1026
  • eje75
    PS-en tolod?
  • eje75
    Ezek tegnap éjjel történtek, patch után... 5-6 percet vártam mire bejutottam egy meccsre, ami 1 perc alatt végetért....
  • TDC Geronimo
    a szerver meg a matchmaking része egy hulladék ezt aláírom
  • Jim Morrison
    Jól látom, hogy a dobozos verzió mindnehol 12.990ft?:/
  • Tikal #420
    erre jött valami patch már nem? hogy a védők nem mehetnek ki.. akkor mégis?
  • eje75
    Le bizony...tegnap szuper jókat játszottam....elsőre 5 ötünknek együtt volt kb. 70 rankja (49-es vagyok), az ellenfél csapatában láttam egy 105-öst, 96-ost, meg még egy 90 valahányast, aztán már csak a disconnect feliratot bámultam.... a következő kettőben csapattagok egy banzaii kiáltással berohannak a kereszttűzbe kb 50 mp. múlva egyedül voltam...a következő 3-tól konkrétan feldurratnt az agyam...nem tudom Ti mit érzékeltek ebbből, de az utolsó két napban azt vettem észre, hogy már a házba (repülőbe, hajóba, stb) se lehet bejutni,mert az elenfél csapat minden tagja kijön az utcára, hisz a játék ezt megengedi.. ez csak tegnap 3x fordult elő... a repülőgépes pályán az egyik meccsnél 7 hulla volt a gépen kívül a lépcsőn!!! A másiknál a csapattársaim kirohantak az utcára és az ellenfél minden játékosát lelövöldözték a köteleken...kb 35 mp volt az egész... nincs ballance, fos a matchmaking, elismerten xar a hitbox... várom az ellenvéleményeket.... csak engem után ennyira a játékosok istene, hogy kreténekkel kerülök egy játékba, vagy tényleg egyre xarabb, ahogy a gamerek kiismerik a játék mechanikában a hibákat (itt ez alatt azt értem, hogy az utcára kilépő terroristákat nem lövöldözik le láthatatlan mesterlövészek AZONNAL, ahogy a való életben is tennék)?....
    Utoljára szerkesztette: eje75, 2016.02.12. 09:56:52
  • Gepo
    Ha jól emlékszem a 2.0 patch-csel megemelték a rankeden szerzett rangokat. Azonban a tegnapi 2.1-gyel visszesett, viszont ezt nem láttam a patch notesban. Van valakinek érdemi infója erről?
  • hungary27
  • TDC Geronimo
    2.1es note

Le a kalappal a dev team előtt
  • Béluska74
    Én a játék nagy hevében el is felejtettem,hogy nekem előrendelésem volt. Kaptam is egy üzit még a játék megjelenése után,hogy itt van a 3 napos booster csomag amit a mai napon be is váltottam,a kódot az Uplay elfogadta,de nem kaptam semmit sem. Valakinek van ötlete,hogy mikor kapom meg? (ha megkapom egyáltalán)
  • Béluska74
    Hát ez egy fasza helyzet. Na nem baj akkor addig Lara babát kergetem...
  • TDC Geronimo
    Pont 6kor álltak le szerverek, amikor unlockolni akartam új operatorokat. Oh well...
  • Béluska74
    Nem mennek most a szerverek vagy mi történt mostanában. Két napig nem voltam itthon.
  • Nagylaci
    Ja rajtad nem húzom fel magam, de a játékon már annál inkább... Az a baj, hogy úgy nem sok kedve van az embernek játszani hogy a párharcok többsége mintha sorsolt lenne. Az, hogy mi okozza a játékos szempontjából kevésbé fontos, különösen kellemetlen ez egy ilyen játékban ahol az adott körben ugye permadeath van. Szóval ha kifogsz egy pechesebb szériát akkor gyakorlatilag nem játszol csak nézed a többieket. Szóval ha az a "hardcore", hogy ülök és nem csinálok semmit jórészt a játék hibájából akkor én mégis csak CoD -ozni akarok... :(
  • greenkawa
    Ne húzd fel magad,csak cukkollak :) !szar a host! tele ilyennel a játék. Olyan mint a Magyar népmese,hol adja,hol nem adja.....
  • Nagylaci
    Akkor ez a világ első vérző kerete... Tessék a következő képkocka a lövés pillanatában:

Maradjunk abban, hogy a játékban valami nagy gond van a hit detection -el és mivel a headshot az ugye instant halál ez piszok nagy gondokat okoz. Ez akkor is ilyen szar amikor villámgyorsan történnek a dologok nem ilyen szép egyértelműen! Szóval jelen pillanatban többnyire az nyer egy gyors összecsapást akinek a játék teljesen véletlenszerűen headshot -ot vizionál. És amint látható az, hogy pontosan célzol nem garancia semmire.
  • TDC Geronimo
    [XB1/PS4/PC][Bug/Glitch] Buck / Bullets hitting collar do not register as headshots [In progress]
    We are aware that bullets impacting Buck's collar do not register as headshots.
    Fix scheduled for Update 2.1.
    [XB1/PS4/PC][Bug/Glitch] Yacht Floor Glitch [In progress]
    Players are able to vault into the ceiling on Yacht.
    [XB1/PS4/PC][Bug/Glitch] Headshot Registration [In progress]
    Some users are not having headshots register as intended. We are aware of the issue and looking into it.
    [XB1/PS4/PC][Bug/Glitch] Graphics / Black T Pose [In progress]
    Players are seeing other users floating, standing upright in a "T pose".
    [XB1/PS4/PC][Bug/Glitch] Kapkan's EDD / No Visual Indicator [In progress]
    Some users are able to place Kapkan's EDD without the laser tripwire or screw being visible.

1 hét kb és jön patch. Ezek biztos benne lesznek
  • greenkawa
    Mégis a keretbe csapódtak a golyók! Ilyenen kár fennakadni,a lövés pillanatában el is ránthatod. A gáz az amikor fröcsög a vér és még se adja.
  • Kaslerka #406
    Nem nézett a szemedbe, biztos azé' nem jár a fejlövés. :)
  • Nagylaci
    Mindkét videót én mentettem el, velem történtek. Szóval az első videón, hogy a fenébe lőnék mellé?! Tessék:

Ez pontosan a lövés előtti pillanat a videóból, teljesen egyértelmű headshot, de a játék valahogy mégis másképp gondolta...
  • TDC Geronimo
    PSen tolom én
  • Stief
    Geronimo van valami magyar csapat mert ha van időm néha beszálnék. Ts van.
  • TDC Geronimo
    Today at 15:00 EST, we will be increasing the frequency of Yacht in the map rotation. No downtime required.
  • greenkawa
    Most nem azért,de az első videón kajakra mellé lőtt,ez tisztán látható. A kapkan buggal,egyetértek.
  • Stief
    Nem baj az idáig túl egyszerű volt megszerezni az operátorokat, nekem is 2 nap játék után meg volt 50 % az opoknak!
  • Nagylaci
    Hát ez a játék ha így folytatja akkor nem lesz valami rettenetes hosszú életű... A legutóbbi (2.0?) patch óta nálam talán még rosszabb is a helyzet mint eddig. Nem tudom, hogy ez valami új glitch vagy csak most kezdték sűrűbben használni, de annyira aranyos amikor egy láthatatlan Kapkan csapda miatt halsz meg és esetleg bukod el az egész meccset:

Ez is mindig elveszi a kedvem amúgy, hogy nincs az a hiba, glitch, bug amit a "tisztelt" játékos közösség nagy része ne kezdene el kihasználni azonnal (természetesen tisztelet a kivételnek), ezzel meg is adva a választ arra, hogy sport -e az E-sport egyáltalán? Itt fairplay -ről jóformán nem beszélhetünk és addig talán hagyjuk ezt a kérdést. Egyébként egyszer kíváncsi lennék egy olyan kísérleti játékra ahol a normál játék mellett lenne egy gomb amit ha először megnyomsz akkor nyerted is azonnal az adott meccset. Egészen biztos vagyok benne, hogy a játékosok azonnal játszhatatlanná tennék mert mindenki azonnal megnyomná... :(

Erre meg már nem is tudok mit mondani. 2016 -ban egy taktikai FPS -ben ilyesminek, főleg ilyen sűrűn mint ebben a játékban nem szabadna előfordulnia:

• Gepo
    A lényeg, hogy elég játszani a játékkal ahhoz, hogy megkapd az új dolgokat (nem fizetős dlc). Már a játék megjelenése után pár nappal megvettem, jelenleg 75ös szinten vagyok (átlagosan napi 1 óra játék) és már nem tudom mire költeni az ingame pénzt (mondjuk skineket nem veszek).

Ha valakinek nem tetszik ez a koncepció még mindig megveheti a season pass-t és akkor alapból megkapja az új operatorokat.

Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.02.05. 09:10:05
  • jutah
    Van aki decemberben vette meg és azöta rákockult a többi matek....
  • TDC Geronimo
    Én december végén vettem meg a játékot. Azóta kiunlockoltam összes operatort, fegyverekre felszerelést és jelenleg van 75k renownom.
  • Dency
    Azért kell :D Jobb esetbe kapsz 400 körüli renown-t ha nyered a meccset meg jól is játszol. 25k renown-ért tehát 63 meccset kell játszani és nyerni. Boosterrel se tudsz sokat segíteni akkor meg 600-700-at kapsz, ha a többieknek sincs booster.
  • jutah
    Azért ha vesztes csata van pár száz Renown-t kapsz szóval kell gyüjtögetni igencsak...
    De valóban követendő példa lenne az ilyen tipusú SP a többi kiadónak is...
  • Gepo
    Nem kell sokat játszani ahhoz, hogy 50k pénzed legyen. Nekem most van 52k úgy, hogy kilockoltam az összes operatort és felfejlesztettem a fegyókat.
  • eje75
    Hm...az a gondom, hogy most hogy írjátok ezt, mitha ködösen derengene ez az ingame pénz dolog... meg, hogy valami mocskos sokat kell rá költeni... valami 50K-ra emlékszem... most van 2,5K.... hopp: ezt most találtam: "25,000 Renown per operator, are you f***ing kidding me?"
  • Gepo
    Tévedsz.
    Azokat is megkapod (asszem renown-nal, ingame pénzzel lockolhatóak ki) csak egy héttel később, mint a season passal rendelkezők, azaz a mostaniakat február 9-én.
  • Stief
    Szia! Én úgy tudom hogy az opikat nem kapod meg pass nélkül. Tévedek?
  • eje75
    Ok...THX!
  • Gepo
    Szerintem egyáltalán nem éri meg pénzt adni érte.
    Gyorsabb renown gyűjtés, plusz fegyver skinek és egy héttel előbb játszhatsz az új operatorokkal. Ennyit nyújt. Tehát minden tartalmat ingyen megkapsz season pass nélkül is (jó a skineket nem, de nekem az nem tartalom )
    Szerintem az összes játékben erről kellene szólni a season passnak és nem arról, hogy feldaraboljuk a játékot és később plusz pénzért adjuk oda, ami kimaradt az alapjátékból.
  • eje75
    Sziasztok!

Tudna valaki segítni, hogy a season pass hol a legolcsóbb PC-re? Mert az UBI oldalán a 30 EUR-t pöttyet sokallom... Egyátalán vett valaki season pass-t? Nem tudom eldönteni megéri-e...
  • zzeN
    Ubi fóruma szerint 5-től állnak le a szerverek fél órára, már ha nem csúsznak valami miatt.

Amúgy a két új op csak az SP-vel rendelkezőknek lesz elérhető, többieknek várniuk kell egy hetet.
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2016.02.02. 12:31:43
  • hungary27
    Mikor lesznek elérhetőek az új mapok/operátorok?