1496
-
#1416 Másfél óra a Far Cry 5-tel -
#1415 -
#1414 Brutal várós ez a game!!!!!! -
#1413 GC 2017: Far Cry 5 - élet a vadonban -
#1412 -
Zsoxx #1411 FC5 -
Jimbo #1410 Amelyik patkány kitalálta a Payback és a Death from Above küldiket, az nyugodtan megbaszhatja magát tejszínen. -
Arpad82 #1409 Indiai kollégámat kicsit kikérdeztem a kultúrát illetően, tovább spiler következik! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Ghale tényleg egy standard vezetéknév. Ishwari is egy ismert női név, ennek hallatán fel is csillant a szeme, gondolom valami ismerősét így hívják. Meséltem neki, hogy a történet fő csavarát az adja, hogy a hős egy Lakshmana nevű helyet keres egy személy helyett. Ezen mosolygott, érdekesnek találta, de kiderült, hogy a Lakshmana férfinév! Egy híres történelmi személyiségük egyik bátyját hívták így. A többi névre nem kérdeztem rá, ezeket tartottam érdekesnek.
-
stoppos #1408 Nem, ott kapod majd a következő Yogi és Rana küldetést. Nem egymás után jönnek. -
Arpad82 #1407 Srácok,
Egy érdekes kérdés: ha nem sikerül legalább 2 outpost csendes felszabadítása és ezáltal nem nyílik meg a szükséges skillfejlesztés, akkor ezzel buktam is a 100%-ot?
Más: senkinek nem hiszem el (akkor se, ha video van róla), hogy csendben megszökött volna a Durgesh-ből. Ehelyett a játék egyik legnagyobb bugja segít: rohansz előre, checkpoint, megölnek, feltámadsz a checkpoint-on - és sehol senki. Kétszerre szépen ki is lehet így jönni, de más küldetéseknél is tapasztaltam ezt. -
leslie66 #1406 Értem..gondolom az Y egy erőd ugye?Megjelent a térképemen, de utána sem tudtam bemenni...vagy el kell foglalnom?:))
Utoljára szerkesztette: leslie66, 2017.03.15. 14:18:49 -
Arpad82 #1405 Amíg nem jelenik meg a nagy "Y" a térképen, addig nem nyílik meg, de hidd el, nem is nagyon akarsz odamenni. :) Én most végeztem a kötelező küldetéseikkel, dehát.... na nem spoilerezek. -
leslie66 #1404 Sziasztok..oly kérdésem lenne, hogy több helyen nem tudok bemenni házba..pl. Ghale steakhouse..igy nem tudom elérni a két srác küldetéseit..valamit tennem kell érte?:))Köszönöm.. -
Arpad82 #1403 A Save and quit (éppen) nem működik, de annak az az oka, hogy épp mission-ben vagyok. Emellett viszont kellene lennie egy sima Save gombnak is, amivel menteni lehet - ezt viszont valahogy elő kell hozni. -
stoppos #1402 Nem teljesen értem. A save and quit működik, vagy nem ment el az sem semmit? Mert amúgy mentened nem kell, ment a játék magától. -
Arpad82 #1401 Sziasztok,
A mentési problémával kapcsolatban kérnék segítséget, azaz hogy a főmenüben csak Save and Quit van, de Save nincs, és a játékállás nem menthető el. A következőket próbáltam, amiket a neten találtam, egyik sem oldotta meg a problémát:
1. adminként indítás
2. .SAV file-ok kimásolása az Orbit mappából és a \bin\Profile mappába másolása
3. .SAV file-ok kimásolása az Orbit mappából és a \bin\SaveGames mappába másolása
4. \ProgramData\Orbit mappa törlése
5. Írási jog megadása az FC mappára + az Orbit mappára
6. Csak olvasható jog levétele az FC mappáról + Orbit mappáról
és ezek kombinációi
Tud valaki esetleg tényleges megoldást a problémára?
Köszi szépen előre is! -
gyuri35 #1400 Evvel a Kalinag nevűvel én egy kézzel, meg evvel az ócska vadászíjjal nem bírok el.Inkább kezdek egy újat -
#FarCry #FarCryHC #FarCryDecember -
#1398 működik, minden ok (the crew, watch dogs, far cry 4) -
gyuri35 #1397 Ez egy elmebaj -
gyuri35 #1396 Szia!Már csak arra tudok gondolni, hogy holnap felteszem a win 8.-t,a hetesen már a skype sem telepíthető -
raggazin #1395 Hali én ép most léptem ki a uplayből nálam tökéletesen működik kivéve a The Crew játék valamiért nem akar elindulni! -
gyuri35 #1394 Sziasztok!
Nálatok működik az uplay?Ma délben kaptam meg a játék dobozos verzióját,azóta kínlódok a bejelentkezésselBosszúból visszaraktam a tört verziót -
★★★ VIGYÁZAT! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉRKEZŐBEN! ★★★
Minden héten új nyeremény talál gazdára! Te leszel az?
#FarCry #FarCryHC #FarCryDecember -
raggazin #1392 Nem rossz kifejezetten élvezhető a Co-op része a FC3-nak néha napján én is nyomok haverokkal pár küldit!
De még a Mass Effect 3 játéknak is eléggé élénk a Co-op része! Komolyan néha gyorsabban behív a játékba mint az Overwatch! :D -
#1391 A FC3 multit nem néztem, engem csak a Co-Op fogott meg, de az nagyon :) -
Zsoxx #1390 FC3 coop? Az tényleg meglepő! És a multi mennyire aktív? -
#1389 A Far Cry 3-at asszem 2 hónapja tettem fel újra és meglepő módon még mindig van Co-Op játék a szervereken! :)
A Far Cry 4-et most kezdtem újra egy hete, és ha kicsit előrébb haladok a játékban ránézek van-e még élő tábora a kooperatív játékmódnak. -
simonl #1388 Talán ez a fix kell neked. -
#1387 Talán arra is volt valami gyógyír, nem emlékszem pontosan, nem akarlak megvezetni! -
johny85 #1386 Sajna nem volt bedugva semmi.
Lehet a proci miatt csak 2 magos. -
#1385 Gamepad vagy kormány nincs bedugva? Ha igen akkor húzd ki a gépből és próbáld meg újra elindítani a játékot.
-
johny85 #1384 Nekem csak fekete képernyőt ad be inditásnál ,akkor mi lehet a gáz? -
simonl #1383 Minőségi munkát kell csinálni egy vállalható határidővel és pénzt kell érte kérni.
-
stoppos #1382 Egyszer régen hivatalból fordítottunk egy programot magyarra. Kevesebb unalmas dolog van a világon, gondolom azért szakadnak félbe. -
sata75 #1381 érdekes, hogy 10 AA, AAA játékból 9 így jár:(
mellette a 3 ember álltal játszott játékokat meg instant fordítják a rajongók. sajnálatos:( -
Zsoxx #1380 Azt a szedett-vedett társaságot én nem nevezném csapatnak. -
#1379 Annak idején, több mint egy éve a Kingmakersteam kezdett bele a fordításba és publikált is egy magyarítás előzetest, Far Cry 4 Magyarítás előzetes /Kingmakersteam/ de az közben eltelt időből kiindulva és abból hogy a link alatt szereplő URL ma már nem is elérhető, gyanítom, hogy a csapattól már nem is számíthatunk a honosításra, és az aktualitását vesztett játék miatt már mástól sem nagyon. A Kingmakersteam brigád megjátszotta ezt a ziccert a GTA5-el is, ugyanis születettet egy honosított videó, de a honosítás a mai napig nem látott napvilágot, ami még valahol elfogadhatóbb is lenne, tekintve a játék kiterjedését, és dialektusainak mennyiségét, a FC4-el szemben. Mellesleg a GTA5 magyarítására mutató link sem működik már.
Mindent összefoglalva, szerintem sanszos, hogy soha nem készül el, legalábbis eme csapat gondozásában, hogy aztán más valaki érez e majd késztetést a dologra, majd kiderül. Gyanítom, hogy a GTA5-el is ugyan ez a helyzet.
Legalább akkor ne jelentkeznének be mint fordító brigád ha nem viszik végig a dolgot, más embereket csoportosulásokat megtévesztve, akik szintén lefordították volna a játékot, de nem tették, lévén elviekben már mások nekikezdtek eme tevékenységnek, viszont az idő múlásával látszólag mégsem nem valósul még.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2016.05.10. 23:21:12 -
#1378 Mi a helyzet a Magyarítással, nem tudtok valamit? -
gyuri35 #1377 Köszi szépen,ki fogom próbálni