1496
  • Borg
    Felállítasz pár csapdát a bejövő autóknak, aztán én asszem valahol lent bújtam el oldalt. Onnan szép csendben lődöztem ki mindenkit egyesével, úgy hogy ne vegyenek észre.
  • gyuri35
    Sziasztok!Második napja cumizok a kolostor megvédésével,nincs valakinek valami jó trükkje amivel könnyebben megoldható a küldetés?Előre is köszi!
  • Zsoxx
    Ha lenne olyan megoldás, hogy nem széthúzza vertikálisan, hanem megnöveli a teljes képet, akkor meg oldalt fog levágódni jelentős rész.
  • Bone-Cracker
    Sziasztok!

Nekem az lenne a gondom, hogy nem széles monitorom van, és akárhogy állítom be, mindig marad alul-felül egy fekete csík. Próbáltam
    ezt amit írnak:
    https://www.reddit.com/r/farcry/comments/2mk03n/removing_black_bars_fc4/

De nem igazán jó, mert ugyan eltűnnek a fekete csíkok, de aránytalanul széthúzza a játékot, torz lesz tőle.
    Utoljára szerkesztette: Bone-Cracker, 2016.04.06. 09:50:57
  • Zsoxx
    Úgy értettem, hogy alig találni rá embert.
  • Reaper2104
    FC4-ben pedig nem csak a singl mapon lehet coopozni, (asszem a kiegészítőkkel érkezett) már az eleje felé volt 1-2 különálló coopos pálya, elég régen nem játszottam nem tudom azóta jött e még hozzá. A multija tűrhető volt érdemes mind a multiról mind a coopos módokról pályákról olvasni (főleg mert lehet bizonyos kiegészítőkkel érhetők csak el) vagy videókat nézni azokból tudsz érdemi információt szerezni hogy milyen és hogy neked bejön-e pl az FC4 coop, különben úgy jársz ahogy, hogy egy dezinformációból eredően a lehetőséget sem adod meg magadnak hogy megtudd az igazságot. Magyar vonalon még talán itt tudsz kérdezni cooppal kapcsolatban http://www.farcryhc.hu/hirek , valakivel az egyik különálló coopos pályát meg is csináltuk innen, meg én előtte szólóba is megcsináltam szóval tuti van külön coop pálya nyilván nem 100% ban olyan mint FC3 ban de érdemes tényleg teljeskörűen tájékozódni mielőtt döntesz. Akik meg ilyen max 5-10% os ismeretekkel rendelkeznek egy adott kérdéskörről azok inkább ne írjanak semmit minthogy tényként leírják a hülyeséget, mert azzal inkább ártatok mint segítetek.
  • Reaper2104
    FC3 coopot a legnehezebb fokozaton is meglehet csinálni aki nem tudja visszavesz a nehézségből azt csá.
  • aru
    Több, mint 3 éve van meg az FC3 és azóta nyomjuk a Co-Op módot és jól szórakozunk. Nem kell oda szerencse! :D
  • Zsoxx
    FC3 coop? Már 1 éve is reménytelen próbálkozás volt, de azért sok sikert.
  • aru
    Akkor részemre felejtős. Spóroltam hat ezret, és játszok a 3 co-op módjával amig elérhetőek a szerverek. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.01.23. 21:29:21
  • Béluska74
    Olyan nincs. Olyan viszont van,hogy a főküldetések között édes kettesben lehet a mapon kóborolni,mindent és mindenkit ki lehet nyuvasztani.
    Talán a Yetis kiegészítőt lehet játszani kettesben. De ebben nem vagyok biztos.
  • aru
    Üdv!

Tervezem a játék megvételét ha... Érdekelne, hogy a nagyedik részben van olyan co-op mód, mint a harmadikban? A teljes multi nem érdekel a sok cheater miatt, a single-t meg warezzal is le lehet tolni.
  • gunjack
    Sikerült is megoldani.Az egész szarkupacot lekukáztam.Torrentről leszedtem egy 11.1 gigás verziót ami alapból 1.9-re patch-eli és benne van az összes dlc is.Hiba nélkül fut.Multi ugyan nincs benne dehát kutyának sem hiányzik.Engem csak a singli része érdekelt.Régi vga-val nem igazán volt élvezetes ezért is hanyagoltam vagy fél évig.Nem gondoltam,hogy újrarakva így becumiztat az eredeti játék.Na de majd az új FarCry..az eléggé várós lesz.
  • simonl #1363
    Uplay en belül rámész a kiválasztott játékra / jobb egérgomb / fájlok ellenőrzése.
    Ez nekem mindig segített.
  • Zsoxx
    Volt egy Uplay frissítés 12-én, azt letöltötte a kliens?
  • ratgab
    Megpróbálnám a helyedben az uplay-t újratelepíteni.
  • gunjack
    Én ezt nem értem.Több mint fél év után újra feltettem a játékot(eredeti).Erre most 2 napja nem tudom elindítani sem. "Nem lehet csatlakozni az Uplay szolgáltatáshoz.Amint tudjuk helyreállítjuk a kapcsolatot." 2 napja semmi????Hát wazze akkor letöltöm torrentről és játszok azzal.Másnak sem megy?
  • xido
    Na most akciósan...60% off 2 napig steamen
  • grebber
    Ezeknél nincs olyan hogy használt, mivel accounthoz van kötve.

• Trichie
    Esetleg van valakinek használt Gold változata amit eladna nekem? :D
  • Borg
    Szerintem teljesen felesleges a multi meg a dlc-k is bele. Egyik sem különösebben jó.
    Az alap játék a lényeg, az a legjobb.
  • grebber
    Nincs itt olyan hogy külön a single és külön a multi.
    Ezt megveszed és van mindkettő.
    Ez a sima mezei "csoró" verzió
    Ha kellenek a DLC-k akkor GOLD verziót kell keresned
  • Trichie
    Sziasztok!
    Tervezem a FC4 megvásárlását de nem tudom ez a példány tartalmazza-e a multit és minden plusz küldetést :/
    https://www.konzolvilag.hu/pc/far-cry-4
    Segítsetek kérlek hogy az FC3 után az FC4 fanklubhoz is tartozhassak ;)
  • herminamezo54
    hello mindenkinek. nem tul jo kerdes de pc-nel melyik gombot kell nyomni a willis kiszabaditasanal amikor bedobtad a granatot a repulobe? hogy ne zuhanj le. valaszokat koszonom.
  • gunjack
    Remek...Mondjuk 3-hoz is sokára készült el.. igaz azt egy ember csinálta.Lehet őt kellene megkérni es akkor tuti el is készülne.Profi fordítás volt.Ezúton is köszönet érte.
  • ElNano
    Parkolópályán van, a fordító csapat előbb a GTA V fordításával szeretne végezni. Személyes véleményem, hogy ebből idén már nem igazán lesz semmi... Kérdeztem többször is, hogy milyen programot kell használni a fordításhoz, de ez TOP SECRET, földi halandónak nem árulják el a TITKOT. Ez is annyira magyaros... :)
  • gunjack
    Sziasztok magyarításrol van valami infó?Nem tudni hogy áll?
  • NeoMaN
    Far Cry 4 eladó:
    4.000.-
    privizz
  • Mike333 #1348
    Hali. Mi okozza azt, hogy ha beülök valamilyen járműbe akkor onnantól kezdve nagyon halk lesz az összes hang még a menükben is? Mintha be lenne dugva mindkét fülem kb o.O
  • Mr_no_NaMe

Béluskának is
    Utoljára szerkesztette: Mr_no_NaMe, 2015.06.02. 21:56:46
  • Béluska74
  • Béluska74
    C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Far Cry 4\bin\FarCry4.exe -skipintro ha nem működik akkor próbáld meg így "-skip intro 1"
  • Mr_no_NaMe
    Van valami mód arra, hogy a kibaszott hosszú és unalmas introt átugorjuk valahogy? Kissé idegesítő, hogy nem lehet elnyomni.
  • Béluska74
    Eredeti a játék? Mert ha nem akkor le kellene tölteni hozzá a legújabb patch+crack kombót és úgy megpróbálni.
  • patchaou
    Köszönöm a segítséget...
  • Borg
    Persze, játékra való videokártyát kell venni.
  • patchaou
    Hali!

Megjelenés után nemsokkal végigtoltam és most hogy sikerült ujjítani a gépet gondoltam újra nekivágok egy kicsit jobb minőségben.
    Egy A10-5800k proci integrált apujával toltam 1280x1024-ben és közepes beállításokkal teljesen élvezhető volt. Most van egy HD7790 és low beállításokkal is akadozik minimum felbontáson ugyanúgy mint 1080p-n. Van valami trükk hogy ne akadozzon?
  • Jude666
    Üdv!

Valamilyen okból kifolyólag nem tudom updatelni a verziómat 1.1.0tól felfele. (steames)
    Egyszerűen se a steam, se az uplay nem szed le semmilyen patch-t, pedig amikor legutóbb játszottam, akkor már 1.4.0 volt a verzió.
    Ötletek?

• JaSoN HuNTeR #1338
    Ti is várjátok már?
  • simonl #1337
    Helyesen: akkor