3340
-
Ironman2 #1496 Lehet valamit nem jól csinálok,egy ilyen csövekből álló raktárat csinálok a mentőkabin alá,mert mégcsak ezek az elemek vannak meg,és levegőt akarok belevinni,mert nincs bent levegő.Rátapadt az a légpumpa,és r lehet illeszteni a csövet is,ahogy a képen van,viszont a felszinre mit kell rakni,mert ott a légpumpával már nem érintkezik a cső másik vége?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Másik meg az hogy kicsi ládákat nem enged lerakni,van másik tároló is,mert irja hogy olyat kell lerakni oda? Azt később kapom meg? -
runner78 #1495 igen, van iránytűm.
De érdekes, mert a hologram szoba a roncsokra szkennelve nem mutatta azt a részt, Ezért se mentem nagyon arra mostanában.
Pedig két hatótávolság-növelés, és két gyorsabb szkennelés is fejlesztve van benne. -
Desert #1494 Ha megvan az iránytű, annak segítségével gyorsan megtalálod őket, a 12-es mentőkabinnal egy vonalba esnek, egyik előtte másik mögötte. -
runner78 #1493 köszi, sietek haza, megnézem. -
Desert #1492 Kicsúsztam a szerkesztésből:
Az előző az a Stillsuit bocsi.
Ez a másik roncs is ott van a közelében.
940 -198 593
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Desert #1491 Koosh Zone 1309 -215 570
sata75 #1490 Én egy gombot szeretnék amivel kikapcsolhatnám a leviatanokat, vagy legalább az agresszivitásukból vissza lehetne venni...
Utoljára szerkesztette: sata75, 2018.02.02. 10:33:03 -
lonvard #1489 Igen de nekem nagyon tetszik, hogy sötétség van. Picit taktikusabb, izgalmasabb a játék. Szívesen látnék egy olyan verziót, amiben sokkal több anyagot kell gyűjtögetni a különféle eszközökhöz-épületekhez, a játék sava-borsa, hogy úszkálva gyűjtögetünk, és ezt megdobja, hogy éjszaka meg sötét van és akkor nehezebb. :) -
runner78 #1488 Haladtam tegnap a játékkal, de a nagy akvárium még mindig nincs meg.
Ahogy nézem a sub.wikit, databox ban lesz a Bulb zonában.
De teljesen megzavart ez a koordináta rendszer.
Szerintem pont a kis magyarázó résznél a jelöléseket összekeverték:
Írja is, hogy X, Y, Z-t használja.
Na de mindenhol X, Z, Y-ban van megadva a hely.
És a magyarázat is azokhoz van írva.
Tehát a három kis magyarázat fölött elírták, mert X, Z, Y kéne legyen.
Amúgy logikusan mindent X, Y, és mélység a Z kellett volna írni szerintem....
Itt a szigetnél jól látni, hogy a középső a Z, a magasság.
Amúgy ahogy olvasom a Bulb zonában kellene lennie a nagy akvárium tervrajznak.
A mélységi ruhát meg nem találom.
Aurora körül megnéztem már mindent, és AuroráBAN sem találtam...
Valaki megmondja merre van???
köszi.
Utoljára szerkesztette: runner78, 2018.02.02. 09:49:15 -
Desert #1487 Amikor kinyomja magából kézzel is összekapkodható, de a vonóágyúval gyosabb. -
waldaran #1486 Ez a szárazdokk bázis mód van nekem is.
Azokat a gázfingokat mivel tudom befogni? ha közelmegyek kipukkannak. Az a vonó/taszító fegyó lesz a megoldás?
Nekem be van kapcsolva minden, mert lusta volt az elején kikapcsolni. De már megszoktam így közel 2 nap játékidő egy mentés alatt. És ágyat se építettem még soha. Egy széket csak még valamikor a nyáron az üvegbúrába, csak úgy a kilátás miatt. -
#1485 ha graf beállításnál ki van kapcsolva a színegyensúly akkor nincs olyan sötét éjszaka / mély területeken, illetve én az elmosódást is kikapcsoltam mikor bejött az eyecandy update, mert idegesített :) (így az ágyat sem építettem meg) -
lonvard #1484 Igen igen. Egyedül amiatt kényelmetlen, hogy sötétség lett a játékban, és azt ágyban alvással ki lehet iktatni, gyűjtögetésnél ez hasznos. Én azt csináltam, hogy éjszaka böngésztem az információkat az állatokról, a letöltött pda-król, nappal meg kutattam. Amíg nincs meg az a modul amibe ágyat tudsz lepakolni, érdemes a mentőkapszula és a segítségkérő mentőkapszulák közti folyosók roncsait átkutatni, mert aztán azokban vannak az igazi értékek, elemtöltők, energiacella-töltők, szárazdokk, és hasonlók. A szárazdokk egy kincs, mert abba is lehet ágyat applikálni, plusz feltölti az energiacellát. 1 darab szárazdokk az egy mini bázis lényegében. -
Desert #1483 Az a gázpöffeteg amit kinyom magából kis golyók kell hozzá. -
waldaran #1482 Én a nagy fához akarok bázist mindennel. Dokk, reaktor, étkezde, akvárium stb. De a ávához kelleni fog a ruha. Szóval keresésre fel :)
A hajó nekem is hasonlóképpen néz ki már most. Fel vagyok készülve hogy odalent "éljek" csak hiányzik a mélység modul.
De akkor ezek szerint le lehet vinni a nagyot is.
A torpedóknnak van valami haszna? Eddig amit megöltem ( stalker és a két fajta cápa ) azokat a lépegető sima karjával ütöttem. 4 ütés után rángatózva lebegnek a feleszínre. Az a lénycsapda érdekelne elsősorban. A gázos torpedót se tudtam eddig még megcsinálni. Nem tudom mi az a gáz hozzá és merre van.
ui.: úgy néz ki meg/be/el-törtem a játékot. 3-4 fémhulladék ledobva a stalkerek elé. Csodálatosan játszanak vele, és hullik a fog minden fele. Lépegetővel nem egszen 1 óra alatt megtöltöttem a nagy szekrényt fullra. :) -
#1481 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én mindig a 2-es mentőkabinnál megyek lefele. Amikor már megvan minden fejlesztés a Cyclopshoz illetve a lépegetőhöz, akkor telerakom tárolóval a Küklopszot + ültetek bele kaját. Fabrikátor + Módosító állomás, illetve feltankolok olyan cuccból ami mér lefele nemigen van (pl savgomba, gyémánt, táblakorall só stb) és irány lefele. Ami még kell útközben kibányászom a lépegetővel. kb 900 méteren csinálok egy bázist atomreaktorral + 3 energia cella töltővel és irány még lejjebb (csinálhattam volna csak +6 akku cellát is és akkor nem kell a bázis, de nekem így jobban bejött a dolog) és kb a játék végéig fel sem kell jönni.
Küklopsz1
2
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2018.02.01. 19:20:29 -
Desert #1480 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
waldaran #1479 A magyar szövegnek itt inkább a PDA olvasása miatt látom értelmét. Sokan nem tudnak angolul vagy keveset ( köztük én is ). Mármint az üzenetek és letölthető adatok részére gondoltam.
A megerősített ruha az mire jó? Olyat még nem láttam.
A tapasztaltaktól kérdezném. hogy a nagyon ély degasí bázisnál (ahol a rákpolip van állandó jeleggel), onnan hogy tudom levinni a lépegetőt a River bejáratához? A cyclopssal nem férek be. É az ugrálásában sem bízom annyira. Főleg hogy fel is kéne jönni. Ott tudok nikkelt a leghamarabb szerezni. Mert ugye kéne a fejlesztéshez.
Utoljára szerkesztette: waldaran, 2018.02.01. 18:52:23 -
#1478 Ezért kapok hülyét a magyarításoktól...
Annyira bénán hangzanak ezek.
Reinforced dive suit, Stillsuit, vagy esetleg a Prawn suit...
A biom-ok nevét nem fordították le? (vér moszat, ritka zátony, zselégomba üreg) -
Desert #1477 A megerősített búvárruhára gondolsz?
Databoxból ha megkaptad már, akkor láthatod mi kell hozzá (szintetikus szál, gyémánt, titán)
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.02.01. 11:07:39 -
tbundy #1476 tegnap belefutottam két bugba is. Az egyiknél épp süllyedt a cyclopsom, mert megtámadt a villámhernyó és ahogy megbillent a hajóm, kikatapultált a levegőbe engem. Vicces volt, mert felülről láthattam az aurórát :) A másik meg épp gyűjtögető úton voltam cyclopsszal elég mélyen, kiszállok és úszok szedegetni a cuccokat, visszanézek és eltűnt a hajó... se cyclops jel, se a benne lévő seamoth jel sehol... -
sanya200 #1475 kutatni kell,az auroran megtalálod az összes darabot csak scennelni kell.De külön a karokat is majd meg kell keresgetni hogy legyen fúrófej pl
-
Desert #1474 Csak magadon kell legyen, nincs más akinek szüksége lenne rá. -
krisztajo #1473 Köszi, így már vágom melyik. -
sata75 #1472 coral tube
Utoljára szerkesztette: sata75, 2018.02.01. 09:26:14 -
runner78 #1471 Sziasztok.
Kérdésem lenne.
A mélytengeri búvár-robot-ruhát...nem tudom mi a neve, azt hol és hogyan tudok csinálni?
Már fejlesztéseknél ott van egy csomó minden, de sehol nem találom hol lehet.
Elvileg összeszedtem már...bár ezt se tudom hol ellenőrizhetem, hogy minden része megvan-e. -
krisztajo #1470 Valaki tudna dobni egy képet arról a fajta korallcsőről ami a vízhez kéne?
Sót már találtam valamennyit, de nem tudom melyik korallról van szó. -
yossarianHUN #1469 Érdemes, mert sokszor fog kelleni, többek között az Auróra roncsának áttúrásához is, ahol nagyon sok jó cucc lesz. -
yossarianHUN #1468 Be van az kapcsolva, de már nem bízom benne túlságosan, mert nincs még továbbfejlesztve, így meg - gyorsabb leviatánok esetében főleg - sokszor csak akkor jelez, mikor már esznek. Minap is fél órán keresztül kocsányon lógó szemmel bámultam, a 31. percben egy fél pillanatra félrenéztem csekkolni a tolóerőt, aztán mire visszanéztem, egy Szellem nyalogatta a kabin üvegét. -
Ironman2 #1467 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kaptam feladatot miszerint a 4-es mentőkabin nem messze található az auroratól,elromlott a navigációs radar,ezért csak kb tudják megmondani a helyet,nézzük meg a pda-ban.Ott leirják hogy 150 m-re van tőlünk az auróra felé,északnyugati irányba,viszont vigyünk sugárvédő ruhát magunkkal.Érdemes kigyártani a ruhát,ha megint nem lesz ott senki se? -
Ironman2 #1466 Na pont ezt akartam kérdezni,mert nálam még csak alap van,meg csövek,lakómodulok még sehol.Akkor mondjuk erre a 2 alapra csak csöveket tudok pakolni? Az ólom miatt is nehéz épitkezni,mert az se mindenhol van
-
sanya200 #1465 Ja hát be lehet kapcsolni a hanglokátort de eszi az aksit rendesen :) Az kijelzi mi van a közelben,az élőlényeket is.Hányszor elkerültem a kis siklómmal így a leviathant :) Most úgy bányászok hogy a kis siklóval felderítek+rakok le jeladót ha találok vmi nagyobb ásványt,aztán ha szükség van rá akkor megyek a kis küklopszal meg a lépegetővel.Konkrétan egy mozgó bázist csináltam belőle :) Dugig van nyersanyaggal... :) Még ágyat is tettem bele :D
Van hozzá egy kép pofásabb mód egy grafikai meg egy játékbeli, ki tudsz rakni az élőlényekről leírást képnek :D
Leírásos mod
shader mod
Bár ezzel sötétebb is a játék :)
Ja egy kérdés,hiába rakok le "lámpákat" fele nem világít holott energia lenne rá,miért?
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2018.01.31. 23:43:56 -
yossarianHUN #1464 Én annak idején, ifjú titánként sok különböző horrorjátékon (vagy ami akkor annak tűnt) edződtem, de azért mikor 500 méter mélyen süllyedsz a Küklöpsszal a semmi közepén, a tengerfenék még sehol, tök sötét van, kb. három méter a látótávolság, és folyamatosan az jár a fejedben, hogy mikor koppan egy leviatán a burkolaton, akkor azért rendesen leizzad az ember. -
Desert #1463 Nem kicsi..
waldaran #1462 Esetleg megpróbálhatod javítni a bugot egy halállal.
Nekem is volt ilyen beragadtam az auroraba. visszatöltöttem a mentést ( szerencsére előtte mentettem nem sokkal ) és nappali fény volt mindenhol a víz pedig megszűnt létezni. Úsztam a levegőben, de fogyott az o2. Hagytam megfulladni, és láss csodát megjavult. Egy próbát megér. Csak ne legyen a táskában és rajtad semmi.
Ki lehet másolni a mentés mappát és úgy biztos nem lesz sérült. Kicsit körülményes ugyan.
Egy idő után nincs több rádió. Nekem is az 500 méteres volt az utolsó. Talán lifepod 2 néven.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legmélyebb bázisról kell továbbmenni még mélyebbre.
Utoljára szerkesztette: waldaran, 2018.01.31. 20:35:32 -
sanya200 #1461 Nálam van olyan bug hogy mentés és kilépés közben totál kivagyok.Sérült mentést kaptam vissza, és a bázisomnál eltűnt minden növény, a gombafák után,oda telepítettem bázist ahol ilyen tonnányi kék labdák voltak,sok vizet adnak ha megeszed, erre eltűnt az egész meg a két gejzír is adja az energiát de semmi hang vagy kép csak egy üres gödör a helyén...
A sztori hogy vihető? Rádioadásokat nem kapok legutolsó info hogy a szárazföldön lett volna gyülekező, meg a talált pda-k 500m mélyen kb az utolsó szavak :)
Jó kis játék de az hogy néha teljesen kifagy, és ha elfelejtek menteni bukik x órám benne.Lehetbe több mentési hely,ha megsérül a mentés cseszhetem már vagy 50-60 órám van benne. -
Desert #1460 A nikkel ott lesz 870méter környékén. A kianit csak mélyen 1000 méter alatt van. -
waldaran #1459 Megvan a cirko is :)
Megvan a Lost River bejárat. Csak kár hogy 850m mélyen. És csak 900 a max. Nem találtam még nikkelt és kianitot. Az inaktív lávazóna nem tudom merre van. ( szándékosan nem használok térképet a gugliró )
Mondjuk a river bejáratát egy szellem leviatán örzi és szét is kapta a nagy hajót velem együtt. :( még jó hogy előtte 2 perccel mentettem el. Ha jól tudom ez a második bejárata a Bulb zónából.
Apropó. ha hangtalan módban a pajzsot is használjátok akkor készítsétek a cellákat, mert 1 perc alatt 70%-ot merül. -
Desert #1458 Cirkoruha igen benne van, valamelyik databoxban. -
waldaran #1457 A játék elején a legtöbb só a vörös füvek legelőjén van. ( Grassy Pletau ) Előtte a magas hínár erdőben is viszonlyag sok van. Ahhoz vágol a korallcsövekből. Abból lesz fehérítő, ami ad 2 vizet. Hatásosabb ha ráfekszel kicsit a só keresésére. ( ami kell a tartósított kajához is )
A víz visszanyerő ruha benn van a játékban? Ott tartok hogy elfogytak a rádióadások, megvan mind a három jármű, amiből egy torpadókar és 1 cyclops fejlesztést nem ismerek. El kéne indulni igazán mélyre kianit és társait keresni + Lost River. De még mindig az ólmozott ruci van rajtam.
De először nyersanyag gyűjtés ( főleg titán, ólom, réz, arany, ezüst, fog), hogy egy komplett bázist rittyentsek majd a nagy fánál.
Utoljára szerkesztette: waldaran, 2018.01.31. 16:44:51