Subnautica

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Nem lenne rossz, ha 1-2 embert meg lehetne menteni, ha mást nem valami háttérmunkát csinálhatnának, persze róluk is gondoskodni kellene.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szerintem ez a játék pont akkor működik a legjobban, ha az ember egyedül van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

RoboKutya78
csak azért érdekel mert ahogy mostanra kiderült számomra a küklopszot elvben 3 fős személyzetre optimalizálták a játék szerint😊
ha jól értettem.
teszem hozzá úgy játszom a játékkal hogy semmilyen előzetes infóm nincs a játékhátteréről.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Támogatják a fejlesztők,valószinüleg ez lesz belerakva a játékba,ha már nem lesz bugos.

"We fully support the effort Sunrunner is putting into this mod, and are as interested as everyone else to see how it turns out. But we don't have any misconceptions about how much work it is going to be to get a fully working and polished multiplayer version of SN done."

LINK
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.01. 21:49:29

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RoboKutya78
huhu akkor ez tényleg olyan bonyolult ahogy elsőre láttam a videjókon akkor pihentetjük 😞
És a kiadó esetleg fejleszt ebbe az irányba netán kap majd egyszer egy nagy multis ragtapaszt a játék vagy ez inkább rajongói találmány marad?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

MerlinW
Még gyerekcipőben jár, nincs kiadva. Jelenleg az egyetlen megoldás, ha letöltöd a forrást , lefordítod magadnak (Visual Studio), majd injektálod a játékba. Itt egy telepítési útmutató

Itt meg egy videó egy fél évvel ezelőtti állapotról (újabbat nem találtam):

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.01. 20:10:58

[merlinw.org]

RoboKutya78
Srácok valaki már próbálta a multiplayer módot beélesíteni?
ha igen hogyan csináltátok tapasztalat vele kapcsolatban?
mit honnan töltöttetek le hozzá?

Carlos
ismert hiba, együtt kell élni vele.

Þór vígi þessi rúnar

RoboKutya78
észrevettem ha építkezek valahová előfordul hogy az építménybe beragadnak apróbb halacskák meg a díszletnek szánt nagyobb halrajok simán átúsznak az épületen ez lehet orvosolni? volt olyan hal is az épületben hogy csak levágni tudtam de megfogni nem így muszáj volt lebontanom az épületet és így kikerült a hal teteme majd visszaépítettem az épületet.
Lehetséges hogy a játék nem szinkronizál rendesen és egy ideig nem érzékeli az épületeket?

Köszönöm, megoldódott.Az egyik burkolat erősítő elem volt útban, de itt hagyom, hátha valaki okul belőle. 😊
Üdv mindenkinek! Járműfejlesztő konzolt telepítenék a szárazdokkomba, de sehol nem engedi megépíteni, mindenhol pirosat mutat.Találkozott valaki ilyen problémával, vagy van esetleg megoldásotok? Előre is köszi! 😉
Carlos
Sajna nem... Pedig jó lenne. Esetleg építsd körbe/hozzá.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2018.02.23. 12:40:12

Þór vígi þessi rúnar

Tono34
A fellelt "bázisokat" nem lehet felújítani?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Carlos
You missed the point here...

Þór vígi þessi rúnar

A nyomok alapján többféle lehetőség is van, van aki már becsapódáskor meghal, van, akit reaperek támadnak meg. A maradékot meg a "Self-Warping Quarantine Enforcer Unit"-ok rendezik le.

Tono34
Azok az emberek akiknek a segélykérő hívására mehetünk azok hova lesznek és mik történtek velük?

Ez frankó játék de baromira rossz egyedül a víz alatt, remélem már köve dlc, vagy a második részben lesz coopja!
Carlos
énis arra esküszöm. 😄
Plussz a nuclear reactor-ba is igen jó...

Þór vígi þessi rúnar

A Lantern Tree szerintem jobban megéri, azon rengeteg gyümölcs nő, egy-két fa elég is belőle.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Remélem lesznek nehezítő modok. Az hogy egy életed van csak nem egészen nehezíti meg. Olyan kéne amiben a cuccokhoz több nyersanyag/scan kelljen. Illetve nagyobb sebzés a playernek.
Meg az sem tetszik ha ültetünk egy bilbao vagy milyen fát akkor gyakorlatilag megszűnnek az evés ivás gondjaink.
le van írva mindegyiknél de van hozzá mod manager is már azt hiszem

RoboKutya78
Na pár óra bulizás után úgy döntöttem megveszem a játékot miután kiderítettem hogy nexuson van hozzá pár érdekes és hasznos kiegészítő ami még jobbá teszi a játékmenetet.
Köztük a menü slot bővítős kiegészítőre gondolok
Ezeket a modokat hogyan kell aktiváltatni a játékba?

Még azelőtt meg lehet javítani hogy az élővilág károsodna de igazából nem láttam változást,pedig jó lett volna vmi szemre észrevehető dolgot elérni vele 😊

Az akváriumban és máshol elültetett növényeket elméletileg a késsel ki lehet vágni, addig kell vagdosni, amíg el nem tűnik, persze kellhet a hely a magoknak az inventoryban.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.21. 15:32:53

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól emlékszel, robbanásig a hátuljánál ahol a Reaper van meg a sok láda, lehet kutakodni ruha nélkül.
Hunter of Deer
A fertőzéshez semmi köze nincs az Aurórának, egyedül a sugárzás lett volna elkerülhető (bár ha jól rémlik régen robbanás előtt is megközelítettem és akkor is volt sugárzás, csak sokkal kisebb távolságban mint robbanás után.)

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Köszi, sejtettem.
Bár érdekes lehetett volna, az más kérdés hogy akkor ahhoz egy alternatív storyvonal is kellett volna a folytatáshoz.
A Sunbean-ban biztos voltam.
Carlos
normál játékkörülmények között elkerülhetetlen. Mint ahogy a sunbeam is.

Þór vígi þessi rúnar

Mióta befejeztem a játékot egy kérdés nem hagy nyugodni.
Az Aurora felrobbanását meglehet akadályozni, egyáltalán ennek van jelentősége a későbbiekre nézve (sugárzás, fertőzés, stb.), vagy nem változik semmi?
Esetleg eleve úgy csinálták meg a játékot, hogy semmiképp se lehessen minden összeszedni, ami a bejutáshoz és javításhoz kell még a robbanás előtt?
Hunter of Deer
elég szomorú ha valaki egy új játékban egyből a cheateket nézi meg 😄
kezdj új játékot cheat nélkül

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

RoboKutya78
ez lehet nem olyan lesz ha jól emlékszem valami piros bogyós gally talán valami vérbogyó vagy mi.
nem rég játszom a játékkal.
Én mindig meglesem a játékok csítelési lehetőségét.

Caliph
a legtöbb késsel szétvágható

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

"Átnéztem a setét oldalra és beemeltem egy növényt a bázisomra."

RoboKutya78
Srácok egy kis segítséget kérek
Átnéztem a setét oldalra és beemeltem egy növényt a bázisomra.
Kérdés ki lehet törölni valami cheat kóddal vagy megszívtam?

Lítiumot a Bazalt kinövésben is találsz, arany és gyémánttal együtt. Az közelebb is van, mint a sziget.
Akkor fordulj balra és keresd meg a....ja, jól van...

The Matrix has you...

Már megvan
Hogy lehet eljutni arra a szigetre, ami mellett van az alien épület?
A neten úgy olvastam hogy a kíndúlóponttól északra van, de arra nincs semmi...
Litiumot akarnék szerezni....
Carlos
5 év múlva... talán...
(just kidding)

Þór vígi þessi rúnar

Brühühüüüü

Végigjátszottam.
Nagyon jó volt.
Életem legjobb játéka eddig.

A kisebb hibák ellenére is VR-ben eszméletlen a játék.

Majd még úszkálok azért az utolsó mentést betöltve.
Van pár dolog amiket kihagytam.

Na.
Mikor jön a második rész??? 😊
a cyclops-ban van a motor mellett a gyártóegység (hátul)

The Matrix has you...

Hunter of Deer
a Küklopszon hátul bal oldalon van a modul gyártó, jobb oldalon meg be tudod tenni őket.

shaba23
A cyclops 1-es mélységi modult hol tudom legyártani? A blueprint megvan hozzá, de a módosító állomás csak a 2-est és a 3ast mutatja
Lava Zone-ba van egy csomó Kianit, azzal tudod a 3-as fejlesztést rárakni a Küklopszra meg a lépegetőre, így lemehetsz 1700 m-ig. Én csináltam egy szárazdokkot fejlesztővel a nagy sárkánycsontvázhoz, kicsit fentebb, így nem kellett sokat visszamenni, hogy ezeket a fejlesztéseket megcsináljam.
Amúgy érdemes mindenféle nyersanyagból 10-12 db-ot összeszedni, főleg az ilyenek, mint a Kianit, Magnetit, Nikkel, Kristályos Kén, mert ezek csak itt a nagy mélységekben vannak és ha felmész és valamiből kifogysz az építések során, akkor jöhetsz vissza megint...az meg nem kis út néha.

The Matrix has you...

teleportok majd később, adják magukat amikor be tudod inditani, el se lehet téveszteni... de végjátékhoz kell majd. (ha a jó teleportra gondolok) 😊

Caliph
láva kastélynál lehet lejjebb menni,küklopszal is,persze nem bent az erőműnél,hanem kint valahol van lejárat,küklopsz radarral könnyen megtalálható

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Áhá.
Oké, akkor körbenézek ott, bár nem sokat látni, és ugye a robotruhában tudok ott ugrabugrálni.
Illetve az megy mélyre, gondolom nem Küklopsszal kell oda lemenni.

De köszi.
Caliph
A láva kastélynál még mélyebbre kell menni az utolsó helyszínig 😊

Ott belül volt a láva kastély, azt már láttam, vagy ott lent van még valami?
Mert most kicsit belenéztem, és a lost river-nél van valami öregfa, meg ott kutakodnak mások...
Carlos
Lava Zone környékén kell kutakodnod.

Þór vígi þessi rúnar