Tudsz így játszani viszont csak egyedül. Terrorist hunt-ra ha rákattintasz utána még van 2 opció Matchmaking és Lone Wolf. Kattins a lone wolfe-ra és az a pálya és az a játék típus lesz amit az options-ben már beállítottál a matchmakig preference résznél. -
Kaslerka #307 Boldog Karácsonyt minden terrorelhárítónak! :)
A fa alatt ott figyelt nekem is ez a gyöngyszem. Egy kérdésem lenne. Lesz ehhez esetleg valami olyan folt, ami megengedi majd, hogy terrorist hunt módban ki lehessen választani a pályát + hogy mit is szeretnénk csinálni az adott map-on és nemcsak random legyen minden?
-
4850 hd #306 hi all remelem azert javitanak mert hitbox szanalmas a killcam meg ahhh egeszen mas van ott mint amit en latok es egy kett szitu is igen csak furra ja hangoknal is valami nem tiszta nekem de imadom jo iranyba mennek:) -
#305 Mostani 38 megás frissítés mit tartalmazott? Nem találtam róla semmi infót, sehol.