Rise of the Tomb Raider

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Tölthető a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration magyarítása!

Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.25. 20:31:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Holnap érkezik:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.24. 22:17:32

MerlinW
A küldetések megnyílnak, ahogy haladsz előre a történetben, a kártyák meg csak challenge/endurance módban használhatók. Amolyan perk-ek.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.21. 16:34:33

[merlinw.org]

A hétvégén le volt árazva és megvettem. Lenne két kérdésem

Az egyik, vannak hozzá küldetés DLC-k is, és ezek hogy működnek, pl: Baba Yaga? Mikor melyik részében a játékban hol nyílik meg?

A másik, ezek a kártyák mire jók?
Maxtreme
Tovább megyek, szerintem egyik DLC sem éri meg azt az árat amennyiért kínálják ... 😊
Egyszerűen nem ad hozzá szinte semmit az alapjátékhoz.

Shep
Mekkora egy büdös nagy lehúzás volt ez az évfordulós kiegészítő, tiszta szerencse, hogy kártya pénzből vettem, különben nagyon ideges lennék

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa

Kiszivárgott a következő Tomb Raider játék címe:

Shadow Of The Tomb Raider

http://www.gamestar.hu/hir/shadow-of-the-tomb-raider-219484.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Sokára lesz ez kész. Én a régi motorral a saját játékomat (Lara Croft és az Istenek sírja) csináltam 2 évig...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

MerlinW
Összefoglalva, azt írja, hogy pár héten belül kapunk új képeket stb. Tehát demo-ként ne arra gondolj, amire gondolsz😊 A srác 0-ról akarja felépíteni a játékot - tudtommal - egyedül, amit a Core Design 40 fővel készített anno 2 évig. Asset-ek, modellek, játéklogika, fizika, hangok, animációk. Szakmabeli vagyok tudom mi munka ez, ezért is vagyok pesszimista ezzel kapcsolatban. Viszont volt már rá példa, a korábban említett Black Mesa, de ugye az is 5 évig készült és máig hiányzik a 25%-a. Ráadásul ott gyakorlatilag "csak" source 1-ről 2-re kellett "átrakni", textúrákat rajzolni, stb, nem egy teljesen idegen új motoron újraírni egy komplett játékot. Szóval.. jah, ez a véleményem, de majd meglátjuk mi lesz.

[merlinw.org]

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
kár pedig jól néz ki 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

grebber
Majd a Capcom hd sikerein felbuzdulva lehet ezek is ellövik majd a korábbi részek remasteredeit aztá szépen elhallgattátják az illetőt ahogy a resik esetében is.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Sehol, még készül és ahogy látom igen gyerekcipőben jár. Az ilyen egy személyes projekteket ismervén valszeg soha nem készül el, esetleg évek múlva, mint a Black Mesa😊

[merlinw.org]

Krisztiam
honnan lehet letölteni? 😄

Maxtreme
Kicsit off, de annyira azért mégsem 😊
Ezt ismeritek? Szerintem érdemes rá odafigyelni.

ChipHazard! Nem a magyarítással van a baj. A magyarítást mindig újra kell írnunk-szerkesztenünk, akárhányszor csak megjelenik egy patch, vagy frissítés. Így, mint a patch-nek, a magyarításnak is van verziószáma. Ha nem a megfelelőt teszed fel, akkor persze nem illenek össze. Ennyi a baj.
Elég baj ez nekünk, hogy többször is meg kell írni, szerkeszteni a magyarítást. 😊
Javaslom, mindig nézzetek el az oldalunkra, esetleg fórumunkra, ott segítünk. 😊
A legújabbhoz még nincs kész a magyarítás, így magyarul csak akkor tudjátok játszani, ha visszatértek egy régebbi verzióra. Persze akkor a Blood Ties kiesik a lehetőségekből. De igyekezünk. 😊
Mindig a legújabb magyarítás:
Utoljára szerkesztette: OBig1, 2016.10.20. 20:11:31
Maxtreme
Ja hát, csoda is lett volna. 😄 Csak valahol olvastam,azért kérdeztem rá. Még jó hogy így tettem 😄

MerlinW
Kis naív😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Nem, csak az új cuccokat kapod meg. Ha Season Pass-t veszel, akkor kapsz meg mindent automatikusan.

Maxtreme
Srácok.
Jól értelmezem, ha megveszem a Celebration DLC-t, akkor az összes eddig megjelent kiegészítőt megkapom? (illetve nyilván az új cuccokat)

Mert az úgy 3e forintért ajándék.

Köszi az infot, örülök neki hogy mükszik 😊
Sikerült megoldanom úgy, hogy a tombraiders.hu-ról töltöttem le az 1.01 magyarítást, eddig a magyaritasok.hu-ról használtam az 1.0-ás verziót. Így már működik

t

De igen, nálam is bekavart a magyarítás, szintén azok voltak a hibák, menü-ben dolgok rosszul voltak irva, a Kontroler menüben, ah beléptem többé nem tudtam semmti csinálni, és ha egy egy tárgyat megvizsgáltam akkro sme tudtam visszalépni a játékba, már majdnem töröltem az egészet, páran tudti meggyőztek volan hogy mert virágbotl verzio, de nem. XD , a magyaritás volt a hibás,
Magyarítás másnál nem kavar be? a menüben néhány helyen értelmetlen kódokat látok, csakúgy mint a launcherben. A játékban a párbeszédek rendben vannak, igaz csak pár percet játszottam vele mert Szíriában felvettem az első medált a ládában és nem tudtam kilépni abból a képernyőből. (asszem az augusztusi patch 7 van fent)

t

Igen, a CE tulajoknak (én is az vagyok) ingyen van minden.

Krisztiam
akkor nekem ingyen van?

Shep
Igen, tegnap már felkerült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A gyűjtőis tulajok örülhetnek, nekik ott van a teljes csomag ingyen, csak le kell tölteni.
Zegi Norbi HUN
A listán ott van a többi között, a "Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Pack" tartalmazza, ~10€ 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.13. 09:56:22

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Voltan
LOÁL

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Akkor mégsem lesz ez a +2 óra DLC formában steamen?

Vettem volna én is, de így bizony nem kell. Bohóckodjon akinek van kedve hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
"A PC változat esetében a Steam kulcs megszerzéséhez a DVD lemeznek kötelezően a meghajtóban kell lennie és aktív internetkapcsolattal kell rendelkezni. Optikai meghajtó hiányában a játék aktiválása, telepítése, azaz használata nem lehetséges."

És még mindig meg tud lepni az ipar... vedd meg teljes áron a +2 óra tartalmat, de mindehhez legyen optikai meghajtód 2016-ban. Gratulálok 😄

[merlinw.org]

TBTPumpa
CD Galaxisba már megérkezett az új kiadás
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.10. 12:33:25

TBTPumpa

Shep
Akkor nem kapkodják el 😊

TBTPumpa
Gondolom 11-én.

Shep
A 11-én érkező csomag vajon mikor kerül fel steamre?

Dimefromhell
Sziasztok!
Hogy tudom a célpontokat rögzíteni? Megvan a 2es meg 3as lövés, de nem tudom hogyan kell.
Előre is köszi.

Amúgy ebben a topicban miért nem lehet keresni? (hiányzik a kereső box)
Ja, az Endurance megvan. Most már csak keresnem kell valakit, akivel majd tudok játszani. 😄

Amúgy épp most értem a végére...

Mellesleg most így néhány napja már DX12-vel is játszható volt ...majdnem. Nem akad be állandóan 5 mp-enként, mint azelőtt, viszont kisebb akadások akkor is voltak, valamint a külső, nem fedett részeken kb. feleannyi FPS-t kaptam, mint a fedett részeken. Tehát a barlangokban, épületekben megvolt a kb. 50-60 FPS, viszont úgy is szaggatott volt – a frametime folyamat ugrált. Emellett a cinematic részek lassultak be néha nagyon: volt, hogy 15-20 FPS-sel ment, a kamera helyzetétől függően.
Az egyiknél meguntam, átállítottam DX11-re, és azzal simán megvolt az átlag 50-55 annál az átvezetőnél, amelyiknél azelőtt 15-tel döcögött. Szóval ez a DX12 nekem még mindig nem igazán működik.

Ami viszont a játékélményt illeti:
Tegnap elkezdtem folytatni, mára be is fejeztem; így a végére már kezdett érdekes lenni, és valamiért hajtott a vágy, hogy végigvigyem. (Pedig ezelőtt nem sok kedvem volt vele játszani.)
A történet átlagos volt, viszont az akciók néhol izgalmasak voltak. Bár néha már annyira gagyi akcióelemek voltak benne, hogy inkább illenek egy Csupaszpisztoly-szerű akció–vígjátékba. Pl. amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végén azok a szamurájok másznak fel a tükörsima falon, mint Pókember... 😄 WTF? <#wilting>

De az is vicces volt, amikor a "főgonosz" (mi a neve?) leütött minket, és elvette a fegyvereinket: megfogta az íjat a hátamról, és ráragasztotta a sajátjára – ezzel mindenemet el is vette. 😄
Ilyen miért kell bele? Egy szinematikus jelenetbe, amiben a karakteranimációk, a grafika olyan élethű, hogy fáj a valóságra nézni...

Tehát, alapvetően ez nem az én játékom, mert ez a nevetségesen akciódús játékmenet nem nekem való. Én az élethű dolgokat szeretem, amiben viszont jeleskedik is a játék, a grafika, a karakteranimáció és a szinkronhangok tekintetében.
Szóval vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Elképesztően gyönyörű, és élvezet nézni a cinematic jeleneteket, viszont a játékmenet nekem túl akciódús.

(Egyébként ugyan ez volt a bajom az előző résszel is. Az elején rohadtul tetszett, mert tényleg úgy éreztem, hogy túl kell élnem, még mondhatni (relatíve) valósághű volt, de aztán a végén jöttek azok a szamurájok meg a szumós szobrok (vagy mik), és úgy éreztem, hogy már egy verekedős játékkal játszok – teljesen más lett, mint addig.)
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.09.20. 02:33:04
TBTPumpa
Endurance túlélős mód lesz Co-op, október 11-től elérhető. Ha a sima Endurance DLC megvan (vagy a Season Pass), akkor automatikusan megkapod.

Jól hallottam, van benne co-op mód? Illetve gondolom, az is valami DLC. Melyik? Micsoda? Októberben jön?
grebber
Na majd amikor fullos lesz ennek a felének az 50%-a berántjuk

Next PC upgrade: 2022

Shep
Kösz.Akkor azt majd megveszem kártyapénzből a SP-t meg passzolom.

TBTPumpa
10 euro
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.18. 09:58:19

Shep
Azt lehet már tudni az októberi cucc mennyibe fog kerülni?

TBTPumpa
Rise of the Tomb Raider Season Pass (35% kedvezménnyel) - Humble Store

5800 Ft és megkapod az októberben érkező tartalmakat is!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.09.18. 09:22:18

TBTPumpa