Far Cry 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
so hardcore
Megyünk szépen a moderátor topicba, az összes eddigi, nem ide való hozzászólással és gazdájával együtt. Aztán majd a modik eldöntik, hogy ki merrefelé tolja el a bicaját. Ez lesz, ha nem.
hat semmikeppen nem is felsokategoria... igen ez a kozep ma. isten hozott
Pedig akár tetszik akár nem, minimum a 970/980 megjelenése óta ez már nagyon maximum csak közép kategória...
grebber
Látod, ma már ha nem agyonbutítva akar játszania a zember gtx 770 alatt nincs élet.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Azért vicces az a leírt konfig a cikkben. Ez a középkategória? GTX 770?
LOL

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Shep
Ok, de milyen VGA-val?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mi lesz ha nem?
de még mennyire
a fos i3-asom is gyönyörüen viszi mediumon 4 gigás rammal
grebber

Helyes meglátás. Épp ezért itt csak a játékkal kapcsolatos hírek férnek el egyelőre, ahogyan eddig is. Ha van warez topic - márpedig van - akkor minden, játékmenettel és működéssel kapcsolatos kommentnek ott a helye holnap este 8-ig.
kill3r21
Minden komment warez kb most, én csak segíteni próbáltam 😊
Herold
Próbálkozott már valaki a map editorral? Nekem úgy tűnik, nem lett nagyobb a készíthető map az FC3-énál.

Muttley
7. percig néztem
nem h.lye a csávó, viszont sok tekintetben el van tájolva
manapság azok a játékok sikeresek, ahol
- krva szép a grafika
- van egy singlep hőstörténet
- jó multija
- rohadtul pörgősen és stealth módban is lehet játszani
- jó nagy szabadon bejárható térképe van
- színes, változatos a játékmenet, sok minden fejleszthető, felkutatható stb.
- és kellemes a környezet hangulata

a Far Cry 3 ezt sok tekintetben hozta
a Far Cry 4 meg pár nap múlva kiderül :-)

Just do it :)

Akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért: FC4 warez topic
kill3r21
fekete képernyő, alt tab esetleg? nekem minden usb kütyü bevan dugva, de megy szépen
Állítólag nem szereti a játék az USB controllert,húzd ki

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De van,én hoztam létre<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

rage
Controller ne legyen rákötve

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Köszi!

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Herold
Myselor
szerintem az lesz a baj hogy usb-n van webcam meg ilyenek,ezt olvastam,ez is baj lehet?
rage
Milyen VGA-d van s melyik drivert használod hozzá?

Myselor
idegesítő.letöltöttem a patchet crackfixet akkor is fekete képernyő.nem értem a dolgot el se indul így se
Myselor
köszi😊
rage
Nincs még amúgy warez topic?
Ezeket majd ott kellene megtárgyalnunk..

rage
Én használtam ezt a patchet (ki kell bontani a játék data_win32 mappájába)
https://mega.co.nz/#F!QERjRK6Q!D5w6nNKCTQCBJLL2trS8UQ
A crackfixet, s rendszergazda módban indítottam az exet.

Semmi más extra...

Myselor
nekem el sem indul fekete képernyő xd mi a gond?
rage
Nem, teljesen játszható, nincs vele gond.

JethroHUN
Nem szaggatott azzal a géppel? Nekem 7850-nel teljesen játszhatatlan, beállítástól függetlenül. Le is töröltem már...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Herold
Ez a crafting rendszer kezd már unalmas lenni. A FC3-ban még újdonság volt, de itt szerintem nincs rá szükség. Ez civilizáltabb világ, mint egy sziget, mindent meg lehetne venni a boltban.

rage
Lehet, hogy rendszer/hardware függő a dolog, nekem meg tényleg szerencsém volt.
Mindenesetre innen már nem szeretném újrakezdeni... 😊

Ezek szerint valami csak nem stimm vele, ha leszedték. Neked gondolom, hogy szerencséd volt, hogy eddig semmi gondba nem akadtál.
rage
Az jó, mert már egy pár küldetést megcsináltam, minden különösebb gond nélkül...

CalebJoe
ja nuked lett
lostprophet
Na, két Day 1 patch is jön kedden, jézusom, biztató. XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Far Cry 4 Patch 1.2 Changelog
Added ability to change FOV scaling.
Added nVidia GeForce Experience support.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various UI issues
Playing a map from Map Browser two times now don't trigger an Error.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed while playing a created map.

Far Cry 4 Patch 1.1 Changelog
Fixed crash in IGE.
Fixed an issue with incorrect characters in map naming.
Fixed screen tearing when performing a handgun takedown.
Fixed various controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various localization issues
Fixed various Multi-GPU issues
Fixed various Multi-Monitor issues
Fixed various multiplayer issues
Fixed various sound issues
Fixed various UI issues
Fixed various Uplay Actions issues
Fixed various Uplay Rewards issues
Saved maps from IGE and Downloaded now can be opened in the Editor from in-game.
Skills, Crafting and Progress Menu now cannot be accessed in Arena.
The game now boot if the game folder name contains Cyrillic characters.
The game now boot on Korean localization.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Magról leszedték a Skidrow verziót, mert állítólag gondok vannak vele. Szal úgy állunk, hogy most elméletileg nincs még tökéletesen működő tört verzió PC-re.
grebber
Ha nem lett volna ezelőtt a FC3 megvettem volna de hegyi kiegészítőért-ért nem adok 11 ezret!
Majd beszerzem ha 1000-1500ft-ért dobálják.

HeadHunter86
Nekem már le van töltve Uplay-en. Kedden aktiválom.

lostprophet
Én már most "töltöm", mert azért kipróbálom keddig 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Gondolom akkor elég az a 2 ember aki megvette<#idiota>

lostprophet
Keddtől gyertek majd MP-zni, én is beruházok egy Kyrat Editionre 😊

NE provokálózzatok már ha nincsen semmi dolgotok!!!

Amúgy már ő is kipróbálta 😄

Riddick21
Write only üzemmódban él, mint az internet nagyja.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ezt nem nekem szántad. Ha mégis, akkor súlyos szövegértési problémáid vannak.
Ízlést nem hiszem,hogy lehetne tanulni 😊
Military Shootereket alapból nem szeretem (cod/bf/stb) kivétel ez alól az ős klasszikus Operation Flashpoint.
Amik emlékezetesek számomra a teljesség igénye nélkül : Doom1-2 / Heretic / Duke3d / Half Life / Return to Castle Wolfenstein / Quake 1 / Deus Ex / Fear / Serious Sam / Far Cry / Clive Barker's Undying / Bioshock...hirtelen ennyi.
Új vagy nem olyan régi címek közül : Bio Infi / Shadow Warrior remake / Borderlands 2 még a Mirror's Edge volt amit imádtam de ugye az nem shooter.

Ha tudsz angolul és rászánsz az idődből 15 percet nézd meg : http://www.youtube.com/watch?v=0Q6UQ2QlRH0
Az én fejembe is hasonló gondolatok fogalmazódtak meg,csak én nem tudom így kifejteni egy postban.
HarryProf
Persze, hogy megvárjuk. Csupán hirdetjük ezt a lehetőséget az oldalon.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Ukránok ezt is megcsinálták, itt is szinte tök 8, hogy ultra vagy low, pár fps eltérés, mint az AC-nál. Hihetetlen azért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Nem kéne megvárni a hivatalos megjelenést? <#awink>

HarryProf

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community