3340
-
#2056 Majd ha meglesz a szárazdokk is,és oda dokkolsz mondjuk csikóhallal,akkor a bázis energiájából feltölti a bedokkolt gépet is :) -
#2055 általában tervrajzok,pda a történet darabokkal,illetve ott már van magnetit is,szal ércekért is érdemes lemenni
-
#2054 Szólottá és meghallgattatott :D Kicseréltem a térképet ha van még valami amit tehetek szóljatok nyugodtan.. :)
Új háttér? -
Ironman2 #2053 A Jellyshroom cave-t megtaláltam,bennt is ragadtam.Azok a rohadt jelzők jó lennének,de még azt se tudok kraftolni,mert akkor a bejárathoz tennék egyet.
Gyönyörű az a barlang,miért érdemes oda bemenni?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.09. 15:12:07 -
Ironman2 #2052 Majd a következő bázist én is a nagy fához tervezem alulra,elég sokan épitkeztek oda ahogy nézem a videókat.De azt még meg kéne keresnem hun van.Márknak szólok steamen cserélje már ki a térkép linkjét erre:
https://subnauticamap.io/ -
Ironman2 #2051 Ezek az elemtöltők kurva jók,nemtudom hol fogom megtalálni őket. -
Ironman2 #2050 Köszi Norbi és Caliph,pont most néztem róla videót.
-
#2049 na kedvet kaptam én is egy replayhez :D -
#2048 Aurora környéki vizek kedvenc helye a Reaper leviathanoknak... :D nyilván az dudált rád :D
Bioreaktort csak többcélú szobába lehet lerakni,és csak középre...
Ha safe swallowsban van a bázisod akkor jobb ha leraksz egy hőerőművet a közeli hot spotra,és odavezeted az energiát energia kapcsokkal-persze ha már megvan a tervrajz :D az simán elég egy nagy bázisnak is ott -
Norbertboy #2047 Egy üres helységben próbáld. -
Ironman2 #2046 Egyébként a bioreaktort hogyan kell lerakni,mert sehova se engedi nekem,mindenhol piros?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.09. 14:20:34 -
Ironman2 #2045 Az Auróránál a mélyben akkorát üvöltött valami hogy gyorsan hátrafordultam a csikóhallal,aztán menekülőre fogtam,ilyen üvöltést még nem is hallottam,majdnem teli lett a gatyám,hehe.Tetszik az a homokba fúródó cápa is,láttam ahogy megy a homok alatt végig.Egyelőre még csak farmolok,messzire nem nagyon megyek.Iszonyat durvák a hangok,nemtudom hol vették fel őket,de profi munka mindenhol a játékban.Elmentem gumófákért a szigetre,hármat hoztam is,felraktam még a talált posztert is a lépegetőről.D
Csinosítgatom,meg majd bővitgetem az első bázisomat.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.09. 14:19:18 -
Ironman2 #2044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!El kell látogatni mindenképpen az alsó szigetre,mert ott az elhagyatott bázisoknál rengeteg dolgot lehet találni,szkennelni,ott találtam meg az obszervatorium elemet,és a nagy lakrészt is,meg az ültetőládát,és az ültetőcserepet is. Különböző növények amik adnak vizet,és kaját,azok is vannak ott,meg pda-k
Nem messze az aurorától a viz alatt is kell lennie egy bázisnak a térkép szerint,majd megkeresem azt. -
#2043 én lépegetővel voltam először lost river környékén annó,alap rakétával , csáklyázó és bányász karral,csak tároló rekesz módosítással,jól megszedtem magam ritka fémekkel lent :)
csáklyázóval és rakéta hajtóművel lehet a leggyorsabban menni vele,kicsit felrepülsz,csáklyázóval ráfogsz egy távolabbi sziklára ,elkezdi odahúzni magát,elengeded a csáklyázót,emelkedsz egy kicsit és a lenduletet kihasználva lehet haladni rendesen. gyakorlás kérdése. ráadásul csáklyázóval sziklán kapaszkodva töltődik a hajtómű,szal simán ki lehet vele mászni mély barlangokból is -
Ironman2 #2042 Aurora közelében vannak kibányászható nyersanyagok,ott lehet vele gyakorolni -
lonvard #2041 Lépegető hajtómű fejlesztésével egészen jól el lehet hullámvasutazni mély vízben. Kilőjük magunkat, aztán ahogy süllyedni kezdünk a rakéta energiája is visszatöltődik, és lehet megint bekapcsolni. Talaj érintése nélkül lehet így hintapalintázni. De azér lépegetőt nem közlekedésre használtam, hanem leginkább a nélkülözhetetlen dolgok bányászatához. Végén lesz csak jelentősége, ahogy a küklopsznak is. Jóval korábban meg lehet ezeket építeni, de nem nagyon lehet kihasználni a lehetőségeiket, viszont a végén mindkettő használata értelmet nyer, és élvezetes is lesz velük ott bukdácsolni a mélyben.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.09. 09:18:17 -
Ironman2 #2040 Gyémánt nagyon ritka,pedig még 1 kéne a lézervágóhoz -
#2039 A lépegető az úszik is, vagy csak a fenéken kóborol? -
#2038 Az élelmiszer része sokkal könnyebb lesz, ha megcsinálod a vízszűrőt, ad sót és vizet, növényeket lehet termeszteni bent.... -
Ironman2 #2037 Láttam videóban hogy mi fog zajlani 1500 méteren az emperor leviathan tojásoknál,hát az beszarás ha odakerülök,gondolom anélkül nem lehet majd végigvinni a sztorit -
Ironman2 #2036 Csak én érzem úgy hogy egyre nehezebb lesz a túlélés ebben a játékban? A hólyaghalak már a környéken lassan elfogynak megint,mint a múltkori játékomban.A cserkészők meg már hármasával jönnek,és zabálják a fémhulladékot,nem győzöm szedegetni a fogakat utánuk :) Jó lenne már megtalálni a lézervágó másik darabját is,az nagyon hiányzik,viszont néhány roncsot felkutattam félig,mert az ajtókat nem tudom átvágni,és jó kis fejlesztéseket találtam,még torpedót is lehet majd gyártani. -
Ironman2 #2035 jaj,megvolt az első találkozásom a reaperrel,akkorát ugrottam,majdnem kiestem a székből,kiugrottam a csikóhalból,az meg el is vitte,széttörte,itt van nem messze az aurórától egy szép példány -
#2034 srácok valaki kezdte mostanában teljesen elölről a játékot ? Beleértve a telepítést is?
Valami tosz van a modmanaggerrel mintha frissebb verziószáma lenne mint a játéknak és nem akar telepedni.
ötlete valakinek?
-
#2033 Én a bioreaktorba teszem a nem ehető növényt, oda is termesztem. -
Ironman2 #2032 az jó,kösz a tippeket! -
lonvard #2031 Engem is néha felbaszott, hogy már sötétedik, vagy mi van, aztán csak a szokásos napfogyatkozás volt. volt. Tudatosítani kell, hogy ez nem a Föld bolygó, hanem egy másik, és a közvetlen közelében lévő holdja sűrűn kitakarja a napját. A növények legnagyobb része csak érdekesség, gyakorlati hasznuk nincs, viszont szerintem hülyén nézne ki ha leraknának egy olyan flórát és faunát, amiből csak azt szkennelhetnénk, aminek haszna van. Szóval jó ez így. Csinálhatsz magadnak kertet haszontalan növényekből. :) -
Ironman2 #2030 Lehet már kérdeztem,de némelyik virágot zölddel jelöli az ikonját,gondolom azt nem lehet elfogyasztani,felhasználni,csak disznek van,nem? Jó lenne tudni a gyűjtögetés során hogy mik hiányoznak még,rengeteg dolgot beszkenneltem már.Ja és rohadjon meg,halálkor elvesznek az utoljára gyűjtött tárgyaim.Mérges is voltam miatta.
Ja,és néha van olyan hogy hirtelen besötétedik nappal pár másodpercre,ez a játékmenethez tartozik,vagy bug,vagy teljes napfogyatkozás? -
Ironman2 #2029 Van,csak otthagytam az egyik szigetnél,mert elteleportáltam a másikra,majd elúszok érte.D
Amúgy érdekes volt ez a látomás amit beadott hirtelen,valami sötét lény jelent meg előttem fekete foltban,gondolom majd később is lesznek ilyen jumpscare látomások,csak nehogy befossak hirtelenjében.Viszont ez az alien bázis adott feladatokat ahogy nézem,fel kell deriteni helyeket.(köztük van a láva is).Jó kis game ez. -
#2028 Sikerült kikeveredni a bugból? -
Norbertboy #2027 Keress roncsokat. Csikóhalad van már? -
Ironman2 #2026 Tetszik az alien bázis,jó nagy bejárható terület,csak kár hogy üresen kong.Megnyitottam az átjáró kaput a 2 sziget közt lehet teleportálgatni vele.Aurorán is voltam,csak elfogyott a poroltóm,igaz ott is találni,de azt is elhasználtam.D A kis köcsög pókok már nem izgatnak annyira,pár késcsapás és végük.Lézervágóm még nincs,de állitólag kell majd az aurorára,figyelmeztet is amikor először ott jártam. -
#2025 Igen, van, csak f@sz voltam, mert nem abban mentem, hanem a megerősített ruhában. -
Ironman2 #2024 ja én is most arra hajtok.D egyébként ezek a rohadt pókok idegesitőek,aurórára kell poroltó pár,meg eü csomag,ezt már tudom,és a kést bekészíteni a kézbe,belül van még pár meglepi (ott van rengeteg cucc amit fel lehet venni)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.08.03. 22:50:33 -
#2023 sugárzásvédő ruha,gyárts egyet -
#2022 Most el kellene mennem az Aurórára, de olyan a sugárzás, hogy nem érek el addig.... -
#2021 Van egy vulkán nem messze, lehet átviszem a hőerőművet oda. Köszi! -
lonvard #2020 Hehe, mondtam. A kezdőhely közelében van egy vulkán, powerre az bőven elég. Hőerőműveket bele, 3-4 bőven elég, és utána akárhova elvezeted. Az én bázisom 300 méterre volt, szépen lekábeleztem odáig. És akkor nem kell külön helység az energiának. Nagy bizonytalan mélységbe én bioerőművet vittem, mer növény-hal mindenhol van, és azonnal működik a bázis ha belepottyantok valami szutykot. Atomerőműre nekem nem volt szükségem. Persze poénnak jó. -
#2019 25 óra játék után a bázisom így néz ki, kellett +1 szint a bioreaktornak és a víztisztítónak és +1 szint az atomreaktornak. Van még napelemem és hőerőművem, szóval póver mindenek felett! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt pedig fennakadtam, tök bosszús voltam, de szerencsére a cserkészőknek éppen nem volt mivel játszaniuk és lelökdösték a zátonyról :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A játék teljesen beszippantott, pedig heteket vacilláltam a vételen, de megérte! Nem ez életem játéka, de f@sz@ nagyon!
Utoljára szerkesztette: McFrost, 2018.08.03. 19:11:41 -
lonvard #2018 Csak mert volt egy időkapszula is, amit szintén nem értettem, abba is lehetett pakolni, meg a szekrényekbe is.
Iron, a játék második felében egy űrhajó alkatrészeit építjük, szóval nem lesz meglepetés, hogy a végén fel is szállunk vele. A spoiler inkább az lett volna ha képeket küldözgetek a belsejéről. Szerintem tök fasza lett, majdnem be is linkeltem párat, de aztán ellenálltam. :)
Olyan hülye vagyok, ki akartam szedni a mentést, hogy még úszkálhassak, de annyira el akartam repülni hogy fejetlenül csak úgy nyomtam a gombot. Mindenesetre 1 élettel végigcsináltam. Oké nem nagy dolog mert csak akkor hal meg az ember, ha nem figyel oda, de azért erre most büszke vagyok. Végre egy játék amit jól esett befejezni.
Egyébként tök jó ötlet ez az időkapszula. Én is kaptam egyet, egy térképet. Rohadtul nem értettem mit keres ez itt, nem illeszkedett a játékba, de az eszembe se jutott hogy egy másik játékos ezzel dolgozott, csak hogy elküldhesse. Egy kockás papírra rajzolt térkép. Utána kellett volna olvasni de annyira akartam látni a végét, eh. Ne legyetek ilyen fejetlenek a végén! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.08.03. 16:14:07 -
lammaer #2017 Nekem úgy rémlik hogy amit a szekrénybe raksz az MÁSOKNÁL játék közben megjelenik mint a megtalálható dobozokban loot.
Szóval úgymond igy lehet "ajándékot" küldeni más játékosoknak... mint egy időkapszula, csak itt nem az időben utazik a csomag hanem a játékosok közt.