1496
-
#972 Jó ár, ha elindulna nálam már le is csapnék rá. -
krisztajo #971 Köszi a válaszokat.
Azok a helyek amit pirossal vannak jelölve mikor lesznek elérhetők?
Ilyen Shanath is, azt hiszem ott van az Aréna, de bemenni még nem tudtam, pedig kipróbáltam volna. -
#970 Van egy eladó FC4 kulcsom 6k-ért, ha valakit érdekel. -
#969 Milyen nyelvre? -
Skyvolker10 #968 A king makers team elkezdte fordítani a játékot. -
#967 Tökmindegy, mindkét befejezés ugyanazt vetíti előre, hogy a zsarnokság marad csak más lesz az arc akit utálni lehet. -
RED BULL F #966 De... pont ez a lényeg szerintem, hogy mind a két végletet megtapasztald!
Azért leírom neked:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Amita oldalára állsz, akkor Paganhoz hasonlóan elkezd diktatúrát kiépíteni. Ha Sabal oldalára állsz, akkor láthatod, hogyan is végeztet ki mindenkit, aki Amitát pártolta korábban. -
krisztajo #965 Segítsetek! Kinek az oldalára érdemes állni?
Tudom hogy a játék vége szempontjából nem sok a külömbség.
De valahol mintha azt olvastam volna, hogy az egyikük a két vezér közül inkább az emberek megmentésre helyezi hangsúlyt míg a másik a mindenen átgázolós fajta.
Csak azt nem tudom melyik-melyik?
Szóval elvileg egyikül talán kicsit jobb mint a másik.
Ti hogy látjátok? Adjatok tanácsot! -
Trichie #964 Sziasztok! Akármit próbáltam mindig ez a hiba ugrik fel... mit tanácsoltok?
-
pack #963 -
krisztajo #962 Köszi közben megoldottam, küldi volt hozzá. Amúgy teljesen igazad volt, kissé türelmetlen voltam. -
manacz #961 Ha ránagyítasz a térképre megmutatja melyik terüketen milyen állat fordul elő :) Menj oda és ha nem találod, kicsit légy türelemmel.
Utoljára szerkesztette: manacz, 2014.12.15. 10:12:36 -
krisztajo #960 Bocs, ha én kérdezem századszor, de nem szeretnék majdnem ezer hsz-t visszaolvasni.
Hol lehet tibeti farkast találni?
Láttam egy videót a neten ahol a játék kezdő helyszínétől nem messze csalival vadászták le őket.
El is mentem oda, de nekem a csalira minden más jön csak farkas nem.
Volt már medve, tigris, leopárd de a nyüves farkas nem jön.
Kérlek adjatok tanácsot nekem!!!
-
#959 Ez már egy játék nekem. nincs is jó befejezés, tök mindegy kit választok mindkettőből Pagan 2 lesz.
Az a royal army amiről beszélnek, most mi a búbánat, hát nem Pagan volt a fővezír aki az egész sereget irányította? -
Alkenon #958 A nem digitális (pl. Tescoban kapható) verzió is hozzáadható a Steamhez? -
#957 -
#956 Akkor konzolvilág... Én ott vettem. -
#955 Ez használtcuccos-hirdetős, ha jól látom? Ajándékba lenne, szóval ez így nem az igazi... Köszi mindenesetre!
(CD galaxisnál sincs...) -
#954 jatekaim.hu
Itt kaphatod meg legolcsóbban szvsz. -
#953 :D
Ok, hát erről nem tudtam. Szóval akkor hol? :) -
#952 Persze. -
#951 Konzolok szervize?!?!?! LOL
Nem olvasol híreket?? -
#950 Hol érdemes most megvenni a játékot, hol a legolcsóbb? Konzolok szervize? -
RED BULL F #949 A végjátéknál lesz szerepe, ki hogyan viszonyul az... hát hogy is mondjam... új felálláshoz, az eddig történtekhez. Nem akarom ellőni neked a poént. -
#948 hatalmas!!!! -
#947 sőő a doom 1-2 anno ms dos alatt is ment, ennek a szemétnek meg minimum win7 kell.
Vérlázító. -
#946 Hát ez mekkora epik! :D -
#945 Miután 8+ éve van piacon DX11-es VGA, jah, ideje venni egyet:) -
Evoluti0N #944
-
#943 Nem tudom eldönteni ki mellé álljak a templom ügyében. Van amúgy lényeges különbség annak függvényében ,hogy kit választok? -
#942 Akkor Veled valami gond van! :) -
#941 Annál a résznél csak egy alak körvonalát látod, de elég egyértelműen egy yeti körvonalát. De ha nem is yeti, elég egyértelműen NEM Amita körvonalát :D
És ahogy látom, lesz itt még yeti téma, bár ennyit nem adok én sem egy DLC-ért. -
#940 hurkásé milyen volt?:D amúgy ha már találkozhatunk vele pár percig nekem már jó.de nem venném meg,tudom most le leszek dobva egy hegyről de hát na :) -
#939 Tudod mi lesz? 3 olyan béna küldetés, mint a Hurkásé. Bár a Season Pass-t el lehet vele adni, ez tény :) -
#938 ezt a yetis dolgot várom ,jobban érdekel mint az egész játék amúgy xd -
#937 Én nem találkoztam vele... Vagy csak nem vettem észre. :) -
RED BULL F #936 És tudja és tudja!!! :D -
#935 Ennek a graf-nak miért muszáj dx11 -es kari? Olyan patch nem jön ki véletlenül, hogy elinduljon dx10-es vga-n is?
Pedig a 3 simán ment max grafon, agyonra tweak-elve, sweetfx-el, stb...
Ez meg? :/ Vegyél VGA-t, ha kell ha nem! Köszönjük ubi... -
#934 Amita a Yeti :) -
#933 Hát akár még az is lehetett volna, mert úgy indulsz el ugye, hogy kapsz egy szurit, aztán látsz furcsa dolgokat...