The Last Stand - Death Zone

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Értem...és köszönöm!
Nos, nekem meg is van a 2 irányú kommunikáció...😊
Jelenleg lvl8 vagyok és csak így este tudom nyomni, mert megy a meló ezerrel...😞
Viszont felmerült bennem pár kérdés:
-Melyek azok az épületek amiket védeni kell egy rablási kísérlet esetén?
-Honnan a fenébõl tudok lõport kinyerni? Van valami jó kis "guide" oldal?

Hello, én is játszok egy ideje bár voltak-vannak nagyobb szünetek. 23 as szintû vagyok. 1-2 hete játszok megint

Kérdésem az lenne, hogy találtam olyan könyvet, hogy 2x könyvet lehet betenni, az hogyan mûködik mert nekem vagyx azt, vagy a másikat rakja a csíkba

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

SigS
Teamspeak 😊

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ha a szövetség küldetéseit sikerül teljesíteni, akkor azért a szövetség kap "token"-eket, amikkel különbözõ bónuszokat lehet aktiválni. Nekünk most van 2270 token, ami nem túl sok, mivel egy bónusz aktiválása 1715 token-be kerül, ami 12-13 napig tart. A szövetségek harca 13 napos szokott lenni, ez idõ alatt kell a négy küldetést teljesíteni, egy teljesített küldetésért 375 token a szövetség jutalma. Minél kevesebb idõ van hátra a szövetségek harcából, részarányosan annál kevesebb token-ért lehet aktiválni egy-egy bónuszt, természetesen annyival kevesebb ideig is fog tartani.
Lehetõség van más szövetségek tagjait megtámadni és kifosztani, valamint ha sikerül a szövetségi zászlóját is megszerezni akkor azért pontot kap a szövetség. A három legtöbb pontot összegyûjtõ szövetség üzemanyagot (fuel) kap jutalmul. Fuel-hez több módon is hozzá lehet jutni, épületek átkutatásánál véletlen szerûen ad, üzemanyag generátorral nyersanyagból lehet kivonni, ha egy másik játékosnál látjuk hogy üzemel az üzemanyag generátor akkor azt is ki lehet fosztani és végül elõfizetéssel.

Van trade rendszer is, de ahhoz is szükséges a kétirányú kommunikáció, valamint az üzlet megkötéséhez némi fuel-re is szükség van.

A fuel, sok mindenhez szükségeltetik, ugyanis abból lehet fegyvereket/felszereléseket craftolni ill. upgrade-elni, de szerintem elég lesz majd csak a lvl.45. felett ezeket igénybe venni, addig meg lehet nyomatni a fuel gyártást.

Csak az ÖRÜLT ember tart maga körül RENDET! A ZSENI uralkodik a KÁOSZ fölött!

Titan
Milyen plusszal jár, ha szövetségi tag az ember?
Nekem holnap estére kész lesz a 2 irányú kommunikáció...

Van a játékban valami piac vagy trade lehetõség?

Én bárkit szívesen beveszek a szövetségbe, sajna nincs túl sok aktív tag, ezért is indítottam ezt a topikot.
Két feltétele van a csatlakozásnak:
-Legyen felépítve a kétirányú rádió kapcsolat.
-Valamint, azonos idõben azonos chat csatornán tartózkodjunk.
Sajnos csak on-line lehet a játékban kommunikálni, nincs lehetõség levelezni 😞

Az rájuk van elvileg írva. Mert sérültek, vagy nem voltak küldetésen. Nem elég jó a bázis védelme. Ilyesmi.

Ha minden szrt megépítesz, akkor elég +os lesz az 0 kaja és víz mellett is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DarkHorSe
Miert kapnak -8 moralt amikor van eleg kaja ? :C

Swedish people are albino monkeys

Nm.

Ha valakinek kell a 34-es accom, megadom a user-passt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

DarkHorSe
Valami random autot jelolt pirossal, megoldottam szerintem koszi.

Úgy, hogy a kültéri cuccok kint legyenek, a beltériek bent. És ne legyen kis piros kocka a cucc alatt, mert akkor belelóg valamibe.

DarkHorSe
Invalid building placements, nem ertem, allandoan ezt az uzenetet kapom hogy rakjam le oket rendesen??

Flash játék létére jópofa, lekötõs. De nem túl hosszú távon.

Az elõdjei mind jobban tetszettek. Az Last Stand 1-2 faja kis akció játék, a 3 meg már kicsit rpg-s. Azt 2x is végignyomtam.

Ebben 34. szinten fogyott ki a szufla. Azóta (kb. fél éve) hiába adtak hozzá + térkép részeket, ellenfeleket, fegyvereket. Nem nagyon visz rá a lélek, hogy játszak vele.

Titan
Játszottam jó pár játékkal, de ez nagyon leköt...grafikailag és játékélményben is odabasz! Kíváncsi leszek, hogy még miket raknak be ill. ha lejár a kezdeti 5 napos védelem, akkor mennyire lesz életképes... Jelenleg lvl 7-es vagyok... ahogy nézem nem sok magyar játszik vele és sajna ez a topik se izzik....amit furcsállok is. Lehet én nem tudok valami nagy bajról, hogy ennyire pangás van?
Az ötleteknek, észrevételeknek örülnék...

Titan
Megoldva...a zöld területen szabad csak kilépni..😄

Titan
Bár a játék elején vagyok lvl2, de nem értem, hogy miért nem viszek haza lootot, ha kifosztok egy épületet...

Titan
Jópofának tûnik... regiztem is egy karit...a facebook-os dolog valamiért nem akart mûködni, de az Armorgames reggel megy... ingame nevem Hunica, ha jelent valamit és van lehetõség guildben vagy társaságban nyomni...

Sziasztok!

A címben szereplõ MMO játékra szeretném felhívni egy kicsit a figyelmet.

A játékot meg találjátok a hivatalos oldalon (Armor Games) MMO játékai között, az Armor Games oldalán regisztrálni kell. Amennyiben nem szeretnétek regisztrálni és van Facebook fiókotok, akkor azzal is tudtok regisztrálni.

A játékról röviden.
Egy zombi apokalipszis után kell túlélnünk. A saját menedék helyünkön kell építenünk általános, tároló, termelõ, védelmi stb. épületeket. A térképen különbözõ típusú épületeket kutathatunk át, így szerezve élelmet, nyersanyagot és felszereléseket. A játék elõre haladtával több karakterünk is lesz (összesen 10), a karakterek külön-külön fejlõdnek. A csapdák és védelmi épületek elhelyezése is fontos. Naponta egyszer támad szintünknek megfelelõ zombi horda, valamint más játékosok is megtámadhatnak, hogy kifosszák a készleteinket, de ha megfelelõen vannak elhelyezve az emberek, akkor visszaverik a támadásokat.

Az én meglátásom szerint a játék tartalmaz RPG, RTS és Tower Defense elemeket is.

Amennyiben valakit érdekel a játék, írjon és részletesebb segítséget is tudok írni.
Valamint ha valaki már játszik ill. rákattan és aktív játékos lesz, szóljon és felveszem a szövetségünkbe.
15-20 aktív játékos jelentkezése esetén már akár saját szövetséget is létre hozhatnánk.

← ElőzőOldal 3 / 3