1496
-
#1132 Mennyi kulcsot adtak el, ami később le lett tiltva? Nem hinném, hogy a G2A pont erre a mennyiségre várt volna, hogy eltűnhessen a balfenéken.
-
Fernandooo #1131 A nagy magyaros káröröm közepette örömtüzeket is fogtok gyújtani? Szánalmas már ez a utólagosan okoskodó károgás itt. -
Reaper2104 #1130 Ja egyébként azt kihagytam a mondandómból hogy akik árulták ezeket a lopott kódokat azok vagy totál alkalmatlanok és hülyék de ami valószínűbb hogy teljesen tisztában voltak vele hogy lopott cuccot árulnak nem ismerem a g2a-t, de akinek 10 nél több az iq-ja az egyből levágja hogy legális dolgot 400-500% árkedvezménnyel (ha csak nincs valami különleges világtörténelmi piaci katasztrófa) te be nem szerzel. Fpocoknak teljesen igaza van nincs itt semmi féle szövegértési probléma, egész egyszerűen át lettetek baszva. Ja és csak annyit erre a hivatalosan bejegyzett cégről, hogy az összes csaló cég meg offsorlovag meg a csalók nagy része mind hivatalosan bejegyzett vállalat aztán mikor kiderül a csalás teletömött zsebekkel eltűnnek és sose találod meg se a csalót se a pénzed. De a remény hal meg utoljára. -
#1129 Ne foglalkozz vele ha írsz valami arra az lesz a válasz,hogy a G2A egy hazug tolvaj banda. Legyen neki igaza. :) -
#1128 A G2A egy tolvaj banda, ezt tudni lehet. -
Fernandooo #1127 Te egyébként miről beszélsz? Szövegértés készsége nem nagyon alakult ki nálad, mi? Ki támogatott itt tolvajokat te nagyon szegény? A G2A egy teljesen hivatalos, bejegyzett cég. Szóval milyen tolvajokat és ki támogatott? A kérdést megérted még? -
#1126 Küldtem G2A-nak levelet, hogy most akkor mivan, azok kértek képet, amin rajta van az Ubisoft válasza, hogy miért tűntették el a játékot az accountomról.
Ubisoft meg baszik válaszolni a ticketemre. csodás, komolyan -
#1125 Szerintem meg aki tolvajokat támogat, azért nem kár.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1124 Szerintem ha a G2A nem kártalanítja a vevőket, nyugodtan lehúzhatja a rolót. -
Reaper2104 #1123 Biztos lehetett volna okosabban is csinálni, nem tudom mi volt az ubisoftosok fejében lehet úgy voltak vele hogy aki a seasson passt igy vette az csessze meg sejthette hogy nem teljesen legális és akkor nincs joga felháborodni, esetleg fogalmuk nem volt hogy hogy történt csak azt tudták hogy rohadtul megkárosították őket és gyorsan tiltottak töröltek hogy megállítsák a folyamatot. Bár azért gondolom ha alapjátékos kódokat nem töröltek akkor azért aki illegális season passt szerzett be annak normálisan megvolt az alapjáték és ők azért egy normális tájékoztatást megérdemeltek volna ha ez nem történt meg, nem tudom, mert nem olvasok sok fórumot külföldieket meg egyáltalán nem, és engem még soha semmilyen károsodás nem ért játékokkal kapcsolatban, mert én inkább kicsit többért de tuti biztos helyen intézek mindent és csak megbízható helyről vásárolok. -
Fernandooo #1122 A G2A garanciát vállalt minden, a felületükn keresztül eladott kulcsért. Előtte is lehetett vásárolni onnan mindenféle gond nélkül, tehát teljes joggal bíztunk abban, hogy most sem lesz ezzel probléma. Az Ubisoft eljárása az ügyben simán undorító, és ne haragudj, de hogy te mit csináltál volna a helyükben tökéletesen irreveláns, mivel te csak egy tucatember vagy és nem az Ubisoft.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.30. 15:37:16 -
#1121 Én már napokkal ezelőtt felvettem a kapcsolatot a G2A -val,képeket kértek az UPlay-es fiókomról meg,hogy a kapott kulcsot nem sikerült aktiválni. Elküldtem,de azóta is basznak válaszolni. -
#1120 Miért van az, hogy tök jól megy meg minden... de amikor cinematic van, NINCS KÉP. Audio van és utána be is tölti a folytatást, de nem látok semmit. ÚJ VGA miatt lehet? Vagy valami beállítás? Vagy forduljak a másik topikba? -
Gary #1119 A legnagyobb elégedetlenkedést nem is az váltotta ki, hogy törölte a játéko(ka)t, hanem az, hogy mindezt egyetlen szó nélkül tette!
Volt, nincs!
A legelső megnyilvánulásuk pedig az volt, hogy a letiltott kódokat nem a viszonteladó partnercégüktől vásárolták!
Majd, ugyan ezt variálták, míg valamelyik fórumozó (nem moderátor, nem is Ubi support) fölvetette a lopott kódokat.
Ha kicsit is az összeesküvés elmélet felől közelítem meg a dolgot, akkor az Ubi szájába adták az egyetlen, népharagot csillapítható megoldást! :Đ
Aztán kiderült, hogy tényleg így van: #1115
Mennyivel egyszerűbb lett volna azt mondani, hogy: Mindenki nyugodjon le a p*csába, valami nem kerek a kódokkal, kivizsgálásig játssz mással! :Đ
Gondolom, a G2A és hasonló oldalak fönn akarnak maradni és az ilyen kártyacsaló eladóikat letiltják, törlik, megkövezik. Az áldozatokat meg, jó esetben, kárpótolják. -
Reaper2104 #1118 Nem akarok senkibe se belerúgni, de ha már annak bedőltetek, hogy egy 10000 ft-os dlc-t 2000 ft-ért megvesztek akkor hibáztathatjátok azt akitől vettétek aki átvert meg magatokat, hogy milyen könnyen bedőltetek, de az ubisoftot ezért hibáztatni biztos nem lehet és az is teljesen jogos tőle, ha törli a lopott kódokat én is ezt tenném a helyében. -
#1117 Akinek elvették a játékát, vegye fel a kapcsolatot a G2A-val. -
simonl #1116 Sziasztok, újra egy láma kérdéssel fordulok hozzátok:)
Ha már nincsenek a térképen "betűs" küldetések akkor hogyan folytatom a kampányt??
köszi. -
Borg #1115 Az originről vették hamis hitelkártyával azokat a kulcsokat, amiket letiltott az Ubisoft, az EA értesítése alapján.
Tehát ennyit a g2a-n vásárolható dolgokról, meg a userekről, akik hittek benne, hogy töredékáron is biztos legális az...
Ez bizony közel sem az Ubisoft hibája most... -
sata75 #1114 Teljesen igazad van, azt kihagytam a sorból, hogy a G2A is rohadjon meg:)
Én buktam 2k hufot, költsék gyógyszerre akárkinél is csapódik le... -
Borg #1113 Akármit is nyilatkozik az ubi, ezeknek a usereknek nyilvánvalóan nem velük, hanem a g2a-val kell leboxolni a refoundot, mert onnan vették a letiltott kulcsot. -
sata75 #1112 Az, hogy az 576, cd galais stb hivatalos forgalmazó, szerződéssel az ubi -val és egyéb kiadókkal. míg a g2a egy "szürke" fergalmazó. Mellesleg az ubi még nem adott ki hivatalos álláspontot nem tudjuk mi van, de nyilván nem adják majd vissza... Mondjuk attól még rohadjanak meg... -
#1111 És a videojátékboltok (pl. az 576!!) nem számítanak harmadik félnek???!!! Az 576 egy áruház, forgalmazó, és a G2A is egy "áruház" (webes formában)! Mi a különbség?!?! Nem értem... -
Fernandooo #1110 Itt a magyarázat arra, hogy miért nem jelennek meg a DLC-k azoknak, akik pl. G2A-n vásárolták meg a Season Pass-t. Nos, ennek fényében soha többet nem veszek Ubisoft játékot sem G2A-n, sem sehogy, ott pusztuljanak meg ahol vannak.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.27. 06:43:43 -
ratgab #1109 Hát azért, mert a többi még meg se jelent. Türelem DLC-t terem, majd jönnek sorba, ne aggódj! -
#1108 Asszem még csak a börtönös jelent meg. -
#1107 Steamen vettem, nem csak a kódot. Hanem magát a teljes DLC-t a kiírt Yetis, meg egyéb más plusszjaival. De mindebből csak a 10Eurós escpae from tököm tudja honnan küldi aktivizálódott. -
Rudi50 #1106 Ezek a DLC-k 2 forintot nem érnek a játék árához képest, nemhogy 30€-t. -
#1105 Mármint a steamen keresztül, vagy steames kódot valahol máshol? -
#1104 Én a Steamen vettem 30Euróért, de úgy tűnik buktam. Azt se tudom most kinek kéne írni ez ügyben.
-
Fernandooo #1103 Majd kapsz egy választ, hogy utána néznek az ügynek. Aztán nem történik semmi. Megint írsz nekik, hogy hahó, és nem fognak válaszolni. Én legalábbis így jártam. Soha többé G2A. (Pedig ott vettem a Watch Dogs-ot is, azzal meg nincs semmi gond, de ha egyszer előfordult, hogy palira vettek, előfordulhat újra.)
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.25. 17:09:38 -
Reaper2104 #1102 Én a uplayen vettem 30 euróért ti valami miatt extrakedvezményesek voltatok vagy csak szimplán átvertek titeket, azért a 2400 ft a 9000-10000 ft ellenében elég gyanús különbség egy minden dlc-és pakkért. -
#1101 Na most írok egy gyönyörű levelet a supportnak,hogy most mi a lóf*sz van. A lóvét kipengettem a g2a shield is működött,de hipp-hopp egyszer csak nem jó amit megvettem. -
#1100 Jaja én is kb ennyiért -
#1099 Az enyém 2400 plusz az egy eurós g2a shield (ba**ódjanak meg). -
Reaper2104 #1098 De ti mennyiért vettétek a season passt? -
#1097 Úgy néz ki,hogy a season passt én is elvesztettem... a durva édes zanyujkat! Ilyenkor mit lehet tenni? Amikor megvettem akkor elfogadta a kódot és már a DLC-kel is játszottam egy sor. Most meg hirtelen. -
#1096 Aki g2a-n vette a játékot, az nézzen rá, mert az ubi törli a játékot, én a season passt buktam :S -
Rudi50 #1095 Nyugalom, eljön az ideje, ha mindent megcsinálsz a délin kb. 67% körül lehet átjutni ha csak a főküldiket akkor ahogy írták, a %-os állást meg látod a főmenűben.
Utoljára szerkesztette: Rudi50, 2015.01.25. 09:33:20 -
#1094 #997 -
Borg #1093 Az átkelés csak a betűs/goldenpathos főküldiken múlik, máson nem. Én kb 55% progressnél jutottam át.