2151
-
Selminar #1770 Nekem 40 ora volt, minden terület 100% -
#1769 Hmm pedig 40 órát ígértek, vagy mennyit. :D -
#1768 Az eredeti TR szerkó sem lenne amúgy hülyeség, nekem hiányzott a kék felső, rövidnadrág, az olyan vagány :) -
#1767 12 óra, végigértem, valami marha rosszul csinálhattam, hirtelen lett vége :( -
#1766 -
Bandicoot #1765 Egy ráfeszülős búvárruhát többen megvennének...:D -
#1764 Shadowrunner Outfit:
Nagy méretben -
#1763 Az a nézés:
-
#1762 Hát, ez egy éppenhogy átlag feletti játék volt. A végén megunta a lootok utáni szaladgálást. Dögunalom lett. A sztori éppenhogy elmegy. A 3. részt szerintem meg fogom venni, de ha az 3.0 lesz, akkor a lootokat hagyni fogom a francba...
Egy biztos, ez a játék nem ér meg 16k-t, kb. a felét.
A történetről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen kiszámítható volt. Nekem már a Geotermal Vally belépéskor nyilvánvaló volt, hogy J. a próféta és halhatatlan. A bibi az, hogy nem magyarázták meg, hogy a közösség miért tud/nem tud erről, mit tulajdonít ennek és, hogy a lányára akkor ez hogyan is hat, stb. A háttér sztorikhoz tartozó itemek nagy részét megtaláltam, de így sem volt világos. -
#1761 A trebuchet, amihez meg a quest marker irányít nem jó. Mikor a tekerőhöz nyúlok, akkor valami láthatatlan erő meggyjújt. Mi a tökömet kéne csinálni...?
Ja, hogy ez egy bug, amit nem sikerült eddig javítani...?
Becsületből végigtolom már ezt, de helyenként már nagyon látszik az újrahasznosítottság és túlnyújtás. A kevesebb több lett volna.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.14. 17:04:34 -
#1760 Melyik az rohadt LT gomb? A divingolás nem megy. A tököm teli van ezzel a kibaszott játékkal, hogy baszik egymagyarázni a konzolhoz képest, hogy melyik gomb mi és, hogy a gombok basznak azt csinálni, amit kéne. Az F nem csinál semmi a térképen, a space helyet enter kell, stb. Micsoda slendrián munka.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.02.14. 15:09:46 -
#1759 Rhianna Pratchett írta a sztorit, úgyhogy ezen nem kell csodálkozni.
Mondjuk én csak az AI miatt haragszom elsősorban a játékra. Az valami hihetetlen hulladék. A farkas 10 cm-re van tőlem, de nem vesz észre és nem támad addig, amíg meg nem lövöm. A farkas elakad egy objektumban, mire kikerüli 10 tárat beleeresztettem.
Az ellenfélnek teljesen természetes, hogy fél méterrel arrébb megfojtom a társát. A kedvencem az volt, amikor 2 őr volt egy kunyhó párkányán. Az egyiket lelőttem, a másik pedig teljesen nyugodtan odament, majd vissza - miközben ott volt a hulla mellette. Semmi gyanakvás vagy riadóztatás. Komolyan a 1998-as Commandos első részének AI-ja fényévekkel jobb, mint ami itt van. Pedig az egy 18 éves játék! Ott előhagytad a hullát, egyből riadóztattak és jött az erősítés, de ha valamit hibáztál is már éberebbek voltak az őrök. Itt 2016-ban nincs már ilyen. Agyatlan hentelés az egész. Nemcsak a grafikát és a felbontást kellene húzni, hanem a játékelemeken is változtatni kellene a kor igényeinek megfelelően. Anno miért lehetett tisztességesen megcsinálni valamit és ma miért nem?
Nehéz fokozaton játszom, de kiábrándítóan félkegyelmű az AI.
Kedvencem, amikor egy hosszabb kötélről csúszol le. Lejár a hangfájl mire lecsúsznál, de a játék újra és újra elkezdi ismételni, emiatt annyira gagyinak hangzik az egész.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.14. 15:12:09 -
#1758 Fasza, a Bathouse tomb bugos. Elsőre fordított sorrendben rögzítettem a kötelet, így nem jó. Viszont elvágni meg nem lehet. Lehet, egy tombot valahogy "resetelni"...? -
MertHogy #1757 Azt tudom, hogy trilógia lesz, mondták többször is a készítők, meg hát manapság már minden trilógia formájában jön. A lehetséges alatt a történetre gondoltam, lehet hogy ezen a szálon indul majd el a következő rész, ami már csak azért is jó, mert Mexikóban meleg van, és így Lara ruhatára lenge kivitelű is lehet, talán még fürdőruhát is pakol el.
A stáblista végi jelenetet láttam, nem kell megvárni, mindenképp le megy, szerintem semmi különös nem volt benne, max a titokzatos hang ki lehet, remélem az utolsó felvonás történetében is fejlődik, lehetne csavarosabb. -
#1756 "Eleve trilógiának készült", Hát a sztori ennek a legkisebb jelét sem mutatja:) -
#1755 "lehetséges folytatásra"
Eleve trilógiának készült, így biztos a folytatás, amit már készít is a Crystal, bár az idei E3-on még nem lesz bejelentve (gondolom részben a PS4-es verzió miatt). Ellenben, ha megvárod a stáblista végét, ott is lesz egy új jelenet.
Volt benne járműves rész! Rögtön az elején Szíriában, amikor Lara egy pillanatra átvette a jármű irányítását. Ez már eleve újítás az előzőhöz képest!
Következő részben már biztosan visszakerül a motorozás (szexi rucival együtt) meg a dzsungelesebb részek is. És a Croft Manornak is biztosan nagyobb szerepe lesz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.14. 13:58:22 -
#1754 Egy Great Milf mindig jó bár ő tudtommal nem anya, de akkor is. -
#1753 Nektek nem hiányoztak a járműves részek? 2 rész alatt azért bele lehetett volna rakni valamit, legalább egy kis síelést.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.14. 12:03:37 -
MertHogy #1752 Na végére értem, igaz csak a sztorinak, hát bizony tényleg volt, hogy történetében is másolták az előző részt, szóval a sztori hagyott némi kivetni valót maga után, viszont kíváncsi leszek a következő rész miről fog szólni, Lara ledarálja egyedül a Trinityt, nem hangzik túl régészesen. A végén van egy kis utalás a lehetséges folytatásra, Mexikó térképével és egy titokzatos alakról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #1751 Milyen menő lenne már egy 48 éves Larával játszani. -
#1750 Mai töltőképernyő:
A régi Lara 48 éves, az új pedig 24. -
#1749 Én is végére értem, nekem tetszett, jól el lehetett vele játszadozni. Nem siettem sehová, felfedeztem a helyszíneket, kb 28 óra játékidőm volt benne. Tombokat, missionokat megcsináltam, végül is ezek a legfontosabbak a sztori mellett.
A Baba Yaga volt a játék egyik legjobb része egyébként, érdekes volt a története, s emlékezetes a végén a boss harc.
Én már az első TR-rel is játszottam (akkor mikor megjelent), ami nekem furcsa ezekben az újabb részekben, az a rengeteg harc.
Régen töredéke volt csak a harc a játékban, nem özönlöttek így az ellenfelek.
Talán ezért a tombok voltak azok, amik leginkább emlékeztettek a régi játékra.
A megvalósítás is rendben volt, tényleg szép helyszíneken lehetett kalandozni.
Az endurance mode-ot kipróbálom még. -
#1748 Köszi. Hát persze, hogy Szíria maradt ki. -
Evoluti0N #1747 Hm.. Egyébként a fegyvereket nem is kell kimaxolni, ahogy a skilleket se a 100%-hoz. Csak a területeket. Esetleg Szíriában nem maradt ki valami? A képernyő alján látható egy téglalapban. Főszál végigjátszás után oda is van már gyorsutazás. -
#1746 Tárgytalan, már látom a steam kódot, csak a DVD tok eltakarta -
#1745 Ezt a játékot lehet aktiválni steam-en? -
#1744 Patch 2 -
FartingSquirrel #1743 G2A-n kb. 10-ért mennek. -
#1742 Én azért jobban örültem volna egy eredeti nyakláncnak, de azért jól néz ki egy másolathoz képest :) Úgyis az a lényeg, amit szimbolizál, szóval ha már adták hozzá, akkor hordani is fogom :D Ki tudja, talán majd egyszer csináltatok egy igazit :) -
#1741 Túl olcsón adod, el lehet azt passzolni hardveraprón 8500-ért is. -
#1740 Akit érdekel egy a GeForce kártyához adott TR kupon kód, az privizzen. Ár: 7.000 HUF -
#1739 47 óra -- minden terület 100%, minden fegyver és felszerelés 100%, de maradt még két kérdés:
1. a mentés csak 99%-on áll, azt hogyan lehet 100%-ra feltornázni?
2. handguns 5/6, rifles 4/5, shotguns 4/6, a hiányzó négy fegyverre hol lehet szert tenni? (a boltot már kiürítettem) -
#1738 Ez a fűzős sztori már túl komplex lett volna a gyereknek nem fogta volna fel, mekkora rajongó már ja persze a Lara seggének rajongójabiztos, ha valaki rajong valamiért illik tudnia a háttér történetet is vagy inkább kussoljon.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.02.11. 19:01:57 -
Ragnar360 #1737 Az kemény:d ezt hol olvastad amúgy?:) Sajna a mai generáció ilyen:d ezeknek csinálják a mai jatekok nagy többségét:D
Értelem megvan az a lényeg:p -
Evoluti0N #1736 Azért kérdezem, mert Bálint azt írta, hogy az Nvidia kulcsok és a szürke oldalakról vett kulcsok nem számítódnak bele. De akkor ezek szerint csak beleszámítódnak, mert azok a példányok is Steamre vannak regisztrálva. -
#1735 Oké, minden kiadás steam-es, így a dobozos téma nem releváns. :) -
#1734 És vajon a MS store-os eladás mennyi lehet? -
#1733 Steamspy pont hogy csak azt látja, kinek van meg a játék és azt is csak akkor, ha publikus a profil. Azt hogy hányan vették meg azt nem látja senki a Valve-on kívül. Steamspy-nak meg semmi köze a Valve-hoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.11. 14:00:45 -
Evoluti0N #1732 A steamspy nem azt nézi, hogy hány embernek van meg Steamen, hanem azt, hogy hányan vették meg rajta? Előbbit miért nem tudja? -
#1731 Meglesz az vagy 1 millió is, úgyhogy annyira nem is rossz, szerintem.