1496
  • Fernandooo #402
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én kajak azt várom, hogy valamikor a sztori során fel fog tűnni a srác. :D
  • kill3r21
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valamiért meg se lepődnék ha kiderülne hogy valami köze van Vaashoz :D
  • Fernandooo #400
    A huhogásokkal ellentétben semmi probléma nincs az eredeti (Steam) FC 4-el. i5 4670, GTX660 OC-val, 8 giga memóriával kimaxolva (motion blur vagy valami hasonló kikapcs, mert nem szeretem) szépen szalad, nincs akadás.

A játékélményről egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert alig egy órát toltam bele. Kissé visszatetsző, hogy az elején már megint meg kell szökni valahonnan, ennél azért lehettek volna kissé kreatívabbak a srácok, már a háromban is szökdösni kellett az elején ugyebár. Aztán jön a szokásos tutorial, ami játékmenetbe van ágyazva, ebből azért lejön az, hogy egyelőre ez egy nagyon komoly mod, nem egy teljesen új cucc. Én nem bánom, mert egyik kedvenc játékom az FC3 és csak örülök neki, ha adnak még 70-80 óra játékmenetet egy merőben más környezetben, de ezért elkérni 10k feletti összegeket, legalábbis bátor. Mondom, én nem bánom, de lehet, hogy mások, akik valami mást várnak, mint ami a 3-ban volt, kissé csalódni fognak. Persze vannak apróbb újítások, és még nagyon az elején vagyok, érhetnek még meglepetések ezen a téren. Ja, Pagan Min. A dumái ütnek nagyon, Vaas méltó társa a pali, simán haverok lehetnének. :) A grafika egy-két fokkal szebb, mint az elődben, kicsit jobban fogja a vasat, mint az, de egyáltalán nem vészes a dolog.

Ha van kormányotok, akkor azt azért húzzátok ki a gépből, mert hajlamos rögtön az elején fekete képernyőt dobálni, és mint kiderült, nálam legalábbis a kormányra volt hisztis. Ja, és az egér is mintha egy kissé lassú lenne horizontális mozgásban, legalábbis lassabb, mint vertikálisban. De gondolom, ezen menün belül lehet gyorsítani, és lehet, hogy ez csak nálam jelentkezett, nem tudom.

Szóval mindent összevetve első löketnek szinte csak pozitívumot tudok írni a játékról, az elején a szökés helyett kitalálhattak volna valami mást, de a fintorgásom csak ennyi egyelőre. Este jobban beledobom magam, és elnézve a térképet, a mellékküldetések sokaságát, a felszabadítandó területeket, objektumokat, biztosra veszem, hogy ismét vár rám úgy 70-80 remekül eltöltött, szórakoztató óra.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.18. 11:54:38
  • kill3r21
    1.3.0

Szerk: vett valaki a g2aról FarCry4et? :)
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.11.18. 11:45:26
  • djcom
    Az eredeti hányas verzió? Az indítóképernyőn látod bal oldalon alul.
  • Montanosz
    a Boiling point-ot kifelejtetted))
  • mester1987
    Menj előre, várj megy mindjárt megyek.
  • HeadHunter86
    0:03-kor jött nekem is az UBI-tól a levél, hogy mehet a game, de már ágyban voltam. Majd ma délután. Bár nehéz lesz, mert AC:Unity is marha jó, még jó hogy kicsit más stílus a kettő.
    Bár lényegében azért mégsem térnek el egymástól annyira, itt is, meg ott is rohadt sok időt baszok majd el azzal, hogy ládákat gyűjtsek :D
  • LoSA
    Ma jön meg a Far Cry 4 (PS4), nagyon kíváncsian várom, biztosan nagyon állat lesz! :)
  • kill3r21
    Na így az igazi gyerekek, az eredeti :)
    Képek :)
  • kill3r21
    Bakker az eredeti játék kifagy a campaign inditásánál... ez miez?
  • MerlinW
    Nem te vagy az első akitől ma ezt hallom. Nem kéne onnan vásárolni, csak a gond van velük.
  • lostprophet
    Én meg várhatok +1 napot, mert Konzolok Szervize elkavarta a csomagom -.-
  • kill3r21
    Akkor ha steamen feloldják akkor uplay-en is nem?
  • nxs
    "manapság azok a játékok sikeresek"
    Nálam azok a játékok sikeresek amik engem szórakoztatnak,öreg barátom felesége szerintem egy tehén. Az ő álláspontja az,hogy a dagadt nőkkel a legjobb a sex...lehet leszek még olyan részeg és kipróbálom de ha már az első alkalommal kirakom a reggelimet nem fogom erőltetni a dolgot :)
  • EFRM
    nem baj, h nem ertesz velem egyet, en nem tekintem mar a 770et felsokategorianak (de termeszetesen egy nagyon jo kartya). ettol fuggetlenul az FC motorja (legalabbis a 3-é ilyen volt) nagyon barati es nagyon jol skalazhato ezert gondolom pl a 660 tulajok is be tudjak allitani h jatszhato legyen..
    na ennyi
  • Fernandooo #386
    Most néztem rá a Steamen, mintha előbbre hozták volna a premiert. Most már 17-e, vagyis ma van kiírva dátumnak, és 8 óra van hátra a játék feloldásáig. Szóval nem biztos, hogy holnapig kell várnunk. :)
  • Borg
    670FTW+2500k-val nekem szépen megy a 4... köhh... próbaverziója, de azért szépen bezuhant az fps néha :D
    Remélem a day0 patch azért behozza 60 fps köré. (fullhd-ben - AA meg egyéb homályosítások OFF)

Kupont már szereztem, bár holnap még biztos töketlenkedés lesz a start körül... Már most fel lehet készülni a szarviharra az uplay kiváló működésével kapcsolatban :)
  • Fernandooo #383
    GTX660 OC-val mindent maxra tekerve gond nélkül fut nálam a FC3. Ezzel is így lesz, szóval egyenesen röhej azt sugallni, hogy 770 alatt már kompromisszumokat kell kötni. Továbbá egy százezres VGA-t középkategóriának beállítani finoman szólva sem hungarikum - tekintve a reálbéreket ugyebár. (És mivel Magyarországon vagyunk, és egy magyar szerző követte el ezt a baromságot, egyáltalán nem érdekes, hogy tőlünk civilizáltabbra mi a helyzet.)
  • Voltan
    Nem értek egyet.
    A felsőn nyilván nem azt értem, hogy 4k-ban ultrán nyomja az ember.
    770-es sztem a felső kategória alsó szintjén van ma.

Nekem legalábbis az van - 1080p-ben semmi gondom vele ultrán. OK, AC Unityt még nem próbáltam, egy darabig nem is fogom.
  • tommygear
    so hardcore
  • Fernandooo #380
    Megyünk szépen a moderátor topicba, az összes eddigi, nem ide való hozzászólással és gazdájával együtt. Aztán majd a modik eldöntik, hogy ki merrefelé tolja el a bicaját. Ez lesz, ha nem.
  • EFRM
    hat semmikeppen nem is felsokategoria... igen ez a kozep ma. isten hozott
  • Borg
    Pedig akár tetszik akár nem, minimum a 970/980 megjelenése óta ez már nagyon maximum csak közép kategória...
  • grebber
    Látod, ma már ha nem agyonbutítva akar játszania a zember gtx 770 alatt nincs élet.
  • Voltan
    Azért vicces az a leírt konfig a cikkben. Ez a középkategória? GTX 770?
    LOL
  • Shep
    Ok, de milyen VGA-val?
  • mester1987
    Mi lesz ha nem?
  • MrHyde
    de még mennyire
    a fos i3-asom is gyönyörüen viszi mediumon 4 gigás rammal
  • grebber
    PC-n is jól fut
  • Fernandooo #371
    Helyes meglátás. Épp ezért itt csak a játékkal kapcsolatos hírek férnek el egyelőre, ahogyan eddig is. Ha van warez topic - márpedig van - akkor minden, játékmenettel és működéssel kapcsolatos kommentnek ott a helye holnap este 8-ig.
  • kill3r21
    Minden komment warez kb most, én csak segíteni próbáltam :)
  • Herold
    Próbálkozott már valaki a map editorral? Nekem úgy tűnik, nem lett nagyobb a készíthető map az FC3-énál.
  • Muttley
    7. percig néztem
    nem h.lye a csávó, viszont sok tekintetben el van tájolva
    manapság azok a játékok sikeresek, ahol
    - krva szép a grafika
    - van egy singlep hőstörténet
    - jó multija
    - rohadtul pörgősen és stealth módban is lehet játszani
    - jó nagy szabadon bejárható térképe van
    - színes, változatos a játékmenet, sok minden fejleszthető, felkutatható stb.
    - és kellemes a környezet hangulata

a Far Cry 3 ezt sok tekintetben hozta
    a Far Cry 4 meg pár nap múlva kiderül :-)
  • Fernandooo #367
    Akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért: FC4 warez topic
  • kill3r21
    fekete képernyő, alt tab esetleg? nekem minden usb kütyü bevan dugva, de megy szépen
  • Ironman2
    Állítólag nem szereti a játék az USB controllert,húzd ki
  • Ironman2
    De van,én hoztam létre
  • rage
    Controller ne legyen rákötve
  • rage
    Köszi!