Far Cry 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen a tippet. <#smile>#smile>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Próbáld meg az 1.6-tal.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"Ultra részletességen játszok 1920*1080-on"
"barangolás közben a játék kiakad Out of Memory hibával"
"Gépem:
Asus P5Q Deluxe
Core 2 Duo E7600 (3,66 Ghz)
2 x 2 GB Corsair DDR2 Dual RAM"
sírok.... banyek xDDDDD
ha az idézett mondatokból sem jössz rá mi lehet a gond inkább játsszál konzolon
De szép bauxit, honnan van?
A VGA szódával elmegy, de alaplap, proci, minimum 8GB memória mindenképpen kell ahhoz, hogy normálisan tudj játszani a mai játékokkal. Ebben a topikban segítenek, ha kérdésed van a vásárlással kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.05. 17:49:03
[merlinw.org]
Egyébként ne vegyél gépet, ne bővíts semmit. De ne is akarj aktuális játékokkal játszani. Ennyire egyszerű ez a képlet.
Sikerült pár hete beüzemelnem a Far Cry 4 nevű év játékát az 1.5-ös pecssel és Extreme Injectort használok az 5 éves gépemhez, amihez most vettem használtan videókártyát. Win 8.1 64 bitet használok.
Namost az a kérdésem, hogy volt -e másnak is úgy, hogy a barangolás közben a játék kiakad Out of Memory hibával.
Már 4 Bell Towert feminizáltam, tehát nem vagyok láma és engedélyeztem, hogy unlimited legyen a swap memory.
19 GB szabad hely elég kell legyen hozzá, de ez se segített. Kb fél óránként kilép a játék a Winfosra.
Valami puffer telhet be, de nem jöttem rá mi. Ultra részletességen játszok 1920*1080-on mert a vidkarim bírja, csak néha a Volumetric Fog-ot állítom Enhancedre, hogy szebb legyen a táj. Általában 25 FPS felett vagyok mindenhol, csak néha lassul be ahol erősebb proci kéne.
Kíméljetek a vegyél új gépet, fogyassz többet hülyeségektől, légyszi!
Gépem:
Asus P5Q Deluxe
Core 2 Duo E7600 (3,66 Ghz)
2 x 2 GB Corsair DDR2 Dual RAM
Sapphire Radeon HD 7870 OC 2 GB (Core: 1135 Mhz Mem: 1350 * 4 Mhz)
Koszi előre is. <#conf>#conf>
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.12.29. 09:17:28
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 08:30:35
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2014.12.29. 00:57:03
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Amúgy jó kis játék volt ez, szerintem sztoriban jóval gyengébb, mint az elődje, ezt viszont ellensúlyozta a sokkal aktívabb, eseménydúsabb környezet. A megnövekedett gépigény a 3-hoz képest érthető. Tessék elindítani és megnézni a 3-at, nagyon észrevehető a különbség, 4 után a 3 kimondottan sivárnak, idejétmúltnak fog tűnni. (Személyes tapasztalat.)
Remélem a következő részt vagy poszt-apokaliptikus környezetbe ágyazzák, vagy lesz egy jó kis Dél-Amerikai drogkartelles balhé, amiben DEA ügynökként tevékenykedhetünk és esetenként alámerülhetünk az ősi, eltűnt kultúrák (pl. maják) misztikájába. Pedig a 4-ben épp ezeket a misztikus, drogos dolgokat utáltam a leginkább. Erősíthetnének a questeken is, Willis küldetésein kívül szánalmasak voltak, amiket most összehoztak.
Összességében jól szórakoztam, 2-3 év múlva jöhet a következő, sztorijában feljavított FC.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.27. 20:38:04
Keep It Up Ubifost!!!
http://uplay.ubi.com/#!/en-GB/
Jelentkezz be a Uplay e-mail, jeszó párossal és a GAMES alatti GAMES OWNED-ből válaszd ki amelyik játékod statisztikájára kíváncsi vagy.
Van itt játékban töltött idő is! :Đ Igaz, hogy a pauzált időt is számolja...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy, amióta az uplay frissült, már nem lehet megnézni a játék befejezésekor a játszott időtartamot, vagy hogy mennyi Uplay unit-ot oldottam fel abban a játékmenetben....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(én csak 205-öt, de majd javítom a statisztikát! :Đ)
Tehát, PS4n játszom, elindítom a főmenüben, hogy Play Online, majd a játék közben Join-olni szeretnék egy Coop-hoz. Ám mindig error-t ír ki, nem töltődik be semmi, kidob a főmenübe. <#guluszem1>#guluszem1>
Az első dolog amit probálok, hogy kilövöm nyillal a sziréna kapcsolóját piszok nagyot durran, de furcsa módon nem hallják meg. Aztán mindíg a legközelebbi őrt lenyilazom, (vagy kővel elcsalom) amelyikhez ha lehet, oda is tudok menni. Vagy elhozom hogy ne lássák meg, (vagy) és a nyilat visszaveszem így egy lövedékből "kifogyhatatlan" fegyver...
Azért, az mókás, mikor odasunnyogok a táborhoz és hallom a vadak motoszkálását a közelből, majd még a sast is megkapom az arcomba, utána a tigrist és oda a meglepetés! :Đ
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Kis segítség kellene, van egy rész ahol az északi hídon kellene átmenni de mikor közelítek a híd túlsó oldalára elkezd visszaszámolni 10-ről aztán kezdhetem előlről. Mit kellene itt csinálni, hogy sikreüljön? Köszi
Egy táborba nem berohanni kell, mert úgy persze hogy hamar észrevesznek. Minden tábor bevételéhez egy lopakodáson alapuló haditerv, taktika kell. Íj, kés előnyben.
Persze a sniperes jo hogy távolabbról észre vesz, ugyan úgy mint mi őt sniperrel. Életszerű.
Far Cry 4 global: 3,16
...és a FC4-nek még van kb 2 éve, hogy behozza az elődjét. Miután nem egészen másfél hónap alatt 3 millát vettek meg belőle, erősen sanszos, hogy meglesz. Teljesen megérdemelt módon természetesen. Danecay szavaival teljes mértékben egyetértek.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2014.12.23. 23:49:43