Far Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béluska74
//www.youtube.com/embed/IXLcv15EFY8

If you give a little love you can get a little love of your own

Béluska74
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Far Cry 4\bin\FarCry4.exe -skipintro ha nem működik akkor próbáld meg így "-skip intro 1"

Mr_no_NaMe
Van valami mód arra, hogy a kibaszott hosszú és unalmas introt átugorjuk valahogy? Kissé idegesítő, hogy nem lehet elnyomni.
Béluska74
Eredeti a játék? Mert ha nem akkor le kellene tölteni hozzá a legújabb patch+crack kombót és úgy megpróbálni.

patchaou
Köszönöm a segítséget...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Persze, játékra való videokártyát kell venni.
patchaou
Hali!

Megjelenés után nemsokkal végigtoltam és most hogy sikerült ujjítani a gépet gondoltam újra nekivágok egy kicsit jobb minőségben.
Egy A10-5800k proci integrált apujával toltam 1280x1024-ben és közepes beállításokkal teljesen élvezhető volt. Most van egy HD7790 és low beállításokkal is akadozik minimum felbontáson ugyanúgy mint 1080p-n. Van valami trükk hogy ne akadozzon?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Üdv!

Valamilyen okból kifolyólag nem tudom updatelni a verziómat 1.1.0tól felfele. (steames)
Egyszerűen se a steam, se az uplay nem szed le semmilyen patch-t, pedig amikor legutóbb játszottam, akkor már 1.4.0 volt a verzió.
Ötletek?

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Helyesen: akkor

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Köszi a választ, akor nem én barmoltam el valamit:)
Windows -t telepítettem és voltak összeesküvés-elméleteim:)

Szép napot..

Béluska74
Nekem is ezt írja ki pár napja,de a kimentett állásaim megmaradtak. Ez csak az achievement-eket nem tudja szinkronizálni. Minden más marad a régiben.
Nesze Uplay frissítés...

Sziasztok, mit kell tennem, ha minden előjel nélkül azt az üzit kapom induláskor, hogy a "játék szinkronizálása sikertelen"

köszi

otto13
itt az info
Utoljára szerkesztette: otto13, 2015.04.24. 08:49:07

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

gunjack
Tud valaki róla hogy áll a magyarítás a játékhoz?
FarCry 4 hirdetés!

uPlay account eladó egyben /20 euro/
Far Cry 3-The lost expeditions edition
FarCry 4 Limited edition
WATCH_DOGS
Érdeklődni privátban vagy a [email protected] e-mail címen!
Én végig vittem egyedül is és coopban is, úgy a legkönnyebb megcsinálni, ha felmész a helikopter melletti kis épület tetejére, onnan mindent belátni (ha nagyon lőnek guggolással gyakorlatilag teljes a fedezék), csak figyelni kel mert néha felmásznak ott ahol te is feltudsz menni.
Durgesh Prison DLC-t probáltam 48 percig birtam,sok bug beragadtam egy-két helyre.Felidegesitet azt abbahagytam
Rita79
Vitte már végig valaki a Durgesh Prison DLC-t? Nekem nem akar össze jönni, pedig csak úgy megyek oda az extraction pontra, hogy mind az 5 küldetést megcsinálom. De az utolsó percekben mindig kinyuvasztanak.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Pár GL a fejébe,majd összecsuklik felmászni a hátára és kést a fejébe döfni. :DDDD
LMG-vel 1 tár volt elég (100 löszer)
Béluska74
Kellett bele skuló rendesen...

koszonom a megoldast hello
Rita79
Ja és azt kifelejtettem, hogy iszonyat jó lett a "Yeti fear feeling", tehát mint az Alien: Isolationban, amikor dobog a szörny a közeledben. Na itt ezt a pluszt is belerakták. Elég sokszor kellett iszkolni, és a lassú járműveket utol éri.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.03.27. 22:49:54

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Longinusos küldire helikopterrel menj mindig. Azzal a legegyszerűbb követni a célpontot, aztán ha odaér ahova kell, akkor lebombázod a kézi gránátvetővel őket a levegőből.
koszi erre ra jottem a syringe mission nem akar sikerulni meg a longinus fele kuldetes amikor kovetni kene 1 autot bar az angol sem tul jol megy a vesenyeken kivul szinte minden kesz minden elfoglalva osszeszedve varom a csodat nyiljon meg a hid de koszi a segitseged
Overburner
Hát szerintem nem lehet megtrükközni neki is meg kell venni ahhoz. Neked egy a te uplay fiókodra meg neki egy az övére felveszitek egymást barátnak és úgy tudtok ha minden igaz.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.26. 16:28:23

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok! Kérdésem a következő lenne:

Ha megvásárlom a far cry 4et akkor a lakótársammal végig tudjuk játszani co-op a játékot anélkül, hogy neki meg kellene vennie? Hogy kell ezt elképzeljem még sosem játszottam Far cry-al online :)
Ha a himalájában lévő barlangi tóról beszélsz ott egyszerűen csak időnkét ki kell törni a felszínen lévő légzőnyílásokat.
hello koszi a segitseget lassan haladok a himalaja nekem nem anyira megy bar a banyat megcsinaltam szep nagy voros ko a masik kuldetesnel allandoan megfullad a cel eltt par meterre a viz alatt szoval kinlodas az elet de nem adom fel koszi
Rita79
Na végig víve a Yetis DLC. Marha jó volt, nekem azért több volt 6-8 óránál, olyan 15-18 lehetett. De gyakorlatilag bejártam minden zegzugot az összes secret place felfedezve.
A Buzzsaw fegyver megszerzése enyhített a nehézségeken, de nagyon beteg helyen volt, és szinte a legutolsónak találtam meg a többi Signatures után. Az összes crafting kimaxolva, minden fegyver megléte az utolsó küldetés előtt.

wollnerd

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

valaszodat koszonom probalkozom az y nevu feladatok tul elvontak nem nagyon mennek a tobivel kuzdok es hatha nyilik a hid koszi
Béluska74
A kampány kell folytatni és elérsz oda,hogy felszabadítsd,onnan kezdve mehetsz a térképen mindenfelé.

udvozlet mindenkinek buta a kerdes de a valasz erdekel mit kell meg csinalni hogy kinyiljon az eszak hogy at engedjen a hidon a jatek? valaszokat elorre is koszonom udv mindenkinek
Rita79
Lehet csak számomra tűnik úgy, de ebben a Yetis DLC-ben sokkal szebbnek tűnik a grafika, és nincs az az érzésem, mint az alap játékban, hogy gyakorlatilag egy katlanban játszom le a játékot. A hegyek kialakítása és a környezet is sokkal élethűbb lett.

Ha eredetid van akkor feltelepítés után minden szükségest lehúz netről, ha meg nem akkor warez topikban tudnak segíteni.
Jo ez a Yetis DLC
Üdv az uraknak!

Valószínűleg egy totálisan noob és láma kérdés lesz de... ha én telepítem a játékot egy másik gépre, akkor ott elég az utolsó az patch (1.9) vagy sorban kellenek az előzőek is? Tulajdonképpen arra gondolok hogy az 1.9 tartalmazza visszameőleg az összes DLC-t is?

Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.03.16. 13:12:20
Még a menüben - jobb oldalon, lent - sárga kis felkiáltójel van mellette.

chase
Hogy lehet a DLC küldetéseket (pl.: Yeti, Drugesh, Overrun…) elindítani?
Nem jelöli sárgával a térképen.

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Kb.annyi...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

kill3r21
volt 5-6 óra? :)
Egész jó DLC lett. Épp most értem a végére. Az egész délutánom ráment, de jól szórakoztam.

Shep
Na mi van a yetikkel? Milyen a DLC?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LOL

"hol találok nyers friss drivert ami csak a lényeget tartalmazza?

az benne van a telepítőcsomagban, csak egyéni telepítést válassz és a driveren kívül a többi komponenst ikszeld ki

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Herold
Itt nem, az biztos. Ne offolj tovább.

Köszi, nem kell Offtopic hamarosan meglesz a megoldás, most ott tartok hogy a Display Driver Uninstaller lepucolta a gépről most inditottam újra és 640x480 felbontás fogadott. A catalyst-es telepítő nem működik, hol találok nyers friss drivert ami csak a lényeget tartalmazza?
lac coo
Hello !!!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ezt töltsd le, majd ezzel pucolj le mindent. Utána mehet fel az új driver.