1496
  • Ouzojoe
    Sziasztok!

Feltettem a Hurk Deluxe Pack -ot de sehol nem találom a küldiket.
    Köszönöm ...
  • Skyvolker10
    Aki jól tud angolul és van kedve hozzá jelentkezzen fordítónak a kingmakersteam.com/farcry4.php oldalon.
    Az esetleges fordítók munkáját minden angolul nem vagy nem jól tudó nevében köszönöm.
  • sata75
  • Gary
    Ubisoft Reinstating Fraudulent Far Cry
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"In January, we reported extensively on a situation involving fraudulent Far Cry 4 keys. Ubisoft had discovered that the keys were bought with a stolen credit card and decided to deactivate all of them.

Ubisoft has continued to investigate the matter and has amended its decision. “After further investigation into the matter of keys that were fraudulently purchased on EA's Origin store, we are reinstating keys for consumers who already had successfully activated and started playing the games,” a representative told us via email. “Any remaining fraudulently obtained and resold keys have been deactivated.”

The publisher says it will continue to deactivate fraudulently purchased keys in the future. “We are working with EA to prevent situations like this from happening again, and we will continue to deactivate keys that are found to be fraudulently obtained and resold,” we have been told. “We strongly recommend that players purchase keys and downloadable games only from the Uplay shop or trusted retailers.”

Retailers Kinguin and G2A both issued statements on the matter in January when their customers reported that keys purchased from the sites were made inactive. You can read our previous coverage for more on this story.

Our Take
    Ubisoft had every right to pull the plug on the stolen merchandise. However, this move is a smart play with regard to customer service and satisfaction. Hopefully those customers that were impacted by this keep it in mind when purchasing from potentially problematic sites in the future.
    "

forrás: Gameinformer
  • Reaper2104
    Akkor valószínű csak valami helyi internetes probléma volt honlapok immel ámmal bejöttek, de nem tudtam se uplay se origin se steamhez csatlakozni, estére megjavult.
  • sata75
    lol már, én is.
    köszi a g2a-nak meg az ubi-nak akármi is történt.
  • Herold
    Nekem működik. Volt egy frissítés.
  • Reaper2104
    Másnak se működik a uplay?
  • Borg
    Ezekszerint a g2a mentette ami menthető, és kártalanította az ubisoftot...
  • Béluska74
    Én visszakaptam az elvett Season Pass-omat. Benne az összes eddigi megjelent dlc-vel.
  • Fpocok
    “After further investigation into the matter of keys that were fraudulently purchased on EA’s Origin store, we are reinstating keys for consumers who already had successfully activated and started playing the games,” a representative told GameInformer.
  • Fernandooo #1161
    Ignored post.
  • Reaper2104
    Azt eddig is látta mindenkit te leszarod bárki véleményét, itt visítottál hogy a csúnya ubisoft letörölte a lopott kódodat és hogy többet nem veszel ubisoftos játékot pedig nem az ubisoft hanem te voltál a hibás, ez mindent elárul rólad.... Egyébként is mit érdekel téged a far cry 5 ilyen alapon. Csak hülyeségeket írkálsz azt itt megpróbálod eljátszani az okostojást, de ez a tényeken semmit nem változtat. Gondolom azért vagy otthon a drogtémában is mert jól ismered a feketepiacokat, de valójában a te átlagos ismeretanyagod annyit takar, hogy láttál pár amerikai filmet amiben kolumbiai drogbárók voltak, és teljesen lényegtelen hogy épp melyik évtizedben ki mit tartott drogközpontnak az ubisoft far cry 2 óta mindig valami aktuális problémát dolgoz fel és ahogy már korábban mondottam drogkartelek Bolívia Peru Venezuela Kolumbia ezen országok mindegyikében vannak, akár melyik helyszín teljesen reális helyszín drogtémában, de vannak más egyéb szempontok is pl amit Herold is említett az inka romvárosok, az ubisoftosoknak azért egy kicsit jóval nagyobb ismeret anyaguk van a témában nálad nem véletlenül lett Peru az egyik lehetséges helyszín.
  • Fernandooo #1159
    Legalább elolvastad volna, amit linkeltem...

"a far cry game set in a coccaine trafficking in Peru"
  • Herold
    Fasság. Szerintem csak az inka romvárosok miatt esett a választás Perura Kolumbia helyett.
  • Fernandooo #1157
    Az Ubisoft adott közzé egy listát a lehetséges folytatásokról, amikre a játékosok szavazhattak. Ebben a listában szerepelt Peru.
  • Herold
    Ezt a perui drog témát honnan szedtétek? Ezzel az erővel Liechtenstein is lehetne. Ha már drog, akkor Kolumbia, és az őserdő.
  • Fernandooo #1155
    A személyes véleményed szemernyit nem érdekel, nyomjad nyugodtan, ha téged ez kielégít, engem nem zavar.

Egy átlagos ismeretanyaggal rendelkező ember jól tudja, hogy hosszú ideig Komulbia volt a drogkeresekdelem központja, ott alakultak ki a legnagyobb drogkartellek, és itt folytatta a DEA a legnagyobb harcot ellenük. Az, hogy te inkább egy játékkészítő cég ötletét preferálod mert azok ami, nem igazán nyom a latba realizmus terén. Amennyiben a leginkább autentikus helyszint keresik, akkor Kolumbia a legjobb választás, ha tetszik ez neked ha nem. Peru megjelölésénél bizonyára más indokok játszhatnak szerepet egy játékkészítő cégnél. Ettől még a valóságban Kolumbiában voltak a legkomolyabb kartellek és balhék ez ügyben.

Szólj, ha ebben vagy más ügyben további oktatásra szorulsz, szívesen kisegítelek.
  • Reaper2104
    Nehezen tudnál lejjebb süllyedni....
    Gondolom, ha az ubisoft Perut jelölte meg a témában akkor, ha drogos helyszín lesz valószínű nem Kolumbia lesz hanem Peru függetlenül attól hogy te véletlenül vagy direkt írtad el vagy, hogy éppen mit szeretnél, egyébként meg Peruban, Bolíviában és még pár környező országban hasonlóképpen virágzik a drogkereskedelem, bármelyik helyszín teljesen életszerű.
  • Fernandooo #1153
  • Herold
    És akkor mi van, ha játékról beszélünk? Nem csak gyerekek szoktak játszani számítógépes játékokkal.
    Vagy szerinted a Super Mario és a FC között semmi különbség nincs komolyságban?
    Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.02.01. 20:07:30
  • mikromanus
    nagyon mélyre? Már ott vagy. El se kellett volna ezt itt kezdened.
  • Fernandooo #1150
    Lehet, hogy a drogos sztorinak az Ubisoft szerint Peruban lenne a helyszíne, azonban ennek a való életben Kolumbiában sokkal komolyabb "hagyományai" vannak, azért vinném én inkább oda.

A magyarkodós témával kapcsolatban nem nyitok vitát, nem ez a megfelelő topik, a másik ilyen hozzáröfögésre (#1148) sem reagálok inkább, mert ahhoz nagyon mélyre le kellene alacsonyodnom.
  • mikromanus
    Szerk: nem kell büszkének lenni ra, mert termeszetes. Minden ilyen büszke - szégyen marhaság szerintem arra utal, hogy a nyilatkozó nem érzi magát magabiztosnak, vagy épp az állításával ellentétes érzése van de álszent módon tagadja a kishitűseget, vagy szegyenerzetet amit irreális okból (vagy indokoltan) érez. Off off
  • mikromanus
    Offhoz: a leírtak alapján egy ostoba gyökér vagy. Itt születtél, ezt a nyelvet beszéled, azaz magyar vagy.

korabbi on: ha g2a kódot banoltak, akkor lopott kódot értékesítették ujra jo eséllyel. Nincs gond, mert az árát megtérítik Tudtommal. Viszont az olcsó lopott kodok nem elérhetőek már. Hallgatólagosan szemet hunytak a gyanus eredetű anyagok felett a nagyobb prifit érdekében. A usereket ez esetben nem sajnálom. Azt kapták amit érdemeltek. Sot, tobbet is. Ingyen játszhattak egy ideig összességében.
  • Reaper2104
    Bedobtak vagy 10-12 lehetőséget szerintem semmi gyerekes nincs abban, hogy más embereknek más téma tetszik....
  • Reaper2104
    Kb azt válaszoltad volna, ha születésedkor megkérdezik, hogy oá oá. Nem ismered el a népekre tagolódást de gyűlölöd a magyarokat mintha valami libárális fogyatékosságot hallgatnék, egyébként meg eu-ban vagyunk szabad tőke és munkaáramlás van még a csóró afgánok palesztinok is képesek pénz meg iskola nélkül valahogy elvergődni a nyugati világba és talán még beilleszkedni is, hajrá talán neked is sikerülni fog, pont az ilyen hazátlan tudatlan a nemzetet, megkárosító pofázós de persze feketén vásároló kis pöcsök nem hiányoznak az országból, és egyébként csak, ha egy kis fogalmad lenne akár a magyarokról akár a világról tudnád hogy külföldön a magyaroknak (nem a külföldi politikusokra gondolok, hanem az átlagemberekre és cégekre stb.) az egész világon rendkívül jó a hírük és nem egyszer hangoztatják, hogy akár amerika akár más nemzetek rengeteget köszönhetnek a magyar népnek. A drogkarteles storinak meg tudtommal Peru a helyszíne.
  • simonl #1145
    Gyerekes?? öööö, végül is nem egy játékról beszélünk??
  • Frank99
    már csak az hiányzik....
  • Borg
    meg zombikra...
  • Herold
    A FC (1)-et is a szörnyekkel kúrták el. Nekem sem hiányoznak. Gyerekes dolog szörnyekre meg dínókra vadászni.
  • Fernandooo #1141
    OFF: Kérdésedre válaszolva: nagyon igazából nem tartom magam magyarnak. Semmilyennek. Ember vagyok és kész, én nem ismerem el ezt a népekre tagolódást. A születésemkor, a megkérdezésem nélkül aggattak rám egy állampolgárságot. Erről én nem tehetek. Büszke sem vagyok rá, többségében és alapvetően iszonyodom attól az emberi közösségtől, ami magyarként határozza meg magát, csak egy szerencsétlen konstelláció eredménye, hogy ide ragadtam és már nincs más lehetőségem egyéb okok miatt. Ez van sajnos, de azért tudok együtt élni ezzel, nem ez tölti ki az életemet, csak ha már szóba kerül...

ON: Jurassic World nagyon rossz húzás lenne. Egyáltalán nem érdekelnek az őriásgyígyok és különben is... Majd RPG-vel vadászok egy T-Rexre, vagy hogy? Nincs ebben ráció. Sokkal jobb lenne egy kolumbiai drogkartelles sztori, amiben DEA ügynökök vagyunk és valami oknál fogva magunkra maradunk a szar közepén. Vagy egy poszt-apokaliptikus, Fallout-szerű megoldást is bírnék. De őslények? Ez egy teljesen más brand, maradjon is ott.
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.02.01. 12:12:49
  • Borg
    Akkor az lesz az első farcry amit ki se próbálok...
  • simonl #1139
    Egy dinós őrület sanszos lehet, Jurassic World hullámait meg kell majd lovagolni:)
    Várom én is...
  • Reaper2104
    Az állatokat a 3 hoz képest egyértelműen fejlesztették meg ez a kötélmászás és helikopterezés is jó dolog de valahogy nekem a 3 sztorija és a dzsungeles környezet jobban bejön meg egy far cry 1 típusú multi, remélem az 5 valami dzsungeles és dínós lesz.
  • Frank99
    amúgy ahol valami gyanúsan olcsó -lsd. magyar webáruházak áfamentes.hu- ott eleve gyanakodni kellene....
  • Frank99
    most értem a II. act végére, szerintem nagyon jó ez a játék!

Számomra sokkal nagyobb élmény, mint a 3. volt. És még a Yetit is láttam a hóesében.
    :-)

Csak hogy a játékról is beszéljünk, ne csak az egymás fikázását olvassa az ember...
  • MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.30. 23:01:41
  • Reaper2104
    Ezért mondtam hogy lehet hogy szándékosan csaltak lehet csak hülyék voltak és hogy a remény hal meg utoljára lehet hogy lesz kárpótlás is csak kicsi rá az esély, nem tudom mekkora cég hány alkalmazottal milyen vezetőséggel lehet hogy csak pár ember volt benne a csalásba sok minden lehet, majd kiderül.
  • Reaper2104
    1. Mi abban a káröröm hogy leírtam hogy rengeteg csaló van és hogy valószínű titeket is átvertek (ha már itt a szövegértési problémákat hoztad fel).
    2.Te vagy nem vagy magyar vagy magadat is lefikáztad ezzel most.... Egyébként csak, hogy tudd más nemzeteken belül is lezajlanak hasonló beszélgetések más nemzeteken belül is ugyan úgy van korrupció vannak bűnözök rossz emberek, jók, hülyék, okosak,szegények, gazdagok, jó és rossz sportolók és játékosok.
    Nem igazán értem mért van ez állandóan, hogy valaki ír valamit sokszor beleképzeltek mindenféle hátsó szándékot vagy mert nem értitek vagy nem tudom csak mert épp rácsesztetek valamivel vagy éppen mert nem tetszik a másik véleménye és egyből megy ez magyaros duma....