1496
-
#603 Sziasztok!
A wall hack szerű enemy tagging kikapcsolására van már valamilyen okosság? -
#602 A gamerprofile.xml-ben van egy olyan, hogy AlphaToCoverage = 1 (Far Cry 3-ban menüből lehetett állítani) átírtam 0-ra, nekem megoldotta a szaggatást, Bhanapurban 30 fps volt most 60. -
#601 Köszi, azt a 300m-el távolabb lévőt is mutatja a térkép és ott van is ilyen állat. :) -
#600 Írtam róla korábban , és van egy fél órás videóm is ahol ezt keresgetem, az első mufflon lelőhelyen akárhogy mentem, nekem nem volt egy veszett szem darab állat sem :D -
Borg #599 Ott nincs, így van.
Keletre menj jó 2-300métert is, egész a hegyekig. Ott lesznek. Ahol az első tábort fel lehet szabadítani, hogy a Bhanapur völgyből kijuss. -
#598 OK, de sztem a kezdő táborhoz legközelebbi muflon lelőhelyen nincs muflon (csak szarvas dögivel). Kérlek nézd már meg, hogy nálad is így van-e. -
Fernandooo #597 Hát az van, hogy nem úgy megy ám, hogy oda kocsikázol, belépsz a területre és eléd áll egy muflon a homlokán egy céltáblával… Keresgélni kell, és sokkal tágabbra kell venni a vadászterületet, mint egy kis tisztás, vagy pár méternyi terület. Akár 100-200 méternyire a kijelölt helytől távolabb is lehet a préda, mászkálni kell, vagy türelmesen lesben állni. Nekem is volt olyan, hogy 10-15 perc után bukkant fel az első yak. Minden állat fellelhető, levadászható a saját területén, nincs ezzel semmi gond. -
#596 Egyébként meg az, hogy már az elején kezünkbe tudunk egy brutál fegyvert (Drilles a Signatures készletből), azzal meglehetősen megkönnyítik a játék első időszakait sztem. Ettől függetlenül megvan a nehézsége és hangulata a játéknak. -
#595 Nyilván... de kb a tág környéken sincs, többszöri belépés után sem ott. -
#594 Már a 3-ban sem pontosan ott voltak az állatok ahol jelezte. Picit keresgélni is kell. -
#593 Craftinghoz gyűjtögetek az elején lootot, hogy mihamarabb meglegyen a kihozható max. kapacitás. Másnak is csinál olyat, hogy a térképen feltüntetett muflon lelő helyen még csak véletlenül sincs muflon? -
Borg #592 Az, csak mint rájöttem duplán kell nyomni. Szóval RR, illetve EE a speckó nyilak beváltása. -
Borg #591 Az anyja porosköcsögét ne felejtsd ki :D Nem is értem hol hordja... -
moh4 #590 Nagyon jó kis game lett ez az előző is jó volt. Nállam egyèbkènt csak a textura-t kellet levennem mediumra minden más very high, ès az akadás teljesen megszünt azóta.Ha valaki tudja irja már meg mèrt nem működik az aim assist controller-el.Be van kapcsolva de semmi.
-
Ironman2 #589 Ez a mini-copter kurva jó!! -
#588 Nem akárki volt az apja... -
#587 Az iventoryból kár kiindulni, mert kb. minden játéknál fel lehetne róni ezt, pláne az RPG-knél. De valóban túl sokat tud ez a gyerek rögtön a játék elején. Nem KGB ügynök családból származik? :D -
#586 kishelikopterről orrszarvúra vadászni a tóparton… priceless!
Nem egy nyeszlett gyerek ez az Ajay, pisztoly, machine gun, távcsöves puska, íj, kézigránát, molotov, dobókés, húscafatok, machete, c4, taposóakna, tegez, töltényöv, hegesztő, kamera, pénztárca, szütyő tele cuccal… így hirtelen ennyi jut eszembe. Na ezzel a szerkóval kb. 3 métert sem tudnék megtenni a Himalájában! -
#585 Hasonlóan látom én is. Az FC3 alapsztorija annyira ütősre sikeredett azzal, hogy a fiatalok ott a szigeten egy kiszolgáltatott helyzetbe kerültek, hogy ezt sztem nehéz lenne überelni. Az FC4 sztorija is jónak tűnik azért, de nyilván az elődöt ezen a területen nem tudja megverni. Meglátjuk milyen élményekkel gazdagít a játék. -
Ironman2 #584 ugyanígy vagyok én is,mediumon a legtökéletesebb,semmi akadás -
Ironman2 #583 autorádiót nem lehet kikapcsolni? -
#582 A 3-at kétszer végig játszottam, itt valahogy a helyszín nem jön be, meg hát azért valljuk be eléggé rókabőr a dolog. FC3 kicsit szebb grafikával átskinezve, jó persze nem is vártam mást de azért reménykedtem ,hogy héátha mégis :) -
#581 igen, nálam medium textúrával teljesen jó, de ha high-ra rakom akkor akad nagyon, mondjuk szebb is sokkal -
#580 Késöbb még jobban fogsz érteni mindenhez...
Teljesen olyan minden mint a háromban plusz egy-két új ficsör ha az tetszett valszeg ez is fog. -
#579 Egyedül az árnyék eszi igazán a gépet azt érdemes levenni, másrészt meg alapból 2 gigás kártya kellene a játéknak, azért vannak gondok 1 gigás VGA-kkal, úgyhogy a textúrát is érdemes emiatt low-ra venni, ráadásul az nv összehasonlító képei alapján alig van különbség a low és az ultra között. -
#578 Első fejezet után, hááááát eddig ez sovány, grafikát leszámítva eléggé üres az egész. Valahogy ezzel a mentsük meg az országot dolog sem tud lázba hozni. 3-ban a meneküljünk el dolog valahogy hihetőbb volt, mint ez a semmiből jött ember, egyből ért mindenhez és megment minket elgondolás. Remélem azért később beindul a dolog! -
#577 Nekem is, 70frammel menne, de csak javítják majd, nekem a trükkök nem segitettek -
#576 Alapból R volt nálam. -
Borg #575 A robbanó meg a tüzes nyilat mivel lehet beváltani a sima helyére? -
CamelX #574 "DisableLoadingMip0=1"
ezzel nem csodálom. ez gyakorlatilag kinyírja a textúrák részletességét. Amúgy marha jó h most jött ki a játék és ilyen problémák előfordulhatnak. Nagy büszkén odabiggyesztik az nVidia-specifikus beállításokat, és gyakorlatilag vállalhatatlanok. Milyen kártyára készült akkor? Vagy nVidia-5-years-later-settings akart lenni, csak azt elkaszálták?! :D
Utoljára szerkesztette: CamelX, 2014.11.21. 19:30:14 -
Ironman2 #573 Ez jó! -
#572 Ha a Mip meg a GPU képkocka dologra gondolsz azt már sajnos próbáltam, jobb lett tőle de még mindig csinálja. :S -
#571 kicsit olvass vissza, többen leírtuk a megoldást -
#570 Ez egy ilyen rejtélyes hiba, csak tudnám mi okozza. De itt egy példa rá. Konkrétan nekem csak vezetés közbe csinálja inkább.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.21. 18:30:33 -
#569 Nekem nem tűnt fel, hogy szaggatna vezetés közben. -
Fernandooo #568 Nekem Steam verzió van, mentéssel semmi probléma sincs, black sreen sem volt, csak a legelején, amikor a kormány be volt dugva a gépbe. Azóta hogy kihúztam minden flottul megy. Az automentés is működik, meg az is, amikor kilépés előtt én nyomok rá, hogy mentse el az adot állást. Mindent összevetve nem tudok bugokról beszámolni. -
#567 Az utazás közbeni szaggatásra talált már valaki megoldást? Mert én már 3 napja ezzel szenvedek de semmi :D Vagy van egyáltalán valakinek ilyen baja rajtam kívül? -
#566 Hát mondjuk nem tudom hogy egy Rinoszalv mit csinálna ha mellé sétálnál :D -
#565 Ebből a sas témából amúgy kurva sok meme lesz, már látom előre :D Akármerre járok, egyfolytában "Watch out, an EAGLEEEEEE!!!444!!!" -
Keveqiah #564 Nem egyedi eset ez