1496
  • Herold
    A SP részét egyszer végig lehet tolni. Nekem tetszett valamelyik részben a ledőlt Eiffel torony, meg a NY city-beli csaták.
    A multija viszont szerintem gyerekes, a 12-16 éves korosztálynak való. Akkor már inkább BF...

És ismétlem, amíg lószar van, addig légy is lesz.
  • Herold
    NOLF? Az se mai játék...
  • Fernandooo #681
    Gondolod? :D
  • DarkSector
    Igen igazad van interneten te vagy a király, szemtől-szemben, tisztára nyalnád a cipőmet.
  • Fernandooo #679
    Jól van kisfiam, látom elgurult a bogyód. És most legyél szives takarodni ezzel a stílussal a CoD topicba, kutya nem kíváncsi a hörgésedre. Kösz szépen. (És de, egy ótvar szar a CoD. :D Na, kapj agyvérzést baszki. :DDDD)
  • DarkSector
    Ki a fasz beszélt itt eladás egyenlő minőségről?
    Annyit MONDTUNK, hogy ne faékezd meg szarozd a haveroddal együtt, mert nektek nem tetszik, ennyi, az meg kibaszottul szubjektív.

Azt ne dumálj itt te hogy hagyjátok abba a cod-ozást, ti kettem kezdtétek ezt a faszságot (jobbanmondva ő becsatlakozott fikázni).
    Szóval neked kell befejezned.
    Te nem hülye voltál, hanem az vagy és nem belemntél, hanem trollkodtál, elkezddtél egy témát, amire senki nem kíváncsi és most játszod a mártírt.

Semmiféle minőségről nincsen szó, a cod igenis szórakoztató, éppen az egyszerűeégében rejlik a szórakoztatása, akit nem érdekel menjen tovább, de nem szar a cod, nem idiota faszság, nem idióták azok sem akiknek tetszik.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 16:38:27
  • Fernandooo #677
    Egyébként a CoD Ghost-ot 19 millió példányban passzolták el. A Black Ops 24 millióban fogyott. Proof. Itt van még egy adathalom az eladásokról. De a mennyiség még véletlenül sem jelent minőséget, sőt...

De jó lenne már befejezni ezt a CoD témát az FC4 topicban, akinek erre van ingerenciája, az tolja át a bicajt a megfelelő helyre. Én is hülye voltam, hogy belementem...
  • DarkSector
    Ki a fasz vagy te? Még1 trollkodó alreg?
    20-30 millió vásárló baszod, nézz szét eladási statisztikákban , faszt fogok neked bármit megkeresni.
  • Blasta
    Ezt ala tudom irni, en is sokat maszkalok benne, viszont a koptert mar kicsit tul nagy handycap-nek erzem.
    Kopterrel olyan helyekre is lazan eltudok jutni ahol meg semmi keresnivalom nem lenne, mert a terkep nagy resze nincs felfedezve, en meg maris a masik sarkaban landolok egy hegyteton. Nem mondom, hogy rossz, nagyon franko kis feature, de kicsit kevesebb koptert raktam volna a jatekba, most az elejen vagyok es kb. 3-4 helyet tudok ahol van kopter.
    Apropo hegyteto.
    Kopterrel elmentem a palya egyik deli sarkaba egy magas hegytetore. Ott tele volt YAK-kal az egesz hegyteto, illetve egyszerre 3 medve is megtamadott. Szoval ha valakinek ezek kellenek, ott keresgeljen (Banapur del-delkeleti reszen a hegyteton)
    map
  • Evoluti0N
    Szoktam. Az is hangulatos, de sétálni, mászkálni jobban szeretek. A 3. részt is úgy játszottam, hogy alig hajtottam benne járművet, szinte mindenhova gyalog mentem. Itt is többnyire úgy csinálom. Olyan jól néz ki az egész játék és olyan hangulatos, hogy szeretek benne lassan mászkálni. :)
  • wedge31
    Azért néha kopterezhetsz is mégiscsak gyorsabb.
  • koschwarz
    Ez király volt!
  • koschwarz
    Dettó. Ma már egy jó történet nélkül nem is tudok semmivel játszani. Az sem baj, ha karakter is kell fejleszteni.
  • Evoluti0N
    Havas tájon még nem voltam, de eddig baromira bejön a játék. Árad belőle a hangulat. A rengeteg vadállat, az érdekes helyszínek. Imádom. Meg a hegymászás is nagyon bejön. Nincs is annál jobb, mint amikor megindulok valahova és úgy döntök, hogy légvonalban haladok és mászom meg a hegyeket. Egy kötél ide, egy kötél oda, áthintázás szakadék felett. Na meg utána a magasról lefelé vitorlázás azzal a vitorlázó ruhával (nem tudom, hogy mi a neve). Baromi jó.
  • CalebJoe
    Az azért odabasz hogy ha nem hallod meg időben akkor szétszed egy sas, veszélyesebb mint az ellenségek, az elefánt meg a rinó meg mint a darab papírt úgy dobálják a kocsikat.
    Bár hozzám közelebb áll a tengerparti környezet de ez a hegyvidék + állatok nagyon jól meg lett csinálva, végig élveztem a tájat főleg a hegytetős részeket, a motoros szánon meg olyan NOLF érzésem támadt.)
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.24. 13:10:45
  • Blasta
    Mar keselyuk is vannak ugye, azok is folyton megzabaljak a tetemeket, szoval jo dolog azonnal megnyuzni az allatot aminek szukseg van a bundajara :)
  • Evoluti0N
    Ja jó. :) Én még nem láttam, hogy bármelyik állat evett volna a másikból, csak azt, hogy megölte. A 3. részben tudtommal nem ették egymást, csak ölték, azért gondoltam, hogy itt se eszik. :)
  • Rita79
    Én is tapasztalok sokszor olyat, hogy ragadozó majszolja a tetemet.
  • Frank99
    tegnap este lelőttem 2 disznót, de odébb is balhé volt, mire visszaértem, egy vörös "kutya" falatozott az egyikből.....
  • mikromanus
    Linkeld a forrást! Hol az a 20-30 millió CoD légy? Nem, nem az összesre és nem az összes FPS játékos. Lehet valós infó, de nem találtam a neten. No, nyomassad.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy ez is olyan logika, hogy:
    - összesen van 30 millió FPS játékos a világon.
    - A CoD FPS játék
    - Azaz: van 30 millió CoD játékos.

Ugyanmá'! :)
  • mikromanus

Ez hülyeség.
    Kb olyanmint írsz:
    Miniszterelnök akarsz lenni? Csak meg kell nyerned a választásokat.. Faék egyszerű az egész. Bezzeg a CoD...
  • Evoluti0N
    Én egyedül azt hiányolom az állatoknál, amit már az előző részben is hiányoltam. A ragadozók megölik a prédájukat, de utána nem kezdenek el falatozni belőle, hanem otthagyják.
  • Ironman2
    Hát ez nagyon ottvan! Az a legszebb hogy nincs semmi sem scriptelve előre,él a természet magától!
  • Fernandooo #660
    Sebaj, ha eleget dolgozol rajta, akkor egyszer sikerülni fog.
  • Evoluti0N
    Rossz helyen járok? Azt hittem, hogy ez a Far Cry 4 topic.
  • DarkSector
    Igen valamiért tőled semmi nem jön át, velem van a baj.
  • DarkSector
    MOH nemhogy nem volt igazán népszerű, hanem szó szerint egy kalap sz.r.
    Kb 10-20 ember ha játszott vele. Ha viszont a régi MoH-ra gondolt, azt nem tudom, azt viszont az általad említett cod1-2-höz lehet hasonlítani, ami megintcsak népszerűbb volt.
    Most MoH AA is egy kezdeményezés volt a Dice részéről, mivan ha a BF-et COD-osítanák úgy hogy a szériához ne keljen hozzányúlni, nem jött be, nagyon nem.
  • DarkSector
    Tudom ismerlek már ennyire. :D
  • Fernandooo #655
    Nem tudom, keress rá, minden esetre hirtelen nem találtam jobb kifejezést. Éreztem is, hogy nem ez a legjobb szó ide, ezért tettem idézőjelbe. De úgy tűnik, hiába, mert ez sem ment át...
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 23:01:06
  • Nirz
    Már nem azért de a Mohaa miért volt igényes játék és pl a Cod vagy Cod 2 nem?
    Érdekes nekem mindegyik ugyanaz volt kivéve hogy a mohaa multija sosem volt igazán népszerű codhoz képest.
  • CalebJoe
    Vágom azért írtam mert túl vagyok 12év Counter-Strike-on + néhány év Battlefield-en tudom, de már visszagondolva megkérdeztem magamtól miért basztam el annyi időt rájuk, hamar megszokássá vált az a napi pár óra multi és nem is nyújtott élvezetet (kivétel volt a LAN party-k azokat nem lehet pótolni semmilyen mai online megoldással).

Én még ma is inkább ölök néhány kedvenc hack'n Slash-be több száz órát mint hogy újból elkezdjek multizni gondolom ez már a korból adódik.

• Herold
    multiban idióta pályákon ötszázan osztják egymást, rohangálnak mint pók a falon, nulla kimondott célja van az egésznek, ki ől többet, és az a király, akinek sikerül a legnagyobb számot elérnie.
    Nem ez minden multi célja?

Attól függetlenül tényleg nem kéne összehasonlítani a CoD és az FC single playert. Kb. olyan, mintha megkérdezném mi a jobb, a helikopter vagy a mákostészta.

Kissé eltértünk a témától...
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.23. 22:58:43
  • DarkSector
    "Intelligens játék"

Na ezt megjegyzem magamnak. Ezt is írja wiki hogy mit jelent? :D
  • Herold
    Ez a CoD-ra vonatkozik? Azt ugye tudod, hogy amíg lószar van, addig légy is lesz?
  • Fernandooo #649
    Figyelembe vettem. A plebs tömegéről beszélsz, a masszáról, ami a legalja szint. Mit bizonyít ez? A CoD egy rémegyszerű és éppen ezért tömegjáték. Na és?

Amúgy meg:

Tököm sem foglalkozna a CoD-dal, nem én említettem meg itt először, de már az a tény, hogy valakinél akár gondolati játék szintjén is összehasonlítás alapját képezheti, szúrta a szemem. Egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a két produktumot. Tartalom és játékélmény szintjén sem. Ha nagyon radikális akarok lenni, akkor kijelentem a csipetnyi igazságot, ami szerint minden FPS multi tökegyforma, csak a tálalás az, ami változik, miközben egy FC messzemenően egyedi játékélményt ad az embernek. Nehogy már méricskéljünk, amikor teljesen egyértelmű, hogy melyik játék az „intelligensebb”.
  • DarkSector
    Nem a hasonlataidat nem értem hanem a vergődésedet.
    A tények azok a számok, amiket te nem vettél figyelembe.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:47:59
  • DarkSector
    Jó nem is vettem annak, csak mondtam hogy tudod te is hogy a 2 játék más célt képvisel, nem érdemes hasonlítani, most az hogy a CoD túlárazott, az csak néhány eladónál jogos kijelentés, pl konzolokon be lehet szerezni 15k-ért, pc-n asszem 6-7k. :)
    Ez nem drasztikus, ha steam full árat nézzük akkor is sok hasonló árú fps-t látni. :)

Jó én értem te mire mondod a tartalmat, arra hogy egy nyitott világban elbashatod az időd, és a COD csak kis pályák, meg ennyi.
    Csakhogy ott többről szól, hiszen önnmagában a mapok miatt nem játszaná senki. :)

Az viszont tény hogy ha nem is tartalom darabszámban, mennyiségben, attól függ mit tartunk ennek, de a régi COD-okkal még akkor is 100 órákat ölnek mikor más már a 10-edik FC-t maxolja ki.

Amúgy a COD ilyen, vagy érdekel valakit vagy nem, csak utálom az ilyen dinnyéket mint Femandooo, aki önkényesen lenézi azokat a játékosokat vagy játékokat, amiket vagy nem ismer, vagy nincsenek inyére.
    Bicskanyitogató stílus.
    Persze nem ő az első és nem is az utolsó.

Én asszem meg majd akcióba meg kell vennem valami konzolra, mert pc-n ezekszerint kimaradok a FC4-ből.
    Pedig nem terveztem be a vásárlólistámra, eddig is erősen szelektáltam mikre futja majd. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:46:15
  • CalebJoe
    Ez nem fikázás volt csak őszinte válasz volt a kérdésre hogy megéri e megvenni a játékot.

Mindkét játék 60 euró, ok sok probléma volt/van a játékkal de még így is jobban megéri az árát, is igen ez tartalom, de egy multi fps az nem tartalom csak egy kis napi 1-2 óra lövölde 0 kihívással, na ezért nem ér 60 eurót csak mert CoD a neve meg hú de szép lett, hagyjuk már szép az FC atmoszférája köröket ver rá, na ez már fikázós vélemény volt de nem trendből hanem mert így gondolom.
  • Fernandooo #645
    Milyen tényeket? A kiművelt, egyedi - többmillió légy... - izlésvilágod tényeit? :D Hagyjuk már, ugyanazt a szart adják el nektek évről-évre, és eszitek, mint kacsa a nokedlit ész nélkül, mert a CoD az kurvamenő szerintetek, mert csak. :D Tudnám, hogy miben? A single olyan szinten gyerekes egy szemét, hogy büntetni kéne érte, multiban idióta pályákon ötszázan osztják egymást, rohangálnak mint pók a falon, nulla kimondott célja van az egésznek, ki ől többet, és az a király, akinek sikerül a legnagyobb számot elérnie. Ehhez képest egy faék minimum űrrepülőgép. Na, kodozok egyet, fél órára felmegyek, lelövök mindenkit aki mozog, engem is lelőnek, nem baj, respawn azt ész nélkül nyomom pont ugyanazt, cseppet sem repetitív, á dehogy... Lényeg, hogy fél percenként jönnek a játék üzenetei hogy mekkora ász vagyok, pontokat oszt már azért is, ha lépek kettőt, legyen meg a siralmas sikerélménye az egyszeri hülyegyereknek a lepukkant kisszobájában. Igen, ezzel játszanak a legtöbben. Köztudott, hogy a primitív, mélysötét suttyó parasztból van a világon a legtöbb, ők zabálják két pofára ezeket a kicsit sem érdekes és kicsit sem minőségi uniformizált, totál leegyszerűsített, minden értelem nélküli ösztönszerű szarságokat. A plebset kell kiszolgálni, mert az a legnagyobb réteg, tiszta sor. De erre büszkének lenni... :D A Blikk említése mitől politika? Pártállástól függetlenül az újságírás legalját képviseli, csakúgy, mint pl. egy kiskegyed, vagy hasonló más förmedvény szemét az újságosnál. Érted, példa volt az igénytelenségre. Magyarázzam még, vagy sikerült megemészteni ezt a rendkívül elszállt hasonlatot?
  • DarkSector
    Elnézést főnök én nem vitáztam veled, csak közöltem tényeket, rád van bízva hogy befogadod-e. NOT.

Te irtál rám nem fordítva, most meg nem beszélsz velem? skizofrémia? :)

Ja látom elértünk a személyeskedés fázisba, most jönnek az ovodában tanult frappáns vicces lenézős, kioktatós, te vagy a császár hozzászólások.
    most te megtanítasz mindenre, hogy itt a FC a téma, én a FC-ról beszéltem, a Cod Moh és a többit te hoztad fel, ja meg barátokköztöt, meg (blikk, az pl mi, politizálsz?) szóval logikus hogy nekem mondod.

FC4 és CoD más céllal van megalkotva, az egyik egy sandbox/openworld játék, a másik ennek ellentéte, ami csakis erősen a történetvezetésre van kihegyezve, a FC4 multija a single kiegészítése, a CoD-ban fordítva.
    De te okos vagy nem kell neked elmagyarázni. :)

Nem a szót nem ismerem, hanem milyen játékmechanikát vársz egy fps-től?
    Lőni kell benne, mindegyikben ész nélkül.

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:23:35