118
Armor Games - The Last Stand - Death Zone
  • DANIELTRUCKER
    A fejlődést gyosítja az autó, de a szerencsédet nem növeli! Tehát attól hogy megveszed semmivel se találsz job fegyvereket vagy gearokat csak maximum rövidebb idő alatt szedsz össze annyi xp-t meg nyersanyagot ami a fejlődéshez kell!

Egyébként mindenkit szívesen látunk és minden segítségnek örülünk! Tehát aki szeretne csatlakozni írjon privátot nekem vagy ISSUxChaos-nak hogy egyeztessünk! Mindenkit szeretettel (és zombikkal) várunk!
  • DarkHorSe
    Miert ne akarnek szovetsegbe lepni, vagy masok ellen jatszani. Ez sima p2win game, azokat meg utalom.
  • SZUsszan
    Ha nem akarsz szövetségbe lépni és más játékosok ellen játszani, akkor nem tök mindegy hanyadik szinten vagy és mennyi idő a küldetés? A munka elején elpöcsölsz egy fél órát és aztán a munka végére haza is érnek az embereid.
  • ISSUxChaos
    Minden on-line játék erről szól, a kérdés az az hogy mennyire tud lekötni egy játék és/vagy mennyire jó a társaság. Volt olyan játék amit azért játszottam kb. 3 évig mert jó volt a társaság a játék meg hááát :)
  • DarkHorSe
    Elobb vagy utobb ugyis a cuccfarmolasrol szol a jatek, ahhoz meg nem mindegy hogy egy nap alatt nyomsz le 6-8 kuldit vagy egy ora alatt.
  • ISSUxChaos
    Én lvl32-ig vittem előfizetés nélkül és jól el voltam. Leginkább azért fizettem elő, hogy a szövetséget a kezdetekben és későbbiekben is tudjam tápolni. Való igaz hogy nyersanyag gyűjtésben sok segítséget nyújt a fejlesztett autó, de a karaktereim csak akkor kapnak XP-t ha én csinálom meg a küldetést. Más játékos megtámadásánál meg nem aktív az előfizetés, vagy is pont annyi idő a visszaérkezés mintha nem is lenne.
  • DarkHorSe
    A mobil nelkul kb semmi ertelme jatszani, 6000k hufot meg nem fogok erte fizetni. En abbahagytam.
  • ISSUxChaos
    Pár napja már aktív a szövetség, ugyan még csak ketten vagyunk, de jól haladunk a szövetséges küldetésekkel. Régi és új játékosokat is szívesen látunk, jó lenne egy csapatot összehozni, akik képviselnék kicsiny hazánkat a zombi apokalipszis után :)
  • ISSUxChaos
    Holnap du. ráérek, mondj egy időpontot és ott leszek, ha nem jön közbe semmi :)
  • ISSUxChaos
    Legjobb tudomásom szerint nem, nem jelent gondot. Ha a chaten nem látjátok egymás válaszát, annak az lehet az oka, hogy nem ugyan arra a kommunikációs csatornára rakott titeket a játék pl.: "COMMAND: You have joined: DeadZone 1" a kommunikációs panelra való többszöri ismételt csatlakozással kis idő után már egy másik csatornára rak.
  • DANIELTRUCKER
    Ma szerintem 8-ig végig fennleszek. Majd próbálom figyelni a chatet!
  • DANIELTRUCKER
    Fontos az hogy honnan játszol, mert csak chaten lehet meghívni tagokat (legalábbis úgy tudom), a haveromat se tudtam meghívni mert nem armorról volt fenn. Én Haldan néven futok még csak lvl.15-nél járok.
  • ISSUxChaos
    Én benne vagyok, valójában ezért is indítottam ezt a topic-ot. Eddig nem volt túl sok jelentkező, de ha már elindult a vonat én szeretnék rajta lenni :)
    A karakterem neve Hoxet, lvl.33-as és armor-ról játszok, bár szerintem hogy ki honnan regisztrált az nem befolyásolja a meghívhatóságát a játékban.
  • DANIELTRUCKER
    Ok rájöttem!
    Ha valaki szeretne 1 magyar alliance-ot építeni örömmel csatlakozhat hozzám, feltéve ha armorról játszik!
  • DANIELTRUCKER
    Hogy tudok embereket az alliance-omba meghívni?
  • DarkHorSe
    Talalkoztam a jatekban egy magyarral, a neve Szopinger, az enyem getalife :)
  • DANIELTRUCKER
    Rendben akkor még továb próbálkozuk. köszönöm
  • ISSUxChaos
    Minél magasabb szintű egy küldetés, annál több ideig tart a visszaút. Az ingyenes 5 perces visszatérést akkor lehet igénybe venni, ha az eredeti visszatérési időből már csak 5 perc van hátra.
  • DarkHorSe
    Mitol fugg, hogy megjelenik-e az az ingyenes visszateres a kuldetesek utan? Valami 5 percre emlekszem,de mostanaban sosem jelenik mar meg:(
  • ISSUxChaos
    Legjobb tudomásom szerint nem, nem jelent gondot. Ha a chaten nem látjátok egymás válaszát, annak az lehet az oka, hogy nem ugyan arra a kommunikációs csatornára rakott titeket a játék pl.: "COMMAND: You have joined: DeadZone 1" a kommunikációs panelra való többszöri ismételt csatlakozással kis idő után már egy másik csatornára rak.
  • DANIELTRUCKER
    Olyan probléma merült fel hogy rájöttünk hogy különböző oldalról regeltünk! Ez jelenthet gondot?
  • DANIELTRUCKER
    Köszi akkor majd még dolgozunk rajta.
  • ISSUxChaos
    Kicsi rá az esély, de ha azonos szövetségbe léptek be és megközelítőleg azonos szinten vagytok, akkor biztos hogy egy térképre rendeznek titeket.
  • DANIELTRUCKER
    Heló!
    Olyan kérdésem lenne hogy láthatom-e a haveromat a térképen, vag tudok-e vele valahogy esetleg szövetkezni , Most már kiépítettem a rádiómat, de neki még nincs meg. Ha mindkettőnknek megvan akkor össze tud rendelni minket a szerver?
  • ISSUxChaos
    Ha jól emlékszem, 29.99 USD, nos az aktuális árfolyam meg változó de kb. 220 HUF-al lehet számolni.
  • ISSUxChaos
    A training center segítségével a már meglévő karaktereidet tudod átképezni, tehát ha úgy gondolod hogy sok reaconod van akkor átképezheted bármi mássá.
    Az autót max. egyszer lehet fejleszteni, csak valódi pénzért, az előfizetéshez szükségeltetik PayPal számla is.
  • Noodlee
    Nem tudom most milyen árban van az autó upgrade, nekem régebben 2800 forintomba került.
  • Noodlee
    Csak pénzért lehet az autót upgradelni, ezt biztos nem változtatják meg, mivel nagyban segíti a játékost a fejlődésben, hogy minden út 10 perc, amit ugye 5 perc alatt be lehet fejezni.
  • ISSUxChaos
    Igen, igazad van.
    Bocsánat az elírásért.
  • Titan
    Én lvl10-es vagyok jelenleg... de igyekszem ahogy az időm engedi... :) De az biztos, hogy ez eddig a legjobb webes game.
    A training center mire jó?
    Későbbiekben nem lehet az autót fejleszteni, hogy ne 5 perces legyen? Vagy csak valódi pénzért?
  • Noodlee
    Dead Zone és nem death zone a játék címe...

Én lvl 42 vagyok, de egy ideje nem játszom, mert mindenem maxolva van, és a cucc farmolás nem igazán kötött le.
  • ISSUxChaos
    Kétféle van, az amelyiknek a jobb alsó sarkában van egy óra, az a megadott ideig tart és aztán eltűnik a könyv is. A másik pedig nem tűnik el, de a leírásában szereplő ideig nem cserélhető az aktiválástól számítva.
  • DarkHorSe
    Ja, ez ilyen idozaras, 24 oraig 78%al tobb zombi tamadas er, igy most szemetet szednek ott, meg csak 2-3 karival megyek tamadni:)
  • ISSUxChaos
    Az XP csík alatt, rá klikkelsz arra a könyvre amelyiket ki szeretnéd venni, vagy lecserélni és a felugró ablak bal felső ikonját választod vagy egy másik könyvet. Egyes könyvek időzárral ellátottak, ez azt jelenti hogy az aktiválása után a jelzett ideig nem cserélhető/deaktiválható.
  • ISSUxChaos
    Jah igen, én 32-es szintű vagyok.
  • ISSUxChaos
    Igazából akkor van haszna a szövetségnek, ha a szövetségi küldetéseket közös erővel megcsinálják és az azokért kapott tokenekből aktiválják a bónuszokat, valamint ha összehangoltan (egymás után) támadnak olyan más szövetségbeli játékost, akinek a legyőzéséért sok pontot lehet kapni, de vannak olyan játékosok is, akikre vérdíjat tűztek ki, az ő legyőzésnél is lehet segítséget kérni. A vérdíjak mértéke 5-50 fuel.
    Valamint szövetségben könnyebb a trade, vagy ha más nem a nagyobbak segíthetik a kisebbeket úgy hogy lepasszolnak nekik jó fegyvereket, amiket már a nagyobb nem igazán tud érdemben használni.
  • DarkHorSe
    Hmm akkor igazabol nincs ertelme a szovetsegnek, ti hanyas szintuek vagytok? Veletlen beraktam egy hulye konyvet magamnak, igy most alig tudok kimenni tamadni. Gondolom kivenni nem lehet :D
  • ISSUxChaos
    A szövetségbe való meghívást is csak on-line lehet elküldeni és szinte azonnal el kell fogadni mert hamar elévül. Aki szeretne csatlakozni az írja le hogy mikor tud on-line lenni.
    A kommunikáció bekapcsolásánál véletlen szerűen osztja ki a csatornákat, ezt figyelni kell, a DeadZone1-et érdemes használni, azt gyakrabban adja, de ki/be lépéssel át lehet lépni a másikra.
  • ISSUxChaos
    Magyar szövetségről nem tudok, ahhoz hogy létre hozzunk egyet, szerintem 5-10 aktív játékos kellene.

Abba a szövetségbe ahol vagyok, oda bárkit fel tudok venni, rajtam kívül még egy honfitárs van abban a szövetségben, a gond az hogy 25 tagból mára már csak kb. 5-en vagyunk ott aktívak, a többi inaktív játékos meg leginkább csak a látszatot tartja fent, hogy erősek vagyunk. A látszatból próbálunk kitörni, de ha lenne elég jelentkező, akkor simán átjelentkeznénk.
  • DarkHorSe
    Lvl 10 leszek nemsoka, hogy kell a magyar guildba csatlakozni?