118
Armor Games - The Last Stand - Death Zone
  • Noodlee
    Van itt olyan, aki aktív?
  • Noodlee
    Nyomtam egy jelentkezést FB-n.
  • ISSUxChaos
    Facebook-on

https://www.facebook.com/groups/1440691319534793/

és a hivatalos fórumon is elérhetőek vagyunk.

http://forum.conartistgames.com/index.php/topic/7548-hungarian-force-hfo/

• ISSUxChaos
    Fejlemények:

-A játékban lehetőséget kap mindenki, hogy gyakorolja a "raid"-eket. A térkép nézetnél kapott helyet ez az opció és a saját embereink klónjai ellen a saját udvarunkon kell harcolni.

-Szövetségünk már négy főre gyarapodott. Továbbra is várjuk a jelentkezőket.
  • ISSUxChaos
    Privátban átküldöm a részleteket.
  • smJuhasz
    érdekelne a magyar alliancehoz történő csatlakozás
  • ISSUxChaos
    1X-2X már láttam hogy akciós és 19.99 USD-ra levitték.
  • Noodlee
    Jól felment a kocsi ára, én még kb. 2800 HUF-ért vettem.
  • ISSUxChaos
    Nem, ezt egyszer kell befizetni és onnantól van.
  • lammaer
    Per hó?
  • ISSUxChaos
    29.99 USD az az kb. 6500 HUF
  • SZUsszan
    Oké. Ne játsz vele. Igazad van. Nevetséges.
  • lammaer
    Köszönöm a válaszokat.

Mibe kerül ez az autós dolog? Nem nagyon láttam erre utaló infót a weboldalukon (játszani meg most nem tudok hogy megnézzem):
  • ISSUxChaos
    Nah jó, szerintem itt fejezzük be a vitatkozást és egyezzünk meg abban, hogy aki akar játszik vele, aki nem akar az meg nem játszik vele.
  • DarkHorSe
    hogy nem'
  • DarkHorSe
    Max 10 perc vs masfel-ket ora. Ezen mit nem lehet felfogni, talald mar ki hogy p2win :D Nevetseges
  • SZUsszan
    És majd elfelejtettem, jelenleg 50. szint a limit. Én is el tudom érni kocsi nélkül is. Nem találkoztam a 34. szintem alatt olyan qrva ritka nagy epic legendary fegyverrel, amit nem lehetne megtalálni fizetés nélkül, illetve ne lenne tök mindegy, ha akkor ütsz rajta a másik táborán, amikor nincs otthon senki. Kifosztod, az összes aknát hatástalanítod, és még le is rombolod mindenét. Nyasgem a rózsaszín ultraepic cuccaiba.
  • SZUsszan
    Tudod mit, ne játsszál ezzel a szarral. Nem kell. Én sem játszok már vele.

De akkor sincs igazad, de nem fogod fel. Korlátozott számú épület van, ami a te szintedhez ad jó fegyvert. Én egy nap alatt kifarmolom mindet kocsi nélkül és kb. 1 nap mire újra lehet őket látogatni 34-36. szinten.

Ne a mostani tapasztalataid alapján papolj, hanyadik szinten vagy? 10? Minden szart újra lehet farmolni óránként?

Tehát ha van max. 10 hely, ahol nagy valószínűséggel fegyvert kapsz és van 10 embered, akkor ha hármasával küldöd őket akkor is 3-4 fordulóval az összesek végigfarmoltad egy napra. Meló előtt elküldök mindenkit, lejátszom manual a csatát mert nekem az az élvezetes, nem a farm. Aztán meló végén, vagy otthon este lefarmolom a másik felét és kész. Ezzel szemben te csodakocsival egy órán belül lefarmolod mindet és aztán mehetsz egy rakat helyre, ahol kaphatsz nagyon-nagyon elvétve jó fegyvert, de inkább fát, szemetet, vasat, kaját, stb.

Qrvára nem fogod fel. De azért csak mondjad tovább.

És ha igazad is lenne, (de nincs) miért lennél előnyben, ha lenne napi 100 quested, amiből jönne 10 jó fegyver, nekem lenne napi 10 questem, amiből jönne 1 jó fegyver. Van 10 emberem, 10 nap alatt minden emberem kaphat qrva jó cuccot. Te ennyi idő alatt rongyosra keresed magadat cuccokkal, de akkor sem lehet az emberedre aggatni 10 fegyvert.

Ráadásul mire ezt a sok szart összefarmolod lépsz mondjuk 3-4 szintet, míg én 1et sem. És akkor a sok cuccodat kenheted a hajadra, mert jobbakat lehet találni az adott szinten. Megint mehetsz farmolni mint a gép. És én a végén leszek vagy 10-15 szinttel lentebb mint te és a szintemhez képest ugyanolyan jó fegyvereim lesznek, mint neked 10-15 szinttel fentebb.

Amúgy meg te nem támadhatsz meg engem, csak max. 1 szint difivel kisebbeket, míg én igen. Ha akkor megyek hozzád, amikor nincs otthon csak 1-2 embered, akkor lezúzlak 20 szinttel lentebbről is.

Erről ennyit.
  • ISSUxChaos
    Hogy honnan regisztráltál az nem gond, de ha szeretnél csatlakozni, akkor egyeztetni kell egy időpontot és egy a játékon belüli chat csatornát.
  • ISSUxChaos
    Ahogy már írtam én tapasztalatból mondom hogy hiába vagyok előfizetve, naponta akkor is csak egyszer mehetek szintemhez megfelelő helyre és hiába tudom egy nap alatt az összes lvl35-ös épületet megcsinálni, egy élelmiszer boltban nem fogok jó fegyvert találni.
    Igen naponta több küldetést tudok megcsinálni és több nyersanyagot szedek össze, de nem jobb cuccokot. Régebben írtam hogy öt szinte kisebb játékos fosztott ki, pedig ő nem is volt előfizetve.
    Azért sikerülhetett neki mert:
    -Jó játékos és ügyes volt.
    -Legalább egy olyan (JOBB) fegyvere volt amivel hamarabb leszedte az embereim.
    Tehát az előfizetés és a jobb felszerelés nem jár kézen fogva.
  • ISSUxChaos
    Valójában én már több mint 1.5 éve játszom, igen voltak hosszabb kihagyásaim :D aztán meghívtak egy szövetségbe. Nehéz volt a kommunikáció mert ők is csak kicsit tudtak angolul meg én is, volt köztük D-Amerikai is, de a lények hogy akkor jött meg igazán a kedvem a játékhoz. Most itt a lehetőség hogy csak mi magyarok összefogjunk.
  • DarkHorSe
    Megis miert lenne baromsag?

Aki elofizet, az 10 perc alatt megcsinal egy automata missiont, aki meg nem az masfel ora vagy ketto. Aki elofizet, annak sokkal jobb cuccai lesznek, mint annak aki nem, mivel hamarabb le tud farmolni mindent. Max 10 embered lehet, kikuldod mondjuk mind a 10et, 2 fovel, az 5 kuldetes 10 percenkent. Amig aki nem fizeto elo, es ugyan ezt csinalja annak 5 kuldetes masfelket orankent. Kinek lesznek jobb cuccai? Komolyan nem ertem mit nem lehet ezen felfogni. Es igen, soha a budos eletben nem lesznek olyan cuccaid, mivel aki fizet mivel az mindig elonyt fog elvezni veled szemben. Sajnalom ha keptelen vagy felfogni.

De tessek, levezetem neked egyszerubben csak hogy kepes legyel felfogni

fizetsz > sok cucc > tobb esely a jo cuccokra
    nem fizetsz > keves cucc > kevesebb esely a jo cuccokra

Szoval az hogy neked bizony olyan jo cuccaid lesznek, mint aki fizet es farmol is rendesen siman hulyeseg.
  • ISSUxChaos
    Előfizettem a kocsira és tapasztalatból mondom, hogy igen nyersanyag gyűjtésre kiváló, amivel igen az épületeimhez hamarabb össze tudtam szedni a nyersanyagot, de kb. 1-2 napot spóroltam.

Fegyverek és cuccok terén meg nem igaz hogy ha több küldetés akkor jobb fegyverek. Minden épület naponta egyszer látogatható. Az épület típusa is közre játszik hogy mit kapsz és hogy az milyen szintű, lvl17-ös pályán max. lvl20-as dolgok jönnek amiket lvl35-ösként nem igazán tudok használni, de ha szintjéhez mérten jó a fegyver akkor akár tovább is adhatnám olyannak aki tud vele mit kezdeni de így csak szétszedem.
  • SZUsszan
    Ez nem ennyire egyszerű. A nyersanyagokat, meg a fegyvereket idő, amíg megszerzed, de ha csak lőni akarsz zombikra, azt bármikor megteheted. Fellépsz hetente 1x random 2 órára, akkor is mehetsz bárhova a térképen (szintednek megfelelően persze) keresni cuccokat, meg zombit írtani.

Annyi, hogy DarkHorse által említett prémium autó hiányában a messzebb lévő területekről amíg visszaérnek az embereid, addig nem tudsz sok mindent csinálni. Szóval ha van 2 embered a elején és mindegyikkel elmész egy-egy easy lootra, azok 5-20 percen belül hazajönnek és ha nem sebesültek meg, mehetsz újra. De később már messzire kell menned.
  • Noodlee
    Igen, ez szerintem is hülyeség. Amúgy én azt vettem észre, hogy az automata küldetéseknél jóval szarabb a loot, mint ha magad csinálnád.
  • SZUsszan
    De a te hibád.

"mert aki nem fizet elo, annak soha a budos eletben nem lesznek olyan cuccai mint annak aki elofizet"

Ezt írtad és egy egy baromság. Minden cuccod meglesz, csak nem aznap, hanem majd más, vagy harmad nap.

Képzeld, a BF3 nem pay to win, de nekem még nincs meg az infracsapdám a helikopterhez, bezzeg aki már több napot játszott helikopterrel, minden szar ki van rajta lockolva. Soha a büdös életben nem lesz olyan cuccaim mint neki. Oh Wait, wat?
  • Noodlee
    Az elején még lehet többet tolni, de ahogy fejlődsz egyre többet kell várni, hogy a csapatod visszaérjen a bázisra, szóval itt is várni kell, nem lehet többet egyszerre játszani, hacsak nem upgradeled az autódat (pénzért), akkor annyit tolod, amennyit akarod.
  • DarkHorSe
    Nem fogom ujra leirni, ha nem sikerult felfognod az nem az en hibam.
  • lammaer
    Sziasztok,

Ránézésre szimpi a játék de látom ez is böngészős cucc. Kérdés: ez is olyan mint a többi hasonló böngészős game, ahol a kezdeti lépések után
    órákat kell várni hogy az ember tudjon csinálni valamit (mig összegyűlik a nyersanyag, újratöltődik az ap meg hasonló dolgok) és kb arról szól hogy napjában lépjen be az ember több alkalommal hogyránézzen a játékra

VAGY

lehet ezt úgy játszani hogy este van mondjuk 3 órám és tolom rendesen mint a normál singleplay/offline játékokat napközben meg nem foglalkozok vele?
  • SZUsszan
    El vagy tévedve. Te miért játszol? A fun faktor miatt, vagy sem? Én a fun miatt. Minek nyomjak le automata küldetéseket? Azért játszottam vele, hogy én lőjem ki azokat a nyamvadt Zket.

És nekem munka mellett nem fért bele a fél óra játéknál több. Arra pont jó és pont leszartam kinek van autója és kinek mennyi a fuelje. Ha nem vagy klánban és nem kötözködsz a szomszédokkal, nem nagyon piszkálnak. Ha meg igen, akkor napokig csak odajártam egy rakat sniperrel, meg 1-2 melee fickóval és szétvertem és kifosztottam a bázisát minden nap. Egy idő múlva kiegyeztünk egy békében.

Ha autóval mész egy nap 100 küldetést (ami nem igaz, mert az embereid így is megsérülhetnek és nem fognak pikk-pakk felgyógyulni a csili-vili prémium autód miatt), akkor pont annyi ritka és értékes cuccot szedsz össze mint én prémium nélkül 100 küldetés után, kerüljön bár 10 napba a példád szerint. Akkor hol a pay to win? Vehetsz tápos cuccokat fuelért igen, de később sokkal durvábbakat lehet találni, kraftolni és azokat is dobod a kukába 5-6 szint múlva.
  • Noodlee
    Facebookon játszom, lehet ez gondot jelent.
  • Noodlee
    Én eddig nem léptem be csoportba, mert a haver elrettentett tőle. Tőle rendszeresen szednek be nyersanyagot, néha fejleszteni sem tudott. Nem tudom, hogy ez hogy megy. Ha nincs ilyen lehúzás, akkor én is szívesen csatlakoznék... lvl 42, minden maxolva.
  • ISSUxChaos
    A szövetségünk jól halad, ha többen lennénk jobb helyezést is elérhetnénk a 97.-nél és a szövetség feladataival is hamarabb végeznénk, de így is meg lesz.
  • ISSUxChaos
  • ISSUxChaos
  • ISSUxChaos
    Pont ezért írtam azt a példát, hogy volt mikor nekem volt jó cuccom (előfizetés nélkül), nemrég meg egy alacsonyabb szintű zúzott le akinek nem volt előfizetése, nekem meg igen. Amint már írtam is, a többi on-line játékhoz képest, itt a legkisebb az előfizetőknek az előnye.

Volt játék ahol lvl15-ös karakternek maxra kifejlesztett klánja volt (Shakes and Fidget), volt ahol akkor kezdte a játékot mikor nekem 600 pontom volt és hamarabb érte el az 1000-et pedig keményen farmoltam a szomszédaim (Klán háború) és még sorolhatnám, de egyiknél sem adtam fel, csak már mikor nem volt időm foglalkozni velük. Száz szónak is egy a vége, aki akar és jön, azt örömmel látjuk és segítjük amiben csak tudjuk.

Mindenkinek saját joga eldönteni hogy mire akar időt és pénzt áldozni, de szerintem erre a játékra nem fontos és nem is kérem hogy bárki is fizessen rá.
  • DarkHorSe
    Kocsival max 5 perc vagy 10 egy kuldetes, kocsi nelkul meg masfel ora? Szoval 1-2 ora alatt megcsinalsz 12 automata kuldetest, ami masnak kb egy egesz NAPBA kerul. Engem ez a kulonbseg zavar, mert aki nem fizet elo, annak soha a budos eletben nem lesznek olyan cuccai mint annak aki elofizet, igy kimarad a pvp is, klanozas stb. Kar erte, mert szerintem jo jatek de nem fogok 5-6 ezret fizetni egy buzi flash jatekert csak hogy konyebben farmolhassam a cuccokat.
  • ISSUxChaos
    Igen, igazad van, de pont ez a játék ami pont azért fogott mert az előfizetés nem ad akkora előnyt mint más on-line játékoknál.
    Hogy mire gondolok?
    -Mielőtt előfizettem, volt hogy olyan fegyvert szereztem, amivel 2-3 szinttel magasabb játékosokat simán ki tudtam fosztani, lvl15 voltam. Mióta megvan az előfizetésem, nem vettem észre hogy sokkal könnyebb lenne, sőt tegnap egy lvl30-as lenyomta a védelmem (mellékesen lvl35 vagyok) és meglátogattam a játékost és láthatóan nem előfizetős (látszik az autóján)

Azzal hogy szövetségbe "tömörülünk" még segíthetünk is egymáson, mivel nekem van előfizetésem így tudok nyersanyagot adni, szinte "korlátlan" mennyiségben (igaz, mind a két félnek ki kell fizetnie az üzemanyag költséget, ami amúgy alapból előállítható)
    Természetesen ha valakinek van egy olyan fegyvere amit a saját szintjén jól tudott használni, de már "kinőtte" tovább adhatja a kisebbeknek, lvl50 (max szint) ott már elhiszem hogy van értelme a kevesebb idő alatt elvégezhető küldetések számának de...
    ...minden pálya naponta (24h) csak egyszer látogatható, ha pedig szintemhez képest kisebb szintű pályát csinálok meg, akkor a pálya szintjéhez képest kapok fegyvert, szal, lehetek én lvl35, ha a pálya lvl10-es akkor max. lvl12-es fegyvert/cuccot kaphatok max.

Ha bárki jön, vagy jönni szeretne, igen írjon, amiben csak tudok segítek.

UI.: Ha a játék tényleg irreálisan nagy mértékben növelné az előfizetős játékosok dolgát, én se játszanék, de mindenki döntse el maga.

UI2.: Igen tudom "HA"-val nem kezdünk mondatot és stb. :D XD
  • DANIELTRUCKER
    Most igazából az zavar hogy mások gyengék de sok pénzük van ezért beelőznek? Legyél jobb náluk és érdd le ugyanazt amit ők csak kemény munkával! Sokkal nagyobb sikerélménnyed lesz mint nekik!
  • DarkHorSe
    Ja csak kocsival 1 ora alatt megcsinalsz 100 kuldetest, kocsi nelkul meg 10et. Most csak mondtam egy szamot, a szerencsedet persze nem noveli, de tobbet tudsz vele farmolni, ergo jobb cuccaid is lesznek igy aki nem veszi meg siman hatranyba kerul ezert szar p2win jatek