1496
-
#522 Én csak annyit vettem észre, hogy más játékoknál 30%-on használom az érzékenységet. Itt viszont feljebb kellett vennem.
Viszont nem érzem, hogy bugos lenne az egér benne. Igaz még távcsöves fegyóm nincs.
Mondjuk a távcső elég lassan mozog. -
Fernandooo #521 Mindenki úgy játszik, ahogy neki jólesik. Totál hülyeség erről vitát nyitni. Tény, hogy az FC4-ben valamiért kissé nehézkes az egér mozgása, ezt én is észrevettem már. Ha bekapcsolom a Mouse Accelerationt, akkor kissé javul a helyzet, de úgy sem az igazi. -
#520 igen próbáltam, de nem jött be.
de ne offoljuk szét ezzel a topikot...
Én továbbra is azt mondom hogy nincs sok értelme PC-n FPS-t kontrollerrel játszani akkor ha van normális egér támogatás is. -
Fernandooo #519 Na, akkor akinek nem inge...
-
#518 De te egyből engem is le casualostal úgy hogy nem is ismersz nem tudsz rólam semmit csak mert konzol nálad=casual, lehet én már akkor CS-t toltam PC-n mikor te még a fából készült tapsikolós lepkét tologadtad egy szál atlétában... -
Fernandooo #517 Nem hinném, hogy tömegével lennének jelen ilyen figurák a fórumokon, de ettől még lehet, csak én nem figyeltem fel erre. Azt sem érzem, hogy a "casual gamer" olyannyira lenézendő lenne. Jómagam is inkább abba a kategóriába sorolom magam, sokkal inkább, mint hogy kocka legyek - én azokat tudom ilyen szinten sajnálni, szánni -, mégis tisztában vagyok azokkal az alapvető dolgokkal, amiket leírtál. Na, mindegy. -
#516 Félreértetted. Ez alatt azt értem, hogy nem olyan játékos vagyok aki hétvégén leül a kanapéra a TV elé betol valami lemezt majd játszik 2-3 órát.
Fingja sincs, hogy működik a játék, mi az az FPS, csak látja kicsit akadozik. Nem olvas játékhíreket, fórumokat.
Ha szarul fut neki pl. PC-n valami, lehet fingja sincs, hogy mit kell állítania rajta, hogy jobban fusson. Ha azt mondod neki AA, tuti nem vágja.
Szóval ilyen casual gamer.
Én azért tisztában vagyok a játék és hardver piaccal napi szinten, érdekel a téma, utánaolvasok dolgoknak. Nézek teszteket egy adott játékról stb.
(Csak próbálom felvenni az SG-s stílust ami itt megy, azért írok ilyen stílusban, mert itt senki le se szarja mi van, mindenki löki a magáét.) -
Fernandooo #515 :D Te jó ég, mekkora elborult kocka szöveg ez már… Te így élsz? :D Ebben? :D De durva… Azt mondja, „nagyobb gamer”. .D Van olyan, hogy „nagy gamer?” És az milyen? Szobrot emelnek neki, és elneveznek róla egy iskolát ha meghal? Vagy mindenki ismeri? Mert én rohadtul nem tudom ki vagy, és szerintem jogosan. Én egy „nagy gamert” sem tudnék mondani, mert hát miiiiii vaaan?, meg kit érdekel az, hogy ki hogyan játszik. Lehet valaki egy játék használatától „nagy”? Jobbá teszi vele a világot, vagy alkot bármit is? :D Meg ez, hogy „gamer”. Esetleg „játékos”, mint magyar szó használata magyar szövegkörnyezetben? Vagy az már nem annyira „nagy” dolog? :D Get a life, öcsém. :D -
#514 Csináltak már CoD egér vs controller meccset esélye se volt a joy-os emberkének csak ha megy az autoaim, olyan gyorsan képtelenség rárántani a célra analóggal, kell valami rásegítés.
Minden másra kényelmesebb de fps-re tényleg fos, csak az only konzol embereknek fekszik gondolom mert már megszokták. -
#513 Már most elegem lett az FC4-ből. 3 órán keresztül töltöm Uplayen, aztán szarul fut (ugye a microstutter), utána meg folyamatosan befagy töltőképernyőnél. -
#512 Ez engem is zavar! Elég gáz lett szerintem ez a része, nem úgy viselkedik az egér, hiába állítok akármit! -
#511 Szerintem egy vérprofi konzolos, kontrollerrel is szétalázna, bárkit ebben a forumban, szerintem simán meg lehet tanulni profin tolni, ezt csak az állítja aki kb bruttó pár órát tolt kontrollerrel fps-t :) -
Evoluti0N #510 -
#509 Konzolon legalább egyenlőek az esélyek... -
#508 Na akkor gyere majd FC4-be multizni. Szerintem kikapnál mint a huzat a kontrollereddel. -
#507 Igazat adok abban, hogy ez 3.5. Manapság nagyon sok játéknál csak ráépítenek az előző rész sikereire.
Kicserélik a környezetet, azt a minimális sztorit. Egy két újdonságot. Majd eladják egy új sorszámmal.
Ezt régen kiegészítőnek hívták. Manapság meg új résznek teljes árú játékként. Erre meg még rájön a Season Pass is.
Magyarán kétszer vagyunk lehúzva a régi modell szerint egy kiegészítőért.
Ettől függetlenül szerintem jó játék, főleg annak fog nagyon tetszeni aki nem ismeri a 3-mat.
Szerencsére nekem nem kellett fizetnem érte mert a kártya mellé dobták, viszont ha nem is lett volna ez az akció akkor is behúztam volna, csak nem teljes árú játékként, hanem pár hónap múlva 5-6k-ért. Mert egy kieg kb. annyit ér.
Mint különálló játék szerintem 85%, de annak tudatában, hogy volt egy frankó 3. rész akkor azok után én is kb. 75%-ot adnék rá. -
#506 Próbáltad már? -
#505 szerintem meg igaza van, semmilyen kontroller nem tudja az egeret helyettesíteni.
A kontroller jó mindenhez, kivéve az fps-t.
-
#504 Nem vagyok hétvégi játékos és igen régen én is így gondoltam hogy kontrollerrel fps-t irányítani faszság de tévedtem a stratégiai az egy más dolog, de sajnos még mindig vannak ilyen szemellenzős okostojások akik megmondják a frankót gratulálok... -
#503 Szerintem a Far Cry 3.5 max. 75 %-ot érdemel.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.20. 10:13:07 -
#502 Oldalunkon lehetőség van publikálni saját kritikátokat, teszteteket, véleményeteket a Far Cry 4-ről! A reklámért bocs, de hátha van, akit érdekel :)
-
#501 Rásegítés, ugyan már. Én ennél nagyobb gamer vagyok, mint egy ilyen hétvégi játékos, akinek ez bejön.
Nekem frusztáló a kontroller, még TPS-nél is. Bekorlátoz, lassítja a játékot. Nem lehet vele olyan dinamikusan löcöldözni. Egérrel meg kb. fél perc alatt leírtok mindenkit.
Ezt mondjuk sose fogják megérteni azok akik nem CS-ztek, vagy SC2-ztek orrba szájba.
Nekik jó lesz a kontroller bohóckodni.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.20. 10:00:26 -
#500 Single player, rásegítéssel még elmegy, de multit nem tolnám konzolon, ha fizetnének érte akkor sem. -
#499 FPS-t kontrollerrel... Pfujjj
Casual.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.20. 09:34:04 -
#498 Már a Codnál tudtam hogy vége a PC-s játék korszaknak nálam de ez ahogy kinéz PS4-en az valami tökély... -
MrHyde #497 Valaki mesélje el nekem hogy mi a retkesért nem tudom unlockolni a vechile takedown skillt? Azt irja ez a faszmágus hogy kell egy Kyrat Films: Racing küldit csinálni de már csináltam vagy hatot abbol 2szer első is lettem mégse adja be azt a szart -
#496 bexarok....
:-))) -
#495 miért?
mindkettő magasabban van, mint a cél.
simán futva, lecsúszva odaérsz időben.... -
#494 habár a többiek már megválaszolták, de itt van. érdekes lehet a reakciója aki kicsengette pl a Kyrat verziót és így játsza végig :D
-
#493 Addig még el sem jutottam de akkor majd megnézem :) -
#492 maradj az asztal melett. :D
15-20 percig asszem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.19. 23:42:21 -
#491 Jaja. :D -
#490 Ugy látszik nem olvasol híreket ! xD Ugyanis van benne egy Easter Egg ! :D Amikor vacsoráztok és nem mész sehova hanem ott maradsz egy jó ideig akkor egy kicsit másképp történnek a dolgok ! :D (Alternate Ending Powa) XD -
#489 Mi az ,hogy ha kivárod az elején? -
#488 Ahogy csúszott felfelé a haladás százaléka azt hittem soha nem lesz vége, de aztán mégis csak, egy elég összecsapott kis befejezése lett 31,83% on, nyilván sokkal előbb be lehet fejezni, kedvencem ha az elején kivárod és már vége is a játéknak :D Az enyémben a főbb mellékküldetések már benne vannak, minden rádióállomás elfoglalva és legtöbb outpost is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!anyánk hamjaival mi lesz ha mindenkit kinyírunk? Amita és a király is meghal? mert akkor nincs az az elhelyezés. Gondoltam majd végül mi vezethetjük a golden pathot, de nem :( Én általában a pasi mellett álltam, mert a nő nagyon csak saját hasznát nézte véleményem szerint, a végén mikor ki kellett nyírni azért meginogtam, de lelőttem végül. Van még valami amit érdemes csinálni végigjátszás után? Gyűjtögetést nem fogom :D -
#487 Erre ötlet? [URL=http://sg.hu/forum/uzenet/1400174305/444][/URL]
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2014.11.19. 22:37:03 -
Ironman2 #486 nők! :) -
#485 Na azért lehet gyorsítani ezen a gyűjtögetésen. Csak be kell hívni valakit coopozni és máris dupla sebességgel lehet csinálni a dolgokat :) -
#484 Hát ja. De az még jobb, amikor úgy dől be a kanyarba a patak, hogy ki se farol a mederből. :D -
#483 Miket észre nem vesztek, játszatok, ne nézelődjetek :DD