1496
  • grebber
    Maga a fő story pedig csak a szokásos max 15-18 óra. El lehet húzni minden játékot nagyon(Bár a FC3 single kimaxolása sem emésztett fel 40 óránál többet sőt szerintem 35 sem volt.)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 08:30:35
  • kill3r21
    Lol én meg már 12 órát toltam bele, mondom kb a felénél lehetek :D
    Akkor jóvanakkor :D
  • Rita79
    ÉS akkor eltekintenék olyanoktól. hogy felfelé folyik a patak, meg lejtőn megáll a pocsolya az úton, meg egyéb rendellenességek. A vájt szeműek ezeket észre veszik és fáj nekik. De ez már a játék kivitelezési határait érinti.
    Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.12.29. 00:57:03
  • Rita79
    Grat, de azért annyit hozzá tennék, hogy a háttér történet gyakorlatilag nem gyengébb a 3-nál. Sőt azt kell mondjam, a szellemi töltet miatt, amit a Himalája ad, kicsit még több is. Én is kb 120 óránál tartok, de nemrég mentem át csak az Északi összekötő hídon. Hihetetlen interaktív a játék, és a feladatok is elég nehezek, főleg a démonos küldetések. Szóval eddig igencsak nagy játék élményben részesít és egy percre sem bántam meg, hogy megvettem. Nem akarom dicsőíteni az Ubisoft-ot, de ezzel a résszel megkoronázták a 3-at.
  • Fernandooo #1008
    Na, amennyire lehetett, kimaxoltam a játékot. 117 óra alatt. :D Szóval meglett a 100%, pénztárcában ott figyel a maximális ötmillió, összes fegyver összes megvehető kiegészítő és festés megvásárolva. Uplay achievementek a három co-op arcsi kivételével megvannak, jutalmak, akciók mind meg vannak csinálva. (Hozzáteszem, ez nem csak az én érdemem, a maszkok, plakátok, levelek, mani wheel-ek legnagyobb részét a lányom kutatta fel, a pénzből is nagyon sokat adott bele a ládák nyitogatásával.)

Amúgy jó kis játék volt ez, szerintem sztoriban jóval gyengébb, mint az elődje, ezt viszont ellensúlyozta a sokkal aktívabb, eseménydúsabb környezet. A megnövekedett gépigény a 3-hoz képest érthető. Tessék elindítani és megnézni a 3-at, nagyon észrevehető a különbség, 4 után a 3 kimondottan sivárnak, idejétmúltnak fog tűnni. (Személyes tapasztalat.)

Remélem a következő részt vagy poszt-apokaliptikus környezetbe ágyazzák, vagy lesz egy jó kis Dél-Amerikai drogkartelles balhé, amiben DEA ügynökként tevékenykedhetünk és esetenként alámerülhetünk az ősi, eltűnt kultúrák (pl. maják) misztikájába. Pedig a 4-ben épp ezeket a misztikus, drogos dolgokat utáltam a leginkább. Erősíthetnének a questeken is, Willis küldetésein kívül szánalmasak voltak, amiket most összehoztak.

Összességében jól szórakoztam, 2-3 év múlva jöhet a következő, sztorijában feljavított FC.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.27. 20:38:04
  • Trichie
    Sziasztok! Nekem az "Extreme Injektor v3" programmal töléletesen fut és mostmár 1280as grafikán is ;) laptopom 4gb ram 1gb radeon video 2,3GHz proci. A játékélmény nagyon jó és a Himalájás küldetések igazi kihívások :D
  • ricsa008
    Sziasztok ! Végre eljutottam ide hogy talán élvezhetően fut a játék viszont egy dolog még zavar ... alul - felül a fekete sáv... Arra van valami megoldás ? egy kis progit találtam ami el is tünteti de kb 10mp után kilép a játék
  • mester1987

Keep It Up Ubifost!!!

• Gary
    Kattintgass ide:
    http://uplay.ubi.com/#!/en-GB/
    Jelentkezz be a Uplay e-mail, jeszó párossal és a GAMES alatti GAMES OWNED-ből válaszd ki amelyik játékod statisztikájára kíváncsi vagy.
    Van itt játékban töltött idő is! :Đ Igaz, hogy a pauzált időt is számolja...
  • wollnerd #1003
    Statisztika az Uplay-en? Hol? Én nem találtam ilyet...
    Amúgy, amióta az uplay frissült, már nem lehet megnézni a játék befejezésekor a játszott időtartamot, vagy hogy mennyi Uplay unit-ot oldottam fel abban a játékmenetben....
  • Gary
    Szadista gyilkos, Teeee! :Đ
    (én csak 205-öt, de majd javítom a statisztikát! :Đ)
  • Fernandooo #1001
    Most nézem az Uplay-en van egy statisztika, ez szerint 2998 embert öltem meg a játékban. :D
  • LoSA
    Most szerettem volna kipróbálni a CO-OP-t, de sajnos nem jött össze. Működik egyáltalán? Vagy rosszul csinálom?
    Tehát, PS4n játszom, elindítom a főmenüben, hogy Play Online, majd a játék közben Join-olni szeretnék egy Coop-hoz. Ám mindig error-t ír ki, nem töltődik be semmi, kidob a főmenübe.
  • Ewergo
    Na igen. A 3.-hoz képest nagyságrendekkel több a mozgás, véletlenszerű esemény.
    Az első dolog amit probálok, hogy kilövöm nyillal a sziréna kapcsolóját piszok nagyot durran, de furcsa módon nem hallják meg. Aztán mindíg a legközelebbi őrt lenyilazom, (vagy kővel elcsalom) amelyikhez ha lehet, oda is tudok menni. Vagy elhozom hogy ne lássák meg, (vagy) és a nyilat visszaveszem így egy lövedékből "kifogyhatatlan" fegyver...
  • Gary
    Ezért jön be nekem is! Nem vagyok FPS rajongó, ennek a multiját csak kipróbáltam, de esélyem sem volt!
    Azért, az mókás, mikor odasunnyogok a táborhoz és hallom a vadak motoszkálását a közelből, majd még a sast is megkapom az arcomba, utána a tigrist és oda a meglepetés! :Đ
  • wollnerd #997
    Mert ott még nem lehetsz. Nagyon sok ott az ellenség, akik meg akar ölni téged. Haladni kell a sztorival. Segítek: A "A key to North" nevű főküldetés teljesítéséig kell eljutnod!
  • komi28
    Sziasztok!
    Kis segítség kellene, van egy rész ahol az északi hídon kellene átmenni de mikor közelítek a híd túlsó oldalára elkezd visszaszámolni 10-ről aztán kezdhetem előlről. Mit kellene itt csinálni, hogy sikreüljön? Köszi
  • Ewergo
    A "tesztelők" egy dolgot nem vettek figyelembe: Ez a játék nem az eszetlen csihi puhis stilus!
    Egy táborba nem berohanni kell, mert úgy persze hogy hamar észrevesznek. Minden tábor bevételéhez egy lopakodáson alapuló haditerv, taktika kell. Íj, kés előnyben.
    Persze a sniperes jo hogy távolabbról észre vesz, ugyan úgy mint mi őt sniperrel. Életszerű.
  • Fernandooo #994
    Far Cry 3 global: 6,91
    Far Cry 4 global: 3,16

...és a FC4-nek még van kb 2 éve, hogy behozza az elődjét. Miután nem egészen másfél hónap alatt 3 millát vettek meg belőle, erősen sanszos, hogy meglesz. Teljesen megérdemelt módon természetesen. Danecay szavaival teljes mértékben egyetértek.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.23. 23:49:43
  • Rita79
    Teljesen egyetértek, annyival kiegészítve, hogy véleményem szerint a 4. rész hangulatában nem lett rosszabb, hanem más.
    Az meg teljesen szubjektív, hogy kinek mi az év játéka.
  • Danecay
    Még szerencse, hogy én nem a történetért hanem a cselekményért és a játékélményért játszom egy játékkal. Aki kidolgozott történetet, karaktereket, összefüggéseket akar az olvasson könyvet vagy nézzen filmet. Sajnos utóbbinál is a legtöbb esetben sántítanak a dolgok, akkor miért várunk el többet egy játéktól, amelynek történetét a világ legtöbb országában amúgy is a legtöbben a monitorokon megjelenő események alapján tudnak csak megtippelni a korlátos nyelvi lehetőségek miatt. Azt sem gondolom, hogy minden játékosnak aki a játékhoz nyúl minimum olyan szintű nyelvtudással kell rendelkeznie, hogy a játékban elhangzó, vagy feliratként megjelenő szöveget megértse. Ezt nem fogják minden országban ahol megjelenik hivatalosan lokalizálni, feliratozni vagy szinkronizálni mit egy filmet. Ez egy játék, amihez kötelező módon tartozik egy kerettörténet és ennyi! Nem kell túlmisztifikálni. Az hogy a FC3-nál ez jobban sikerült esetleg, na BOMM!

A játékmenetet illetőn a FC3 sikere (év játéka) után nyilatkozott a UBISOFT, hogy végre megtalálták a helyes utat a játék felépítését és vezetését illetően, akkor miért változtattak volna egy olyan recepten ami működött és kellő sikereket ért el, az újítás jegyében? Kicsit csiszoltak rajta, tettek egy kicsit hozza és ennyi. Nagyobb kockázat lett volna megváltoztatni az egészet csak azért, hogy ne egy FC3 clone benyomását keltsék. Kérdezem én, hogy az elmúlt években megjelent pl. COD-k oly mértékben változtak egymáshoz képest, hogy ugyanez a felvetés ne állná meg a helyét? Vagy melyik az a több epizódos játék amely ne lenne saját maga a reprodukciója?

Valójában a gépigény / megjelenéssel sem tudom mi a gond. Egy mai viszonylatban középszerűnek számító PC-n szerintem minden gond nélkül el kellene hogy fusson. Nálam egy i5 3470 és egy GTX 560 társaságában hibátlanul fut magas beállítások mellett, ami elég ahhoz, hogy sok esetben lélegzet elállító látványt nyújtson. Azon, hogy egy 7-8 éves hardveren nem vagy csak kompromisszumokkal akar csak elindulni azért ne csodálkozzunk már. Na jó, annak összefüggésében, hogy a FC 3 valóban nem sokkal csúnyább viszont sokkal szerényebb hardverekkel is beéri, lehet a dologban valami, de ez inkább a FC3 erénye, mint a FC4 gyengesége.
  • Herold
    Kíváncsi lennék az eladási statisztikákra, összehasonlítva a FC3-mal.
  • mester1987
    A legrosszabb Far Cry :D
  • RED BULL F
    Amita-t azt hiszem Pagan erődjében kell keresni, akkor jön a Cutscene. Sabal-t meg azon a szigeten, amit segítettél neki elfoglalni. (Választani kellett, hogy elfoglalod vagy felrobbantod a tornyot ha jól emlékszem)
  • wollnerd #988
    Nekem a map editor mindig kifagy!! Akár direkt módon indítom az uplay-ból, akár a FC4 főmenüjéből, kifagy.... -.-
    Mások mapjait tudom játszani a map browser-ből...
    Valakinek 5let a megoldásra?

(Amúgy gratulálok az uborkának hogy még az eredeti játéknál és az aláírásban lévő konfignál is sorra kifagy a játékuk!!!)
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.12.22. 15:09:10
  • Phoenix007
    Igen, csak amit Red Bull leírt, Amite meg Sabal dolgait, annak én nyomát se láttam.
  • Borg
    Konkrétan ha elintézted a dolgod Pagannal, akkor nincs is tovább a fő story...
  • Phoenix007
    Na én valamit elszúrhattam, mert miután Pagannal konfrontálódtam, nekem nem megy tovább a sztori. Jóval előtte coop-ban lenyomtuk az erődjét, aztán utána megkapom ezt quest-nek, amit nyilván teljesíteni nem tudok, mert már megvan, ez lehet a baj...
  • Riddick21
    jó, de lehet, hogy valami 14"-os crt-n, 800x600-ban, úgy TALÁN el is hiszem :)
  • Madi92
    Na ki ne találd...
  • wollnerd #982
    Talán a #546-es HSZ-ban található instrukciók megoldják a problémát...
    Az a GamerProfile.xml fájl a köv. helyen található meg: C:\\Users\\[felhasznaloneved]\\Documents\\My Games\\Far Cry 4\\[bármilyen karaktersorral elnevezett mappa]\\
  • Trichie
    Ez nem gagyi full grafikán vittem rajta végig 2x a Far Cry 3-at plusz a Crysis 3-at, sosem volt vele semmi gond
  • Borg
    Tehát úgy érted, hogy 2 éve megvetted a lehető leggagyibb gépet.
  • Trichie
    A játék elindul már csak annyi a gondom hogy legkisebb felbontáson is kicsi lagolás érezhető ami rontja a játékélményt...

A laptopom:

2 éves gép
    2 hetes win7 ultimate 64 bit oprendszer
    proci 2,30 GHz
    ram 4GB
    video 1GB Radeon HD7470M
  • simonl #978
    Köszönjük előre is ....
  • Danecay
    Hajrá és kitartást a csapatnak a fordításhoz!
  • RED BULL F
    Jön az első DLC. Jövőre, január végén előreláthatólag.
  • lostprophet
    Magyar-szerű nyelvre :D
  • Borg
    Csak karácsony után.
  • tommygear
    latin