1496
-
#442 Steam-en family share-t engedi ennél a játéknál?
Nem igazán használtam ezt a steam funkciót ,de mivel egyetlen warez verzió sem megy semmilyen crackel megnézném az eredetit az elindul-e egyáltalán. -
#441 ez szerintem jobb, mint a 3.
több az élet benne, nekem szebb, ua. vason sokkal magasabb felbontásban fut.
nem bánom, hogy megvettem. -
#440 valaki próbálta már a "toggle iron sight" -ot beállítani? nekem nem működik sajnos, hiába állítom be...Van vki akinek működik?
(dokumentumok /my games/ fc4/gamer profile/ toggleironsight=1)
Pls ha lehet próbálja már ki vki hogy nála működik-e, köszi! -
#439 Devin nagyon jó videókat rak össze, mind játék témában, mint pedig más témában.
Amúgy ez is odaver rendesen :D
-
#438 -
Fernandooo #437 Úristen, ez nagyon gáz. A szobor különösen. A plakátoknak 12 éves kor felett semmi haszna, a térkép ott van a játékban, az utinapló sem tudom mire jó... Ezért 20 körüli pénzt kinyomni... De persze mindenki arra költi, amire akarja, számomra ezek fillért sem érnek. -
#436 cooop senki akkor? -
#435 szerintem nagyon gáz az a szobor ,és a többi se annyira nagy valami.hogy ezért külön sokat fizessen valaki de te tudod:) -
#434 Hááát, a bőrszütyő még tetszene, de a szobor übergáz.... -
#433 lol egyáltalán nem hasonlít a csávóra, szar volt a sculptor de nagyon
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.19. 13:05:40 -
#432 Asszem valami H betűs faszival kell beszélni, de nem mernék rá megesküdni. -
kutyakiki81 #431 Szép lett a Kyrat Edition
-
#430 mrgregoryan
bár még nem lockoltam ki a coop-ot, nem is tudom melyik pontnál adja meg, de várom..
ha tudja valaki, kérem ossza meg.
THX -
#429 PL itt? Akinek eredeti van beírja az uplay nick nevét és felveszitek egymást. -
#428 sziasztok srácok!
nem tudjátok hol van olyan oldal ahol lehet társakat találni coop játékhoz? -
#427 FX-8350 7850 2gb. Szép amikor egy helybe állok de amikor elindulok 4-5 secenként le esik az fps mint a franc. Szarabb configon jobban fut nesze neked Uborka.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.19. 11:57:34 -
#426 8800 gt, 2 giga ram c2d e4400 :/ remelem egy minimumon azert elmegy -
#425 Megjött végre a gyűjtői kiadásom, vááááá :D Ekkora dobozos játékot sem láttam még. -
#424 Szerintem nem kell hozzá semmiféle config fájl még szarrá sem kell butítani.
GTX 460-on -
#423 Sziasztok! Van már low fps cfg a játékhoz? Magyarul olyan cfg amiben szarrá van butítva a grafika, hogy egy őskövületen is elfusson?
A fc3 elfutott még, de ez a 4 gigás minimum rammal meg a core i5-el...sztem meg se próbálnám... -
#422 A bharal az a csavart szarvú hegyikecske-szerűség.
Ha ott mászkálsz ahol a térkép jelzi, előbb-utóbb fel kell bukkannia.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.19. 09:52:15 -
Plityu #421 Hali!
Nem mindegy hogyan ölöd meg (Szétlövöd mint állat,nem jó fegyverrel ölöd meg)mert nekem is azt irta hogy "selejtes" -
#420 Sokkot kapok már, ez az állat kéne, de itt minden sambar! Ha van agancsa ha nincs , nem értem, mit rontok el? :)
Ezen a részen csak a kétféle szarvas van
-
#419 G2Play-en vettem meg elővételben 28€-ért, az szerintem rendben van nagyon :) -
#418 Van logika benne, de tényleg. Úgy tűnik ezzel az árkülönbséggel is támogatják az elektronikus vásárlást és a környezet kímélést. -
#417 Kicsit?
Nagyon, de steam (vagy uplay vagy origin) az ilyen, NEM SZABAD STEAM-en vásárolni, ha kéz alól nem találsz giftet vagy kulcsot. EL KELL MENNI BOLTBA még ott is olcsóbbak a játékok!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 21:45:11 -
#416 Akkor vedd boltba 11K! -
#415 Hm..Steam-en 60 EUR. Kicsit sokallom. -
#414 Nem mindig, mert ha túl magasan van a torony, visítani fog a kopter, hogy nem bírja. -
Fernandooo #413 Korrigálok: Az Act One után már szabad a pálya. Miután találkozunk Hurk komával, rendelkezésünkre áll a mini helikopter, amivel gyerekjátékká válik a tornyok felkeresése és semlegesítése. Egyszerűen végigrepülhetünk az egész térképen, és azonnal a tornyok tetejére navigálhatjuk magunkat. Most ez lehet egyszerre jó és rossz dolog is, persze senkinek nem kötelező ezt a leegyszerűsített módszert használnia. -
#412 Sajnos egyszerre csak egy tornyot lehet unlockolni, vinni kell a sztoryt a többihez, én is meglepődtem, a tornyokkal akartam kezdeni :) -
#411 Hát ez elég elszomorító. -
Fernandooo #410 Azért ez a "Going out of bounds" üzenet itt sokkal kiábrándítóbb, mint a 3-ban, ahol ugye csak a szomszédos szigetre nem lehetett átmenni, amennyiben még nem tartottál ott a sztoriban. Itt meg... Kijelölök egy adótornyot, hogy azt majd jól semlegesítem, 600 méterre van, erre félúton jön a figyelmeztetés, hogy going out of bounds... Forduljak vissza. Azért ez így, szárazföldön eléggé gáz, ráadásul a kezdő pontunktól nem is túl messze máris kapunk az arcunkba egy ilyet. Egyáltalán nem számítottam ilyen korlátozásra... Na, mindegy, megpróbálom a másik irányba. :D -
#409 Én azon se csodálkoznék, ha Jason Brody és Ajay testvérek lennének, mert eléggé hasonlítanak egymásra. -
#408 A 2-ben is szökni kellett (a "szállodából"). -
Kadarhun #407 You can now download the Nvidia GeForce 344.75 WHQL driver. This GeForce Game Ready driver, release 344.75 WHQL, provides support for Maxwell’s new Multi-Frame Sampled Anti-Aliasing (MFAA) mode. In addition, this Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best experience for Far Cry 4, Dragon Age: Inquisition, The Crew, and World of Warcraft: Warlords of Draenor. -
Ironman2 #406 Itt azért az elején van már fegyvered,és lelőhetsz bárkit,nem muszáj lopakodni -
#405 Ki próbáltam a gámát de ilyen fura 3-4 secenkénti be akadásaim vannak amúgy gyönyörűen fut a téma. 7850 2gb Fx 8350 mind2 OC-zva. -
#404 Far Cry 3 -- Ultra ~40 fps
Far Cry 4 -- Medium ~40 fps
Konfig az aláírásban. Ugyanitt ASUS RADEON HD6950 eladó! :)
Utoljára szerkesztette: chase, 2014.11.18. 12:24:16 -
kjhun #403 Új ATI driver.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dragon Age: Inquisition and Far Cry 4! AMD drivers are out.
Far Cry 4 performance optimizations
- Up to 50% performance increase over Catalyst™ 14.11.1 beta in single GPU scenarios with Anti-Aliasing enabled.
Worth a try!