1496
-
Ironman2 #803 -
nekem is megjött reggel!!!!! -
Evoluti0N #801 Általában jó magasan vannak, hegy tetején. Nem fent a Himaláján a hóban, de azért elég magasan. -
köszi akkor majd keresgélek :3 -
EFRM #799 egyik hegy tetejen bazinagy csorda van :D de ne izgasd oket mert elgazolnak :D -
Ott kell lenniük ahol a térkép jelzi. -
nem fail tudom hogy nem eszi a húst csak kérdem akkor hogy találhatnám meg na xd -
FevaLas #796 Na végre megkaptam a 3 DLC kódot :) -
Fail. -
:-))))))))
-
Mivel az növényevő, így a hús nem érdekli. -
Ironman2 #792 tanulóvezető! D -
moh4 #791 Hali ,valaki találkozott red dot buggal?Nállam néha van néha nincs.Nem találtam sehol megoldást.Far cry 3 -nál volt ilyen hiba az antialising miatt de itt nem az a baj. -
és valaki tudja hogy a Yak mire harap?:D illetve a húst le se szarta de a környéken se találtam,hol van tuti helye?:) -
Evoluti0N #789 Nem mindig spawnol. Nekem már volt olyan, hogy kiírta, hogy nincs közelben semmi olyan állat, aminek felkeltette volna az érdeklődését. -
Opcionális ficsör, nem kell dobálni húst és problem solved. -
mester1987 #787 :D -
Igen, sajnos elég nagy cheat ez a hús dobálás -
oh ez mar tobbszor le volt irva spoiler nelkul :D -
mester1987 #784 Legnagyobb...amivel találkoztam, így 2014-ben, de direkt spoiler alatt, mert a játékélményt !!!erősen ronthatja!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az milyen hogyha eldobom a húst mindig mást spawnol be majdnem ugyanoda rögtön ahogy elfordítom a fejem? :)
-
Himalaya tetejen a hovihar kozepen is megtalalt, mikozbe trackeltem az ures sarga dobozokat. hogyagecibe azt nem tudom, de szivos :DDD -
EFRM #782 sztem kurva idegesito, ahogy a parasztok folyamatosan vinnyognak hogy ÍÍÍGÖL VOCS ÁUT ÍÍÍÍGÖL!!!!!444
es lovi akval az eget de nem talalja el -
hát elég genyók az tuti xd én is óvatos vagyok velük,a kutyák támadtak be eddig 2x vagy 4db jött egyszerre fél csíkot tudtak leszedni elrugtaltam őket xd -
Evoluti0N #780 A sasok agresszív OP rohadékok. Neked rontanak minden ok nélkül és másfél csíkot leszednek. Ha hallom, hogy "víj", akkor már nézem is az eget és szedem le a szemeteket akkor is, ha messze vannak tőlem. -
én nekem is volt pár érdekes kalandom.egy krokodil támadás a part mentén épp a kék tavi virágokat szedegettem és elkezdtem volna leszedni az egyiket mondom az mi az a szikla erre mondom bazdmeg kroki de már elkapott levágtam szerencsére aztán megnyúztam :3 aztán volt egy falu ahol támadta a sas az embereket tök vicces volt ahogy üvöltöztek végül leszedtük közösen még megboncoltam a rohadékot.:3 korábban egyébként rám támadott már egy csak úgy :D -
Ez a hsz beillik egy kalandregény egy momentumának is. -
Árnyvadász #777 Kedvencem az íj. Az erősebbik fajtát használom. Nagyon jó lopakodva gyilkolni és célzásra is pontosabb még messzebbre is, mint az alap íj. Őrhelyeket általában az íjjal szoktam felszabadítani. Így megúszom az erősítés érkezése utáni kavalkádot, mivel mindenki halott lesz mire az utolsó ember feleszmélne, hogy Ő jön a sorban. -
Árnyvadász #776 Engem tegnap elkapott egy krokodil. Part mentén mendegéltem, igazából gránáttal halásztam és vadásztam a démon halakra és egyszer csak kitámadott a vízi növények közül egy hatalmas krokodil. Valahogy lerugdostam magamról. Olyan gyorsan történt mindez, hogy csak azután ijedtem meg, fogtam fel mi van, mikor már a bőrét nyúztam le.
Aztán csináltam elefánttal orrszarvú vadászatot is. Így biztonságban le tudtam rohanni, majd az elefánt hátáról gránátvetővel még megpakoltam. A borzokat meg vadkutyákat meg csak egyszerűen eltapostattam a fánival.
Ja és korábban már szó volt róla, de a fekete sas tényleg felkapja a kisebb állatokat és elviszi magával. Illetve a tetemekből is történik lakmározás. Meg volt olyan, mikor mentem az erdőben rátaláltam egy vaddisznó tetemre. Közelben semmi, senki, nem is értettem, hogy halt ez meg. Majd a bokorból meghallottam a morgást és láttam a medvét közeledni, minden világos lett. Rohantam a sziklaperemhez és ugrás után aktiváltam a denevérruhám, majd tovasiklottam magam mögött hagyva az éhes vadállatot.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2014.11.26. 14:06:38 -
Evoluti0N #775 Íjjal senki se járjkál? Nekem az a kedvencem. Már csak azért is, mert stílusos. :) 3. részben még gyengécske volt és nem sok értelmét láttam használni, de itt már a legtöbb emberi ellenségbe elég egy lövés. Nincs is annál menőbb, amikor kivégzések és íjazások kombinációjával foglalok el egy tábort. -
nállam állandóan egy hangtompítós pisztoly van (colt 1911), egy hangtompítós mesterlövész puska (amr), egy gránátvető m79 ami egykezes és lehet vele helikopterről is operálni), és egy buzzsaw (mg42, brutális a tűzereje, egy heavy guardnak elég egy fél mp-es sorozat, és gyakorlatilag nem kell újratülteni)
ha van buzzsaw és m79 akkor gyakorlatilag legyőzhetetlen vagy
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.26. 13:41:18 -
4.9.3-as verziójú az Uplay-od?
Talán nézd át a beállításokat az Uplay-ben. Katt a csavarkerékre a "letesz a tálcára" gomb mellett aztán a settings-re.
Szinkronizálás engedélyezve? a hálózati beállítások oké? -
Még mindig 1.3.0 Uplay-en a verzióm. Ez sosem fog frissíteni vagy mi a szösz? -
Nekem volt olyan hogy ment a vízbe a GoldenPath-os csapat csónakba 1 vezette 1 meg 20méterrel mögötte a vízben csücsült mintha vizisízne nagyon nagy volt :D Kár hogy nem tudtam felvenni. -
ugy meglepodtem, gyorsan felvettem
sajat...
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2014.11.26. 12:00:31 -
Hát nekem nem jön be! Tibeti farkast nem is találok! Az elején eladogattam a bőröket így most cumi! Na meg a laggolás is! Azt hiszem kimarad ez is! Azért kösz a hozzászólásokat! -
Evoluti0N #768 Eh. Van egy vadászós küldi, ahol nyíllal kell megölni őket. Azt hittem, hogy megf@szulok. Annyit bele kellett lőni egybe, hogy attól már egy elefánt is megfeküdne. :D -
EFRM #767 hat ja, azt mondjuk sztem kicsit bugos. (mintha elephant gunon kivul mindennel nagyon meg kellene szorni)
ki mivel megy?
nalam csipa/ij - grenade launcher - shredder - elephant gun a fav4es -
ratgab #766 Méhészborzon meglepődtem. Meglepően jól bírja a golyót! -
sokkal egyszerűbb a crafting mint a FC3-ban.
Itt megnézed a térképen hol az állat, odamész, eldobsz egy darab pacalt, állat előjön, lelövöd, hurrá.
(egyébként a "Buzzsaw" nevű fegyver iszonyat durva, ha jól látom egy német 2vh-s mg42-es ami hordozható. Szinte kifogyhatatlan a lőszer, és még egy teherautót felrobbantani is elég egy kb. 2 mp-s sorozat. Kicsit el lett túlozva. Ha az nálam van kb semmi más nem kell.)
-
talán állatbőröket, mint a 3-ban....
a craftingnál tudod megnézni, milyen bőr kell. ha sárgán világít, akkor valamit tudsz készíteni.