1496
-
#843 Szerintem meg éppen ebben van a varázsa a játéknak, hogy csinálod a főszálat és közben sok-sok dolog eltereli a figyelmedet. Itt egy barlang, ott egy helyőrség. Itt egy loot, ott egy tigris. Szóval nem egy csőjáték, aki ilyenre vágyik, hogy megy, mendegél és egyszer csak vége (The End), annak nem ez a játék való.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.11.29. 11:50:56 -
#842 Haverral két napja toljuk a coopot. De elég nagy szemétség, hogy aki a host csak annak lesznek meg a dolgok. Hiába foglalunk el erődöket, szedjük össze a ládákat. Karma level, pénz és XP-n kívül semmi haszna a coopnak.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.28. 17:12:35 -
#841 A 3 sokkal jobban fel volt építve. -
Evoluti0N #840 15 perc alatt végigjátszhattad volna, ahelyett, hogy itt unod magad rajta. :D -
Ironman2 #839 Itt a másik alternativ befejezés -
#838 ami konkrétan semmiről sem szól xd -
#837 3-ban is ugyanígy voltak. Nem kötelező megcsinálni egyiket se ,de akkor viszont alig 12 órás a főszál.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.28. 15:01:58 -
#836 hát ja,hiába van annyi szarság fele nem érdekel igazából én jobban értékelném ha lenne valami elfogadható nem kell epic story.de így ez unalmas kedvem sincs már elindítani :) elég volt belőle ennyi kb 10óra játék. -
#835 Nekem is ez a fő gondom, hogy a történet semmilyen. Ráadásul tele van szórva a térkép minden vacakkal és azok is elterelnek a storytól. Kicsit túlzásba estek szerintem a rengeteg küldetéssel, felfedezhető hellyel meg a többivel. Van, mikor a kevesebb több. -
#834 engem az jobban zavar hogy unom a játékot már most .nincs ami előre vigyen,mert nem érdekel a történet ugye ami amúgysincs xd a többi dolog ami érdekelt.nagyrészét már megcsináltam :D -
#833 na ja, kicsit átgondoltabban kellett volna ezt a részt kitalálniuk. Nekem majdnem az összes skillem maxom van, és van még 19 skill pontom amit nincs kedven felhasználni mert nincs semmi értelmes skill ami kéne. . És még bőven lehet gyűjteni hozzá. -
Evoluti0N #832 18 órát játszottam kb., 53%-on vagyok. Mindig kipucolok teljesen egy területet, mielőtt megcsinálnám az ott található főküldit (felszedek mindent - még a ládákat is, megcsinálok minden mellékest). Az a gond, hogy lassan küldiket is kéne csinálni, mivel van már 13 skillpontom, amit nem tudok elkölteni, mert még nem oldottam fel a képességeket. Na meg pénzem is annyi van 4-es szintre fejlesztett tárcával, hogy tegnap már csak úgy randomban vásároltam festéseket fegyverekre, hogy fogyjon. :D -
#831 mortar-ral lőnek, gyakorlatilag egy aknavető amivel egy területet tudnak tűz alatt tartani. Ha elfoglalod a bázist te is tudod használni
Egyébként nekem is kb 20 órám van a játékban, de még csak pár küldetést csináltam és a towereket / ellenséges bázisokat foglaltam el. -
#830 amúgy nem tudtam még rájönni de az mi amikor a campekből rakétát lőnek fel és pontosan tudja hogy hol vagyok?xd kicsit az agyamra ment már és nemtudtam rájönni hogy működik ez a dolog:D mivel lövik?amúgy jó a játék nagyon de a story kicsit sem halad nálam 9-10 küldit csináltam meg?többi mind tower meg camp foglalás meg vadászgattam a lényeget már le gyártottam magamnak:) állati jó is lenne az egész ha lenne valami ösztönző story hogy érdekeljen ez a mentsem meg szabadítsem fel a kyrat népet ping pongtól hát nem nagyon érdekel meg az se valami izgalmas hogy vigyem el a hamvakat egy sírhoz és kész.na mindegy :) -
#829 Elefánt hátáról? -
mester1987 #828 Köszi, nem gondoltam volna! -
#827 dobd le moloval -
mester1987 #826 Pfff, az úgy ciki, mármint nekem :) -
#825 Lángszoró, molotov. -
mester1987 #824 Posztert hogy szerezzem meg :D -
#823 azt hogy 2 magos procival neki is megy,azthiszem:) -
Evoluti0N #822 Nem látom, hogy mit kéne látnom. -
mester1987 #821
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Evoluti0N #820 3. részben egyszer sem mart meg kígyó. Ebben már 3-szor. Nem tudom, hogy én vagyok a béna, vagy nehezebb észrevenni őket, de mindig beléjük futok. :D -
ratgab #819 Én csak a sziszegést hallottam, aztán beleküldtem egy nyilat biztos ami tuti alapon. -
FevaLas #818 Találkoztatok már viperával? én most bukkantam rá az egyik domboldalon :) -
pHNxX89 #817 Ugy értettem az elefántot mint eszközt. Az elefánton bármilyen fegyverrel tudsz lenni és még vízbe is be tudsz menni. Ha autóval vagy minihelikopterrel vagy akkor csak sidearm-t tudsz használni. Na már most egy elefánt+gránátvető kombó sztem elég meggyőző tud lenni. Nemtudom én ezt tapasztaltam, bár ki hogy játszik... Ez csak egy vélemény -
#816 húsdobálás a vízbe.
aztán odamenés, többször visszaúszás (a hal általi) és gyilok....
:-) -
#815 milyen nő?
értett vagy érett?
nyelvtanbuzi-e vagy?
:-))))))))))))))))))) -
#814 Na ez kb. nem igaz, mert egy 3-as erős konvojt lehetetlen elefánttal (vagy kurva ügyesnek kell lenni) lerendezni. Próbáltam, nem ment. -
Evoluti0N #813 A küldetések alatt, meg egyébként is amikor van rá lehetőség, akkor igyekszem lopakodva harcolni, de ha megyek valahova messzire és ott van egy zelefánt, akkor pattanok fel a hátára és ajgyé! Vicces, ahogy még az orrszarvúk is pánikolva menekülnek. Na meg ha útközben összefutok egy ellenel, aki kocsiban ül, akkor nincs kegyelem :D -
pHNxX89 #812 Én nem nagyon mozgok elefánttal mert sztem kicsit túl löttek a célon , elefánttal halhatatlan vagy kb és bárkit elintézel! -
Evoluti0N #811 Az elefánt nagy kedvenc. Minden állat fél tőle, tarolni lehet vele minden ellenséget ezerrel és emellett még tökéletes kétéltű jármű is. -
pHNxX89 #810 Elefántal menjetek a vízbe, azzal könnyen ki lehet lőni!
-
Evoluti0N #809 Magadba szúrod a cuccot, amivel látod az ellenségeket, meg az állatokat. Valami géppityuval jól megküldöd őket a partról. Beúszol, le a víz alá és megnyúzod őket. Én ezt a taktikát alkalmaztam. :) -
#808 több tóban is van, de nehéz elkapni a kis b*zit. Olyan mint egy nagy piranya.
menj helikopterrel vmi tó fölé, ha van benne akkor már a levegőből látszik hogy ott úszik
a taktika hogy lemész a víz alá és amikor a közelébe érsz megtámad. Ekkor vmelyik billentyű nyomogatásával (a játék határozza meg) meg kell késelni.
Vagy, csónakázz oda és halássz dinamittal. -
#807 Értett nő lettél! Gratulálok! :) -
#806 közben már megvannak :) ördög halat nem találok most,egyszer találkoztam még csak vele egy pillanatra:) -
#805 Akkor csak vaklárma volt... -
#804 Hát ok, de szerintem ez nem ide tartozik :D