1496
  • RED BULL F
    Jaaaaaaaaaaaaaa, én azt hittem az csak megint egy hallucinálós dolog...
  • Phoenix007
    Amikor kijutsz a börtönből, lecsúszol valami sziklán, és miközben ott ájuldozol, jön feléd egy Yeti. Gondolom, vissza fog még térni valamilyen formában.

(Szerk.)

Ühüm:

Utoljára szerkesztette: Phoenix007, 2014.12.09. 14:12:48
  • grebber
    Bujkálnak
  • RED BULL F
    Mi van a Yetikkel? :D
  • Fókameister
    Pont ez érdekelne engem is
  • PhantomAss
    meg tudod ölni, van olyan befejezés is..
  • Phoenix007
    Jótanács a börtönből szökéshez, ha még valaki előtte áll: Hunter szuri legyen kéznél, jó az, ha látod a démonokat a falon keresztül :)

És úgy egyébként: Yetik? De már tényleg? YETIK?? :)
  • kjhun
    Kijött, az 1.5-ös patch.
  • MerlinW
    Amíg megveszed.
  • mester1987
    Far Cry 10-ben mi lesz már, meddig képesek majd ezt csinálni?
  • icetihi
    Csak egy kérdés... Először azt hittem, hogy bug, de nem. Pagan Min nem hal meg. Amita-t segítettem vezetőnek, Sabalt kinyírtam, majd jött a helikopteres lelövős verzió. Összeszedtem a Pagan dolgait, majd lementem a mittudoménmilyennevű faluba, ahol Amita begyűjti a gyerekeket. Nem kicsit felbosszantott, úgyhogy a konzultációnk végén a hölgy kapott egy golyót a fejébe. Ez után végigcsináltam egy küldetést abból a faluból, majd a végén megszólalt a rádióm. Pagan Min bejelentkezett, valami olyasmivel, hogy ha én leszek a király, ideje lenne adni magamra, mert igen ramaty a ruházatom... Szerintetek?
  • Shep
    Az sem lenne rossz ha végre rendes sűrű dzsungel lenne benne, nem ilyen 2 pálmafás alibi megoldások.
  • Herold
    Nagyon remélem, hogy az FC5 ismét egy trópusi szigeten, pálmafák között fog játszódni. Szörnyek nélkül.
  • Borg
    Pontosan, engem is halálra idegesít benne... épp most öltem meg Yumát full benarkózva, hát nemtom, de nem egy nagy élmény... egy baromság az egész. Remélem a következő részben már nem lesz egyáltalán ilyen "spirituális" baromság. Helyszín ügyileg úgyse nagyon tudnak már mit kitalálni. Egy új afrikai részt el tudnék képzelni mondjuk, de az is lehet, hogy bedobják a földönkívüli világot meghódítós jokerkártyát még...?
  • mester1987
    Ez teljesen így van. Sokan azért hőbörögnek, mert visszaesések vannak, mint korábban (nem 5-10 évekre gondolok).
  • Phoenix007
    Hát ... egy villámtréfának elment a FC3-ban, mikor felégetted a cannabis-ültetvényt, de hogy itt lépten-nyomon belédszúr valaki valami ismeretlen tartalmú injekciót, az már azért na ...
  • Rita79
    Na azért annyira nem rossz a helyzet, hogy így le kellene írni a játékot. Sokkal rosszabb kondíciókban is adogatnak kifelé játékokat és nem csak az Ubisoft....
    Aki szereti, az megveszi és azt kapja amit várt tőle.
  • Shep
    Enyhén fogalmaztál, mert szerintem teljesen felesleges volt a játékba.
  • Phoenix007
    Ezt a benarkózós vonalat kicist már felülreprezentáltnak érzem ... :)
  • chase
  • Phoenix007
    Ja, hogy kettő is van? Remek... Az a "vicces" a dologban, hogy néha futni sem enged. Ütik a hátam, én meg csak vánszorgok...
  • RED BULL F
    Nem szabad leállni harcolni vele, mert semmi esélyed. Meg kell várni, míg odébbáll, aztán vagy elsunnyogni mögötte, vagy futni, mint az őrült. Mindegyik helyen 2 démon lesz. Keress elterelő útvonalakat és akkor nem fognak elkapni még ha észrevesznek se.
  • Phoenix007
    Ott mi az okosság? A démon egyáltalán nem szabad, hogy észrevegyen? Vagy van még esélyed, ha mégis? (Én végigmentem úgy, miután a kötelet megtaláltam, hogy folyamatosan ütötte a hátam, én meg folyamatosan gyógyítottam magam. Ellenben a grappling hookot beakasztani már nem engedte, és ott kinyírt.)
  • RED BULL F
    Igen.
  • Phoenix007
    A börtönös részen túljutott már valaki? (Amikor grappling hook-ot kell összerakni, és - a változatosság kedvéért - be vagy drogozva...)
  • mester1987
    Majd hiszem, ha látom.
    De megjelenésre ilyet kiadni...bár nem tudom ki veszi meg, de irigylem őket, hogy ilyenek felett át tudnak siklani. Nem rosszindulatból.
    Még lewarezolni sem érdemes az ilyet, [nem mintha nem érné meg az árát, hogyha kész munkát kapnának a halandók]!
  • Lala
    Nem a gyári beállítást használom, de az egér gombokra sem csinál semmit, csak fogja a kötelet, meg tudok ugrálni.
  • PeeTeR
    nem is kell a billentyuzet a maszashoz O.o
    bal egergomb felfele maszas, jobb eger ereszkedes
  • Lala
    Sziasztok!

Az mitől lehet a játékban, hogy nem tudok a kötélen felmászni?
    Már próbáltam mindent, de valamiért sehogyan sem akar működni. A játék elején is csak nagy nehezen sikerült, de egyszer csak elkapta a kötelet és felment.
    A billentyűzet át van állítva, de már próbáltam úgy is, hogy visszaállítok mindet alapra, sajna úgy sem működik. :(
  • Borg
    Csak gratulálni tudok nekik, hogy hetek után sikerül kigyomlálniuk a konzolport miatti input problémákat...
  • mester1987
    Update 1.5 coming next week

Changelog:

-Added 21:9 aspect ratio support
    -Added Russian text and subtitles to worldwide game version
    -Fixed an issue with aim assist
    -Fixed an issue with grappling if aim button was remapped on another key
    -Fixed an issue with mouse input
    -Fixed an issue with movement key binding on mouse buttons
    -Fixed an issue with Uplay invites in Steam version
    -Fixed various Controls issues
    -Fixed various Graphic issues
    -Fixed various IGE issues
    -Fixed various Session Browser issues
    -Fixed various UI issues
    -NVIDIA graphics preset was removed
    -Reduced performance drop impact during streaming

• hemmis
    köszönöm azt gondoltam először begyűjtök mindent majd utánna csinálom a küldetéseket de akkor változtatok köszi
  • Borg
    Haladni kell a fő küldetésekkel. Ennyi.
  • hemmis
    sziasztok tud nekem segíteni valaki abban hogy mit kell tennem ha fel akarom szabadítani a védett házat tirtha-ban?
  • scomcomputers
    Sure....
  • Rita79
    Pedig az ultra mindent megér.
  • Borg
    Nemtom, én még ilyennel nem találkoztam. De lehet csak azért, mert nem próbáltam ultára rakni 128x AA-val a 3 éves gépemen...
  • Phoenix007
    Alapjában véve nekem sem, csak néhol - gondolom, új területeke tölt be, vagy valami - leesik mondjuk felére az FPS. (A Fraps szerint, bár fenntartásokkal kezelem azt is...)
  • Borg
    Nekem 3 éves win7-tel se akad...
  • Phoenix007
    Nekem friss Win 7 alatt is beakad néha, szóval kipróbálom én is 8.1-el. Vagy 10-zel...