1026
  • Jim Morrison
    pont ezért lehet végül majd lemondom a megrendelésem... márc 23 óta beszerzésen van (5990-ért).
  • Prince23
    Pedig marha kevesen játszották a Steamen mielőtt ki jött a free weekend. Valami 3700 palyer játszott csak. Uplayen meg ennek kb max a 3x lehet.tehát lényegében kb. 15k játékosa van per pillanat (még lehet sokat mondtam). Kezdésnél jóval több volt. Szóval ez is mint a Future Soldier, Watch Dogs, Far Cry saga, Splinter Cell saga 2, Assasins Creed Unity/BF éven belül biztos ki fog halni. Ráadásul Ubis játék ők sosem a minél többen játszó playerekről híresek. Minden játékuk kihal. a kihalást ugy értem, hogy napi szinten alig éri el majd a 3000 főt.

És éppen emiatt nem is akarom megvenni. Pedig marhára meg szeretném venni...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.04.16. 16:44:32
  • Béluska74
    Tele is van a multi alacsony szintű játékosokkal. Tegnap este igazi kacsavadászat volt....
  • toza #461
    ingyen hetvege steam en... 40% off stb

• Béluska74
    Mi van ma az UBI szerverekkel. 5 meccsből egyet sem tudtam végigjátszani. Olyan szinten,hogy a Terrorist Hunt sem ment végig csak kínlódások közepette. Tegnap nem volt semmi baja. Vagy beütött a Divison patch?
  • TDC Geronimo
    Nem hal ki és rengeteget javult
  • Jim Morrison
    béta óta mennyit javult a játék?
    Sok játékos van még, mm jó?
    /Edigitálnál még mindig beszerzésen van a játék (23a óta...)... Aztán lehet mire megjönne kihal a játék... :(
  • TDC Geronimo
    Első is késett, így valószínű mindegyik fog 1 hónapot. Május/júniusban jön szezon 2
  • Béluska74
    Mikor jönnek az új operátorok meg az új pálya? Áprilisra volt ígérve a következő DLC.
  • tarantito
    Minden más tökéletesen megy BF hardline 60-80FPS, BF3 60-80FPS......stb, már cseréltem VGA drivert most 15.1-es van fent.
    A játékban megnéztem felismeri R9 200 seriának.
  • toza #454
    kartyad mukodik mas jatekkal ?! catalist stb esetleg
  • tarantito
    3, de 1960x1080-ban ablakban sem megy feljebb 5-15FPS
  • toza #452
    4 monitor?
  • tarantito
    üdv,

Valaki tapasztalt ilyet, és mi a megoldás:
    A gépem. :
    I5 4570 3.2
    8gb ddr3
    radeon R9 270X 2gb

5760x1080-ban simán eljátszottam a bétával használható fps-sel, most megvettem a játékot, és még ha leveszem 1980x1080 ablakban futtatás low-val, akkor is megáll 5-15 FPS-nél.

Most mi van?
  • Jim Morrison
    Fyi: MM verziot csak megrendelni lehet hazhozszallitassal.
  • Jim Morrison
    Mediamarktban 6k? Huha azt lehet behuzom
  • Krissal
    Most pár helyen 5990...hajrá, én is drágábban vettem, de megérte simán!

http://www.argep.hu/main.aspx?suche=rainbow%20six%20siege

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_rainbow-six-siege-pc--1175707.html
  • hungary27
    Annyiért kötelező megvenni!
  • Jim Morrison
    ah, kár hogy nem tudok menni :( elővételes jeggyel együtt is megérné.
  • koltony
    Kezdőknek azt mondom érdemes terrorist huntozni meg szituációzni, mert ad egy alap tudást. Meg ez a játék nem Cs:Go itt van RENDES fizika és ide kell bizony a taktika. Ha megy valaki PlayIt re akkor pont néztem hogy 576 os srácok lenyomták az árát 6k-ra sztem az nem sok ezért a játékért.
  • Jim Morrison
    :D

• Jim Morrison
  • rudii
    Ne is mond! Új pályák, azt se tudom mi hol van. Úgy gyaláznak mint állat. :D :'( Itt már nem, minden jöttment van mint nyílt bétába. :ASD :D
  • Rittihilatti
    Ugyan! Túl a 45-ös szinten azt gondolnám, hogy megtanultam játszani úgy nagyjából, mégis, még mindig képes vagyok egy gránáttal levegőbe repíteni a túszt
  • rudii
    Na! Aludtam rá pár éjszakát és megvettem. Szóval ha már így rábeszéltetek, örülnék valami baráti társaságnak akik néha napján jönnek velem pár kört. Megígérem nem fogok félpercenként kérdéseket feltenni és baráti tűzbe se futok bele, toltam zárt és nyílt bétába is egy 60 kört 120 killel.

uplay: rudii_
  • TDC Geronimo
    ja mostani patchel javították azt. Konzolra még nem jött. Eddig is szerettem barikád alatt ellőni a lábakat :)
  • koltony
    Eddig akárhányszor lábon lőttek, max 20% hp m ment le, most sztem nincs ilyen probléma.
    Aki vásárláson gondolkozik:
    Sztem megéri megvenni, főleg aki szereti a lövöldözős játékokat.
    Csak ismételni tudom magam nincs abszolút nyerő taktika, vagy legjobb karakter ettől kezdve a játékidő a sokszorosára nő.
    4 hónap után is látok abszolút új dolgokat.

Egyedül is játszható, bár én inkább ajánlanám a csapatos megoldást, baráttal, valami random emberekkel, stb.
    Sztem megéri az árát és biztos hogy élni fog pár hónap múlva is a játék, főleg ha e-sport bajnokságok is bejönnek.
  • Morpeus
    Srácok, már 2 patch is kijött azóta hogy abbahagytam és az lenne a kérdésem, hogy még mindig borzalmas a hitbox? Esetleg javították már, hogy a láblövés ne számítson fejlövésnek?
    Mostanában az Ubisoftra nagyon mérges vagyok, a Heroes 7-ben sem javítottak már hónapok óta olyan hibát ami tönkreteszi a játékélményt.
    Utoljára szerkesztette: Morpeus, 2016.03.01. 11:20:11
  • TDC Geronimo
    Én psre 20ért vettem, de nekem még a dupláját is megérné. 150+ órám benne van már és egy másodpercét nem untam még. Ezerszer jobban megéri ez, mint más 5-6 órás játék dupla ennyiért
  • Jim Morrison
    ah, lemaradtam :( én majd valamikor 6-7k ért behúzom - ha él még a játék.
  • Morpeus
    Én 9k-ért vettem karácsonykor a GameShop.hu-n. Annyit megért
  • spritsrx
    Üdvözletem!

Akinek lenne kedve játszani az felvehet uplayen : Repastylez
    Többnyire délután-este szoktam játszani haverral, főleg skype-on szoktunk beszélni de ts is megoldható

Rank 56
    kor 23
  • TDC Geronimo
    Bőven megér annyit.
  • rudii
    Sziasztok! Érdekel, tetszik a játék. De nem annyira, hogy 12k-t megérjen nekem. Esetleg valaki barátotok aki kiábrándult belőle vagy hasonló és van olcsóbban eladó Rainbow Six: Siege-e? :O :) Egyszerűen nem érzem annyira jónak, hogy 12k-t érjen ennyi. :S
  • bence099
    Sziasztok! Valakinek van kedve játszani egy pár kört sajnos nem nagyon találok magyarokat. 20 éves vagyok 24 lvl. bence099 a nevem uplay-en vegyetek fel nyugodtan. (Ts3 szervert tudok biztosítani fel tudtok jönni és nem játék-ba kell beszélni vagy írni )
  • cody1994
    Üdv valami game?
    Rank 31
    kor 21
    Uplay: Nippy019
    steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198082222819/
  • TDC Geronimo
    bah nem tették az alap skin bundleket elérhetővé renownért, de állítólag egy későbbi időben azok lesznek. A szívecskés skin viszont már elérhető ingyen
  • TDC Geronimo
    Itt is vannak érdekes dolgok, de ennyire szélsőségeset még nem tapasztaltam.
  • eje75
    Nemtudom PS-n milyen a hitbox, de pc-n csodás.. tegnap egy szekrény mögött hasalva fejbe lőtt a pajzsos jóbarát... fel se fogtam... megnéztem a killkamot: kilógott a lábam, abba lőtt bele..... headshot... de hogy hogyan? Biztos a vénámban elúszott az agyamig a lövedék.. ez a sok xar teljesen elvette a kedvem az egésztől :(
  • TDC Geronimo
    igen