2151
-
#1892 Ez az üzenet mire vonatkozik? Mit ért eszköztár alatt? A HDD-n van 49 GB hely szóval az biztos nem telt be. A kép készítése után a 6 ajándékot is kibontottam, de még akkor is írja. -
#1891 Remek hír. Waiting for next SE Bundle azt behúzzuk -
#1890 pont most szeretném elkezdeni! Királyok vagytok! -
#1889 Remek hír :) -
#1888 Na de ha egyszer nem fordítható, akkor, hogy lett mégis lefordítva? .D -
#1887 Köszi! :) Szuperek vagytok! :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.05.01. 17:22:02 -
#1886 Köszönjük szépen!
-
#1885 Óriási köszönet! -
xido #1884 Kalapot emelek,köszönjük szépen :) -
#1883 Fél évnyi munka után, örömmel mondhatom, hogy elkészültünk!
Elérhető a Rise of the Tomb Raider (Steam) magyarítása! -
#1882 Remélhetőleg már csak napok kérdése az egész! :)
-
FartingSquirrel #1881 Még jó, hogy nem aktivált. -
#1880 Aktiválatlan Steames Tombi eladó, 6.500.-
privizz -
#1879 It's some kind of marker...
-
sata75 #1878 hát... nekem erről a képről El Bundy jut eszembe :)
"dudák dudák nyam nyam nyam..."
-
#1877 Underworld-ös Lara volt a legjobb szerintem. Nekem a mostaniak nem tetszenek valamiért. Mondjuk nem zavar a játék tekintetében.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.09. 22:30:49 -
#1876 So much Lara:
-
FartingSquirrel #1875 Jó neked. Nekem rosszabb lett tőle. Állandó a kb. 10-15 mp-enkénti frame-drop, és ezen kívül gyorsulást sem nagyon veszek észre. (Ami mondjuk érdekes, mert benchmarkban határozottan jobb egy kicsivel.) -
#1874 Erre kíváncsi leszek. Remélem nem kell megvenni ezt is külön :D
Elvileg ez a rejtett videó van a játékban.
-
#1873 Határozottan villámgyors lett a játék DX12-vel. Az hogy mennyire gyorsabb, azt nem tudom, mert a fraps nem működik dx12 alatt. De a lényeg, hogy egy pillanatra sem röccen be mindent full maxra húzva. -
#1872 Akkor visszaszívom. -
#1871 Vagy nem. Hivatalos fórumon Meagan (community manager) is megerősítette, hogy nem kamu, csak így jött ki a lépés, mivel a kedden érkezett frissítésben is vannak erre a DLC-re utaló nyomok. Április végi PAX-on már mutatni is fognak belőle valamit (hivatalos oldalon írják, hogy április végén újabb érkező tartalmakat fognak mutatni).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.04.02. 16:33:55 -
#1870 Ezt benyaltátok.
A bejegyzés dátuma: 04.01.2016 -
#1869 Ja, azok is mekkora lehúzások. -
#1868 Evolve és Dead or Alive 5 után szabadon. -
#1867 Azért ez már a legalja, mikor veszel egy SP-t mondván így akkor mindent megkapsz, aztán meg jön a pofára esés. -
#1866 Új történet alapú DLC érkezik a játékhoz! A Rise történéseit viszi tovább és a Croft Manorban fog játszódni. A Tomb Raider 20. születésnapja alkalmából lesz kiadva (szeptember-október). Mivel fontos évforduló ez, így megkockáztatnám, hogy ingyenes lesz, ám ugye a Square Enixről beszélünk. A mostanság kiadott régi (ám csak most elérhető) ruhákat sem tartalmazza a Season Pass.
Season Pass 2 incoming -
Ragnar360 #1865 No komment :D rippp tomb raider: ) -
FartingSquirrel #1864 3 euró 1 db öltözék?? Ez komoly? Annyiért egy egész játékot veszek G2A-n. :DD -
#1863 Jó hír a PC játékosok számára: immár Steamen is elérhetővé váltak az előrendelésért járó ruhák, így tovább bővült a repertoár! Minden ruha 3 Euróba kerül. -
#1862 Én ma este nyolckor indítottam a játékot, akkor már elérhető volt -
#1861 Az új DLC mikortól elérhető kis hazánkban? Nekem fullos verzióm van (Digital Deluxe Edition), de sehol az új DLC, pedig a Season Pass-hoz az is jár. -
blackalex #1860 Értem, Kösz -
xido #1859 Épp fordítás alatt áll a játék,szerintem a menü már kész és teszteli... -
blackalex #1858 Köszönöm és még egy kérdés. Kicsit lentebb látom,hogy magyar a menüje,de én Angliában élek és az ebay-en nézem a Steam kódokat és nincs a leírásban Magyar menü. Ilyenkor nincs is, vagy a Steam-ról való letöltésnél be lehet állítani? -
#1857 Igen amíg a valve létezik addig le tudod majd tölteni steamről. -
blackalex #1856 Nem vettem még soha játékot Steam-en,de ezt most meg akarom és arra lennék kíváncsi,hogy ez a jövőben bármikor elérhető lesz pl. gép telepítés után is? -
Ragnar360 #1855 Wháá:) rögeszmés vagy? Amúgy nyugodtan ne olvasd el. -
Bandicoot #1854 Az oké hogy nem szólhatok hozzá mert szétcsapsz,de baromi unalmas a folyamatos bullshit amit idetol. És már megint itt van és már megint ez nem jó az nem jó ez nem volt az nem volt és megunt ott tartunk hogy minden szar volt a játékban és már megint a grafika is szar volt. Baromi unalmas a trollkodása, mert ez nem más.
-
#1853 majd a story befejezése után.