1496
  • LoSA
    Már majd'nem teljesen kész a felújítás nekem! :)
  • Shep
    Beszarás láttam egy tigris - medve harcot, teljesen élethű volt a dolog. Mackó két lábra állt üvöltött, tigris két lábon előre hajolva ordított majd egymásnak estek, hempergőztek kicsit és végül a medve nyert, majd nekem rontott :D
  • Shep
    Az poén ,hogy a családi házat fel lehet újítani :)
  • Reaper2104
    Mik a tapasztalatok a multival kapcsolatban? Hogy tetszik és laggos-e vagy jól játszható?
  • PhantomAss
    az én 8.1 pro-m is eredeti, 5k-ba fájt. (ha érdekel priviben elmondom, persze van hátránya is hogy ilyen olcsó)
  • MerlinW
    A 8.1 Pro 40k körül mozog, de 22k-ért is be lehet gyűjteni. Mondjuk W10 előtt én már nem vennék 8-at.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 00:18:27
  • Béluska74
    A win8 kicsit cselesen van meg mert vettem egy laptopot és előre telepítetten rajta volt + product key is szerepel a a gép alján egy gyönyörű matricán. Igaz lehet az is amit MerlinW írt,hogy a frissen telepített oprendszer miatt lehet ez a jelenség. De nekem tökmindegy a játék most szépen megy és eddig nem így volt.
  • Frank99
    hehe
  • Rita79
    a Win8 Pro-t mennyiért vetted?
  • MerlinW
    Én azért ezt inkább a frissen telepített OS számlájára írnám.
  • PhantomAss
    megerősítem én is, 8.1 pro-n nálam minden sokkal jobban fut.
  • Béluska74
    Sok (nagyon sok) idő után rászántam magam egy teljes Windows újratelepítésre. Eddig Windows7 volt szervizcsomaggal együtt,de most Windows 8.1 Pro -t telepítettem. Felraktam mindent amit kell és a Far Cry 4 volt (eredeti természetesen) amivel először meghajtottam a kicsikémet. A SAJÁT tapasztalatom az,hogy jobban érzi magát Win8-on a játék mint Win7-en megszűntek az apró akadozások és mintha gördülékenyebb is lenne az egész.
  • Shep
    Köszi!
  • Evoluti0N
    Nem betű jelzi, hanem egy zöld kör, a közepén egy kettétépett papírlappal.
  • Shep
    A rádiós fazon merre van, mert mintha mondta volna ,hogy menjek el hozzá, de nem látom a betűjét a térképen?
  • Evoluti0N
    Nálam is kiírta, aztán visszafordultam. A főküldetéseket, meg az erődöket leszámítva teljesen kipucoltam a déli részt és kiírta, hogy haladjak előrébb a sztoriban, hogy az északi rész is elérhetővé váljon. Szóval most ráfeküdtem a főküldikre is. Eddig eléggé hanyagoltam őket. :)
  • Shep
    Nem az a gond, hanem, még nem mehetek oda a hídnál jön a térj vissza üzenet, aztán felrobbant.
  • Riddick21
    Helikopter, azzal sima ügy.
  • chase
    Köszi, ez meglett!
    #846 THX
  • Shep
    Én botor azt hittem, majd szépen elótókázok Pagan bunkeréig, aha persze :)
  • Shep
    Tényleg nem, mert itt nincsenek nyulak :D
  • ratgab
    Azért nem egészen...
  • roland4
    Sziasztok. Esetleg valakinek van 2 db PS3-mas kódja a trial verzióhoz? Barátommal kiszeretnénk próbálni megvétel előtt.
    Utoljára szerkesztette: roland4, 2014.11.30. 14:34:05
  • Shep
    Ez a nyuszika és a sapka esete.
  • pack
  • Frank99
    :-) ja
  • cenobite
    Mint írtam tetszik a játék, nagyon is, úgyhogy lehet vásárlás lesz belőle előbb-utóbb. (Most a Crew miatt biztos nem egy ideig. :) )
  • DarkSector
    Lehet azért nem veszik meg.
    Igen ez 2 élü dolog, ha megveszed panaszkodsz, akkor miért vetted meg?
    Ha nem veszed, akkor miért panaszkodsz, nem fizettél érte. :)
    Nem?
  • Frank99
    csak általában azoknak nem tetszenek a dolgok, akik nem veszik meg....

:-)
  • Alkenon
    Hali
    Ebben a videóban megtalálod a megoldást. 6:32-től kezdődik.
  • cenobite
    A 3-at igen. A 4-et nem. Mit szépítsem a dolgokat? Tetszik a 4 is, főleg a környezet miatt, de ezek a mini-game-ek nagyon hiányoznak.
    De gondolom Neked is MINDEN játékod eredeti, dobozos, vagy gőzgépes, vagy stb...
    Utoljára szerkesztette: cenobite, 2014.11.29. 19:02:05
  • Frank99
    gondolom megvetted a játékot...
  • cenobite
    Mind1, végigtolom ha már elkezdtem - és nem unok bele -, de aztán FC3 reinstall ezerrel.
  • cenobite
    :( Én nagyon szerettem, volt hogy csak pókerezni léptem be egy kicsit, meg ilyesmi. Szomorú...
  • Evoluti0N
    Basszus! Éreztem, hogy valami hiányzik, az-az valamik hiányoznak. 60% körül vagyok és nem volt eddig ilyesmi. Gondolom, hogy ezután se lesz.
  • cenobite
    Vagy bármiféle "minigame" a'la FC3?
  • cenobite
    Üdv!
    A játékban van/lesz póker-késdobálás, stb? Nemrég kezdtem, de eddig nagyon jó.
  • Evoluti0N
    Azt olvastam, hogy a ládát egy küldi folyamán lehet majd megszerezni. Gondolom, hogy ugyanez a helyzet a napló esetében is, mivel egy lezárt ajtó mögött található.
  • chase
    Most látom, hogy hülyeséget írtam #884-ben. Az 1. kép és leírás egy LOST LETTER-re vonatkozik, és ez a térkép tartozik hozzá.
    A JOURNAL térképe ok, ez valahol a föld alatt van, de nem találok hozzá barlang-bejáratot.
    Szóval összesen HÁROM dolgot nem tudtam begyűjteni.
  • chase

Én is úgy haladok, hogy a fő-sztori küldetéseket hanyagolom, inkább az összes begyűjthető dolgot megkeresem és a mellék-küldetéseket csinálom csak meg egyelőre. Ennélfogva még csak a déli részhez férek hozzá, a híd még zárva van, viszont ezen a déli részen már teljesen "le van pucolva" a térkép… azaz mégsem: kettő dolgot nem tudtam megkaparintani, ezekhez kérnék segítséget:

1. Egy MOHAN GHALE'S JOURNAL a térkép közepe táján (koordináták a mellékelt képen), egy barlang bejárata felett van valahol, sem a barlangból, sem a bejárat feletti hasadékból nem férek hozzá. térkép -- kép

2. Egy LOOT CHEST a térkép legdélebbi részén található THE CITY OF PAIN helyszínen (koordináták a mellékelt képen), egy házon belül van, sehogy sem tudtam bejutni a házba. térkép -- kép

Ha valaki tudja ezek megfejtését, akkor légyszi ossza meg velem!