1496
-
#482 Elég komoly rögtön a játék elején, hogy felfelé folyik a patak. Remélem több ilyen nem lesz benne. -
#481 Ha 2GB RAM-ja van, akkor semmivel sem:) -
Ironman2 #480 Sőt! Még jobb a memóriakezelés is! -
#479 Azt nem tudom, lehet, hogy már azzal mentem oda. -
#478 De miért félnek sokan a 64 bites rendszertől ? Kb semmi hátránnyal nem jár :) -
Ironman2 #477 Azt hogy a fenébe,mikor ott csak 2 buggy van? -
Evoluti0N #476 Pont ezt vettem észre én is. -
#475 Kopterrel csináld, nekem elsőre sikerült. -
#474 Nem vagyok kibékülve az egér kezeléssel. Képtelen vagyok normálisan beállítani az egér érzékenységet. Ha normál módban jó (hip fire), akkor fegyver zoomnál vasalni kell az egérrel, annyira lelassul a mozgás. Ha meg odáig növelem az érzékenységet, hogy zoomnál elég érzékeny legyen, akkor normál módban pillanatok alatt körbefordul egy kis mozdulatra is. FC3-ban ilyen nem volt.
Ha valami miatt le fogom törölni az egészet, akkor az ez lesz...
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.19. 21:41:53 -
#473 Remélem ennek is lesz olyan tuti a zenéje, mint a FC3-nak, mert azt a track csomagot elég sokáig hallgattam annyira bejött. -
Ironman2 #472 Kinlódok avval a küldetéssel,mikor 2 csomagot felszedtem,és vissza kell vinni másfél perc alatt. -
Fernandooo #471 Na, a térkép kb. harmada felszabadítva. Két Erőd van még hátra, azokat még nem néztem, de poén lenne co-opban megtámadni azokat. Ha valaki esetleg hasonlóban gondolkodik, akkor az Uplay nickem: funracefernando. -
#470 akinek 2 giga ramja van. -
#469 a winfos épp kimaradt...csak mostanában lett szokás az a szutykos 64 bit. -
diegoam #468 szerintem sokan, nem minden a játék, nem arra "gyúrtam" rá én sem amikor gépet rakattam össze, szívesen kipróbáltam volna, de túlélem ha most mégsem fogom -
diegoam #467 Köszönöm a választ, így akkor egyelőre kihagyom -
Ironman2 #466 tökéletes lett! -
#465 ki a franc használ még 32 bites oprendszert? -
#464 Talán elkéne olvasni a feltételeket, nem? -
#463 Nabazz, megérte letölteni...már épp csomagoltam :/ -
#462 Csak a 64-bites Windows 7/8.1-et támogat. -
#461 Most tudtam csak kipróbálni (PS4), nekem nagyon tetszik! A feeling megint meg van nagyon, jó game! :) -
diegoam #460 Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy 32 bites OP rendszeren nem is érdemes megpróbálni, csak 64 bitesen működik a játék? Vagy elindul, csak lesz valamilyen észrevehető probléma? Windows 7 egyébként. Köszi -
#459 Eredeti verziónál is van ez?
Nekem demo van. -
#458 Nálam is ez a probléma hogyha nem autóba ülök és nem fútok akkor nincs microlagg de amint kocsizok és futok előjön és nagyon idegesitő.
Eddig nekem nem segített semmi sem sajna.
set GPUMaxBufferedFrames="0" to GPUMaxBufferedFrames="1"
Nekem ez sem segített.
Nekem Ultran megvan a 30-40 FPS. -
#457 akinek droppol kövesse ezt és megoldódik a probléma:
"http://pcgamingwiki.com/wiki/Far_Cry_4#Fix_stuttering
Az itt leírtak alapján nézelődtem egy kicsit és feltünt, hogy a
GPUMaxBufferedFrames="0" ra van állítva. A Far Cry 3 ban volt lehetőség állítani ezt az értéket, tehát átállítottam "1" re és ez teljesen megszüntette a stutteringet, persze azzal együtt amit a fenti linken írnak. Próbáljátok ki!" -
#456 Megpróbálom :) -
Borg #455 Persze, csak ugye ha a gpu előre renderel képkockákat, az az input lagban is fog jelentkezni... -
#454 Most találtam:
"Patrick Paquet 3 hours ago
Here's what fixed the stutterring issue with my ADM gpu :
set GPUMaxBufferedFrames="0" to GPUMaxBufferedFrames="1" in the file named GamerProfile.xml... now everything runs super smooth!!!
Read more at http://www.gamersnexus.net/gg/1702-far-cry-4-crash-fix-guide-black-screens#XL7UHmmdlGOTgqFM.99"
talán ez segíthet... Forrás: link legutóbbi comment. -
#453 Beta driver.... Nem igazán tenném fel szívesen egy bétát illesztőprogram terén...
Lehet-e tudni fog mikor fog megjelenni a full? Legutóbbi verzió szeptemberi tudtommal... -
#452 Nekem az van fent a R9 290-hez! Nekem ötletem sincs merre induljak el ezzel :) -
Evoluti0N #451 R9 280x-szel nincsenek lagjaim. Próbáltad az új beta drivert, amit a FC4-hez meg a DAI-hoz adtak ki? Én azzal játszom és tökéletesen fut. -
#450 Igen nálam is van sajnos, van hogy megy 70-80 frammel is, de amint gyors mozgás van, beakad... -
#449 AMD-sek, nálatok jelentkezik lagg? Hiába van meg a 60 fps is, mégis laggol 1 mperceseket... Különösen az egérrel a körülnézéskor. Nálam nagyon jelentkezik és qvára idegesítő..-.- Medium-on, 60-70 fps is megvan. Egérgyorsítás bekapcsolva. A gépem az aláírásomban. -
zsoca6 #448 ez a homályos fegyver dolog engem is érdekelne ha tudna rá valaki valamit -
#447 Srácok, a fegyver homályosításra nem láttatok valami mókerolást? :)
-
#446 Habár találkoztam egy érdekes dologgal.
1 lövés egy ember.
De megtámadott egy félelmetes borz és neki 5 lövés kellett x) Azthittem agyf*szt kapok, majdnem megölt.! -
#445 Nem játszottam vele még sokat, de szerintem nagyon jól sikerült. Tudom hogy nem egy kategória de az Unity elbújhat mellette. -
#444 Ez a DLC beaktiválás hogy működik?
Mert addig tiszta, hogy felmész a farcrygame.com/preordercode oldalra, bejelentkezel az Uplay fiókodba, megadod a kódot ééééés....? Elvileg küld emailt, hogy hogyan lehet beaktiválni, de még nem érkezett meg (lassan 1 órája beregeltem). -
#443 Ja semmi debil vagyok kell uplay hozzá így nyilván nem:(
Hát akkor majd ha olcsó lesz kiderül megy-e az eredeti vagy sem.Annál jobban semmit nem rühhelek a világon amikor egy program nem ír ki semmit mi a baja csak nem akar indulni.