1496
-
santibi #1052 aaaa rossz helyen keresitek a megoldast. Lehet 800x400 a felbontasa :) vagy kisebb. -
Plityu #1051 lehet GTX Titan Z SLI :) -
#1050 Valszeg GTX980 SLI, mert csak azon fut 100FPS-el:) -
Borg #1049 Ultrán 100 fps-ed volt?
Ird csak le milyen géped van... -
Reaper2104 #1048 Csá! Ha valakinek lenne kedve multizni vagy coopozni vegyen fel reaper21044. -
Hoxton #1047 Ez miért van? Eddig is ultrán játszottam és most felraktam az új patchet és 100 fps helyett 40-el megy :S (ultrán) -
#1046 olyan buggal találkozott már valaki, hogy ilyen szép kék kockák vannak a távoli hegyeken? -
#1045 Olyan játék soha nem lesz ,ahol minden egyes dolog textúrája még a legeldugottab helyen is ugyanolyan kidolgozott mint máshol. -
Fernandooo #1044 Tény, hogy vannak benne röhejes "megoldások". Miben nincsenek? Számomra a sztori is eléggé gyengének tünt. -
#1043 Viszont nem vagyok megelégedve sokszor a textúrákkal. Nagyon elnagyolt némelyik. Pl. azért egy dungeonban (Pagan's fortress) a rácsokon lévő lakatok grafikája. kb 15 évvel ezelőtti részletességű, vagy 20. Nagyon meglepődtem ott, sokáig néztem azt az elmosott szart, mert kb, annak tudnám nevezni csak. -
Fernandooo #1042 Olyannyira nem, hogy a legutolsó patch óta mérföldekkel jobban megy a gépemen a játék max beállításokon, mint előtte. Kicsit sem akad. -
#1041 hát ahogy látom még 6 patch után se sikerült javítani a stutteringet -
Zoliz #1040 Ez lehet a megoldás az instabilitáshoz. Megpróbálom feltenni az 1.6-ot, ha az se segít nincs más mint visszavenni a grafikát, hogy kevesebb erőforrást használjon, mert kevés lehet ez a 4 giga rendszer memory.
Köszi szépen a tippet. -
#1039 rendszer -
Gary #1038 VGA vagy rendszer memóriáról van szó? -
#1037 4GB nem elég, kevés ennek a játéknak FullHD-hoz? -
#1036 Az 1.5-ös patchben van egy szép memory leak.
Próbáld meg az 1.6-tal. -
#1035 Remélem nem lövök le semmilyen poént a kérdésemmel. Szal van egy olyan küldetés, amikor 3-4 elfogott embert kell lefényképezni ablakon keresztül egy táborban. Közben az ellen katonák mulatnak, zenét hallgatnak, több még rókázik is. Ez a küldetés a térkép melyik részén található? Tetszik a zene ami kihallatszott az épületből. köszi aki segit! -
#1034 "Sikerült pár hete beüzemelnem a Far Cry 4 nevű év játékát az 1.5-ös pecssel és Extreme Injectort használok az 5 éves gépemhez"
"Ultra részletességen játszok 1920*1080-on"
"barangolás közben a játék kiakad Out of Memory hibával"
"Gépem:
Asus P5Q Deluxe
Core 2 Duo E7600 (3,66 Ghz)
2 x 2 GB Corsair DDR2 Dual RAM"
sírok.... banyek xDDDDD
ha az idézett mondatokból sem jössz rá mi lehet a gond inkább játsszál konzolon -
#1033 A gépet lehet, hogy 5 éve vetted, de 7-8 éves technologia. Azaz egy 2007-es hardverrel szeretnél játszani egy 2015-ös mainstream játékkal. Ez ugye nem egészen így működik az informatikában:)
A VGA szódával elmegy, de alaplap, proci, minimum 8GB memória mindenképpen kell ahhoz, hogy normálisan tudj játszani a mai játékokkal. Ebben a topikban segítenek, ha kérdésed van a vásárlással kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.05. 17:49:03 -
#1032 Nekem megszűntek :) -
#1031 1.6os patchel megszűntek a mikrolagok? -
#1030 Ideje lecserélni a procit (és az alaplapot is). -
Fernandooo #1029 A nap hozzászólása.
Egyébként ne vegyél gépet, ne bővíts semmit. De ne is akarj aktuális játékokkal játszani. Ennyire egyszerű ez a képlet. -
Zoliz #1028 Szergusztok!
Sikerült pár hete beüzemelnem a Far Cry 4 nevű év játékát az 1.5-ös pecssel és Extreme Injectort használok az 5 éves gépemhez, amihez most vettem használtan videókártyát. Win 8.1 64 bitet használok.
Namost az a kérdésem, hogy volt -e másnak is úgy, hogy a barangolás közben a játék kiakad Out of Memory hibával.
Már 4 Bell Towert feminizáltam, tehát nem vagyok láma és engedélyeztem, hogy unlimited legyen a swap memory.
19 GB szabad hely elég kell legyen hozzá, de ez se segített. Kb fél óránként kilép a játék a Winfosra.
Valami puffer telhet be, de nem jöttem rá mi. Ultra részletességen játszok 1920*1080-on mert a vidkarim bírja, csak néha a Volumetric Fog-ot állítom Enhancedre, hogy szebb legyen a táj. Általában 25 FPS felett vagyok mindenhol, csak néha lassul be ahol erősebb proci kéne.
Kíméljetek a vegyél új gépet, fogyassz többet hülyeségektől, légyszi!
Gépem:
Asus P5Q Deluxe
Core 2 Duo E7600 (3,66 Ghz)
2 x 2 GB Corsair DDR2 Dual RAM
Sapphire Radeon HD 7870 OC 2 GB (Core: 1135 Mhz Mem: 1350 * 4 Mhz)
Koszi előre is. -
#1027 Ja igen, hogy éjszaka ... én is éppenhogy csak észrevettem, hogy néha mintha sötétebb lenne egy kicist :) -
Fernandooo #1026 Elméletileg ha valaki nem akar éjszaka csatangolni, akkor ezzel az alvással átugorhatja az éjjeleket. Más értelmét nem látom. Egyszer nem használtam. -
#1025 Amúgy miért is jó a safehouse-ban aludni? -
#1024 Coop-ozni szokott-e valaki? (És ha igen, tapasztal-e furcsaságokat?) -
Rudi50 #1023 de a 100% még hátra van, vagy az nem is érdekel? -
Rudi50 #1022 nálam működik -
#1021 Végeztem a sztorival, aztán egy kicsit pihentettem. Ma újból akartam játszani (előttel letöltötte a v1.6.0 frissítést), és nem működik a fast travel, nem tudok a safe house-ok közt ugrálni, valamint nem működik a safe house-okban az alvás sem. Másnál is ez van v. ez csak nálam bugos? -
#1020 Na lepörgött a stáblista....fasza kis játék volt! :) -
Borg #1019 Ha valahova nem jutsz be, az azért van, mert majd küldetés során kell bemenni. -
komi28 #1018 Az északi hídon túl vannak kérdőjeles házak. Ott alá kell menni de van egy vasajtó ami mögött lenne valami. Ott miként lehet bejutni a vasajtó mögé? -
#1017 Srácok, a játék kidob ennél a piros fás, fehér tigrises, démonos küldi végén....most mitévő legyek? A Játék eredeti -
#1016 Itt szerintem 40 óra kevés a maxoláshoz, annyi minden van, bár engem szerencsére az ilyen gyűjtögetősdi sosem érdekelt egy játékban sem. -
simon007 #1015 Hello! Nem tudom megnyitni a map, térképet. Már bell towert is elfoglatam. Q é E-vel tudok váltani tacticsra, skillre, stb, de nem jelenik meg a térkép, csak nagy feketeség. Mi lehet a gond?
-
#1014 3-ban is kimaxoltam és volt értelme? Semmi elkúrtam + 1x órát az életemből a semmire. De legalább ki van maxolva a single másre nem jó. -
#1013 Itt nagyon sok láda meg egyéb dolog van, sokkal több mint a 3-ban. Nekem pl. még így is a déli részen ott van kb. 80-100 láda, amit még nem kutattam fel.
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.12.29. 09:17:28