1496
-
simonl #1336 Köszi a választ, akor nem én barmoltam el valamit:)
Windows -t telepítettem és voltak összeesküvés-elméleteim:)
Szép napot.. -
#1335 Nekem is ezt írja ki pár napja,de a kimentett állásaim megmaradtak. Ez csak az achievement-eket nem tudja szinkronizálni. Minden más marad a régiben.
Nesze Uplay frissítés...
-
simonl #1334 Sziasztok, mit kell tennem, ha minden előjel nélkül azt az üzit kapom induláskor, hogy a "játék szinkronizálása sikertelen"
köszi -
#1333 itt az info
Utoljára szerkesztette: otto13, 2015.04.24. 08:49:07 -
#1332 Tud valaki róla hogy áll a magyarítás a játékhoz? -
Meszi212 #1331 FarCry 4 hirdetés!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!uPlay account eladó egyben /20 euro/
Far Cry 3-The lost expeditions edition
FarCry 4 Limited edition
WATCH_DOGS
Érdeklődni privátban vagy a [email protected] e-mail címen! -
Reaper2104 #1330 Én végig vittem egyedül is és coopban is, úgy a legkönnyebb megcsinálni, ha felmész a helikopter melletti kis épület tetejére, onnan mindent belátni (ha nagyon lőnek guggolással gyakorlatilag teljes a fedezék), csak figyelni kel mert néha felmásznak ott ahol te is feltudsz menni. -
Plityu #1329 Durgesh Prison DLC-t probáltam 48 percig birtam,sok bug beragadtam egy-két helyre.Felidegesitet azt abbahagytam -
#1328 Vitte már végig valaki a Durgesh Prison DLC-t? Nekem nem akar össze jönni, pedig csak úgy megyek oda az extraction pontra, hogy mind az 5 küldetést megcsinálom. De az utolsó percekben mindig kinyuvasztanak. -
Plityu #1327 Pár GL a fejébe,majd összecsuklik felmászni a hátára és kést a fejébe döfni. :DDDD
LMG-vel 1 tár volt elég (100 löszer) -
#1326 Kellett bele skuló rendesen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
herminamezo54 #1325 koszonom a megoldast hello -
#1324 Ja és azt kifelejtettem, hogy iszonyat jó lett a "Yeti fear feeling", tehát mint az Alien: Isolationban, amikor dobog a szörny a közeledben. Na itt ezt a pluszt is belerakták. Elég sokszor kellett iszkolni, és a lassú járműveket utol éri.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.03.27. 22:49:54 -
Borg #1323 Longinusos küldire helikopterrel menj mindig. Azzal a legegyszerűbb követni a célpontot, aztán ha odaér ahova kell, akkor lebombázod a kézi gránátvetővel őket a levegőből. -
herminamezo54 #1322 koszi erre ra jottem a syringe mission nem akar sikerulni meg a longinus fele kuldetes amikor kovetni kene 1 autot bar az angol sem tul jol megy a vesenyeken kivul szinte minden kesz minden elfoglalva osszeszedve varom a csodat nyiljon meg a hid de koszi a segitseged -
#1321 Hát szerintem nem lehet megtrükközni neki is meg kell venni ahhoz. Neked egy a te uplay fiókodra meg neki egy az övére felveszitek egymást barátnak és úgy tudtok ha minden igaz.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.26. 16:28:23 -
cucumber87 #1320 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne:
Ha megvásárlom a far cry 4et akkor a lakótársammal végig tudjuk játszani co-op a játékot anélkül, hogy neki meg kellene vennie? Hogy kell ezt elképzeljem még sosem játszottam Far cry-al online :) -
Reaper2104 #1319 Ha a himalájában lévő barlangi tóról beszélsz ott egyszerűen csak időnkét ki kell törni a felszínen lévő légzőnyílásokat. -
herminamezo54 #1318 hello koszi a segitseget lassan haladok a himalaja nekem nem anyira megy bar a banyat megcsinaltam szep nagy voros ko a masik kuldetesnel allandoan megfullad a cel eltt par meterre a viz alatt szoval kinlodas az elet de nem adom fel koszi -
#1317 Na végig víve a Yetis DLC. Marha jó volt, nekem azért több volt 6-8 óránál, olyan 15-18 lehetett. De gyakorlatilag bejártam minden zegzugot az összes secret place felfedezve.
A Buzzsaw fegyver megszerzése enyhített a nehézségeken, de nagyon beteg helyen volt, és szinte a legutolsónak találtam meg a többi Signatures után. Az összes crafting kimaxolva, minden fegyver megléte az utolsó küldetés előtt. -
#1316 #997 -
herminamezo54 #1315 valaszodat koszonom probalkozom az y nevu feladatok tul elvontak nem nagyon mennek a tobivel kuzdok es hatha nyilik a hid koszi -
#1314 A kampány kell folytatni és elérsz oda,hogy felszabadítsd,onnan kezdve mehetsz a térképen mindenfelé. -
herminamezo54 #1313 udvozlet mindenkinek buta a kerdes de a valasz erdekel mit kell meg csinalni hogy kinyiljon az eszak hogy at engedjen a hidon a jatek? valaszokat elorre is koszonom udv mindenkinek -
#1312 Lehet csak számomra tűnik úgy, de ebben a Yetis DLC-ben sokkal szebbnek tűnik a grafika, és nincs az az érzésem, mint az alap játékban, hogy gyakorlatilag egy katlanban játszom le a játékot. A hegyek kialakítása és a környezet is sokkal élethűbb lett. -
Reaper2104 #1311 Ha eredetid van akkor feltelepítés után minden szükségest lehúz netről, ha meg nem akkor warez topikban tudnak segíteni. -
Plityu #1310 Jo ez a Yetis DLC -
DIESEL DOG #1309 Üdv az uraknak!
Valószínűleg egy totálisan noob és láma kérdés lesz de... ha én telepítem a játékot egy másik gépre, akkor ott elég az utolsó az patch (1.9) vagy sorban kellenek az előzőek is? Tulajdonképpen arra gondolok hogy az 1.9 tartalmazza visszameőleg az összes DLC-t is?
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.16. 13:12:20 -
simonl #1308 Még a menüben - jobb oldalon, lent - sárga kis felkiáltójel van mellette. -
#1307 Hogy lehet a DLC küldetéseket (pl.: Yeti, Drugesh, Overrun…) elindítani?
Nem jelöli sárgával a térképen. -
kutyakiki81 #1306 Kb.annyi... -
#1305 volt 5-6 óra? :)
-
kutyakiki81 #1304 Egész jó DLC lett. Épp most értem a végére. Az egész délutánom ráment, de jól szórakoztam. -
#1303 Na mi van a yetikkel? Milyen a DLC? -
kutyakiki81 #1302 LOL
-
hiper KOCKA #1301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"hol találok nyers friss drivert ami csak a lényeget tartalmazza?
az benne van a telepítőcsomagban, csak egyéni telepítést válassz és a driveren kívül a többi komponenst ikszeld ki -
#1300 Itt nem, az biztos. Ne offolj tovább. -
Trichie #1299 Köszi, nem kell Offtopic hamarosan meglesz a megoldás, most ott tartok hogy a Display Driver Uninstaller lepucolta a gépről most inditottam újra és 640x480 felbontás fogadott. A catalyst-es telepítő nem működik, hol találok nyers friss drivert ami csak a lényeget tartalmazza? -
#1298 Hello !!!!! -
hellboy4591 #1297 Ezt töltsd le, majd ezzel pucolj le mindent. Utána mehet fel az új driver.