1496
-
Fernandooo #643 Á, nem vagy vitapartner. Meg kedvem sincs hozzá, vannak, akiket nem lehet leszoktatni a Blikk olvasásáról, mert nekik az a szint a csúcs, hát ennyi. Back on track, FC4 a téma itt, csőjáték lövöldéről meg saját szemétdombján tessék beszélgetni, a viszontlátásra.
Ja, tanulgassál. -
#642 Lényegtelen bármit is mondasz a játékiparban a legkevésbé számít a fejlesztők/kiadók szimpátiája stb.
Amig rekordokat döntöget és termeli a sok száz millió dollárt ,te fröcsöghetsz itt napokig nem hat meg senkit. Ebben az iparban is (milyen meglepő ugye?) csak a pénz számít más nem az meg van halomba. -
#641 Nincs semmi baj nyugi, megmérted kilóra a tartalmakat a 2 játékban az egyik játék single-t hozzámérted egy multiközpontú játékhoz, és ennyi. Semmi probléma, de ezzel azt akarod mondani hogy ha te szóváteszel valamit és belekeversz egy más stílusú játékot fikatrendből kakkor más nem mondhatja el a véleményét úgy mint te?
Nem kell mindjárt megsértődni ezen, ha úgy érted hogy a 2 játék single módjában tartalmi eltérés van az helyes csak értelmetlen szerintem összehasonlítási alapként. -
#640 Miből adnak el a legtöbbet? Mit játszanak a legtöbben? CoD.
Ezekután vergődhetsz, szíved joga, persze a cod nem egy bonyolult dolog, a tetris sem volt az, a barátok közt az, a lényeg hogy szórakoztasson.
A fociban csak rúgni kell a labdát, a f1-ben csak gázt nyomni meg fékezni, a kosárban csak kosárra dobni, egy agyhalott is meg tudja csinálni, mégis jók élvezetesek.
Mi a probléma? neked nem tetszik? sebaj. csak felesleges vergődni hogy a MOH lezúz bármit is, mert te max anynit írhatnál joggal, hogy A TE VÉLEMÉNYED szerint.
Neked az tetszik, de te úgy beszélsz mintha egy fél világot képviselnél.
Senki nem állította hogy a játékmechanika cúcsa, nem is értem ezt a szóhazsnálatot, ezt most te találtad ki, meglepődök ezen? Nem , látszik a stílusodon. -
Fernandooo #639 Ja, hát milliók nézik a Barátok Köztöt is, tényleg hagyjuk. Vérprimitív hülyeség egydimenziós agyaknak oszt kész, mert ez kell az egyszerű kockáknak. Mindjárt ki lesz találva, hogy a CoD a játékmechanika csúcsa, hát térdemet csapkodom a röhögéstól bazeg. :D
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 22:00:22 -
#638 Jobb ha kussolok ezen túl az SG-n mert ha le merem írni a tutit csak a vita alakul ki, mivel tuti 1-2 ember bevédi az adott dolgot.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.23. 21:23:26 -
#637 Az tetszik a legjobban hogy a MOH aláz :D
Gondolom azért játszottak vele 10-20-an max egyidőben a neten. :D
Azok a legyek vannak 20-30 millióan is. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:11:41 -
#636 Ez a te véleményed, 1 millió légy meg... Mondjuk úgy hogy abszolút kisebbségben vagy ezzel. -
#635 Az összesen szállítható 15 gránát, 15 molotov, 15 dobókés nekem erős túlzásnak tűnik.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.23. 21:10:00 -
#634 Bazeg most egy vegetáriánusnak magyarázzam el mitől finom a hús?
Basszameg ne kezdjük már. -
Fernandooo #633 A multi kb. senkit nem érdekel azok között, akik FC rajongók. Messze nem ez adja a játék varázsát. A CoD multija mitől jó? Idegbeteg kapkodástól, a másodpercenként a fél képernyőt beobrító üzenetektől, meg pont és arcsi dobálástól? Hulla unalmas már az egész brand, kb. a CoD MW óta csak szenvednek és izzadtságszagú, teljesne idióta folytatásokat hoznak össze. Szerintem egy CoD multit még egy régi MOHAA multi is halomba aláz hangulatban pl. -
#632 Igen, de nem ez volt a hasonlítás alapja, amire írtam. -
Fernandooo #631 A CoD egy primitív, agyonscriptelt, halálosan unalmas csőjáték. Tényleg értelmetlen a két játékot összemérni. -
#630 Ogen értem mire gondosz, viszont akkor értelmetlen dolog összemérni. :) -
#629 A Multiplayer csak multisoknak tartalom...nekem pl nem :) -
Borg #628 Még annyit se kell fizetni érte, hisz 8k körül simán lehet nvidia kupont venni hozzá pl Hardverapróról. -
#627 A szar túlárazott CoD-ban nem a single jelenti a tartalmat. -
#626 Én ma vittem végig de még mindig van mit tenni a hatalmas térképen szóval nagyon is megéri a pénzét, sokkal nagyobb tartalom van benne mint a szar túlárazott CoD-ban. -
#625 jogos, csak miert vegyem meg 50€ -ert amikor 30-35€ -ert is meg lehet. -
Fernandooo #624 Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ez a játék mindenképpen megéri a pénzét. Eddig 23 órát tettem bele, még mindig csak a terület egyharmadát fedeztem fel, de azt is úgy, hogy ennyi idő elteltével is tele van ismeretlen helyekkel, mellék küldetésekkel, mindenféle kihívással, lootolni valóval. A fő vonalat csak addig vittem, amíg kötelező volt. Nagyszerű játékélményt ad, sok újdonság van benne az előző résszel összehasonlítva is. Ha becsülnöm kéne, amennyiben teljesen alapos akarok lenni, akkor közel 100 órám lesz benne végül. Bőven megéri. -
#623 Ha valamelyik játék megérdemli, hogy megvegyed, akkor ez biztosan azok közé tartozik. Az igaz, hogy Steamen drágább (én is ott vettem) -
#622 Az érdekes. Mert elég nagy exploit. Tegnap a kezdő területen, se medve se tigris stb nincs. Mégis össze farmoltam a szükséges bundákat CSAK a hús dobálásával. Eldobod és 5 méterre lerak egy véletlenül választott ragadozót a semmiből, elég röhejes.
Herold: azok az hunter (íjász ellenfelek) ők képesek minden állatot rád uszítani. Sőt lopakodás se sokat ér mert kiszúrnak a bokorban guggolva
is. -
#621 Vagy odaballag a tigris, a rohadékok meg megszelidítik vagy nem tudom mit csinálnak vele (megjelenik a feje fölött a keresztbe tett lándzsa), és onnantól a tigris rám vadászik. -
#620 Jaja jó cucc :) -
#619 Nekem ez a kedvenc fegyóm / MS16 / már a harmadik részben is ez volt. -
#618 Elefánt megfigyelés :D
-
#617 tegnap 1 óra megjött a kulcs a Lords of Fallenhez. Nekem először a bankkártyás vásárlás után kért ID kártya azonosítást (valami, ami fényképes és neves) aztán igen gyorsan jött a cucc. Máshol olvastam, máshol is dicsérték, ezért próbáltam, de használni is fogom. A kulcsot azonnal elfogadta a Steam, gond nélkül.
-
#616 Ha meg akarsz magadnak spórolni 8000 ft-t akkor nem STEAM-en veszed meg. -
Borg #615 Közel sem minden outpostnál működik. Nekem többször is kiírta csali eldobása után, hogy úgy tűnik egyetlen ragadozó sincs a környéken. (ám cserébe egyszerre pont ekkor jelent meg mögöttem egy tigris :D) -
#614 sziasztok érdemes megvenni a játékot? dobozosan vagy steam-en? -
#613 Persze, teljes értékü játék lesz, a dobozt meg dobhatod a kukába és rengeteget sporolsz.
Nemcsak a steam de a uplay és az origin is ugyanez a szitú általában olcsóbb dobozosan mint digitálisan 0day vásárolni. -
Fernandooo #612 Persze, tudom, csak kérdés, hogy ezzel teljes értékű Steam játékká válnak-e a bolti változatok. Sosem próbálkoztam ilyesmikkel, másrészt meg totál nincs szükségem sem a dobozra, sem lemezre, sem kézikönyvnek hívott papírdarabra. Nem vagyok ez a gyűjtögető forma, mindenből a digitális változatot részesítem előnyben. Porfogók meg nem kellenek a polcra. A tippet azért köszi.
Steamról soha többé nem veszek premier játékot, nagyon lehúzósak a rohadékok. -
#611 Ugye tudod, hogy a dobozosban is van kód? beaktiválod és már töltheted is le nem kell semilyen lemez.
Steamröl nem szabad 0day várárolni mert eszméletlenül drága. -
Fernandooo #610 Mennyire megbízható ez az oldal? A Steam premier játék árazása egyre vállalhatlanabb. Az FC 4-et még ott vettem meg, de azt hiszem, ez volt az utolsó, nagyon drága volt a hagyományos kivitellel szemben. Viszont a lemezes cuccokra sem szeretnék visszatérni, eleve nincs optikai meghajtó a gépemben és nem is nagyon akarok beletenni, úgysem használom soha. Szóval 100%-os ez a hely amit linkeltél? Mert egész jó árakkal dolgoznak, innen még megérné beszerezni pl. a következő GTA-t is. -
#609 lesz az meg olcsobb is csak ki kell birni csutortok-pentekig -
#608 a cdgalaxis házhoz hozta 12 eFt-ért, a megjelenés napján, kedden.
a steamen 60 euró, ez azért 50%-al több...
http://www.instant-gaming.com/en/ itt 36,14 euró most....
aki esetleg gondolkozik a gta5-ben, itt 37,89 euró most...
sőt Witcher3 29 euróért!!!!
Utoljára szerkesztette: Frank99, 2014.11.23. 08:52:03 -
#607 Brutálisan jó ez a játék, annak ellenére. hogy azt hittem hogy a 3 után nem lesz jobb. Az atmoszférája is egyedi, nem bántam meg hogy végül is a Steamen vettem meg, Nekem nincs időm 576kbyte boltokba szaladgálni a hétköznapokban. -
#606 A küldetés választósdi befolyásolja a történetet, vagy csak parasztvakítás? -
#605 Nem tudom , hogy it Kyratban milyen szteroidon élnek az állatok de egy őrhely elfoglalásához elég csak a húst dobálni. -
#604 Ki lehet kapcsolni hogy a fegyver betaggolja, de a binocular igy is taggali ha azzal nézed :)