1496
-
Annak sok oka lehet. Én először vga driver frissítéssel próbálkoznék. De nem árt megnézni hogy nincs-e tele a rendszermemória. Ha valami sokat foglal belőle akkor a játékoknak nem jut elég ram és a teljesítmény óhatatlanul leesik. A feladatkezelőben meg kell nézni nincs-e valami felesleges program telepítve ami eszi a ramot vagy a processzoridőt.
Nekem egyszer egy kéretlenül feltelepült toolbar lassított egy játékot, de spywarek is csinálhatnak ilyet. Mikor leszedtem megszűnt a szaggatás. Azt is érdemes átbogarászni milyen programok indulnak a windowssal együtt (msconfigban). Merevlemezen van elég hely? Nincs nagyon tele? Ha a szoftveres probléma, a más programmal való akadás kizárható, akkor érdemes csinálni egy memóriatesztet. Illetve kizárni hogy nem-e a vga vagy más hardver a ludas. -
Hogy nektek miféle problémáitok vannak.... érdekes, nekem ilyesmi egyszer sem ütött be. Pedig pár órát beleraktam.
-
Trichie #1250 Nekem is volt néha olyan míg akadás nélkül játszottam hogy gurult lefelé az állat és a levegőből vágta ki a húsát a halaknál ez még viccesebb mikor süllyed te pedig a víz felszínén elkezded szabdalni az meg már rég leért...
Amúgy valaki tudna segíteni a problémámban? Épp az arénaküldetés első részét csináltam meg utána játszhatatlannál vált az egész 640x480on is... -
Reaper2104 #1249 Én olyat tapasztaltam (ezt elég sokszor), hogy igen késve vagy egyáltalán nem dobja be az "E" betűt ilyenkor odébb mozgok majd vissza és felhozza és kienged, nem tudom ugyanarról beszélünk-e, de van benne pár hiba. -
DIESEL DOG #1248 Elég érdekes bugba futottam bele. Nem tudom hogy valaki járt-e már így. Mentett játékállásom töltöttem vissza, majd betöltés után az utkarsh-i safe house-ban találtam magam (előzőleg ott mentettem). Addig minden stimmelt hogy tudtam használni az ágyat és a szekrényt de az ajtót már kinyitni nem tudtam... ugye nyomom az "E" betűt hosszabban mint eddig de semmi. Mondom wtf... O_o
Végül a problémát megoldotta egy másik safe house-ba utazás fast travel lehetőséggel. Gondoltam leírom hátha esetleg más is belefut ebbe a bugba.
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.02.27. 14:28:02 -
Reaper2104 #1247 Lehet elfogulatlanul kritizálni semmi gond, meg lehet elfogultan szarozni is, ugyanúgy lehet elfogultan vásároni meg védeni meg elfogulatlanul megvédeni (én láttam minden rész singljét multiját, látom az összes különbséget, látom mi az ami számomra jó avagy rossz az összes résszel kapcsolatban és összességében jónak tartom ezért vettem meg, semmi másért. A játék pedig szarnak biztos nem szar max valakinek csalódás vagy nem tetszik (ellehet adni, nem muszály megvenni, mindenre van megoldás), valakinek meg tetszik ennyi az egész -
Reaper2104 #1246 Az első mondatodat cáfolnám minden rosszindulat nélkül, nekem a far cry az etalon még ma is bennem él az első rész élménye nyilván ma már nem játszom, mert változtak a grafikai igényeim meg közben egyéb problémák történtek a multijával amire most nem térnék ki (bár pont mostanába gondoltam rá, hogy nosztalgiából kicsit benéznék egyet multizni vele), teljesen mindegy mennyire imádtam az 1-et a 2. részt nem vettem meg, kipróbáltam nem volt rossz, másvolt mint az előző és nem láttam benne a jó multiélményt. Én multiorientált játékos vagyok 1-2 évente max egy-két játékot veszek meg számomra értelmetlen kiadni azért 10 vagy 20 ezer forintot hogy 10-40 óra alatt kitolok egy singlt (még, ha annyira jó is, hogy 2-3 szor kijátszom), mikor egy általam megvett játék multijába több ezer órát beletolok. Megvettem a 3 mat és a 4 et is igaz kevesen multiznak vele és elég egyszerűen oldották meg, de ennek ellenére is kurva királyakat toltunk vele random emberekkel is (akikkel friend-ek lettünk épp véletlenül lengyelek ) , a 3-nak a coop pályái is jók a 4-et még nem véleményezem majd meglátom. A lényeg tök mindegy, hogy rajongó vagy vagy nem, nem lehet skatulyázni, hogy kinek befolyásolja az itélőképességét a valóságosabb vélemény felé, te látatlanba megvetted és eladtad ez is egyfajta reakció, én nem vettem meg látatlanba csak a megfelelő információk birtokában ez meg egy másikfajta reakció.
-
közben megtaláltam az erről szóló postot, sikerült válaszonliuk miután vissza adták a játékot.. -
nem követtem a topikot, ki-hogy járt, a G2A-s kulcsokat illetően, de ez nem semmi
úgy látszik, akkor mégis végigjátszom majd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!COMMUNICATION HISTORY
Daniel @Ubisoft Support Feb 26, 2015 at 12:28 PM EST
Sorry for the delay in responding to your query, we have been quite busy and I can only apologise for how long it has taken to get back to you.
Recently a large amount of CD keys were banned after being purchased fraudulently and then resold online via third party websites. After some time it was decided that anyone who had activated and played their game prior to the ban would have their key reactivated.
After checking it seems that your CD key has been reinstated and as such you should be able to play this game again without issue.
Please let me know if you have any trouble playing your game and I will do my best to help.
Utoljára szerkesztette: Systore, 2015.02.27. 07:16:59 -
Trichie #1243 Sziasztok!
Már december óta játszok a legújabb résszel de kb 1 hónapja leálltam mert nem volt időm. Most hogy belépek legkisebb felbontáson is lagol pedig előtte 1280as felbontáson is szép és akadásmentes volt a játék... hát most élvezhetetlen :(
Első indítás nem volt sikeres mert black screen várt de azóta az Extreme Injektor v3-al mindig megbízhatóan elindul.
Ezután beállítottam a gamer profil átírásával amit kell "DisableLoadingMip0="0" sort DisableLoadingMip0="1" –re, majd a GPUMaxBufferedFrames="0" –t, GPUMaxBufferedFrames="1" –re"
Most tanácstalan vagyok, a rendszerem decemberben telepítettem újra win7 ultimatera csak ez miatt a játék miatt és azóta se raktam fel mást nem tudom mi történt.
Mit tanácsoltok? :) -
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.02.26. 20:27:20 -
mikromanus #1241 Korábban én is simán a "lewarezolom az ízelítőt" tipusú embernek gondoltam magam. Aztán egyszer csak utánagondoltam és rájöttem, hogy amikkel játszok is az simán megvan mind jogtisztán az utóbbi 4-5 (6-8) évből. Két kivétel volt ideiglenesen és mindkettő lustaság. Az egyiknél lusta voltam elvonszolni magam megvenni az első napokban, így három nap után vettem csak meg (új profil, újrakezdés lett a következménye), a máik meg mire rászántam magam már nem volt elérhető elektronikusan, bolti vételnél meg megint el kellett volna mennem valahova ami nem esett útba (az is halasztódott). Ja, meg egyszer leszedtem egy 20-30 GB-os játékot, hogy majd jó lesz, aztán megnéztem egy youtube gameplayt és rájöttem hogy nincs hozzá kedvem. Az ingame menüig se jutottam. Ment az uninstall :D
©Ra1n: az FC3 nagyon jól el volt eresztve karakterekkel. Volt 2-3 kedvencem (Vaas, Buck, a német zsoldos haverod) és a többi se volt rossz. FC4-ben kissé szűkösebb a felhozatal. Nincs elég Vaas a játékhoz... Tényleg sokminden megmaradt a 3-ból vagy "nem új", de nekem eddig nem zavaró. Mondjuk lehet csak mert keveset nyomultam vele. No, majd most hétvégén lesz rá kapacitásom... ha el nem bököm megint . -
mikromanus #1240 Igaz. Utólag átolvasva teljesen elfogadható a véleményed. Néhol picit karcos a stílus, de simán elmegy.
Általánosságban írtam azokat a dolgokat amin néha nálam elgurul a gyógyszer. A fordítós görénykedés nem te voltál. Az Akit Néven Nem Nevezünk mindig csak nagyzol és árasztotta a negatív energiákat topicszerte. A zoofóbiádat azért picit erősnek érzem , de nem vagyunk egyformák. Utólagos elnézést ha esetleg túlzásba estem. Ma kissé le vagyok fáradva agyilag úgy látom.
Túl sok az éjszakázós játék. Azaz ma nem túl versenyképes a kolléga (én) :) -
Ra1n #1239 Sokkal reálisabb képet ad egy játékról olyan véleménye aki kölcsönkapja/lewarezolja mint az aki megveszi,lévén nem köti hozzá semmi, szemben azzal aki kiad tizenX ezret egy játékért majd mindenbe próbál belekapaszkodni hogy ne érezze a csalódást és a feleslegesen kivágott pénz súlyát.
Ezt a játékot én megvettem megjelenéskor dobozosan nextgen gépre. Cirka 1 hétig volt nálam az első pár óra után meguntam az egészet és gyorsan végigrobogtam rajta majd eladás hogy ne bukjak sokat. Egy mezei egyszerű újratextúrázott Far Cry 3 nem több nem kevesebb, extraként jóval gyengébb sztorival és karakterekkel, plsz némi újításként pár nevetségesen ötlettelen és erőltetett mellékküldetéssel. Sokkal többet vártam volna, a játék gyakorlatilag unalomba fullad és dögvész lesz belőle, visszafejlődött a 3-hoz képest ahelyett hogy előre haladtunk volna....Legalább ara vették volna a fáradtságot hogy a mozgásanimációkat lecseréljék vagy egyes ellenfeleket teljesen újratextúrázzanak és ne olyan érzésem legyen még az ellenfél ruhái alapján is mintha a 3-al játszanék...
A Far Cry 3-at kétszer vittem végig,élveztem,jó sztori,jó karakterek. Ebből 1 végigvitel untig elég volt, és nagyjából az első 1-2 órán kívül abszolút nem adott semmiféle élményt semmilyen téren.... -
Az nem konstruktív, hogy azt állítom a 3 óta csak rontani sikerült rajta? A fordítás meg nem igazán értem, hogy jön ide.. Gameplayre roppant ártalmas dolgokat kritizáltam csak. Nem mondtam, hogy ronda, se hogy szarul fut. Csak annyit, ami számomra TELJESEN elbassza. Kurvára nem kompenzál azzal, hogy mindent maxra húzva vagy 80fpssel fut.. Hurrá.
Azt sem igazán értem, hogy kipróbálás nélkül nekem miért kéne bármit tennem a játékba. Higgyek az ubisoftnak a Watchdogs, meg a Unity után? Kösz nem. 6 óra alatt pedig szerintem láttam, amit látni kell ahhoz, hogy véleményt tudjak formálni. Eredeti játékom meg van annyi, hogy ne vegyem fel itt a warezmatyik ugatását, mert most épp kivételesen megvettek valamit, és nagyon büszkék, úgyhogy minden negatív kritikára ugranak mint borz a szabadságharcosra. ;DD -
"Nem tolerálják itt a moderátorok az őszinte hangot."
Dehogynem. Ha kulturált stílusban van előadva.
Sötétbarom egyetlen hibát követett el, hogy közölte warezzal játszik. Senki sem kérdezte, semmi szükség nem volt rá hogy ezt a tudomásunkra adja. Egyébként meg a játékról beszélt. Az meg, hogy valaki megvette-e vagy sem, nem változtat azon, milyen a játék.
Az az álszentség, hogy ugyanúgy majdnem mindenki (még én is 1000+ megvásárolt játék mellett) játszik kalóz játékokkal, egyrészt mert nem lehet megbízni a mai piacban, másrészt nem biztos, hogy pont most, pont erre van valakinek anyagi háttere, vagy egyszerűen csak kíváncsi a játékra, aztán majd meglátja. Én vásároltam több játékot úgy, hogy csak végigjátszás után tettem be a kosárba,
A lényeg, hogy ha Sötétbarom nem említi meg a játék származását, nem indult volna el ez a primitív stílusú köpködés. Az én álláspontom mindig az volt a warezzal kapcsolatban, hogy mindenkinek magányügye mit csinál a gépe előtt, de csinálja csendben, nem kell reklámozni. A warezhez nem jár support, ha gondja van ott a google, esetleg warez topik, stb. Viszont a játékmechanika más téma, warez vagy sem, ugyanazzal játszik, mint amivel ti. Vagy most menjünk bele a sok megvásárolt játék vs kalóz Windows témába? Szerintem ne:)
TL:DR csendben demózunk, nem reklámozzuk, ha tetszik, megvesszük, flame-et elkerüljük. Béka. -
mikromanus #1236 A trollkodás az az alap viselkedési minta amikor azok "sírnak" leghangosabban valami miatt akik rohadtul semmit se tettek a játékba.
pl
-nem vették meg, csak "lelopták"
-játszottak vele egy órát amiből 55 perc a menüben volt és közben kajált a user de nincs benne content
- szarul néz ki a játék 1024*860 low beállításon Azaz szarajáték
- Szar a játék mer' csak
- szar a fordítás mert egy férc alfaverzióban hibát talál
- hülyék a többiek vagy épp mindenki akinek más a véleménye az "fanboy" vagy fizetett ubibérenc.
No, az ilyen szerintem trollkodás. Persze nevezhető nevén is a dolog, de azért lehet irgumburgum járna. Nem tolerálják itt a moderátorok az őszinte hangot. Na jó. Ez bizony:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!álszentf@s*ság
Persze ezek egyike se vonatkozik rád. Te megvetted, minden maxon fut döccenésmentesen max nehézségen, a fordítók munkáját konstruktív javaslataiddal segíted és toleráns vagy minden más véleménnyel szemben. Jó ember vagy. Lehetnék Te?! -
Gary #1235 Én csak az első részt ismertem, de az is csak cimborám mutatta, mert neki elindult és max.-ra húzva is szépen futott a gépén. :Đ
A többi rész is kimaradt, ez is csak a UBI vigaszdíja miatt van meg.
Összehasonlítási alapom nem volt, így tényként fogadtam a sűrűn támadó állatokat. Persze zavart, dühített, ám elkezdtem járműveket és a gyors utazást használni. Meg az egykezes shotgun-t a sárga fajtából! :Đ
Nekem nem megy a face to face lövöldözés, a multiban csak meghalni tudok és még azt sem fogom föl honnan is kaptam a lövést.
Ezért lopakodós, ha észre vesznek elszaladós, nagy kört leírós, visszasunnyogós módon játszom. Sniper, íj, shotgun és gránátvető a fegyverzetem. A skill-ek is hasznosak. De, mint a legtöbb játék elején, itt is hurkalé (hogy egy klasszikust idézzek! :Đ) a főhős! -
Ez nem nehézség kérdése. Nem azért szeretnék játszani, hogy ritka állatfajokat öldököljek muszájból gránátvetővel. Amit játszottam (kb 5-6 óra), majdnem annyi időt kellett állatok mészárlásával töltenem, mint a konkrét harccal. Valahogy egy bengáli tigris telepumpálása semmiféle jó érzést nem vált ki belőlem, de már többet lelőttem belőle, mint ahány per pillanat létezik..
A véleményem mondjuk nem tudom miért tűnik trollkodásnak, amikor semmiféle valótlan info nincs benne. Csak a tapasztaltak.
-
mikromanus #1233 Ez kb olyan "elloptam, de ez szar". Ok. Köszönjük az észrevételt! Így is milliószor többet kaptál mint amit érdemeltél/fizettél. . EZ nem warez topic. Arra ott a link fent középen. Trollkodni oda menj!
Na jó, ez kicsit erős volt (?). Az érveid és problémáid súlytalanok. kb "Jáj-jáj, há' miezhogy itten állatok vannak és támadnak is és rövid távon sokféle. " MOst az a gondod hogy nem unalmas-teljesen realisztikus? Vagy az hogy nem teljesen kiszámítható? Most komolyan ilyen nehéz ez neked? Vegyél már vissza a nehézségből! Ha nem megy minek erőlteted? -
Valaminek a birtoklása már önmagában ok az elfogultságra. Mint amikor a minden második sarkon letérdelő pözsóra mondja valaki, hogy tök jó igazából.. Kétszer elővettem, többször nem fogom. Hála a jó istennek, hogy nem tudtak levenni ezért is egy tizessel. Inquisitont pl pont beszoptam..
Utolsó élményem amúgy, hogy megpróbáltam felvenni valami missiont, amihez egy sátorba kellett volna bemenni, de tőle 13 méterre megtámadott 5 farkas, majd rá 10 másodpercre egy tigris. Khtx, de ha erre vágyom, akkor ott a hunting unlimited. -
sata75 #1231 hagyd a picsába csak a saját agysejtjeidet ölöd ezzel inkább öld jégersörrel:) rádférne.. -
akkor menjél Skyrim baszom alássan... -
csak hogy legyen tényleges válasz is:
IGEN itt a borznak kell igen sok skúló, és igen megtámadnak az állatok sokszor. IGEN . ÉS? Ne játsszál vele, b+, ha téged ez frusztrál. Én is így voltam vele, de amióta kezemben a gránátvető, nem igazán szoktam -kivéve RINÓ- fosni.
ennyi. -
könnyen ugat bárki, amikor warezol.
köpködni lehet bármit. de ha megveszed, inkább van jogod köpködni nem? DE NEM! Itt az ugat, aki 99% hogy nem vette meg, oszt ennyi.
akinek sötét barom a neve, nem kell, több.
MERLIN, csak adjad alá a lovat te is..... meg a többi sötét baromnak.... -
Ebbe ne menjünk bele, mert akkor tudom még rugdalni a Uplay miatt is! :D -
Mégis mi közöd neked ahhoz, hogy mit vett meg és mit nem? Ő a játékról beszélt és nem a gazdasági helyzetről. Ha nem értesz egyet a mondandójával érvelj normálisan, ne joker lapokkal játssz. -
+1 -
gondolom megvetted....
vagy csak úgy okádsz....
???
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2015.02.24. 18:51:42 -
Na, beletoltam még egy pár órát, hátha jobb lesz, és jobb lett! :D Hegyi küldik tök jók. Leszámítva a 8350m-en feltűnő falkában vadászó leopárdokat (ekkora istenverte faszságot hogy tudtak kitalálni?!? De most komolyan, volt bárki itt aki élvezte, hogy lépten nyomon megtámadja valami állat? Főleg akkor kurva jó, amikor nyíl van a kezemben, mert próbálok sunnyogni, és MUSZÁJ elővenni valami ágyút, mert ugye még a KIBASZOTT borz is kibír 3 nyílvesszőt az arcába..). Kicsit csalódtam benne, hogy nem lehet "seamless" felmenni a hegyre, hanem mindig van loading. Skyrimban pl tök jól meg volt ez oldva.. -
Reaper2104 #1222 Vannak dolgok amik szerintem jobbak benne mint a 3-ban, de a 3 története nekem jobban tetszett, a multija is elbírna egy golden path vs golden path módot, de azért a dying lightnak meg a fary 4 nek semmi köze nics egymáshoz. -
Kicsit toltam még, hátha tényleg nem szar, és megtaláltam a játék szórakoztató részét (további borz/sas támadások után). A felhőtlen öldöklés! :D Ahol van legalább 10 enemy, ott nagyon látványos és izgis tűzharc tud kialakulni.. -
-
Dying Lightos hasonlat frankón helytálló, mivel főbb elemeiben megegyezik a két játék. Openworld, nagyon hasonló karakterfejlesztgetési rendszer, fő és mellékküldik melletti random eventek is hasonlóak. Környezet és hangulat szöges ellentétei egymásnak, de a játékmechanikai különbségek marginálisak. -
Egyébként így utólag végig víve a játékot nekem se tűnik FC3.5-nek. Az elején még úgy tűnt, illetve az előzetes vélemények alapján, de mostanra ez már nem így fest. Azért elnézve a jelenlegi piacot, kicsit túlzásnak tartom én is ennyire lefikázni ezt a remek játékot, hisz a kategóriában gyakorlatilag nincs olyan játék, ami csak megközelíteni tudná játék élményben, izgalomban, a lehetőségek tárházában, az előbb említett keleti kulturális töltettel, a Himalája varázslatos világának közvetíteni tudásával, az egyedülállóan szép grafikával, stb. Tény, hogy nem egy agyatlan lövöldözős játékról van szó, hanem egy kifejezetten érdekes sokoldalú gémről.
(Mondjuk a Dying Lightal hasonlítani nagy hülyeség...szvsz) -
simonl #1217 Igen elképzelhető, hogy túlreagáltam, bocsánatot kérek minden érintettől és főleg SötétBarom -tól.
De azért egy "hegyi kiegészítőnél" többről beszélünk....valljuk be.
Mindamellett a Ubisoft 7800 fejlesztővel dolgozik 19 országban. Evidens, hogy kiadnak évente egy játékot, hiszen minden erőforrásuk megvan hozzá. Ellenben a Far Cry 3 és a 4 között egészen pontosan 2 év telt el.
Nem vagyok Fanboy, a koromnál fogva sem, csak helyén kezelem a dolgokat és értékeket.
Sosem vásárolok a megjelenés napján, nem rendelek elő, elolvasom a teszteket, megnézem a gameplay -eket és ezután döntök a vásárlásról.
Azért még annyit, hogy kicsit másképp kell hozzáállni ehhez a játékhoz, mint az előző részéhez, vagy mint egy call of duty -hoz. Időt kell szánni rá...és az sem baj ha kicsit fogékony vagy a keleti kultúrákhoz.
Na ennyi mára belőlem, ingyen kaptátok a jó tanácsokat :)
-
Gary #1216 Háát, nem tudom, hogy elviszed-e a küldetésig, amikor megbízásból és persze, főleg önös érdekből (maxra kell craftolni valamelyik felszerelést) kell egy bizonyos borzot levadászni, a megadott fegyverrel... Ha mégis, na, majd akkor kérnék egy jelzőt arra a borzra! :Đ -
Ó, de. Sőt meg is ismételtem.
De hogy árnyaljam kicsit: nyilván nem értékelhetetlenül rossz. Egyszerűen ennyi pénzből, ennyi emberrel egy vicc. -
Beindult az ubi fútószalag. Jönnek majd az innovatívabbnál innovatívabb epizódok, mint az assasins creedből. Aztán csak csinálnak ebből is egy ugyan akkora szarkupacot, mint a unity -
Túlreagálod nem mondta, hogy szar / mert ilyet épeszű ember nem is mondhat / csak azt, hogy neki a harmadik rész jobban bejött, ennyi.