Rainbow Six: Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt itt 13-15 éve! Elég nagy anyázásokba torkollott....<#mf1>
Béluska74
Kellene valami Sg-s klán vagy valami csapat innen. Eléggé sokan nyomatjuk napról napra.

If you give a little love you can get a little love of your own

Hali

Valakinek nincs olyan problémája hogy játékba a mikrofonja nem münködik. Én mindenkit hallok, engem viszont senki. A mikrofon windowsos beállításaival nincs gond a TS tökéletes megy-
A korral jár! Persze mikor én voltam ennyi idős mint most Te,mi akkor már a Ravent toltok és nagyképűség nélkül mondhatom,igen jól 😉
Persze zavartak a csíterek,de annyira azért nem,mivel azzal se jutottak sokra. Az is tény! jó néhány egerem és billentyűzetem bánta,de hát ez már csak ilyen 😊
Nagylaci
Amúgy meg tényleg annyi vagy mint amennyi a profilodnál írva vagyon?! Mert akkor végre valaki akihez képest kölyöknek számítok! XD Egyébként ez nyilván csak mentalitás kérdése, te csak élvezni akarod a játékot és jól is teszed, de engem piszkosul felbosszant, hogy az esetek egy részében eleve esélyem sincs a gyökerek miatt.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Lehet.. De mind1 is. Leszarom aki csítel,én játszom és nekem elég ha a hangokra és a társakra figyelek. Persze "öreg" bútordarab vagyok már,hogy ennyire elmerüljek a részletekben...
Nagylaci
Ez a drónos/kamerás történet rögtön megbukik mivel azt neked kiírja, hogy megjelöltek! Szóval erről ennyit.. Van olyan, hogy egy társa mondja neki jelölés nélkül, hogy merről jössz, de hagyjuk már ezt. Az első killnél gyönyörűen követi falon át a fejemet, a másodiknál pedig látszik, hogy "valami" miatt nem mer kilépni a sarok mögül még mielőtt bármi is történne. Sokan nem igazán figyelik ezeket a jeleket, de sajnos most az a helyzet, hogy hemzsegnek a csalók a játékban. A ubisoft azt állítja, hogy a fairfight működik a játékban, de most ez vagy kamu vagy sz@rt sem ér.

Egyébként meg nem mutatja egy ideig merre vagy. Csak a pillanatnyi helyet jelöli meg és kész. Azért láthatsz néha olyat, hogy mozog a jel mert egy társad jelölgeti többször egymás után az ellent neked.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ez nem így van! egy ideig mutatja merre megy.
Ha kamerával vagy drónnal jelol meg akkor csak azt ahelyet tudja megelolni ahol abban a másodpercben tartózkodsz és nem a mozgó ellenfelet. A videónn meg tokéletessen látszik hogy fejre céloz a repuloben a falonn keresztul. Az hogy nem veszed észre a csalókat még nem jelenti hogy nincsenek.
Itt egy tegnap est. Nem nagyon szoktam felvenni,meg nem is mindig ilyen birkák az enemik,de én akkor sem mondhatom egyértelműen azt,hogy tele lenne csalókkal.
Igen ez csít! De én akkor sem találkoztam egyel sem,vagy még így is bénák.. 😉

hogyne
És ez mitől wh? simán megjelölhet kamerával,vagy drónnal. Én is lőttem már így nem egyet.
Nagylaci
Jó neked... Vagy csak kevésbé veszed észre őket mert piszok sok van belőlük. Csak egy a sok közül akivel nekem sikerült összefutnom:

Ezt a marhaságot meg honnan veszed?! Én már játszom jó ideje,de még nem találkoztam,még gyanús elemmel sem,nem hogy csalóval.
Hat jol kicseszett az Ubi velem. Ugye 20 as szintet kell elérni hogy ranked meccseket lehessen menni. Namost az nekem tobb mint 2 órába tellett. Ezert nem kerhetem mar vissza a pénzem Steamen. Viszont a játékban semmilyen anticheat nincs jelen ezert tele van a multi csalokkal. Senkinek sem javaslom a megvásárlását max ha annyiba fog kerülni mint egy akciós CS.
Hát én ilyesmivel nem találkoztam.Persze beesik néha 1-1 barom,de nekem jó tapasztalataim vannak.
A lemorzsolódást se hinném,mivel elég jó lett a game, én inkább azt mondanám,egyre többen lesznek.
Hexex86
Köszi a választ! 😊
Olyanok meg mindig mindenhol lesznek.
Élvezni a gamet és ennyi ez a lényeg! 😊

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Béluska74
Most még elegen játszanak vele. Biztos vagyok benne,hogy le fog morzsolódni a bagázs nagy része egy idő után. Ez sajnos elkerülhetetlen. Aki megmarad az viszont jól fog vele játszani az biztos. Akkor majd színtiszta élvezet lesz vele nyomulni a haverokkal egy jól összerakott csapattal. Most is jó,de sajna tele van olyanokkal akik eszik a ropit,szürcsölnek hallgatnak valami idegesítő zenét. Ha meg kikapunk akkor meg megy a NOOB TEAM beirkálás. Sajna sokan úgy nyomják mintha ez egy újjabb CSGO lenne. De nem panaszkodok tovább megyek vissza játszani.

Dency
Az nem a Situations-on belül az utolsó? Article 5. Az indul úgy alapból ahogy leírtad. De hogy adta be matchmakingbe mikor ott nincs is közte 😄

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Hexex86
Lassan én is megveszem. Remélem játszák elegen . 😊

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Béluska74
De kár is ezen rágódni. Lőni kell mindenre!

Béluska74
Ugye alapból tíz pályán lehet élet halál harcot vívni,de van egy amit nem találok sehol sem ez pedig az egyetem. Amikor már úgy indul az egész csapat,hogy rajtunk van a gázmaszk,na azt tegnap 10-ből 10-szer dobta a gép egymás után. Azt a pályát akkor ki akartam kapcsolni,de nem találtam meg...

Dency
Nincs sehova se írva hogy csak akkor működne. Külön Multiplayerre meg Terrorist hunt-ra is belehetNE állítani hogy milyen mapokat akarsz. De hogy miért nem működik?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Béluska74
Ez mondjuk nekem is furcsa. Nem úgy van,hogy csak akkor él ez a beállítás ha saját csapattal mész a csatába?

Dency
matchmaking beállítások úgylátom csak dísznek vannak, hiába állítok ott valamit, nem úgy van. Mi az hogy nem dönthetem el melyik pályán akarok játszani, ez mi a picsa?

Béluska74
A Compensator a fegyverek szórását csökkenti. Én személy szerint ha van rá mód és lehetőség rádobom mindkettőt.

Dency
Fegyvereknél a Compensator és a Vertical Grip csak pluszt ad ugye? Vertical grip csökkenti a fegyver visszarúgását, de a compensator pontosan mi is?

Dency
Tényleg fasza, gyorsan fel is oldottam 😄

Hali.
Akinek lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk egy páran az vegyen fel.
Csak olyannal játszunk aki rendelkezik mikrofonnal és rendesen használja is!
uplay: hawaaii1
Jim Morrison
Teljesen mas felepiteso a siege, nekem speciel bejon, de kb csak csgo arazasban fogom megvenni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LeWyTy
Hali! Kérdés:
Ér a multi annyit mint egy Call of duty/Battlefield/Cs:go vagy hasonló nagy címeknél?
Minden szempontból!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

a blitz az nagyon csites. nem elég hogy nem lehet megsebezni a pajzs miatt, de még meg is vakulsz tőle ha meglátod, szal oldalról megkerül és közelről szétlő pisztollyal, még csak a pajzsot sem kell elhúznia. én amikor azzal voltam elég könnyű volt a játék...
ettol fuggetlenul nem taktikai fps.. van benne 3 gadget amit korlatozottan tudsz hasznalni..

redfaction 1-2(2001!) black(2006) meg bc1(2008) ota granattal bejuthattal barmilyen epuletbe..itt meg fix helyeke csapoajtok (?)vannak berakva h szintek kozott ugralhass!!

grafika nem minden.egyebkent is nemolyan orult csodalatos ebben a jatekban sem..
Nagyon elkurvult ez a rohadt gamer ipar.Nem csak kiadó,hanem játékos részről is. Komolyan mondom szégyen,hogy sokaknak kb. semmi se jó.Ha "A" módon van valami megoldva egy játékban az a baj,már miért nem "B" módon,de ha "B" módon van akkor meg miért nem "A" módon van. Meg ez a régen jobb volt sírás is szégyelni való.Ha nem olyan mint a régi részek az a baj ha olyan akkor meg miért nincs benne változtatás.Szánalmas.
sztem akkoris neki van igaza..miert latod falonkeresztul tarsaidat!?miert tudod h hany ellenseg van meg!?minekvan hitmarker!?meg szoras nelkuli fegyverek.meg miert fetrengsz foldon tehetettlenul ahelyett h korlatozottabban harcolhatnal..bendedzs v vmi..dod 1.3 redorchestra.manofvalor sztajl!?

😞 igy fos.. csak probalja tartani rossz "ritmust" coddal..szomoru..semmi taktikais fps -seg nincs benne ..

igazabol fizika meg rombolhato kornyezet is korlatozott..bizonyos ablakokat ajtokat falakat nem lehet bricsni!?akkor meg minek!!?

vedendo dolgok is max 2-3 helyen vannak..ha ismered pajat,ugyanaz mindig es tok unalmas az egesz.
Utoljára szerkesztette: toza, 2015.12.02. 10:28:50
nagyon szép, taktikus játékmenet volt. gratula. sok ilyen izgalmas meccset! 😉 😊
Messze nem olyan rossz,mint itt olyan sokan írták.. sztem elég jó hangulata van. Mondjuk akkora nincs mint amikor a Raven-t nyomtuk<#smile>,persze már az sem volt olyan mint az RS,de ettől függetlenül,nekem tetszik....
zzeN
Béta óta benne van ez a 0 renown hiba, egyszer csak kijavítják a pályaszűréssel egyetemben.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Dency
Srácok 2 kérdés:
1: Mapoknál csak house van beállítva, még is más pályára bedob.
2: Az miért van hogy 3200-al zárok meccs végén és +0 xp-t kapok és a szinthez sem írja jóvá. Eddig ez 1x fordult elő.

Én karácsonyra kértem Páromtól a fa alá, addigra akkor már lehet dupla méretű lesz. 😊
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2015.12.01. 20:10:19

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

AnuluWork
Korrekt. Adnak a játékhoz egy Rainbow Six Vegast. Mármint az Art of Siege Editionhoz.

A könyv amúgy jól néz ki. Az összes csapattagot, pályát bemutatja: a kommandósok extrái, életút, miben jók, gyengéik, a pályákon mi, hol, merre, úgy, mint bejutási pontok, története, mire kell figyelni, merről-merre érdemes haladni, mi milyen anyagból van, meg némi art, kis történelem, mind az ostromé, mind a különleges kommandóké.

Aztán rövid összefoglaló az eddigi Rainbow Sixekről (nem is emlékeztem, hogy mindegyik meg volt eredetiben, kivétel a két Vegas).

Fasza kis 5 gigás patchet tol éppen fel. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.01. 20:01:38

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nagylaci
Talán a legjobb meccsem volt amit együtt játszottunk, amiben 2-0 -ról fordítottunk és nyertünk 2-3 -ra! 😊 Amúgy "gyerek" -nek semmi esetre sem mondanám már magam mert sajnálatos módon elmúltam 40... XD Viszont itt egy kis "aggastyán" gémpléj tőlem!

Hali.
Aki előrendelte a játékot és lenne kedve csapatban játszani, már vagyunk úgy 4-5-en az vegyen fel.
uplay: hawaaii1
Nagylaci
Helyi idő szerint holnap reggel hattól lehet játszani a teljessel... 😊 Amúgy akinek megvan, már egy ideje elő lehet tölteni a teljes játékot!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2015.11.30. 15:42:12

hi lejart a beta na neeeee szorakozunk mar ep kezdtem pro jatekos lenni!!!
Pontosan... 😊
nem mind1 h uplay vagy steam? úgyis kell hozzá uplay
én majd a 80 eurós goldot veszem meg de majd csak akkor ha már visszament az ára 90-re <#idiota><#idiota>
Dency
Ez mind uplay-es, steamest linkeljetek 😄