Far Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
De legalább ez is pszichopata, mint Vaas volt. <#gonosz2>

tomsolo
Ja amikor ment. 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
FC3 coopja jó volt kellõen nehéz csak rövidke 😞

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Hát ez a buzigatyás elég átlagnak tûnik. Vaas sokkal menõbb volt.
Helyszín okés, nagyon szép, elefántok zsírok.

Coop/multi eddig kb minden uplay játékban felejtõs volt ezt se szabad ezért megvenni.

HarryProf

FC4 bemutató magyar felirattal 😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Herold
Igazából egy magaslatról (ha volt a közelben), sniperrel, rpg-vel volt a legkönnyebb.

Prince23
Szerintem õ a mai értelembe vett modern lopakodásra (a klasszikus az halott, az amikor egy újjal sem érsz az ellenhez, lásd Chaos Theory) gondolt, mert úgy tényleg könnyû, és csak türelemjáték az egész, amibõl sajnos kevés van egyeseknek 😊

Rita79
Ez se igaz teljesen, mert ész nélkül nem ronthattál neki egy helyõrségnek sem. Voltak könnyebbek, voltak nehezebbek is. Több fajta taktikát alkalmazva is kipucolhattad azokat. Ha ragaszkodtál egy neked kedvezõ taktikához, viszont nem az a legnyerõbb, akkor igencsak 4-5x is neki szaladhattál, mert kinyúvasztottak ha észre vettek. Szóval azért ne essünk túlzásokba, mert azért az se igaz, hogy könnyûek voltak. Az meg hogy mennyire nehéz vagy sem, az relatív. A lényeg, hogy baromi élvezetes....

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

De õk gondolnak a kvarcjátékon kontrollerrel szenvedõkre is. (illetve manapság már csak rájuk...)
Herold
Nem tudom, van-e értelme. FC3-ban még master fokozaton sem volt túl nagy kihívás egy õrposzt elfoglalása.

grebber

Amit tartalmaz:

-egy 20 cm-es figura a fõ gonoszról és egy elefántról
-egy naplót
-a játék térképét
-propaganda posztert
-3 plusz küldetést Hurk-kal
-Exkluzív gyûjtõ doboz

Shep
Hívhatod de akkor a single küldetések deaktiválódnak, csak felderíteni, meg õrposztot kipucolni tudsz a haveroddal, elvileg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én pont azt vettem le hogy de lehet ,elvileg bármikor hívhatod a pajtit.

Herold
Map editorról, ingame játszható custom single player mapról nincs hír?

Shep
Eddigi E3 videokból ez tetszett a legjobban, a többiben vagy nem mutattak semmit, vagy teljesen sótlan volt az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Coopban nem lehet küldizni. Plusz egy ok, amiért nem kell megvenni. FAIL.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Hát ettõl nem lettem nedves...

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

grebber
Nem is vártunk mást....

Sajnos ez a Far Cry szinte egy az egyben ugyanaz mint a 3. rész volt. a Robbanás hangja pl.: teljesen ugyanaz.
Ugyanazok az animációk meg minden, csak máshol játszódik..

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

HarryProf

Van Gameplay is <#taps>

HarryProf

HarryProf
Igen, mert a Microsoft már helyi idõ szerint reggel letudja a sajtótájékoztatóját, ami magyar idõ szerint 18:30-kor kezdõdik 😊

Prince23
Akkor a MS lesz elõbb?
én már nem tudom hogy van 😄

HarryProf
Elvileg a Ubisoft sajtótájékoztatója kaliforniai idõ szerint délután 3-kor lesz, ami magyar idõben éjfél. Elszámoltam volna?

Prince23
ja

Fpocok
Mármint holnap?

Prince23
Már este 7-kor/után/körül megkezdi a MS és a Ubisoft. remélem utóbbi tarolnak.

grebber
Franko pont délutános vagyok és fent szoktam maradni 2-ig,remélem lesz addig valami értelmes az elõadáson.

HarryProf

grebber

tomsolo
Nekem 132 óra volt, ebbõl kétszer vittem végig, semmit sem maxoltam ki ellenben szét hekkeltem és moddoltam a saját szám íze szerint(volt ami be is került official #nagykepu.gif). 😉

Fpocok
Plusszollak. Nekem 34 óra alatt volt meg az összes acsivmenttel.

Ráadásul mindez grebber idõszámításban mérve. Szóval egy kimaxolós, minden kõ alá benézõs embernek ez legalább 2x annyi. 😄
grebber
14.5 óra volt a FC3 elsõre! Egy fps-hez képest ez kb hardcorebrutál a mai viszonylatban.

Prince23
Elõzõben mindegyik helyt kapott. Mirõl beszélsz?

Fpocok
coop és multi is volt az elõzõben.

NiceBoys
Hosszabb történet,cooperative és multi játékmódok. Remélem ez a két dolog meglesz az új részben, ami hiányzott az elõzõbõl 😄
HarryProf

grebber
Mirõl beszéltek ott volt a hírnél hogy idén novemberben jön.

Inkább legyen 2015
wedge31
Milyen szövegben?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
A szövegben írja ,hogy ez egy régi teaser, amikor még 2015 volt a megjelenés, de mivel hivatalos oldalon is november van megjelölve, ezért ...

wedge31
Na most 2015 vagy 2014 a megjelenés? valszeg az E3-on kiderül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

HarryProf
Pálmafák nélkül elképzelhetetlen?😄 Akkor mit szólsz a következõ videóhoz... <#vigyor5>

Az elsõ Far Cry 4 Teaser Videó!

Herold
Szerintem a Far Cry pálmafák nélkül elképzelhetetlen.

Rita79
Ha Far Cry 3.5, az számomra még csak jobb is. Mert a 3 annyira bejött, hogy rég volt ilyen játék, ami ennyire lekötött volna. Eszméletlen jó volt minden szempontból. Nyilván a 4-ben még szebb grafikát kapunk, még nagyobb területeket, monumentálisabb tájakat, és a Himalája környezet sztem lebilincselõ lesz. Tetszenek azok a játékok, melyek ilyen típusú közegben játszódnak, ahol õsi távol keleti motívumok is bejátszanak nem kicsit.
A 3-ban nagyon tetszett a mediterrán környezet, de sztem a Himalájás cuccal abszolut nem lesz baj.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Mindenhol és minden játékkal vannak bajok, mert tökéletes játék semmilyen szempontból sincs. Ebbõl adódik hogy minden fórumon sok a sírás ilyen vagy olyan okból, melyek egy része jogos is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Eredeti FC3-am van. Multinak a közelébe se szagoltam, mert nem érdekel egy picit sem.

Ennek ellenére a kollégák által leírtakkal egyetértek. Ipar pénzrõl szól, ha a multi miatt vették volna többen tuti heggesztik tovább, de valószínû nem ez volt az elsõdleges a játékosoknak sem. Ubi meg elég minõségi cuccokat tesz le az asztalra én is kedvelem a munkásságukat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Az inkább a baj, hogy "hasonlóan beteg" lesz.
Én az elõzetes infók alapján "Far Cry 3.5"-nek hívom.

Nem új jelenség. A Battlefield 4 is ilyen ugye, vagy még pár tucat manapság megjelent folytatás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.