2151
Rise of the Tomb Raider
  • Zegi Norbi HUN
    A listán ott van a többi között, a "Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Pack" tartalmazza, ~10€ :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.13. 09:56:22
  • Voltan
    LOÁL
  • Shep
    Akkor mégsem lesz ez a +2 óra DLC formában steamen?
  • ratgab
    Vettem volna én is, de így bizony nem kell. Bohóckodjon akinek van kedve hozzá.
  • MerlinW
    "A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."

És még mindig meg tud lepni az ipar... vedd meg teljes áron a +2 óra tartalmat, de mindehhez legyen optikai meghajtód 2016-ban. Gratulálok :D
  • TBTPumpa
    CD Galaxisba már megérkezett az új kiadás
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.10. 12:33:25
  • TBTPumpa
  • Shep
    Akkor nem kapkodják el :)
  • TBTPumpa
    Gondolom 11-én.
  • Shep
    A 11-én érkező csomag vajon mikor kerül fel steamre?
  • Dimefromhell
    Sziasztok!
    Hogy tudom a célpontokat rögzíteni? Megvan a 2es meg 3as lövés, de nem tudom hogyan kell.
    Előre is köszi.

Amúgy ebben a topicban miért nem lehet keresni? (hiányzik a kereső box)
  • FartingSquirrel
    Ja, az Endurance megvan. Most már csak keresnem kell valakit, akivel majd tudok játszani. :D

Amúgy épp most értem a végére...

Mellesleg most így néhány napja már DX12-vel is játszható volt ...majdnem. Nem akad be állandóan 5 mp-enként, mint azelőtt, viszont kisebb akadások akkor is voltak, valamint a külső, nem fedett részeken kb. feleannyi FPS-t kaptam, mint a fedett részeken. Tehát a barlangokban, épületekben megvolt a kb. 50-60 FPS, viszont úgy is szaggatott volt – a frametime folyamat ugrált. Emellett a cinematic részek lassultak be néha nagyon: volt, hogy 15-20 FPS-sel ment, a kamera helyzetétől függően.
    Az egyiknél meguntam, átállítottam DX11-re, és azzal simán megvolt az átlag 50-55 annál az átvezetőnél, amelyiknél azelőtt 15-tel döcögött. Szóval ez a DX12 nekem még mindig nem igazán működik.

Ami viszont a játékélményt illeti:
    Tegnap elkezdtem folytatni, mára be is fejeztem; így a végére már kezdett érdekes lenni, és valamiért hajtott a vágy, hogy végigvigyem. (Pedig ezelőtt nem sok kedvem volt vele játszani.)
    A történet átlagos volt, viszont az akciók néhol izgalmasak voltak. Bár néha már annyira gagyi akcióelemek voltak benne, hogy inkább illenek egy Csupaszpisztoly-szerű akció–vígjátékba. Pl. amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a végén azok a szamurájok másznak fel a tükörsima falon, mint Pókember... :D WTF?

De az is vicces volt, amikor a "főgonosz" (mi a neve?) leütött minket, és elvette a fegyvereinket: megfogta az íjat a hátamról, és ráragasztotta a sajátjára – ezzel mindenemet el is vette. :D
    Ilyen miért kell bele? Egy szinematikus jelenetbe, amiben a karakteranimációk, a grafika olyan élethű, hogy fáj a valóságra nézni...

Tehát, alapvetően ez nem az én játékom, mert ez a nevetségesen akciódús játékmenet nem nekem való. Én az élethű dolgokat szeretem, amiben viszont jeleskedik is a játék, a grafika, a karakteranimáció és a szinkronhangok tekintetében.
    Szóval vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Elképesztően gyönyörű, és élvezet nézni a cinematic jeleneteket, viszont a játékmenet nekem túl akciódús.

(Egyébként ugyan ez volt a bajom az előző résszel is. Az elején rohadtul tetszett, mert tényleg úgy éreztem, hogy túl kell élnem, még mondhatni (relatíve) valósághű volt, de aztán a végén jöttek azok a szamurájok meg a szumós szobrok (vagy mik), és úgy éreztem, hogy már egy verekedős játékkal játszok – teljesen más lett, mint addig.)
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.20. 02:33:04
  • TBTPumpa
    Endurance túlélős mód lesz Co-op, október 11-től elérhető. Ha a sima Endurance DLC megvan (vagy a Season Pass), akkor automatikusan megkapod.
  • FartingSquirrel
    Jól hallottam, van benne co-op mód? Illetve gondolom, az is valami DLC. Melyik? Micsoda? Októberben jön?
  • grebber
    Na majd amikor fullos lesz ennek a felének az 50%-a berántjuk
  • Shep
    Kösz.Akkor azt majd megveszem kártyapénzből a SP-t meg passzolom.
  • TBTPumpa
    10 euro
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.18. 09:58:19
  • Shep
    Azt lehet már tudni az októberi cucc mennyibe fog kerülni?
  • TBTPumpa
    Rise of the Tomb Raider Season Pass (35% kedvezménnyel) - Humble Store

5800 Ft és megkapod az októberben érkező tartalmakat is!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.18. 09:22:18
  • TBTPumpa
  • chase
    Kapd le a Square Enix (Microsoft Studios / Crystal Dynamics / Eidos Montreal) verziót, mondjuk a store.steampowered.com-ról, azzal semmi ilyesmi gond nincs.
  • FartingSquirrel
    En szerintem valahol 41 folott jarok.
    De eredeti, az is jo?

Szerk.: Pont 41, ha az jó.
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.13. 10:47:34
  • Maxtreme
    nem tudjuk, eredetivel nem volt gond :)
  • johny85
    lekaptam a conspir4cy versiot de az is program müködése leállt ir .
    Nincs valakinek 41% feleti mentése?
  • TBTPumpa
    PS4 sem marad ki a szobros kiadásból:
  • Ironman2
    Na én ezt a gépet már láttam valamelyik részben,amelyik a Hallhatatlanok útján van,és forogva kell elérni a tetejét.Tiszta Deja Vu érzésem volt.Ezt már egyszer elsütötték,ha valaki tudja melyik részben volt megköszönném.Én az Angels of Darkness-re gondoltam hogy abban volt.
  • Ironman2
    A régészek is elfáradnak egyszer:

• Ironman2
    Ez a Sofia jobban bejön nekem,mint az új Lara
  • Ironman2

privit irtam,olvasd el!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.05. 17:18:43
  • johny85
    Üdv !
    Nekem ki fagy a Rise.Of.The.Tomb.Raider-KaOs versió 41%-nál ,valaki tud rá megoldást?
    Win 10 progi müködése leáll!
    Mi lehet a hibaforrás?
  • Ironman2
    Köszi.Amúgy félbe kellett hagynom,mert nem vagyok feltápolva

azok a rohadt dögök kinyirnak mindig ott a gödörben,néztem videót youtubon,egy jó kis shotival ki lehet őket csinálni sorban,már össze is jött rá a pénz,találtam jópárat

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.09.05. 13:00:28
  • TBTPumpa
    Kártyacsomagot, krediteket illetve egy új rucit Larának:
  • MerlinW
    Játékélményt:)
  • Ironman2
    Baba Yaga DLC ad majd valami jutalmat ha végigcsinálom?
  • Rita79
    Kis szünet után elkezdtem folytatni a játékot. DX12 alatt valóban gyorsabb, viszont nem tudom mitől, de időközönként iszonyat szaggatásba kezd, amiből spontán kijön és utána megint villámgyors. Találkozott valaki ilyesmivel? Csak mert így játszhatatlan.
  • NeoMaN
    Eladó egy steames letöltőkód.
    6.000.-ft
    privizz
  • TBTPumpa
    Új demó:
  • OBig1
    TomBond! Menj ki az épületből, ahol elvállaltad a küldetést, és felfelé menve az öreg malom felé, azon az épületen, amelyen egy vörös csillag, van, ott ül a kánya. Lassan menj, akkor nem repül el. Ha elrepült akkor meg ahogy mondták is, zöld kör jelzi, merre jár.
  • krisztajo
    Help! Találok valahol térképet a neten Cold Darkness-hez?
    Imádok gyűjtögetni és itt is szeretnék összeszedni mindent, kiszabadítani mindenkit.
    Viszont úgy láttam itt nincs hátizsák ami segítene.
  • Shep
    Le kell lőni, a zöld kör mutatja éppen merre száll, vagy éppen ül. A központi magas sziklára is fel szokott repülni.