2151
Rise of the Tomb Raider
  • grebber
    Ahogy olvasom a prohardvert elég szépen lassul dx12-ben , már megérte erre várni
  • TBTPumpa
    Dat Benchmark + Dat Ass:

Fejlesztői blog arról, miért is jó nekünk ez a DX12.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.11. 18:05:20
  • Maxtreme
    Illetve bekerült a várva várt (lol) benchmark is :)
  • TBTPumpa
    Patch 5

DX12 megérkezett!
  • nagykispeter
    Osztom a véleményét az előttem szólónak,én is alig várom!
  • S1M0N
    Király!

Remélem relatíve hamar elkészültök vele, a tombraiders.hu a 2013-as részhez is igen jó magyarítást rakott össze.
  • TBTPumpa
    Egy kis ízelítő:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.10. 19:16:33
  • sadface #1804
    Nemár, így kevesebb esélyem van!
  • TBTPumpa
    Rise of the Tomb Raider (sima + Deluxe Edition) + Just Cause 3 nyereményjáték a TombRaiderS.hu jóvoltából!

Természetesen Steam-es verziókról van szó.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.03.09. 20:49:39
  • chase
    A Texture Quality-t vedd eggyel lejjebb (High-ra), akkor beleférnek a textúrák egyben is a "4GB"-os 970 memóriájába.
  • TBTPumpa
    Kemény 1 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasnod!
  • Fradi88
    Sziasztok!

GTX 970-el játszok és eddig egész jól ment maxon a játék, de elértem a soviet installation-os pályarészhez és összevissza szaggat, fps drop stb.

Másnál is volt ilyen gond vagy csak nálam?
  • TBTPumpa
    Jön a DX12 patch:
    "A Rise of the Tomb Raider DirectX 12-es módja azonban most először volt nyüstölhető, ráadásul korlátok nélkül. Ezzel kapcsolatban gyakorlatilag kiderült, hogy a DirectX 12-es mód alapvető megoldást kínál az aktuális DirectX 11-es opció egy nagyon kellemetlen hibájára, nevezetesen a soviet installation és a geothermal valley nevű területeken előforduló komoly teljesítményvesztésekre, mivel az új API-val a program lényegesen jobban fut ezeken a kritikus helyeken."
  • nagykispeter
    Nagyon jó,köszönöm sztépen,látom van is egy kép(ha az a pcsből van)

Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2016.03.05. 08:11:10
  • TBTPumpa
    Igen, együtt érkezik majd mindkettő a tavasz folyamán.
  • nagykispeter
    Szia!A magyarításról lehet e már tudni át lehet e ültetni a pc-s verzióba?
  • Ragnar360
    Gyakorlatilag ez tényleg nem Tomb Raider. Bár Lara desingja az tetszik a motaniba viszont, de elég lassan halad a jellemfejlődése is, ha tudjuk hova kellene haladnia. Ezt a trailert nézve, még a beállását is hiányolom a dupla pisztollyal. Mégha még korán is lenne ahhoz.
    Underworld

Legend gameplay
  • Ragnar360
    Ja, bár speciel a Legends szál is sokkal maradandóbbnak tűnik, így visszagondolva. :) Fasza kis gémek voltak azok :)
  • Krisztiam #1793
    jaja TR 2-3 örök :)
  • Ragnar360
    Na ok, ezt már nem is érdemes leszedni:d ilyen tök lényegtelen dolog a legtöbb játékos szempontjából, + nem mintha olyan sokáig tolnánk a gémet. A régiekkel jobban el lehetett lenni és többször játszósak voltak a pályák.
  • TBTPumpa
    Patch 4 - 625MB
  • Rita79
    Ha elkezdi valaki a Baba Yaga küldetést, akkor végig kell csinálni, vagy ideiglenesen félbe lehet hagyni, folytatván a fősztorit és majd a későbbiekben vissza térni rá?
  • Ragnar360
    Story spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez is csak egy apróság, hamár eszembe van. A játék felvezeti, és még hangulatilag is egész jól a misztikus és a hegyet védő embereket stb. aztán mész mész, folyamatosan közelítessz a területhez, aztán nagy semmilyen ez is, ha azt veszem. Tök ugyanolyanok mint az előző részben ami volt, full arra épült. Kicsit hiteltelen lett, ratyi. Szétlőttem, robbantottam mindenkit és kész. PS: Igen, a robbanófejes nyílvessző kicsit ópé, főleg, hogy egy jó darabig folyamatosan tudtam csinálni. Más stílust nagyon nem is vihetsz bele, még a lopakodást se igazán, vagy csak időnként.

Tízes skálán egy olyan 6-os, ha belegondolunk milyen lehet egy 10-es game. :)

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2016.02.22. 21:37:49
  • Ragnar360
    Na befejeztem. 37 óra steam szerint, de abból lejön afk stb. miatt jó pár. Elég is volt. Sokkal többnek tünt.
    Mikor korábban elértem a helyiek nagy területét a völgyet, na jó ott már kb be se jártam semmit. Iszonyat unalmas, főleg ezen kör alakú pályaszerkezettel.
    Hihetetlen hogy tudnak olyan szar ötleteket belevinni, olyan helyeket csinálni, ahova pont lara tud felmenni stb. és több száz salvageolni való ládát stb. szétszórni...akkora ratyiság, az ötszázadik után beleunsz. Meg száz propaganda kép stb., a végén már a hangfelvételek se érdekeltek...ne is folytassuk. A régi részekkel ellentétben a pályákat nem is igen lehet élvezni, csak szabadulni akarsz tőle. Persze a mostani tizenéveseknek ez kell. Gratula aki kitolja 100%-ra. Az már nagyon get a life szint (szerk.: meg elmebeteg kiszedni az összes achievementet belőle:d). Még egy mmoba se emlékszem hogy ilyen iszonyat rossz és fölösleges lett volna a grindolás mint itt.

Azért akadtak néha jó pillanatai, Lara, egy-két sztori dolog, videók, illetve a vége érdekes. Talán nézni jobb lett volna:)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2016.02.22. 21:21:13
  • S1M0N
    Nem, a Windows Store-os, az csak Windows Store-os.
  • TBTPumpa
    Igen, de csak egy új játékmód lesz, mint az Endurance. Csak ez hordamód lesz Larával. Történethez kapcsolódó tartalom nem érkezik már.

Melyik DLC éri meg az árát?
    Majd a teljes Season Pass-t egyben 75% kedvezménnyel, addig felejtős.
  • Zegi Norbi HUN
    Ha lassabban mész, akkor lehet több is mint 1.5 óra :)
  • Shep
    Hát akkor az nagyon nem éri meg az árát. Kösz.
  • grebber
    1.5kb
  • Shep
    A Baba Yaga DLC kb hány órás kikapcsolódást nyújt?
  • Zegi Norbi HUN
    Ez lesz az utolsó nagy DLC igaz? :)
  • MerlinW
    Gondolom az is Steam-es, tehát ugyanott. Steam/userdata/<userid>/<appid>/remote

az appid talán a 391220, de régiótól függ. steamDB-n kiderítheted. Vagy játszol a játékkal és dátum szerint rendezed a könyvtárakat.
  • bon
    A Windows Store-os változat hol tárolja a mentéseket?
  • xido
    és én még csak hétfőn vettem meg és eddig 5 órám van benne..és még el se kezdtem,csak az endurance-ra vagyok rágyógyulva :)
  • TBTPumpa
    A patch notes szerint jövő héten nagy dolog érkezik. A jelen patch-be belenézve pedig azt látom, hogy érkezett néhány DX12-es beállítás, ellenben még egyik sem aktív. Magyarán megalapozták a terepet a DX12 számára.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.19. 13:53:08
  • lwb
    Igen, kicsit siettem már a vége felé. Az előző rész jobban tetszett, a táj is, a történet is. Jobban lekötött. Nem volt ez rossz, de a következő részre azért már ki kellene valami újat találniuk.
  • TBTPumpa
    Siettél te is, pedig nem érdemes!

A harmadik nagy DLC úgy tűnik, csak márciusban fog érkezni (Cold Darkness Awakened).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.19. 13:24:27
  • lwb
    Nekem is pont 12 óra volt. Nem csináltam meg mindent, de jópár opcionális tombot pl. igen.
  • TBTPumpa
    Befutott a harmadik patch

A Windows Store verzió kicsit később kapja meg ezt is.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.02.19. 13:17:17
  • TBTPumpa
    40 órát, ha mindent megcsinálsz, illetve ez a nehézségtől is függ. Nyilván könnyű fokozaton és csak a sztorira koncentrálva 10 óra alatt is ki lehet pörgetni, ahogy az előző részt is. De minek úgy sietni, amikor ilyen Ass van a játékos előtt?