1496
-
#1296 Driver Sweeper-el pucold le a driver-t, töröld a program files-ből és a documents-ből az AMD könyvtárakat és indíts tiszta lappal. Ha úgy sem megy, akkor nem jó a driver a laptopodhoz, használd a gyártó oldalán levőt.
A továbbiakban kérlek fáradj át az AMD topikba, mert ez erősen offtopik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.08. 04:37:31 -
hiper KOCKA #1295 Tedd fel csak a drivert, semmi catalyst semmi egyéb kiegészítő csak a driver menjen fel. Annak fel kell mennie. Catalyst-ra nincs feltétlen szükség a driver anélkül is működni fog a gyári beállításokkal. -
Trichie #1294 Ahogy mondtad a Revo teljes verziójával töröltem az eredetit és felraktam az újat amit lefotóztam de sajnos semmi... Akármit próbálok sajnos mindig problémába ütközök :( Kitartó voltam de kezd már nagyon elegem lenni hogy 1 hete ezzel szívok
-
#1293 Próbáld meg az előző drivert teljesen uninstallálni... (Revo-val a registryből is ki lehet pucolni) és utána tisztán feltenni a frisset. Lehet hogy belekutyul a régi. -
Trichie #1292 Nagy választékot találtam a Radeon weboldalon de a legfrissebb 2013 szeptemberi, felejtős?
-
Trichie #1291 Ennyit dobott ki:
Eszköz leírása Eszköz típusa
AMD Radeon HD 7470M (Seymour) Videokártya
AMD Radeon HD 7470M (Seymour) 3D gyorsító
-
#1290 Aida64 pl. -
Trichie #1289 Akkor mit gondolsz nekem mi okozta azt a teljes képszétcsúszást? Akkor történt mikor az innen ajánlott driverfrissítő programot használtam.... Hol tudom meg hogy a gépembe pontosan milyen vga van és ahhoz megbízható oldalról letölteni egy update-t? -
#1288 Nope. Ott vótam IRL!!!4 -
sata75 #1287
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!fotoshop...:) -
#1286 Ezt most lőttem kedden:
-
#1285 Varázsló. -
#1284 Itt tárolja: C:\System Volume Information
Jóisten vagyok, vagy Bill?:) -
hiper KOCKA #1283 Automatikusan törlődnek a rendszervisszaállítási pontok ha a biztonsági mentések mérete meghaladja azt a mennyiséget ami a vezérlőpultban be van állítva rá. Ilyenkor a legrégebbi visszaállítási pontokat törli. De olyan régi időpontra nincs értelme visszaállítani úgysem mert akkor jónéhány program nem működne már... minden amit azóta telepítettél elvész vagy nem működik, illetve elvesznek a beállításai.
"az uninstallal valószínűleg az eredeti vga driver is törlődött a vezérlőpultban"
Milyen eredeti vga driver? Én mikor megvettem az új kártyát lazán félredobtam az eredeti drivert ami a vga-hoz való cd-n volt. Majd hülye leszek több hónapja elavult drivert telepíteni rá. Szóval miután beszereltem a gépbe a karit, a netről leszedett legfrissebb drivert és catalyst-ot tettem fel hozzá és egyből működött gond nélkül, nem sírt a cd lemezen levő driverért. -
#1282 Azt, hogy hol tárolja a Win a rendszervisszaállító fájlt, azt csak a jóisten (és Bill Gates) tudná megmondani, de nem is fontos. Ha a rendszer nem találja, akkor nincs. -
Trichie #1281 Rendszervisszaállítás azért kellett mert az uninstallal valószínűleg az eredeti vga driver is törlődött a vezérlőpultban attól független hogy én az aznap telepített programot szedtem le.
Visszaállítással ez legalább helyreállt.
A gamer laptopra visszatérve eddig szépen futott 1024 felbontáson most pedig megadta magát csak arra akarok rájönni hogy állítsam vissza... rendszervisszaállítás csak 1 hétre engedett vissza sajnos, amikor a rendszert telepítettem azt a visszaállító fájlt hol találom? a rendszer automatikusan törölte? :/
-
Reaper2104 #1280 Csá Lac-cco (Techno) -
Reaper2104 #1279 Ilyenről még én se hallottam. Ez még annál is viccesebb sztori számomra mint mikor valaki azt állítja, hogy kontrollerrel jobban lehet célozni mint egérrel (és ezalatt most nem a ki min szeret vagy tud játszanit értem, hanem számomra egyértelmű a végkimenetele egy pró kontrolleres és egy pró egérrel játszó összecsapásának). -
simonl #1278 MerlinW fiam, sokáig fog még a nevem mellett ott "fityegni" a két alig feltűnő felkiáltójel? Meglehetősen zavar.
Ne menjünk bele a moderálási elveidbe, csak reménykedem hogy a civil szakmádnak nincs köze a jogalkotáshoz vagy annak gyakorlásához.
Ja és ezért a hozzászólásomért is adj rögtön nem kevesebb mint 18 vidám figyelmeztetést, így megkönnyítjük egymás életét.
-
Gary #1277 PC-n, vezetékes X360 kontrollerrel tolom, semmi problémám nincs.
USB 3.0 vagy 2.0-ban van a kontrollered? Nem próbáltam, és fogalmam sincs, az enyém milyenben van, de egyéb eszköznél (pl. USB-s külső DVD), már tapasztaltam furcsaságot. Nem indult LiveCD-ről a gép.
Elméletileg, lefelé kompatibilis, de... Hangsúlyozom, csak ötletelek! Egyébként azt próbáltad, hogy elindítod a játékot és utána dugod be a kontrollert? Esetleg, másik USB portból használva?
Van egy program, az USBDeview, amivel törölheted az USB-s cuccok meghajtóprogramjait a gépről. Az oldal alján a letöltés. Van 64bit-es is, meg magyarítás is. Controller és XBOX bejegyzések törlése után újra csatlakoztatva, hátha.
Lehet, hogy alaplap gond. Illetve BIOS. Meg kellene nézned, hogy a mostani verziótól van-e újabb és abban piszkálták-e az USB-t. Ha igen, meglehet próbálni frissíteni. Ezzel persze, tönkre is teheted az alaplapot, bár a legtöbbön van reset gomb, meg duál BIOS, de érdemes utána olvasni a buktatóknak...
Update: az én kontrollerem USB 2.0-ban van. -
#1276 Az miért trollkodás ha rákérdezek valamire amit nem értek? Honnan kéne tudnom hogy már nincs meg a konzolod, mikor nem említetted egy szóval sem az első kommentben. Uri Gellernek nézek ki tán? -
ratgab #1275 Nem is azt mondom, hogy ez elítélendő, hogy te kontrollerrel szeretsz játszani, csak furcsa.
Azért nem kell ám rögtön besértődni mindenen meg ellenségesen válaszolni (seggsmiley-t nem is említem). Igenis meglepő az ízlésed.
Legtöbben nem azért nem játszanak pc-n kontrollerrel, mert az egér+bill annyival jobb kill/death arányt tesz lehetővé, hanem azért mert nem tud egyáltalán célozni vele és így eszébe se jut (én ultrabéna vagyok kontrollerrel....Amit leművelek konzolon célzás címén az bármely kabaréban megállná a helyét!) Nyilván minden megszokás kérdése egyébként.
A problémádra én továbbra sem tudom a választ (többiek azért már nagyjából úgy látom írtak pár érdekes felvetést), csak tisztázni szerettem volna a félreértést némileg. -
#1274 Számít ! Valamiért ha be van dugva valami usb vezérlő akkor legtöbbször nálam el sem indul...
Az usb-s külső vinyóval viszont nincs baja .
-
Tyuki80 #1273 Lehet számít,mert nekem vezetékes,viszont wireless a bill egér kombó.
Lacco!Azt már kitapasztaltam,nálam is ez van,de sajnos ki van húzva a kormány. -
Tyuki80 #1272 Azt értem,csak ez pl rajtam semmit nem segít.Ránéztem és nagyon sok ember írt fórumokba,csak megoldást nem találtam.Gondoltam van itt elég kocka aki lehet tud segíteni,vagy van valami ötlete.(és a kockát most abszolút pozitív értelemben használtam)
Várom ezek ötletét.A trollkodás meg nem segít a problémámon.
És igen,bármennyire hihetetlen,de van a földön legalább 1 ember,aki szeret pc-n is conrolerrel játszani,főleg úgy hogy konzolja már nincs.És bőven elég pl egy battlefieldben a mezőny közepén szerepelni 1.00-1.20 aránnyal,mert nem azért ül le,hogy ő legyen az istencsászárűbermindenkitlelövöknincsesélyedellenemkirálycsávó..
De a problémámra tovább is várom,hátha valaki tud tanácsot adni. -
#1271 Nekem megy vele gond nélkül. (Bár ez vezeték nélküli, ha ez számít) -
Ez ilyen, ha nálam be van dugva a kormány, pedál akkor sem szeret futni :)) -
ratgab #1269 Azért azt elismerheted, hogy nem éppen megszokott problémáról beszélhetünk. Általában pc-n játszó egyén ritkán használ FPS-hez kontrollert. Erősen valószínűsítem, hogy itteniek közül halvány lila ibolyája sincs senkinek a megoldásról (nekem sincs), hogy mi lehet a gond. Google-on rákeresést tanácsolnék elsőkörben. -
Tyuki80 #1268 Hát srácok, nem azért de a trollkodás az megy...a problémára meg pingvin mindenkinél...
Ha az lett volna kérdésem,hogy ki mit ajánl megérteném.
Köszi a nagy semmit fiúk!Bíztam bennetek.. -
#1267 "Figyu több évet konzoloztam,mint pc-ztem."
Én csak azt nem értem hogy akkor miért nem xbox-on játszol... problem solved. -
Tyuki80 #1266 Figyu több évet konzoloztam,mint pc-ztem.Ennyi!Ilyen is van és jobban bejön így az irányítás.Sőt online is úgy játszom pl battlefieldeket és nem vagyok olyan rossz:)
A problémára valaki megoldást? -
hunbalee #1265 Ezt felírom valaha ,mert ilyen emberrel sem találkoztam még!Nem sértés/bántás valóban érdekes ez a jelenség. ( nem szeretek egér+bill kombóval játszani.meg nem is tudok) -
Tyuki80 #1264 Sziasztok!
Az a problémám,hogy x box 360 vezetékes controlerrel játszanék,de ha be van dugva felismeri,de a játék nem tölti be a küldetéseket,ellenségeket,semmit,szóval játszhatatlan lesz.Ha kihúzom rögtön felugrik a jobb sarokban a következő küldetés,ellenfelek stb és működik ahogy kell.
Találkozott valaki ezzel a problémával?Légyszi segítsen valaki!,mert nagyon kipróbálnám,mert a 3 is tetszett,de nem szeretek egér+bill kombóval játszani.(meg nem is tudok:)Így meg teljesen használhatatlan,pedig a legújabb 8-as patch van fent.
Ötletek? -
#1263 Hát, nekem is van laptop, de az ilyen cuccot nem viszi valami jól. FC3 meg afeletti játékokat csakis asztalin tolom. A notik integrált karija ugyanis nem a legjobb erre a célra, hacsak nem gamer laptopod van.
Viszont azt nem értem hogy a driver hiba miatt miért kellett rendszer visszaállítást csinálni, hiszen ha rendesen uninstallálod a rossz drivert és visszateszed a jót akkor nincs szükség rendszer visszaállításra. -
Trichie #1262 Ati Radeon HD 7470M 1GB és itt a driver neve http://kepkezelo.com/images/1m0lnza6t6b8i1idv10t.jpg -
#1261 Milyen VGA kártyád van és melyik drivert raktad fel, ami hibát okozott? -
Trichie #1260 Sajnos ez nagyon rossz ötlet volt... 1 órám elment azzal hogy visszaállítsak mindent a normálisra...
Ez az oldal egy hibás drivert szedett le és fekete képernyő fogadott ekkor rákotöttem az asztali gép monitorjára így sikerült törölnöm ezt avga drivert.
Ekkor jött a másik gond... hiszen a képernyő grafikája is visszaállt így rendszervisszaállítást kellett csinálnom... a két monitort ekkor már egyszerre tudtam nézni és a nehezen kivehető részeket láttam az asztali gép monitorján...
A vicc hogy így az új driverrel kipróbáltam úgy hogy csak a monitoron láttam de semmi változás, ugyanolyan szaggatás :/
http://kepkezelo.com/images/05k897p8xf2btjr7yufl.jpg -
#1259 Ne az eszközkezelőn keresztül frissítsd hanem menj fel ide: nvidia driver
Ha Ati kártyád van akkor meg ide: ati driver
És innen letöltöd a legfrissebb drivert, majd telepíted... tiszta sor. -
hunbalee #1258 Engedi az csak normálisan kell a képeket feltölteni pl ide és ami a legfontosabb ne bélyeg méretbe! -
Trichie #1253 A driver frissítés jó ötlet lehet, de hogyan csináljam? Az eszközkezelőn keresztül nem történik semmi, Inkább valami külső programmal kellene próbálkoznom?
A feladatkezelő teljesítményfigyelőjéről csináltam egy fotót úgy hogy közben a háttérben töredezettségmentesít.