Far Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A multija viszont szerintem gyerekes, a 12-16 éves korosztálynak való. Akkor már inkább BF...
És ismétlem, amíg lószar van, addig légy is lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit MONDTUNK, hogy ne faékezd meg szarozd a haveroddal együtt, mert nektek nem tetszik, ennyi, az meg kibaszottul szubjektív.
Azt ne dumálj itt te hogy hagyjátok abba a cod-ozást, ti kettem kezdtétek ezt a faszságot (jobbanmondva ő becsatlakozott fikázni).
Szóval neked kell befejezned.
Te nem hülye voltál, hanem az vagy és nem belemntél, hanem trollkodtál, elkezddtél egy témát, amire senki nem kíváncsi és most játszod a mártírt.
Semmiféle minőségről nincsen szó, a cod igenis szórakoztató, éppen az egyszerűeégében rejlik a szórakoztatása, akit nem érdekel menjen tovább, de nem szar a cod, nem idiota faszság, nem idióták azok sem akiknek tetszik.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.24. 16:38:27
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De jó lenne már befejezni ezt a CoD témát az FC4 topicban, akinek erre van ingerenciája, az tolja át a bicajt a megfelelő helyre. Én is hülye voltam, hogy belementem...
20-30 millió vásárló baszod, nézz szét eladási statisztikákban , faszt fogok neked bármit megkeresni.
Kopterrel olyan helyekre is lazan eltudok jutni ahol meg semmi keresnivalom nem lenne, mert a terkep nagy resze nincs felfedezve, en meg maris a masik sarkaban landolok egy hegyteton. Nem mondom, hogy rossz, nagyon franko kis feature, de kicsit kevesebb koptert raktam volna a jatekba, most az elejen vagyok es kb. 3-4 helyet tudok ahol van kopter.
Apropo hegyteto.
Kopterrel elmentem a palya egyik deli sarkaba egy magas hegytetore. Ott tele volt YAK-kal az egesz hegyteto, illetve egyszerre 3 medve is megtamadott. Szoval ha valakinek ezek kellenek, ott keresgeljen (Banapur del-delkeleti reszen a hegyteton)
map
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bár hozzám közelebb áll a tengerparti környezet de ez a hegyvidék + állatok nagyon jól meg lett csinálva, végig élveztem a tájat főleg a hegytetős részeket, a motoros szánon meg olyan NOLF érzésem támadt.<#smile>#smile>)
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.24. 13:10:45
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- összesen van 30 millió FPS játékos a világon.
- A CoD FPS játék
- Azaz: van 30 millió CoD játékos.
Ugyanmá'! 😊
Ez hülyeség.
Kb olyanmint írsz:
Miniszterelnök akarsz lenni? Csak meg kell nyerned a választásokat.. Faék egyszerű az egész. Bezzeg a CoD... <#eplus2>#eplus2>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Kb 10-20 ember ha játszott vele. Ha viszont a régi MoH-ra gondolt, azt nem tudom, azt viszont az általad említett cod1-2-höz lehet hasonlítani, ami megintcsak népszerűbb volt.
Most MoH AA is egy kezdeményezés volt a Dice részéről, mivan ha a BF-et COD-osítanák úgy hogy a szériához ne keljen hozzányúlni, nem jött be, nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 23:01:06
Érdekes nekem mindegyik ugyanaz volt kivéve hogy a mohaa multija sosem volt igazán népszerű codhoz képest.
Én még ma is inkább ölök néhány kedvenc hack'n Slash-be több száz órát mint hogy újból elkezdjek multizni gondolom ez már a korból adódik.<#smile>#smile>
Nem ez minden multi célja? <#vigyor3>#vigyor3>
Attól függetlenül tényleg nem kéne összehasonlítani a CoD és az FC single playert. Kb. olyan, mintha megkérdezném mi a jobb, a helikopter vagy a mákostészta.
Kissé eltértünk a témától... <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Herold, 2014.11.23. 22:58:43
Na ezt megjegyzem magamnak. Ezt is írja wiki hogy mit jelent? 😄
Amúgy meg:
Tököm sem foglalkozna a CoD-dal, nem én említettem meg itt először, de már az a tény, hogy valakinél akár gondolati játék szintjén is összehasonlítás alapját képezheti, szúrta a szemem. Egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a két produktumot. Tartalom és játékélmény szintjén sem. Ha nagyon radikális akarok lenni, akkor kijelentem a csipetnyi igazságot, ami szerint minden FPS multi tökegyforma, csak a tálalás az, ami változik, miközben egy FC messzemenően egyedi játékélményt ad az embernek. Nehogy már méricskéljünk, amikor teljesen egyértelmű, hogy melyik játék az „intelligensebb”.
A tények azok a számok, amiket te nem vettél figyelembe.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:47:59
Ez nem drasztikus, ha steam full árat nézzük akkor is sok hasonló árú fps-t látni. 😊
Jó én értem te mire mondod a tartalmat, arra hogy egy nyitott világban elbashatod az időd, és a COD csak kis pályák, meg ennyi.
Csakhogy ott többről szól, hiszen önnmagában a mapok miatt nem játszaná senki. 😊
Az viszont tény hogy ha nem is tartalom darabszámban, mennyiségben, attól függ mit tartunk ennek, de a régi COD-okkal még akkor is 100 órákat ölnek mikor más már a 10-edik FC-t maxolja ki. <#buck>#buck>
Amúgy a COD ilyen, vagy érdekel valakit vagy nem, csak utálom az ilyen dinnyéket mint Femandooo, aki önkényesen lenézi azokat a játékosokat vagy játékokat, amiket vagy nem ismer, vagy nincsenek inyére.
Bicskanyitogató stílus.
Persze nem ő az első és nem is az utolsó.
Én asszem meg majd akcióba meg kell vennem valami konzolra, mert pc-n ezekszerint kimaradok a FC4-ből.
Pedig nem terveztem be a vásárlólistámra, eddig is erősen szelektáltam mikre futja majd. 😄
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:46:15
Mindkét játék 60 euró, ok sok probléma volt/van a játékkal de még így is jobban megéri az árát, is igen ez tartalom, de egy multi fps az nem tartalom csak egy kis napi 1-2 óra lövölde 0 kihívással, na ezért nem ér 60 eurót csak mert CoD a neve meg hú de szép lett, hagyjuk már szép az FC atmoszférája köröket ver rá, na ez már fikázós vélemény volt de nem trendből hanem mert így gondolom.<#wave>#wave>
Te irtál rám nem fordítva, most meg nem beszélsz velem? skizofrémia? 😊
Ja látom elértünk a személyeskedés fázisba, most jönnek az ovodában tanult frappáns vicces lenézős, kioktatós, te vagy a császár hozzászólások.
most te megtanítasz mindenre, hogy itt a FC a téma, én a FC-ról beszéltem, a Cod Moh és a többit te hoztad fel, ja meg barátokköztöt, meg (blikk, az pl mi, politizálsz?) szóval logikus hogy nekem mondod.
FC4 és CoD más céllal van megalkotva, az egyik egy sandbox/openworld játék, a másik ennek ellentéte, ami csakis erősen a történetvezetésre van kihegyezve, a FC4 multija a single kiegészítése, a CoD-ban fordítva.
De te okos vagy nem kell neked elmagyarázni. 😊
Nem a szót nem ismerem, hanem milyen játékmechanikát vársz egy fps-től?
Lőni kell benne, mindegyikben ész nélkül.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 22:23:35
Ja, tanulgassál.
Amig rekordokat döntöget és termeli a sok száz millió dollárt ,te fröcsöghetsz itt napokig nem hat meg senkit. Ebben az iparban is (milyen meglepő ugye?) csak a pénz számít más nem az meg van halomba.
Next PC upgrade: 2022
Nem kell mindjárt megsértődni ezen, ha úgy érted hogy a 2 játék single módjában tartalmi eltérés van az helyes csak értelmetlen szerintem összehasonlítási alapként.
Ezekután vergődhetsz, szíved joga, persze a cod nem egy bonyolult dolog, a tetris sem volt az, a barátok közt az, a lényeg hogy szórakoztasson.
A fociban csak rúgni kell a labdát, a f1-ben csak gázt nyomni meg fékezni, a kosárban csak kosárra dobni, egy agyhalott is meg tudja csinálni, mégis jók élvezetesek.
Mi a probléma? neked nem tetszik? sebaj. csak felesleges vergődni hogy a MOH lezúz bármit is, mert te max anynit írhatnál joggal, hogy A TE VÉLEMÉNYED szerint.
Neked az tetszik, de te úgy beszélsz mintha egy fél világot képviselnél.
Senki nem állította hogy a játékmechanika cúcsa, nem is értem ezt a szóhazsnálatot, ezt most te találtad ki, meglepődök ezen? Nem , látszik a stílusodon.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.11.23. 22:00:22
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.11.23. 21:23:26
Gondolom azért játszottak vele 10-20-an max egyidőben a neten. 😄
Azok a legyek vannak 20-30 millióan is. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 21:11:41
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.11.23. 21:10:00
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!