1496
  • simonl #1092
    Sziasztok, nemrég kezdtem a játékot, a déli térképen járok, mikor lehet azon a nagy King's Bridge -n átkelni?
    Igazából fogalmam sincs hol tartok a kampányban mert annyi aktív küldetés van.....az arénában már jártam, konvojt már robbantottam (C4 -el!!)
    stb.
    köszi a türelmes válaszokat...
  • Gary
    Ha az Uplay online módban volt, akkor a felhőből átviszi. illetve ha nem érzékel létező mentést a gépen, letölti. (A játékot is le tudod tölteni így)
    Persze az Ubisoft Game Launcher-t telepíteni kell hozzá előbb! :Đ

Kézzel meg (ahol ! = backslash):
    a default telepítés c:!Program Files (x86)!Ubisoft!Ubisoft Game Launcher!savegames!(sok betű és szám könyvtár)!420!
  • JaSoN HuNTeR #1090
    Hali.

Win 7ről váltok Win 8.1re áttudom vinni a far cry 4 mentéseimet?
  • Rita79
    Na megjelent jobb oldalon az Escape from Durgesh.
    Várom a többi bőség teljes csomagot is.
  • Fernandooo #1088
    Oké, de hol van? :D
  • MerlinW
    "The Syringe – The day-one Season Pass exclusive mission will have you preventing Pagan Min from retrieving a rare recipe and using it against the rebellion. Take on The Syringe in either single-player or co-op."

Ezek szerint van SP-d.
  • Fernandooo #1086
    Összesen a The Syringe küldi jelent meg utána, semmi más.
  • Gary
    Én is a G2A-n vettem dec. 28-án a Season Pass-t €6.99-ért...
    Kaptam a levelet, amiben a linkre kattintva megjelenítette a G2A oldalán a kulcsot, Upaly-en aktiváltam és ugyan azt látom, mint Béluska74 a #1077-en.

Lehet, hogy valami plusz fegyver, skill csomagot adott el? Vagy nem globális kód volt?
  • Fernandooo #1084
    Most néztem meg, hát rosszul emlékeztem, 1400-ért adta az illető a kulcsot. :D Hülye voltam, hogy elhittem, hogy ez tényleg egy SP-t ad majd. Csak az a fura, hogxy az Uplay meg elfogadta a kulcsot, kiírta, hogy aktivált valamit. Oké, de mit? SP-t nem, mert továbbra is azt írja, hogy vásároljam meg. A játék meg Steames, azt ott vettem premier napján. Ott hiába akarom aktiválni ezt a kulcsot, kiírja, hogy érvénytelen. Na, nem akarok sokat rugózni ezen, buktam ezt a zsetont sajna. Meg a DLC-t. De sebaj, majd később valami akcióban megveszem, végül is nem a világvége ez.
  • Reaper2104
    Valami akció volt akkor, mert az elég olcsónak tűnik.
  • Fernandooo #1082
    Így jártam. Gyanúsan olcsó volt (3500 vagy 4000 Ft.), és lecsaptam rá. Lehet, hogy többségében jó kulcsokat árulnak, hát ez nem volt az.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.17. 19:27:56
  • simonl #1081
    Sziasztok, kis technikai segítséget kérek:
    Elkalandoztam még a déli térképen (a játék első harmada talán), és elvesztettem a fonalat a fő küldetést illetően.
    Honnan tudom a térképről, hogy mik a fő küldetések?

Köszönöm a türelmes válaszokat:)
  • Béluska74
    Én is onnan vettem.
  • Fernandooo #1079
    Akkor rossz kulcsot adtak el nekem. Nagyon jó. Ennyit a G2A-ról.
  • Rita79
    Az alap játékom is STEAM-es
  • Béluska74
    Ha megvettétek a Season Pass-t akkor az Uplay-ben a játék adatlapjánál ezt kell látnotok.

• Reaper2104
    Én egy másik fórumon érdeklődtem honnan érdemes letölteni, de mivel nem válaszoltak később mikor megvettem játékot és hazajöttem nem sokkal utána hogy felraktam, a játékon belül láttam hogy elvileg onnan is meglehet rendelni úgyhogy gondolom az enyém uplayes és úgy látszik ez jól működik.
  • simonl #1075
    Nem biztos hogy jól értelmezem, de ha az alapjáték nem Steam -es és a DLC -t a Steam -en vetted akkor bizony van baj.
  • simonl #1074
    Nem biztos hogy jól értelmezem, de ha az alapjáték nem Steam -es és a DLC -t a Steam -en vetted akkor bizony van baj.
  • Fernandooo #1073
    Én is pont így vagyok. Anno még G2A-n vettem meg a Seasson Passt, Uplayen be is regisztráltam, akkor azt írt aki, hogy oké. Megnyugodtam. De kicsit gyanús volt, hogy a The Srynge küldetésen kívül nem jött elő semmi. Gondoltam, akkor várok. Ja, és Steam-en is csak azt írja, hogy First Day Edition, nyoma nincs annak, hogy meglenne a Seasson Pass. És akkor most meg ez, hogy kijön ez a DLC és nyoma nincs a játékban. Remélem, nem lettem átverve a G2A-n. Még várok egy keveset, hátha tényleg egy patch hatására megjelenik minden, ha nem, utána is ráérek anyázni és akkor G2A-ról ez volt az utolsó vásárlásom.
  • Béluska74
    Kicsit még hibás a DLC nem jelenik meg mindenkinek,állítólag hamarosan javítják.
  • Rita79
    Nem
  • Reaper2104
    A főmenüben jobb oldalt neked nem jelent meg ott a multis coopos dolgoknál egy olyan, hogy escape from durges?
  • Rita79
    Tényleg elmennek a picsbe akkor, és elnézést. Megvettem azt a rohadt DLC-t majd egy hete, aztán azóta annyi változás van a játék főmenüjében, hogy a bal oldalon ott van, hogy "Get season pass Now". Arra klikk után meg bedobja a Steam felületet, de ott kb. lófaszt se lehet tenni az ügy előrehaladását tekintve. Kiadtam 10E Ft-ot kb. a semmiért. Uninstalltam a játékot, utána Steamen reinstal, de ugyanaz. Nincs DLC sehols, csak a Steamen mondogatja, hogy ne akarjam újból megvenni, mert már megvettem, ott van a Libraryban. De a Libraryban nincs, Uplayen keresztül a kapott CD-key-t hiába próbálom, mivel azt már elfogadottnak tekinti, és azt mondja nem használhatom újra, szóval nagy fos az egész. Komolyan mondom, ilyenkor elgondolkodom rajta, hogy jobb a warezolás............
  • Reaper2104
    Nekem se volt semmi gondom az új dlc-vel sőt totál fel is tápoltam a karakterem és majdnem az egész pályát sikerült végig foglalnom ha valaki szeretné coopban tolni szívesen csatlakoznék, ja és egy kérdés mennyen tolhatjuk max coopban?
  • csocso14
    Sziasztok! Kerestem mindenhol, de nem találtam megoldást remélem tudtok segíteni. Miután vége az intronak és lemegyek az alagsórba kínozni kéne a palit de csak állnak ha esc-el kilèpek majd vissza akkor már rendesen megy utána mikor ki kéne szökni csak egy két ember lèzeng nem tölti be rendesen a játékot esc után megint jó csak ez nem megoldás. Uplay-ről töltöttem le 1.7-es patchel. AMD fx8150 proci 8 giga ram meg ati r9 270 x Vidi kari van szerintem menni kéne.
  • Rita79
    Nekem kilépéskor mindig hibaüzenet van, hogy a mentések szinkronizálása sikertelen.
  • FevaLas
    Persze, a(z) uplay azt a "felhőben" tárolja.
  • Rita79
    A mentések megmaradtak?
  • FevaLas
    Közben megoldódott a problémám, letöröltem a játékot feltettem újra és már látom az új dlc-t..
  • FevaLas
    Hivatalos fórumon panaszkodtak rá többen, arra válaszolt egy ubis moderátor, linket nem tudok küldeni, mert csak véletlenül találtam rá, amikor keresgéltem mi lehet a hiba :D

Gary: Nekem is jelezte a menüben, hogy elérhető az új tartalom, de semmi több :/
    Utoljára szerkesztette: FevaLas, 2015.01.15. 11:57:06
  • Rita79
    Na legalább valami hír. Én is égre földre kerestem már mindenhol. Akkor ezek szerint ez a hiba oka. Esetleg forrás, ahol ezt olvastad?
  • Gary
    Tudom, Neked ez nem segítség, de ezek szerint, én kivétel vagyok! :Đ
    Nekem megjelent a menüben. Kedd este indítottam a játékot, jelezte, hogy van új tartalom. Majd csont nélkül töltötte, futtatta!

A játékot az AC Unity vigaszdíjakén választottam. Uplay-en keresztül töltöttem le...
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2015.01.15. 08:19:15
  • FevaLas
    Nem jó az új patch, pc-n nem jelenik meg az új dlc.. állítólag hamarosan orvosolják. Én is kerestem mindenfelé a játékban, de a bejelentkező menüben lesz jobb oldalt, ahol multizni is lehet.
    Utoljára szerkesztette: FevaLas, 2015.01.15. 02:06:36
  • Fernandooo #1058
    A kedves user - én - ultrán játszotta ki a játékot. Igaz, élsimítás az minimumon volt, de így is adta a kb. 40-es képkocakszámot. Nekem ez elég is ahhoz, hogy ne zavarjon a dolog, hát ennyit erről.
  • MerlinW
    Azt mondják jól megy vele, én nem tudom, nem játszottam a játékkal:)
  • Rita79
    Steamen megvettem a Season Pass-t, de azt a contentet hogy tudom elővarázsolni, ami jár hozzá? Valamit nem jól csináltam, de vajon mit? Van másik CD key is, ami a full DLC-hez tartozik, de valahogy nem akarnak jönni a feladatok. Egyedül egyet sikerült elő csikarni, az a Sirengy vagy mi a bánat, amikor fönt a havas részen kell harcolgatni kicsit. Aztán végem a többi nem akar megjelenni a térképen.
  • Borg
    Ha csak nem ultrára próbálja állítani a kedves user, ugye...

Ultrán 4xAA-val FHD-ben még a 980-am is beesik néha 60 fps alá, igaz ritkán...
  • Fernandooo #1054
    Már 660GTX-en sem akad.
  • Phoenix007
    Merlin, a 970-es hogy viszi? Gondolom, nagyon azon se szaggat :)