The Last Stand - Death Zone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A karakterem neve Hoxet, lvl.33-as és armor-ról játszok, bár szerintem hogy ki honnan regisztrált az nem befolyásolja a meghívhatóságát a játékban.
Csak az ÖRÜLT ember tart maga körül RENDET! A ZSENI uralkodik a KÁOSZ fölött!
Ha valaki szeretne 1 magyar alliance-ot építeni örömmel csatlakozhat hozzám, feltéve ha armorról játszik!
Swedish people are albino monkeys
Olyan kérdésem lenne hogy láthatom-e a haveromat a térképen, vag tudok-e vele valahogy esetleg szövetkezni , Most már kiépítettem a rádiómat, de neki még nincs meg. Ha mindkettõnknek megvan akkor össze tud rendelni minket a szerver?
Az autót max. egyszer lehet fejleszteni, csak valódi pénzért, az elõfizetéshez szükségeltetik PayPal számla is.
Bocsánat az elírásért.
A training center mire jó?
Késõbbiekben nem lehet az autót fejleszteni, hogy ne 5 perces legyen? Vagy csak valódi pénzért?
Én lvl 42 vagyok, de egy ideje nem játszom, mert mindenem maxolva van, és a cucc farmolás nem igazán kötött le.
Valamint szövetségben könnyebb a trade, vagy ha más nem a nagyobbak segíthetik a kisebbeket úgy hogy lepasszolnak nekik jó fegyvereket, amiket már a nagyobb nem igazán tud érdemben használni.
A kommunikáció bekapcsolásánál véletlen szerûen osztja ki a csatornákat, ezt figyelni kell, a DeadZone1-et érdemes használni, azt gyakrabban adja, de ki/be lépéssel át lehet lépni a másikra.
Abba a szövetségbe ahol vagyok, oda bárkit fel tudok venni, rajtam kívül még egy honfitárs van abban a szövetségben, a gond az hogy 25 tagból mára már csak kb. 5-en vagyunk ott aktívak, a többi inaktív játékos meg leginkább csak a látszatot tartja fent, hogy erõsek vagyunk. A látszatból próbálunk kitörni, de ha lenne elég jelentkezõ, akkor simán átjelentkeznénk.
Ha ilyen történt és a cucc nem sült el, akkor valami más lesz. Lehet, hogy fel kell tölteni lõszerrel. Nincs rajta valami interaktiv lehetõség?
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Gyártottam Wheel of misfortune-t, s most amikor támadnak a zombik be lehet jelölni, hogy élesítse-e a csapdákat...viszont nem történik semmi. Ez még bug vagy én rontottam el valamit?
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Hm.
Amúgy ha lejár a küldetés ideje és van karakteretek a zöld kijáratos mezõn kívül, az automatikusan sérült lesz. Ennyi. Ha XP-t farmoltok, akkor érdemes az idõ lejártáig bekempelni a zöld mezõt, ha már minden kutatható cuccot megnéztetek. A lõszer úgyis végtelen, a csata után meg ugyanannyi ammoba kerül, ha 1x lõttetek, ha 10 tárat.
A közelharci muksik nem szarok. Konkrétan bázis rombolásban durvák. Ha már minden ellenfelet leszedtetek és totális pusztítást akartok, akkor a közelharci emberek pikpak szétszednek mindent.
A zombik ellen is kiválóak, mert kevesebbet sérülnek és sokszor melléjük is ütnek. De tény, hogy fegyveres ellenfelek ellen elég nehéz közelkerülniük. Ilyenkor még a suppress a megoldás. Több emberrel lövitek a fedezékben állót és akkor kap egy kis piros növekvõ köröcskét. Ha betelik, akkor pár mpig nem fog kinézni. Akkor a közelharci odaszalad és közelrõl sokkal hatékonyabb egy azonos szintû lõfegyvernél, kivéve ha autoshotis. =D
A reaconok hamar elesnek de jól használják a mesterlövész fegyvereket gyorsan futnak és sok olyan csapda van amit csak reacon vesz észre (csapdákat csak más játékosok megtámadásánál találtam, eddig)
Az engineer jól bánik a craftolt fegyverekkel, legyen az közel vagy távolsági fegyver. Magasan képzett csapda hatástalanító, valamint magas szintû craftoláshoz ill. upgradeléshez szükséges egy magas szintû engineer.
-Medic, magasabb szintû medikitek craftolásához és a harcok közbeni gyógyításhoz elengedhetetlenek, nem egy csatát nyertem csak azért mert meggyógyítottam vele a fightereim 😊
Ha elesik egy vagy több társad, az csak annyit jelent hogy súlyos sérüléseket fog elszenvedni, amik csökkentik a képességeit ill. morálját.
Salynos nincs csoportos kijelölés, én a gyorsabb váltáshoz a billentyûzet 1-5 gombjait használom. Craftolni szerintem csak magasabb szinten lesz majd érdemes, de az Achievements küldetések között találhatsz olyat pl. hogy craftolj 5 valamit és kapsz 600xp-t, ilyenkor a leg olcsóbb (1 fuel) valamibõl készítesz 5 db és bezsebeled az xp-t.
Sérülések gyógyításához szükség van különbözõ fajtájú és szintû kötszerekre, ezeket a Hospital épületekben lehet a legkönnyebben beszerezni. A karakterek gyógyításához be kell lépni a Viev Survivors (jobb alul) menübe, kiválasztani azt a karaktert amelyik sérült (X alakú sebtapasz jelzi) rá klikkelni a piros Treat Injuries gombra, kiválasztani melyik sérülését akarod gyógyítani (ha több is van) és ha van a sérülés kezelésére megfelelõ kötszered/eszközöd, akkor meg tudod gyógyítani.
Supply box-hoz kulcsot csak fuel-ért lehet venni, egyes event-nél beszerezhetõ dobozokhoz akár küldetés teljesítéséért is lehetett kapni (változó).
Mindegyik karakter hasznos valamiben, én az alábbi sorrendben igényeltem õket:
-Kezdõ karakterem Fighter-re van kiélezve, de a gyógyítás képességét is fejlesztettem kis mértékben.
-Scavenger
-Fighter
-Engineer
-Reacon
-Medic
-Fighter
-Reacon
-Fighter
-Reacon
1.) FUEL generator (amennyiben üzemel) Alliance banner (nehezítve az ellenfelek pont szerzését)
2.) Élelem és víz raktárak (hatásuk van a morálra) és természetesen a nyersanyag raktárak (az elsõként felépített raktárakat kell a védettebb helyre rakni, ezek telnek meg hamarabb)
3.) Termelõ épületek, ezek közül a lõszerest érdemes valamivel jobban védeni.
Lõport a gear-ok között található (amennyiben már találtál) "slug, Tracer rounds stb. újra hasznosításával tudsz szerezni a találtakon felûl.
Magyar nyelvû segítséget még nem találtam, a hivatalosról tudok csak HELP vagy amit akkor használtam ha egy küldetést nem nagyon tudtam értelmezni: Tasks
Amennyiben felteszitek a kérdéseteket és tudok, akkor itt válaszolok. 😊
-Combat (piros háttér,
-General (kék)
-Mission (zöld)
-Resource (lila)
-Survival (barna)
A könyvekbõl csoportonként egyet lehet aktiválni. Amennyiben ugyan azon csoport béli két könyvet is szeretnénk aktiválni, ilyenkor kell használni egy 2x-es könyvet. Én az alábbi kombinációt használom.
-How to specialize in combat (combat book)(2x combat könyv használata)
-Challange Book: WALLOPED! (combat book)(+10% XP, de a zombik is tudnak kritikusat sebezni)
-Ammo conservationist (combat book)(10%-al kevesebb lõszert használok küldetésenként)
Ammunition annual (survival book)(9%-al nagyobb esély hogy lõszert találok)
A Challange Book szerepe, hogy ha 1 napnak megfelelõ ideig használom (küldetésenként kb.5 perc) akkor kapok 25000 xp-t még plusz 6 napnak megfelelõ ideig használva pedig mégy 50000 xp-t, ezért ezt érdemes mihamarabb elkezdeni. Ez és az ehhez hasonló küldetéseket az (Objectives, Achievements menü alatt találjátok)
A lõszeres könyvek lényege, hogy minél több magasabb szintû épületet tudjak átkutatni, ugyanis azokhoz szükségeltetik lõfegyveres támogatás, a kisebbeket ütõ/vágó fegyverekkel is meg lehet csinálni.
A térképen vannak nekem (lehet a rádió függvénye) gombok, amikkel megmutatja, hogy melyik épületben mit találok pl. kaját keresek, akkor katt a kaja ikonra és mutatja az épületeket, ahol találhatok...
Nekem sose volt még kaja és víz gondom, mert találok és a kertek és az esõgyûjtõ is végzi a dolgát... Jelenleg lvl8 vagyok és az 5 perces épületekbe egyedül küldöm a karikat valami kézi fegyverrel(Az nem kerül ammo-ba) igaz ha bejelölöm, hogy csak lootért megy, akkor nem kap XP-t, de addig amíg a 4 karim összekaparja a lootokat, addig szét tudom bombázni a nem kellõ dolgokat és tudok építeni, fejleszteni...stb. Az a pár XP, meg le van tojva...😊