Far Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékmenetet illetőn a FC3 sikere (év játéka) után nyilatkozott a UBISOFT, hogy végre megtalálták a helyes utat a játék felépítését és vezetését illetően, akkor miért változtattak volna egy olyan recepten ami működött és kellő sikereket ért el, az újítás jegyében? Kicsit csiszoltak rajta, tettek egy kicsit hozza és ennyi. Nagyobb kockázat lett volna megváltoztatni az egészet csak azért, hogy ne egy FC3 clone benyomását keltsék. Kérdezem én, hogy az elmúlt években megjelent pl. COD-k oly mértékben változtak egymáshoz képest, hogy ugyanez a felvetés ne állná meg a helyét? Vagy melyik az a több epizódos játék amely ne lenne saját maga a reprodukciója?
Valójában a gépigény / megjelenéssel sem tudom mi a gond. Egy mai viszonylatban középszerűnek számító PC-n szerintem minden gond nélkül el kellene hogy fusson. Nálam egy i5 3470 és egy GTX 560 társaságában hibátlanul fut magas beállítások mellett, ami elég ahhoz, hogy sok esetben lélegzet elállító látványt nyújtson. Azon, hogy egy 7-8 éves hardveren nem vagy csak kompromisszumokkal akar csak elindulni azért ne csodálkozzunk már. Na jó, annak összefüggésében, hogy a FC 3 valóban nem sokkal csúnyább viszont sokkal szerényebb hardverekkel is beéri, lehet a dologban valami, de ez inkább a FC3 erénye, mint a FC4 gyengesége.
Mások mapjait tudom játszani a map browser-ből...
Valakinek 5let a megoldásra?
(Amúgy gratulálok az uborkának hogy még az eredeti játéknál és az aláírásban lévő konfignál is sorra kifagy a játékuk!!!<#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3><#levele>#levele>)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2014.12.22. 15:09:10
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Az a GamerProfile.xml fájl a köv. helyen található meg: C:\\Users\\
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A laptopom:
2 éves gép
2 hetes win7 ultimate 64 bit oprendszer
proci 2,30 GHz
ram 4GB
video 1GB Radeon HD7470M
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Azok a helyek amit pirossal vannak jelölve mikor lesznek elérhetők?
Ilyen Shanath is, azt hiszem ott van az Aréna, de bemenni még nem tudtam, pedig kipróbáltam volna.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért leírom neked:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom hogy a játék vége szempontjából nem sok a külömbség.
De valahol mintha azt olvastam volna, hogy az egyikük a két vezér közül inkább az emberek megmentésre helyezi hangsúlyt míg a másik a mindenen átgázolós fajta.
Csak azt nem tudom melyik-melyik?
Szóval elvileg egyikül talán kicsit jobb mint a másik.
Ti hogy látjátok? Adjatok tanácsot!
Utoljára szerkesztette: manacz, 2014.12.15. 10:12:36
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Hol lehet tibeti farkast találni?
Láttam egy videót a neten ahol a játék kezdő helyszínétől nem messze csalival vadászták le őket.
El is mentem oda, de nekem a csalira minden más jön csak farkas nem.
Volt már medve, tigris, leopárd de a nyüves farkas nem jön.
Kérlek adjatok tanácsot nekem!!!
Az a royal army amiről beszélnek, most mi a búbánat, hát nem Pagan volt a fővezír aki az egész sereget irányította?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
(CD galaxisnál sincs...)
Itt kaphatod meg legolcsóbban szvsz.
Ok, hát erről nem tudtam. Szóval akkor hol? 😊
Nem olvasol híreket??