1496
  • PeeTeR

Far Cry 4 Weapon Holster Upgrade 1 – You can’t miss this one. It takes 3 Tibetan Wolf pelts which you will get during the first or second mission.

Far Cry 4 Weapon Holster Upgrade 2 – This upgrade takes 3 Malayan Tapir Skins. You can find the Tapirs west of Prabhakar’s Farm or right next to the Bell tower near Banapur. They only appear at night.

Far Cry 4 Weapon Holster Upgrade 3 – Requires 3 Honey Badger skins. Unlocks additional weapon slot. West side of map, South of the N fortress. I found one a considerable distance NE of the icon, near the nearby tower. Increases carrying capacity for throwable weapons.

Crafting Guide
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.11.26. 08:16:10
  • Empty
    Hogyan lehet több fegyver nálam? Mit kell gyűjtenem hozzá, hogy legyen helyem? Kösz!
  • PeeTeR
    storyban nagyon nyogvenyelosen haladok, kenyszer hajt elore nem a kivancsisag.
  • Myselor
    hát ebben igazad van,azthiszem csak a végén találkozunk vele újra.ezért is mondom hogy igazából a történet itt egy rakás szar xd
  • Rita79
    Hát igen, a 3-ban azért Vaas markaiból és a halál árnyékából egyúttal, vagy 4-5x is megmenekültünk. Itt nem tudom, hogy lesz ilyesmi, mert még eléggé az elején vagyok.
  • PeeTeR
    az mellekes, hogy mennyire gonosz vagy eppen jo karakter. poen, hogy sehol nem latni, sehol egy interakcio, qrva radioba nyomatja a srac, hogy ki van bukva mert mar az outpostok fele nincs az iranyitasa alatt blabla.. ezen kivul semmi. gaz :\
  • Myselor
    aki valójában nem is annyira rossz sőt :D ha türelmes vagy jófej és semmi gondot nem okoz és ezen még mindig kivagyok akadva xd
  • Ironman2
    Mindenre jön javítás,igérik a fejlesztők!

http://www.pcgamer.com/far-cry-4-patch-remedies-black-and-grey-screen-bugs/
  • scomcomputers
    Loser!
  • chase
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A három autós konvojos küldetés robbanós nyílvesszővel!
  • Herold
  • PeeTeR
    nem tetszes kerdese bazz - siman szarra hypeolt rossz fiu akit utoljara az introban lattam en is. pont ma fogalmazodott meg bennem is, hogy hol a kis buzernyak.. miert fontos.. vezesd mar le magadban, egyszeruen, hogy miert lehet fontos.
  • BoneDragon
    Ez miért is fontos? Ennyire tetszett?
  • DarkSector
    Nem epic fail, mert senki nem vállal garit rá hogy a gépeden ettől stabilan tudsz majd játszani és nem okoz kárt a gépedben az Ubi ezt nem vállalta be, a hekkerek igen.
    Viszont müködni müködik.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.25. 20:33:58
  • grebber
    Ha itt valakinek müködik 2 magoson írja le.Ha fut szépen akkor epic fail sajnos ubi részről.
  • Ironman2
    MEGOLDÁS A BLACKSCREEN PROBLÉMÁRA!!!!

Kreáltak egy kis programot azoknak akiknek blackscreenjük van (kétmagosok mindenek elött!),mindenki csak saját felelősségre használja!

Hi, I've created a fix to play on two cores, extract to "<install_dir>/bin" and run "Extreme Injector v3.exe" prior to execute "FarCry4.exe".
    Seems to work ( :? ) on my crappy Dual Core.
    Third party "Extreme Injector" by master131.

https://mega.co.nz/#!U9ISlLQB!GLcDIzHPAI7CtI3fJ4eYumqEO49EulzcgaUd6d9s4Ew

A BIN mappába csomagoljátok ki először,és úgy inditsátok a kis progit (gondolom rendszergazda módban!)

itt irnak részletesen a kis progiról:
    http://www.unknowncheats.me/forum/general-programming-and-reversing/117868-extreme-injector-v3-3-master131.html

"semmit nem kell csinálni az injectorral csak elindítani és kész, utána amint észleli h elindítottad a játékot teszi a dolgát magától"

HAVE FUN!!!!!!

(mehet bannerba,mert már jelzik vissza hogy möködik a kis progi!)

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.11.25. 20:12:18
  • scomcomputers
    Hali!
    A játékban találkozunk még azzal a szőkehajú buzernyákkal aki az elején a videóban volt?
  • Rita79
    Vaason kívül volt mág pár karakter, aki motivált a játékmenetben. Igaz azok nem annyira ütősek, mint a főgonosz, de pl. Vaas húga is elég motiváló volt, meg az a tény, hogy miért vált ketté az útjuk a testvérével ilyen radikálisan.
  • Rita79
    Nem tudom, de nekem pl. auto frissítette, észre se vettem gyakorlatilag, hogy mikor. Csak azt látom a kezdő képernyőn, hogy 1.4.0
  • lostprophet
    Hogy a hererákba lehet frissíteni végre 1.4-re Uplay-en játékot? Már el is indítottam, meg integritást is ellenőriztem, de az 1.3.0 az maradt.
    Steamen azt olvastam, hogy most már tényleg elérhető.
  • Evoluti0N
    Azért ez így nem teljesen igaz. Léteznek nagyon jó sztorijú játékok, csak FC sorozat pont nem ezek közé tartozik.
  • Myselor
    senki nem mondta hogy hű de nagy valami,de ebbe tényleg cska látszik hogy bele van valami rakva hogy azért csak legyen valami de amúgy semmi értelme,eezért viszont még nem rossz a játék semmit nem modntam rá csak na
  • Federation
    A játékoknak nagyjából egy kihajthatós képregény szinten van a sztorija. Ha sztori kell olvassatok könyveket. Játékban ami jó: Gyilkolsz, bámulod a látványt és élvezed a technikai oldalát, azt ahogy évről évre fejlődik a fizika, animációk, hangzás és a grafika, esetleg az AI. Időnként ezeket elég jól vegyítik, ekkor lesz egy erős hangulata is, meg az is sokat számít kinek mi a zsánere.

Néha az is segít, ha stílusokat ötvöznek egybe és persze akadhat újdonság is, ami ideig óráig szórakoztató. De egy játék sosem lesz olyan, mint egy film, vagy főleg egy könyv sztori szinten.
  • Evoluti0N
    Vannak olyan játékok, amiket a sztori miatt játszom. A Far Cry sorozat nem tartozik ezek közé. Lehet, hogy ez a rész kicsit gyengécskébb sztori szempontjából, mint a 3., de minden másban kb. egy szinten van vele, van amiben szvsz le is előzi. Ha nem is lesz nálam év játéka, de az év FPS-e biztosan.
  • mester1987
    Lehet most túloztál is.
  • ratgab
    Nem akarok spoilerezni, de egy betanított majom is meg tudta volna írni az FC 3 sztoriját annyi kliséhalom volt benne...Egyáltalán nem nevezném emlékezetesnek.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.25. 17:28:31
  • wedge31
    Megjött a patch.
  • Myselor
    ez hülyeség azért a 3nak igencsak volt storyja és nem is volt annyira rossz hogy végét én mennyire elbaszottnak tartom az mellékes.de hogy itt nincs story az tuti,legjobb ha megvárod a gay emberkét és vége a játéknak ha a story is érdekel itt ez tényleg csak bohóckodásra is ez a rész :)
  • PhantomAss
    a fc3 szerintem is srősebb volt azért a sztoriban, de itt meg belecsöppensz egy polgárháborúba az elnyomó hatalom és a nép között, és több befejezés is lehet.
    Nem egy Witcher, de azér' elmegy szódával.
  • PeeTeR
    jo de mondjuk 3 -ban ott volt Vaas - storyt csak miatta kovettem vegig - hianyaban le se szartam volna :D
    itt meg ez sincs -.-

viszont jol elvagyok a side kuldetesekkel, allatvilag megtizedelesevel, harc, loot, barangolas - szoval nekem igy is worth :) (el vagyok a homokozoban - ahogy emlitetted)
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.11.25. 15:33:52
  • ratgab
    Far Cry 3-ban se dobtunk hátast a sztoritól. Igazából sandbox játéknak nem ez az elsődleges és legfontosabb feature. Kell hogy legyen, hogy keretet adjon annak miért és hogyan vagyunk ott ahol vagyunk, de a fő szórakoztató faktor az a rengeteg tevékenység. Tulajdonképpen lehetőséget kell adni a játékosnak, hogy elszórakozzon, "elhomokozzon" a játékban a sok apró bizbasz tevékenységgel.
  • Myselor
    na jó de ennyire?:Dmivel én játszani nemtudok vele megnéztem az endinget,és elmondhatjuk hogy a történet tényleg semmi és nincs értelme.a többi persze szórakosztató hangulatos de ha valakit a történet érdekel annak nem kell végigvinni csak várni 15percet :)
  • ratgab
    Sandbox játékoknak általában a sztori nem erőssége.
  • Myselor
    ahogy elnéztem ez a játék sem a story miatt jó :"D igazából nevetséges hogy az a legjobb befejezés ha szart se csinálsz hanem megvárod a faszit:)
  • Ironman2
    Van mégegy szupertitkos befejezése a játéknak!

...amit senki se talált meg még idáig,állítólag ugyanott található ahol a másik
  • kill3r21
    Megpróbálom köszi ;)
  • ratgab
    Mip-et ajánlom neked is kolléga. Nálam 85%-ban kigyomlálta a hibát a beállítás!
  • Dyingsoul
    Felőlem visszavonhatnak patcheket, csak ezt ne vonják vissza. :D :D :D
  • kill3r21
    Ezt is? Múlt héten is eljátszották, nekem most töltötte le az uplay
  • grebber
    Elvileg ezt a patchet már visszavonták mert kb semmit nem javít...